Yhdysvaltain presidentinvaalit 2020

Seuraavat päivät ja viikot menee salaliittoteorioita kuunnellessa. Heillä on se ongelma kun Bidenille tuli yhtäkkiä 125tuhatta ääntä. Tätä kuvaa jaetaan nyt. Edit: Itse en siis pidä tuota minään ihmeenä jos postiääniä lasketaan tai sinisten kannattajakuntien ääniä. 100tuhatta peräkkäistä ääntä varmaan mikään ihme ole.Katso liite: 45046

Trumpin kampanja tiimi on jo ilmoittanut, että vaativat uudelleen laskennan Wisconsissa. Tosin tuollaisen käppyrän näkemisen jälkeen itseäkin hieman naurattaa.

Steven Crowderin live lähetyksessä näytetty myös videoita, joissa äänestäjät valittavat miten äänestyspaikalla heidän äänensä mitätöitiin pakottamalla äänestäjät käyttämään kynää (sharpies???) mitä kone ei tunnistanut. Henkilön kenen kannatusaluetta tuo oli nimi alkoi T:llä.

Salaliittoteorioiden on todella helppoa saada tuulta purjeisiin kyllä nyt. Tässä menee hetki... :)
 
Muistan kyll nähneeni video pätkää missä Trump sanoi kannattajilleen et äänestäkää ihan myös postin kautta. Ehkä se oli sit unta mut en usko oikein et edes Trump käskisi äänestää vain paikan päällä ja vaalipäivänä. Mut en yllättyisi edelleenkään jos Trump jatkaisi. Vaikka piti tulla takkiin helvetin kovasti ni silti kovin tuntuu tiukkaa olevan. Milloinkahan noihin ennustuksiin tuol suunalla voisi edes vähän luottaa ? 8 vuoteen ei oo edes sinnepäin osattu ennustaa.
 
Muuten on mennyt juuri tällä opilla mutta wisconsin-Michigan-Pennsylvania voivat vielä keikauttaa kupin nurin.

Wisconsin ja Michigan näyttäisivät pitävän, vaikkakin todella pienellä erolla suhteessa gallupeissa esitettyyn 7-8% kaulaan. Näistä voi ihan aiheesta näyttää gallupisteile keskisormea. PA:n odotettiinkin olevan tiukempi, mutta viitisen prossaa tuli sielläkin virhettä.

Kokonaisennusteessani näyttää olevan juuri PA:n kokoinen virhe.
 
Lähdekritiikki. "There are more than 3.6 million people who are currently registered to vote in Wisconsin."
Edit: laitetaan vielä virallinenkin tieto. "The State of Wisconsin had 3,684,726 active registered voters on November 1, 2020."
Niinpä...
 
Hivenen hämmentynyt olotila millaiset paskansuodattimet on tuolla valtameren takana. Olen tyytyväinen ainoastaan siihen että Amerikat ovat noinkin kaukana.

Pidän kanukkeja järkevänä sakkina. Ei tässä kannata vittuilla.
 
Pahoittelut kaikille minun vaaliin liittynyt mouhoaminen. Turpaan Tais tulla, niin että tukka lähti. Tyhjä olo ja muutenkin aivan koomassa. Hereillä oltu nyt liki 2 vuorokautta.
Elämässä pitääkin olla tunnetta, mut myös joku tolkku. Nyt mars unten maille ja aamulla tuorein silmin kohti uusia pettymyksiä.

Lohduttaudu vaikka sillä, että Bidenin voittaessakin hallinto on umpijäässä, koska senaatti jää republikaaneille. Kaksi vuotta Mitchin ja Nancyn saumatonta yhteistyötä luvassa kongressin puolella. Perseelleen meni ihan kaikkien näkövinkkelistä.
 
Back
Top