Yhdysvaltain presidentinvaalit 2020

Kun päättyy tää, muisto vain jää :ROFLMAO:

42e855b0288ffb35de3d993f9f9714d48b1406137466c0ae29ce2823d788c74c.jpg
 
Rexin haastattelusta voi poimia surkuhupaisia yksityiskohtia: Trumpin keskittymiskyky pysyi yllä, jos käsiteltäviä asioita oli ainoastaan maksimissaan kaksi ja nämäkin tuli olla esitettynä kuvana. Tämä kuulostaa jo aivan alakouluikäisen paimentamiselta! Lisäksi Rex mainitsi, miten Trump ei ymmärtänyt mitään USA:n tai muun maailman historiasta tai eri tapahtumien linkittymisestä toisiinsa. Uskomatonta! Näistä saisi aikaan herkullisen Hollywood-elokuvan.
Jos Donaldilla on diagnosoimaton adhd..
 
“He has the attention span of a 9 year-old with ADHD!”

 
Laitetaan tänne, eli Trumpin ex-secretary-of-state Rex Tillersonin haastettelu. Klikkiotsikko, mutta hyvää luettavaa.

Kertoo mm. että Putin olisi kaikista helpoin henkilö ulkopolitiikan kannalta, koska sen kanssa turha keskustella mistään, uskoo vaan voimaan. Ihmettelee, miksi edelleen myönnytään ja neuvotellaan.

Mielenkiintoinen näkemys Kiinasta, "sotaa pukkaa", kertoo jo että Exxonin toimarina kiinalaisten sota-alusten tekemä järjestelmällinen häirnitä öljylauttoja vastaan alkoi olla jo ilmiselvä toimintamalli.

Ei liene yllätys, että Trumpin Erittäin Vakaata Neroutta ei juurikaan arvostanut. Ihmetteli usein, kylläkin.

Käykeepä lukemassa.

Tillerson on the Foreign-Policy Mess Trump Is Leaving Behind
Kuitenkin myös Tillerson leimattiin Suomen mediassa Putinin kätyriksi, kuten tässä esimerkiksi:

Rex Tillerson on Putinin tuttu​

Exxonin pomo on puhunut Venäjä-pakotteita vastaan
Laura Saarikoski HS

11.12.2016 0:55

Jos öljy-yhtiö Exxonin toimitusjohtajasta Rex Tillersonista, 64, tulee Yhdysvaltain seuraava ulkoministeri, hän tuo Donald Trumpin kabinettiin globaalia bisnesnäkökulmaa- ja suoran yhteyden Kremliin.
 
Kyllä, aivan varmasti! Onhan netissä kiertänyt juttuja, miten Yhdysvaltojen presidenteille on koostettu erittäin vaikeistakin asioista max. 1 A4:n mittaisia tiivistyksiä. Näitä on pilkattu, mutta ei ole kovinkaan helppo tehtävä tiivistää oleellinen sisältö lyhyeen videoon tai yhteen aaneloseen! Ehkä Rex myös onnistui tiivistämään vaikeat asiat max. kahteen kuvaan?

Off topic, kyllä kuka tahansa saa kirjoitettua muutaman väitöskirjan jostain ulkopoliittisesta kysymyksestä mutta olennainen on pakko tiivistää. Tämä ei ole pilkan aihe. USA:n presidentillä on aika monta rautaa tulessa. Valmistelu, selkeys, tiivistäminen, vaihtoehtojen pohdinta valmiiksi... normaalia esikuntatyötä.
 
Siispä näemmä tämänkin merkillisyyden piakkoin :D

Empä usko itsekkään tähän et herra istuisi linnassa yhdysvalloissa mut hyvä on et jotkut jaksaa uskoa. Ohan sitä uskoa riittänyt vuosia jo. Onko tarkempaa ajankohtaa antaa jo nyt vihdoin ? Voisin melkein vetoa lyödä ettei pressaa laiteta istumaan vaikka Nancy kuinka siitä haaveilisi.
 
Ullattyneita...?

Trump has instructed aides not to pay Giuliani’s legal fees, two officials said, and has demanded that he personally approve any reimbursements for the expenses Giuliani incurred while traveling on the president’s behalf to challenge election results in key states. They said Trump has privately expressed concern with some of Giuliani’s moves and did not appreciate a demand from Giuliani for $20,000 a day in fees for his work attempting to overturn the election.
 
Bidenisti De Blasio vaatii liikkeitä nykissä auki. Vastoin Bidenin korona suunnitelmaa. Hahah. Typerät demokraatit huomaavat että talouden pitää pyöriä koronasta huomimatta
 
Ullattyneita...?


Mikäs se Rudyn taksa oli ? 20 000 taalaa / päivä ? Ja jokseenkin kaikki vaalivilppikeissit meni täysin päin persettä.
 
Jos demokraattien Joe Biden valitaan presidentiksi, hänen oikeusministerinsä saa käyttöönsä kaiken erikoistutkija Robert Muellerin Venäjä-tutkinnan ja senaatin tiedustelukomitean keräämän näytön.

Lehtien mukaan on näyttöä siitä, että Trump on syyllistynyt oikeuden häiritsemiseen, valehdellut tutkijoille ja vehkeillyt Venäjän kanssa. Maksimirangaistus kaikista kolmesta rikoksesta on viisi vuotta vankeutta.



Todennäköisimmin Trumpin veisi oikeuden eteen joko New Yorkin piirikunnan syyttäjä Cyrus Vance tai New Yorkin osavaltion oikeusministeri Letitia James.

Molemmat vetävät tutkintoja mahdollisista rikoksista, joihin Trump olisi syyllistynyt ennen valintaansa presidentiksi. Koska kyse on presidentinvirkaan astumista edeltävistä teoista, ne eivät nauti erityistä suojaa.

Tutkinnoissa selvitetään Trumpin mahdollisia talousrikoksia. Lehtien mukaan Trump olisi voinut syyllistyä kirjanpidon vääristelyyn ja veropetokseen.

130312110221-prison1-alcatrazal-capone-horizontal-large-gallery.jpg
 
Viimeksi muokattu:
Lehtien mukaan on näyttöä siitä, että Trump on syyllistynyt oikeuden häiritsemiseen, valehdellut tutkijoille ja vehkeillyt Venäjän kanssa. Maksimirangaistus kaikista kolmesta rikoksesta on viisi vuotta vankeutta.
Trumpilla varmaankin mitä kovin polte saada armahdettua itsensä noista. Pencen susille heittämisen jälkeen Trump tuskin nauttisi armahdusta Penceltä.
 
Viimeksi muokattu:

Trumpin muutto lähestyy: väistyvän presidentin tavaroita kannettiin ulos Valkoisesta talosta​

Valkoisen talon edustalla on kuhissut muuttoautoja, kun presidentti Donald Trump jättää pian virkansa ja Valkoiseen taloon muuttaa Yhdysvaltain seuraava presidentti Joe Biden.

Valkoisen talon edustalta julkaistiin kuvia muuttoautoista keskiviikkona ennen kuin Yhdysvaltojen edustajainhuoneessa äänestettiin siitä, nostetaanko presidentti Donald Trumpia vastaan virkasyyte kapinaan yllyttämisestä.

Muuttomiehet kantoivat tavaroita ulos Valkoisesta talosta sekä toivat tyhjiä laatikoita sisään.

Ilmeisesti Trumpin poismuutto Valkoisesta Talosta on nyt alkanut, ja pian varmaan alkaakin Bidenin muutto Valkoiseen Taloon.
 
Hieman OT, pakko postata Jakovenkon kirjoituksesta otteen miten asiasta puhutaan Palata nro 6:ssa, eli pöpilässä nimeltä Kremlin TV:
Näinhän siellä aina, mutta Jakovenkolle kiitos että jaksaa seurata sitä durdomia, itse en enää pysty.
....
Igor Yakovenko: Kuinka ammattimaiset patriootit Venäjän televisiossa iloitsivat Capitolin valtauksesta.

Uudenvuoden ja joululoman jälkeen palanneet venäläisten vihapuheohjelmien järjestäjiä ja osallistujia odotti todellinen juhla jonka toisaalta järjesti Capitolin ryntämisen järjestäneen Donald Trumpin kannattajat ja toisaalta Yhdysvaltain 45. presidentin vastustajat, jotka äänestivät häntä vastaan.

"Amerikka kaput!"- näillä sanoilla Evgeny Popov aloitti "60 minuutin" ohjelman 13. tammikuuta 2121, ja periaatteessa se olisi voinut päättyä siihen, koska kaikki seuraavat sanat olivat vain selvennyksiä.

Olga Skabeeva kertoi TV-katsojille, että "USA on banaanitasavalta" ja että hän on myös "kirdyk" (jargon.=kaput)...

Olin vasta 6-vuotias, kun ensimmäinen keinotekoinen Maan satelliitti lennätettiin kiertoradalle, mutta muistan hyvin innostuksen, jolla tätä tapahtumaa tervehdittiin. Se oli sama kohottava ilmapiiri 60 minuutin studiossa, kun sinne kokoontuneet ammattimaalaiset patriootit keskustelivat mielestään "Amerikan katoamisesta" ja "lännen kuolemasta".

"Amerikan myytti romahti! Ei ole olemassa, eikä ollut mitään demokratiaa! "- Moskovan valtionyliopiston ylemmän televisiokoulun dekaani Vitaly Tretjakov (paskaisimmista paskaisin propogandisti) ilmoitti iloisesti. -" Vaatteet putosivat vapaudenpatsaasta. Kaikki ajattelivat, että siellä oli kaunis neito, ja siellä olikin ruma hirviö! "

"Riittää lännen edessä matelua!" - Valtion duuman varapuhemies Pjotr Tolstoi kehotti tuimasti läsnäolijoita tujottamalla ihan kun etsinyt studioassa jonkun, joka on edelleen taipuvainen tähän tuomittavaan matelemiseen - "Kyllä, annetaan heidän olla siellä, lännessä, pistelkoot toistensa shampuralla (metallinen terävä šašlykkin valmistamisen tarkoitettu tikku), sanoi Venäjän parlamentin varapuhemies toivo äänessä.

Toivottaen länsimaalaisille tekemään keskinäisen itsetuhotekonsa näin barbaarilla tavalla, suuren kirjailijan jälkeläinen esitti heitä vastaan syytöksen, jonka tarkoitus oli selittää näin ankaran lauseen: "He järjestivät tarkoituksellisesti kaiken tämän sotkun meidän ortodoksisen joulun aikaan! He toivovat, ettemme huomaisi sitä, mutta huomasimme!"

"Me näemme tuon Amerikan kasvot! "- sanoi" politologi "Aleksey Martynov ulvosi inhosta väristen, minkä jälkeen hänen kasvonsa saivat unelmoivan ilmeen, ja hän alkoi ennustaa:" Mustat tulevat hakkamaan siellä valkoisia, aivan kuten Banderan kannattajat hakkasi venäläisiä Ukrainassa! "

"Vertaatko mustia Banderaan?" - moitti hellästi "politologia" Olga Skabejevaa, minkä jälkeen hän jatkoi kuvailemalla Amerikkaa vaalien jälkeen odottavia kauhuja. - "Mutta tämähän on taantuma! Amerikkaa alkavat hallitsemaan homoseksuaaliset mustat ja Amerikka katoaa! Heidän, näiden mustien, pitää olla lisäksi kääpiöitä ja sokeita!"

Sergei Stankevich, kokopäiväinen "päivystävä liberaali", esitti näkemyksensä Amerikan kuolemasta vaalien jälkeen. "Historiaan tulevat Tammikuulaiset, sanoi entinen alueiden välisen vararyhmän jäsen. "Heitä etsitään, vangitaan, heidän kohtalonsa tulevat olemaan traagisia! Demokraattinen puolue on vähemmistöjen ryhmittymä, jota johtaa Terminaattori. ”Täällä meidän on kunnioitettava Sergei Borisovichin taiteellista mielikuvitusta, koska kukaan ei ole koskaan ennen häntä vertaanut Bidenia Schwarzeneggerin sankariin.
....
 
Viimeksi muokattu:
Lehmät lentää ennen kuin Trump on vankilassa.
Niin,

Poliittisten tempaustensa takia tuskin tuomitaan, tuosta olen kanssasi samaa mieltä. Mutta kosto on suloinen ja neljän vuoden päänaukomista ei kaikki varmaankaan kestä. Ei ole niinkään varmaa, etteikö Trumpia tuomita taloussotkuistaan. Vaikka armahtaisi itsensä ja korkein oikeus tuossa häntä buffaisi, armahdus koskee ainoastaan liittovaltion toimia, ei osavaltioissa aiheutettuja sotkuja.

Simpauttaja
 
Back
Top