Pakolaisuus

Pikkuisen kaivelin noita kv-sopimuksia mistä kaikki politiikot itkee ettei voida tehdä mitään kun sopimukset.....

Dublin sopimus:


UNHCR kv pakolaisuussopimus 1952:


Herää kysymys miksi Suomessa noista kv soppareista ei sitten pidetä kiinni. Ainakin tuon UNHCR sopparin mukaan viime vuonna turvapaikahakemuksen olisi voinut käsitellä kahdessa viikossa juurikin tuon "turvallinen kolmas maa" klausuulin avulla.

Nuo siis pikaisesti wikipediasta. Yritän saada kaivettua tuon kv pakolaissopimuksen (UNHCR) alkuperäisen tekstin ja varmistaa tuon wikipedian tiedon oikeelisuuden. Sitten onkin hyvä alkaa häiriköimään päättäjiä ja toimittajia jotka käyttävät tuota "kv sopimuksia pitää noudattaa" mantraa, että noudattakaa sitten ja tarkasti noudattakaakin.

Suomi olisi voinut käännyttää kaikki Ruotsin läpi tulleet, jos tahtoa olisi ollut. Ja olihan sitä, suurimmalla osalla kansasta.
 
Juttua ruotsalaisesta "meillä on unelma" koulusta Göteborgissa. Ruotsin koulutarkastusviraston kauhuraportti, kaupungille asetettu uhkasakko tilanteen korjaamiseksi.

http://www.friatider.se/skolinspektionen-slar-larm-fullt-kaos-pa-skola-goteborg

Koulussa vallitsee käytännössä anarkia, jonka seurauksena opettajat pelkäävät oppilaitaan.
Vain kolmasosa oppilaista suorittaa hyväksyttävästi kaikki aineet.
Koulussa esiintyy päivittäin väkivaltaa, johon opettajat eivät uskalla puuttua, ja toisinaan
he pelkäävät oppilaiden hengen puolesta.
Monet oppilaat eivät uskalla tulla kouluun.

Koulutarkastuksen tekijät pääsivät ihan konkreettisesti tutustumaan näihin "monikulttuurisuus toimii" tapahtumiin.

Näitä kouluja on Ruotsissa varmaan jo kymmeniä, ja tilanne huononee koko ajan.
 
Lisää Ruotsin uutisia. Piteån merikylpylä (Euroopan suurimpiin kuuluva) muutetaan 1400:n matun lomakeskukseksi.

http://www.friatider.se/pite-havsbad-blir-j-ttelikt-asylboende

Paras vitsi on lopussa. Eli VOK operaattori on luvannut, että Piteåön matkailulle keskeinen laitos tulee olemaan avoin turisteille kolmena kesäkuukautena.

Saattavat turistit olla melko vähässä. Kenties pelkokerroin tulee tekemään Piteån erikoisjakson. Lajeina mm. "juokse rannan poikki tulematta raiskatuksi."
 
Tanskaan eilen 17 tupua. Alhaisin luku pitkään pitkään aikaan. Näyttää Itävallan toimilla olevan vaikutusta.
Ruotsiin 1500 viime viikolla, mikä on huomattava vähennys (joulukuussa vielä saman verran päivässä).
Ei käynyt ilmi, mistä porukka tippuu Ruotsiin. Tuleeko ne laivalla Saksasta vai papereilla Tanskasta.
Mutta Itävallan uuden käytännön pitäisi näkyä tuossakin jatkossa.

Turkki ottanut ensiaskeleita pakolaisvirran vähentämiseen, syyrialaisille viisumivaade.
Ilmaiset artikkelit lopussa, näen vaan otsikon. Ehkä tuosta löytyy lisätietoa muualta.


Antallet af asylansøgere rasler ned
I går søgte 17 personer om asyl i Danmark. Det er det laveste daglige tal, siden den...

Tyrkiet tager første skridt til at standse flygtningestrøm
Med visumkrav til syrere har Tyrkiet taget hul på arbejdet med at bremse flygtningestrømmen til landet.
 
Kulttuurieroja.

Wieniläinen nuori nainen raiskattiin törkeän väkivaltaisesti kävelykadulla muutama päivä sitten afgaanimiehen toimesta. Lähistöllä olleet Securitas-vartijat ottivat kulttuuririkastajan kiinni. Miehiä juhlitaan sankareina Itävallassa.

Itävallan suurin sanomalehti kertoo aiheesta otsikolla "Koko Itävalta juhlii sankarillisia vartijoita."
http://www.krone.at/Oesterreich/Gan...e_Wachmaenner-Sextaeter_gestoppt-Story-491709

Mikäkö on kultuuriero?

Suomalainen media - HS etunenässä - ja tavanomaiset vihermyyrät, punamuumit ja muut viidennen kolonnan edustajat (eli ns. "suvaitsevaiset") olisivat hyökänneet miesten kimppuun. Väärin pidätetty, ylitettiinkö valtuudet, olivatko toimialueensa ulkopuolella, käyttivät liikaa väkivaltaa, miksi eivät pidättäneet väkivaltaisia suomalaismiehiä, miksi eivät pidättäneet Väinämöistä?
 
Itävalta vahvistaa armeijan läsnäoloa rajalla. Jääkäripataljoona 25 (150 laskuvarjosotilasta ja sotilaspoliisia) siirtyy alueella jo olevien noin n. 400 sotilaan tueksi.

http://www.krone.at/Oesterreich/Der...nze_beginnt-Zusaetzlich_150_Mann-Story-491720

Viikonloppuna Kronessa oli juttua, jonka mukaan loppuviikosta alkaisi Saksan, Itävallan ja Slovenian yhteinen rajansulkuoperaatio, jossa Itävallan Bundesheeriä kaivataan omalta osaltaan. Itävalta ja Saksa avustaisivat Sloveniaa. Tuosta en ole huomannut lisätietoja sen jälkeen.

Keskiviikkona on Itävallan osavaltioiden yhteiskokous matu-kriisiin liittyen. Lisätietoja saattaa tulla tuon jälkeen.

Näistä rajasuluista saadaan parhaimmillaan operatiivinen voitto. Strategia on yhä p....llään. Turvapaikkahimmeli romukoppaan.
 
FT: EU aikoo siirtää vastuuta pakolaisten vastaanottamisesta pohjoisille maille
http://www.talouselama.fi/uutiset/f...vastaanottamisesta-pohjoisille-maille-6246303

"FT:n lähteiden mukaan EU-komissio on tullut johtopäätökseen, että sääntö on "vanhentunut" ja "epäreilu", ja siitä luopumista tullaan esittämään maaliskuussa."

Jokohan schengenin aika alkaa olla vetämässä viimeisiä?

Muoks: Tai ylipäätään koko EU-vedätyksen.

No just... Etenkin tämän, mutta myös muiden viimeisimpien sivujen uutislainausten myötä päässä pyörii tällä hetkellä niin paljon ajatuksia että tiivistän kaiken seuraaviin kahteen lauseeseen:

Enpä olisi ikinä uskonut olevani jonain päivänä jostain asiasta samaa mieltä Väyrysen kanssa, mutta...: Nyt on Suomen aika erota EU:sta ja heti!

Herman30 kirjoitti:
Juu, Soini sai eläkevirkansa. Jos vain terveys kestää (Timppa on kyllä aika kärsineen näköinen välillä telkkarissa) niin tämän pestin jälkeen häipyy julkisuudesta, ennustan minä.

Itse veikkaan samaa. Myöskään Stubbin en usko jatkavan ainakaan kotimaan politiikassa seuraavien vaalien jälkeen, siinä määrin raskaasti on mies asioita ryssinyt (kuten teki Katainenkin jonka lailla pyrkinee karkuun johonkin EU-virkaan joka toki lie kaverin päämääräkin). Entisenä Kokoomuksen äänestäjänä ihmettelen kuinka miestä ei ole vielä pakotettu eroamaan.
 
No just... Etenkin tämän, mutta myös muiden viimeisimpien sivujen uutislainausten myötä päässä pyörii tällä hetkellä niin paljon ajatuksia että tiivistän kaiken seuraaviin kahteen lauseeseen:

Enpä olisi ikinä uskonut olevani jonain päivänä jostain asiasta samaa mieltä Väyrysen kanssa, mutta...: Nyt on Suomen aika erota EU:sta ja heti!

Aivan samat mietteet täälläkin.

Itse veikkaan samaa. Myöskään Stubbin en usko jatkavan ainakaan kotimaan politiikassa seuraavien vaalien jälkeen, siinä määrin raskaasti on mies asioita ryssinyt (kuten teki Katainenkin jonka lailla pyrkinee karkuun johonkin EU-virkaan joka toki lie kaverin päämääräkin). Entisenä Kokoomuksen äänestäjänä ihmettelen kuinka miestä ei ole vielä pakotettu eroamaan.
Parasta mitä voisi sattua että tietty aine lävähtäisi tuulettimeen ja oikein huolella. Lopputuloksena koko EU:n hajoaminen totaalisesti. Ja muutama sisällissota ympäri Eurooppaa kaupan päälle. Ihan koston vuoksi, katosi hyvin palkatut EU-virat ja sokerina pohjalla kotimaassa kansan syvimmän inhon kohteena.
 
Suomenmaan artikkeli:

Antti Pentikäinen Ylellä: Pakolaisia käytetään kyynisesti aseena Eurooppaa vastaan

Euroopan tilannetta pyritään systemaattisesti horjuttamaan



Viime vuoden pakolaisvirta oli vasta alkusoittoa, pääministerin erityisedustaja ja YK:n rauhanvälitysverkoston johtaja Antti Pentikäinen sanoo.

Yle Radio 1:n Kultakuume-ohjelman haastattelema Pentikäinen sanoo kaikkien merkkien viittaavan siihen, että tästä vuodesta tulee monin verroin edellistä vaikeampi.

Muuttoliikkeessä ei Pentikäisen mukaan ole kyse pelkästään yksittäisten hätään joutuneiden ihmisten pakenemisesta vaan siitä, että heitä käytetään kyynisesti aseena Eurooppaa vastaan.

– Ihmisten liikkuvuuden taustalla on valtioita, jotka pyrkivät systemaattisesti horjuttamaan tilannetta Euroopassa, Pentikäinen arvioi.

KRIISIN syvyys johtuu Pentikäisen mielestä siitä, että osallisena on valtioita, joilla on vihamielisiä pyrkimyksiä Eurooppaa kohtaan. Näiden etu on, että Eurooppaan tulee mahdollisimman paljon turvapaikanhakijoita.

Pentikäinen huomauttaa, että esimerkiksi Venäjän tekemät ilmaiskut ovat kohdistuneet alueille, joissa on valtavasti evakkoja.

– Jos alueita pommitetaan säännönmukaisesti, ihmiset lähtevät liikkeelle.



Eurooppa elää samanlaisten pimeyden voimien keskellä kuin 20–30-luvuilla.

Antti Pentikäinen



EUROOPALLA ei ole nyt varaa naiiviuteen, Pentikäinen varoittaa.

Tilanteen laukaiseminen vaatii hänestä asioiden realistista tarkastelua ja vanhojen politiikassa tehtyjen virheiden korjaamista.

Eurooppa on Pentikäisen mukaan hankalassa tilanteessa, koska maanosan vanhat vahvuudet, kuten ihmisarvon kunnioitus ja kaikkien hädässä olevien tukeminen on käännetty sitä itseään vastaan.

– Järjestelmän uudistaminen on siksi valtavan iso haaste.

PENTIKÄINEN uskoo Euroopan selviytyvän arvojensa varassa. Nämä arvot näkyvät myös jokaisen yksittäisen ihmisen toimissa.

– Eurooppa elää samanlaisten pimeyden voimien keskellä kuin 20–30-luvuilla. Jos kaikki jättävät tekemättä mitään, voimat ottavat maanosamme haltuunsa. Vetoan kaikkiin ihmisiin, vastatkaa hyvän kutsuun ja etsikää tapoja toimia.

– Pimeys ei saisi koskaan lannistaa meitä, koska pimeässä pienikin valo näkyy kauas. Pienikin teko hyvän puolesta merkitsee paljon ja luo toivoa, Pentikäinen toteaa.


Lähde: http://www.suomenmaa.fi/?app=NeoDir...kaytetaan_kyynisesti_aseena_Eurooppaa_vastaan

Artikkeli 'Organisoidusta naisten ahdistelusta': http://maailmajapaikat.blogspot.fi/2016/01/organisoidusta-naisten-ahdistelusta.html?m=1

Poliittisen sodankäynnin paluu:http://uusimaanpuolustus.blogspot.com/2015/10/taistelu-demokratiasta.html



Pentikäinen puhuu Kirkon Ulkomaanavun entisenä nokkamiehenä epäilemättä kompetenssillä. Se, minkä hän jättää mainitsematta, on se miten Eurooppa tarkalleen ottaen pärjää toimien inhimillisten arvojensa mukaan.

Käytännössä turvapaikkajärjestelmästä luopuminen nykymuodossaan olisi se inhimillisin ja eurooppalaisten arvojen mukainen ratkaisu. Nykymallisenä se on pelkkä hyväksikäytön houkutin joka imuroi tänne irtonaista, levotonta, sopeutumishalutonta asekuntoista miesväkeä heikentäen kohde- ja varmaan lähtömaatakin. Auttamisen voisi kanavoida tuplaamalla pakolaiskiintiö ja varmistamalla UNHCRn riittävä rahoitus. Ainakin itseni mielestä eurooppalaisten arvojen mukaista olisi kohdistaa apu hädänalaisimmille eikä niille joilla on kuntoa ja varaa kulkea vaikkapa 10 maan läpi ja joista osa saa rahalähetyksiä kotimaasta kun ei VOK-sapuska kelpaa. Turvapaikkajärjestelmä takaisin juurilleen yksittäisten poliittisesti vainottujen henkilöiden auttamiseen.

Varmaan Venäjä on pommittanut Syyrian evakkoalueita, mutta YK:n pakolaisleirejä ei varmastikaan ole, eikä myöskään esim. Turkkia, Afganistania, Irakin suht. rauhallisia alueita kuten Bagdad tai itseään, joista suurin osa nyt tulevista turvapaikkaturisteista on lähtöisin.

Turvapaikkajärjestelmä on mätä ja siksi myös de facto epäinhimillinen.
 
Jatketaanpa näiden huippujulkaisujen linjalla. Olisi kyllä mukava kuulla ylen kommenttia asiaan.

"Kuka siellä YLE:n pakolaisillassa oikein mukana istuikaan? (K-18)"

http://mvlehti.net/2016/01/18/kuka-siella-ylen-pakolaisillassa-oikein-mukana-istuikaan-k-18/

Ei helvetti...ei helvetin helvetti.

Onkohan tuon kaverin taustoista edes mitään tutkintaa? Ei normaaleihin, sotarikosvapaisiin sotatoimiin kuulu poseeraaminen irtonaisten ruumiinosien kanssa.
 
Toivoa sopii, että lakialoitteet mitä hallitus on ollut väsäämässä kerkeää tulla voimaan ennen kuin jömppää on lahkeessa kaulukseen asti.
Taitaa olla tosiaankin vain toiveajattelua. Suomi ja sen veltot johtajat eivät saa aikaiseksi mitään tehokasta ja toimivaa tässä tilanteessa kun Suomeen kohdistuu ulkomaalaisten miesten aseeton hyökkäys.
Jömppä on lahkeessa sekä tuulettimessa ja voidaan todeta jälkikäteen enää Suomea kohdannut yhteiskunnallinen taloudellinen rapautuminen sekä yhteiskunnallinen rauhattomuus ja turvattomuus.

"Suomalainen sisu"......heh...heh...hee!
 
Kommentti tupa-hakijalta
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1453174984129.html
.........
HÄTÄMAJOITUSYKSIKÖN asukas kertoi myös yksikössä tarjottavan ruuan olleen pettymys.
– Meille annetaan 92 euroa kuukaudessa. Täällä tarjotaan ruokaa, muttemme pysty syömään sitä.
Meidän perhe Irakissa lähettää meille 200–250 euroa kuukaudessa,
jotta voimme ostaa ruokaa kaupasta
, asukas kertoo
........

Millainen hätä ja tarve on (veronmaksajille kalliille) turvapaikalle Suomessa, jos perheellä on varaa ostaa matkaajalle
"lippu" toiselle puolelle Eurooppaa ja vielä lähetellä ruokarahaa perään, kun VOK:n safkat ei luonnollisestikaan maistu ?

Voisivat muuten lähettää hänelle ja muidenkin elintasohakuisten maahantulijoiden omaiset saisivat lähettää tuhansia kuukaudessa tänne, että saisimme edes osan kuluista pois näistä lomamatkailijoista!
 
Ei helvetti...ei helvetin helvetti.

Onkohan tuon kaverin taustoista edes mitään tutkintaa? Ei normaaleihin, sotarikosvapaisiin sotatoimiin kuulu poseeraaminen irtonaisten ruumiinosien kanssa.

On tämän maan poliisi kyllä ruususen unessa... Mölötetään paskaa julkisuuteen siitä, että ollaan turvassa ja ei tänne tule ketään, jolla olisi taustalla raakaa rikollisuutta. Nyt nähdään tästäkin (TOSIN MV-LEHDEN) jutusta, että siellähän on puuhapoika ihan telkkarissa mukana kihottamassa keskustelua! Ja suvakit hymyilee, kuinka meillä kotiutetaan hyvin ja hellästi pakolaislapset... Vittu tätä maata.
 
Suomen johtajat pilaavat maan.
Syyllisyyskeskustelu aloitettu otsikon "Kärkipoliitikkojen vahtimisketju" alla.
 
Back
Top