Ukrainan konflikti/sota

👆 Montako sataa sairaalaa on Ukrainan ja Moskovan välillä ja silti Moskovankin sairaalat ovat täynnä, eilen oli jossain sotilassairaalassa 9-10 potilasta 4 hengen huoneissa ja osa vielä käytävillä.

Varma merkki siitä, että systeemi ei pysty kantamaan sitä haavoittuneiden määrää mitä tulee ja kaikki kiireetön hoito on jo aikaa sitten jäänyt pois ohjelmistosta. Huonosti hoidetut paranevat hitaasti eikä niistä välttämättä tule koskaan eläjää.
Ja kuinka moni haavoittunut yleensäkin pääsee SAIRAALAAN, pahemmin kipiää saaneet jää yleensä rintamalle ja jotka pääsee huoltoon, joutuu takaisin, kun on saatu paikattua
 
Olisipa vielä kesä, niin kaikki loukkaantuneet mätänisivät sijoilleen.

Onneksi alkaa olemaan talvi niin ryssien haavoittuneet kokevat varman kuoleman jo rintamalle jäädessä.. Kesällä sisukkaimmat haavoittuneista pääsivät omien luokse ja osa jopa sairaaloihin.

Nyt niistä haavoittuneista 90% jäätyy kuoliaaksi rintamalle kun toverit jättävät niille sijoille. Loput 10% jäätyvät kuoliaaksi jossain zilin lavalla matkalla "hoitoon " :D
 
Tuotantokapasiteettia voi nostaa tiettyyn kynnykseen saakka päivää pidentämällä ja vuoroja lisäämällä mutta sitten tulee stoppi. Uudelle tasolle nousemiseen tarvitaan tilat ja koneet sekä koulutettu henkilökunta. Niille koneille on maailmalla muutama muukin ottaja joten ei muta kuin jonon päähän vuoroa odottamaan. Jos vielä lataamokapasiteettiakin joudutaan toisaalla samaan aikaan kasvattamaan niin tuo ei kokonaisuutena ole mikään pieni operaatio. Korkealaatuisten kranaattien tuotannon merkittävä kasvattaminen ottaa varmasti vuosia. Olemassa olevan tuotantoreservin ulosmittaaminen käy kaiken järjen mukaan varsin liukkaasti.
Joku voisi purkaa: mistä koneista on pula, jotta saadaan tykistökranaattia linja toimimaan?
 
Arestovich kuvasi kolme skenaariota Ukrainan tilanteen kehittymiselle vuonna 2024
päivitys: 10-12-2023 (21:06)
Ukrainan presidentin kansliapäällikön entinen neuvonantaja Aleksei Arestovich kuvaili kolme mahdollista skenaariota Ukrainan tilanteen kehittymiselle tulevana 2024. Hän ilmaisi oletuksensa Rzeczpospolitan haastattelussa.
Ensimmäinen vaihtoehto, hän sanoi, olettaa, että päätöksen Ukrainan kohtalosta tekevät Venäjä, Yhdysvallat ja Kiina. Tämän seurauksena Ukraina saa tilanteen, jota voidaan kuvata "ei sodaksi, mutta ei rauhaksikaan". Tulitaukoa rikotaan. Kotimaassa monet palaavat sotilaat tuntevat tuskaa maan taloudessa, kohtaavat työttömyyden ja ovat vihaisia naapureille, jotka eivät menneet rintamaan. "Paikallisia konflikteja syntyy, ja toinen, kolmas Maidan voi syntyä, tällä kertaa kuitenkin aseistettuna", Arestovich kuvaili.
Toisessa vaihtoehdossa taistelut hän uskoo jatkuvan lännen tuella, mutta Ukrainan armeija voitetaan useilla rintaman sektoreilla. "Sitten alamme tarttua toistemme kurkkuun, etsiä vastuullisia", Arestovich varoitti ja lisäsi, että kaikki tämä tapahtuu sotatilan alaisuudessa.
Arestovich kuvaili kolmatta vaihtoehtoa "upeaksi, fantasiamaailmasta". "Länsi tulee yhtäkkiä järkiinsä ja antaa meille valtavan määrän aseita ja muuta apua. Sitten lähdemme hyökkäykseen. Mutta suoraan sanottuna en näe positiivista skenaariota Ukrainalle vuonna 2024", hän myönsi.

Arestovich puhui myös presidentinvaalien järjestämisen puolesta huolimatta siitä, että vaalimenettely on kielletty sotatilalain nojalla. Hän ehdotti, että tämä ei todennäköisesti ole este Zelenskille, koska hänen kansanpalvelijansa hallitsee Verhovna Radaa ja pystyy saamaan aikaan muutoksen perustuslakiin tai presidentti voi keskeyttää sotatilan äänestyksen ajaksi ottamalla käyttöön valtion. hätätilanteessa. Historialliseen kokemukseen viitaten Arestovich muistutti, että Yhdysvaltain presidentti Abraham Lincoln piti vaalit sisällissodan aikana.
"En kuitenkaan tiedä, muuttavatko vaalit mitään. Yhteiskunta elää liioitelluilla odotuksilla ja uskolla, että palaamme vuoden 1991 rajat. Emme kuitenkaan ole voineet palauttaa Tokmakia, joka sijaitsee 18. kilometriä etulinjasta”, hän jatkoi ja myönsi, ettei usko vuoden 1991 rajojen saavuttamiseen.
Huomaa, että Arestovich itse ilmoitti aiemmin haluavansa asettua ehdolle presidentinvaaleissa.
Arestovich ehdotti, että Donbassin, Krimin, Zaporozhyen ja Hersonin alueita kohdeltaisiin samalla tavalla kuin Etelä-Korea kohteli pohjoista tai liittotasavalta aikoinaan DDR:tä. Hänen mielestään Kiovan tulee "myöntää, että emme luovu alueistamme, mutta tässä vaiheessa emme ole valmiita palauttamaan niitä sotilaallisin keinoin" ja lisättävä sotilaallista yhteistyötä länsimaiden kanssa "estääkseen suuren sodan". jos Venäjä jatkaa etenemistä.
"Jos kaikki sanovat, ettei vaaleja ole, meidän on luotava kansallisen pelastuksen hallitus, joka värvää teknokraatteja kaikille osastoille", Arestovich ehdotti Postimehen haastattelussa.





 
On kyllä länneltä uskomattoman munatonta touhua jos ei tätä mätisäkkiä ja ryssän kätyriä saada millään ojennukseen. Ja iso syyllisyys tästä lankeaa kyllä minusta myös sen ns. tavallisen unkarilaisen niskaan. Itsehän ovat tämän Moskovan juoksupojan kerta toisensa jälkeen vallankahvaan äänestäneet.

 
Kun tuonkin lukee, tajuaa kuinka hampaatonta sekoilua tuo EU-touhu on. Tuolla nyt aidosti mietitään pitääkö Unkarille antaa 20 miljardia meidän rahoja vai ei ?. Kun pitäisi miettiä miten tuon maan saa suljettua pois kaikista äänestyksistä ja miten sen saa kokonaan kengittyä EU:sta pois. Tuo maa kun on näköjään ryssälää nykyään.

 
Päivän luvut:
408869661_702311398748608_6075584708847861654_n.jpg
 
Taustapiruna näkyy hääräävän Heritage Foundation. Kylläpä ovat vajonneet alas:

The @guardian has learned a major anti-Ukraine conference will be held in Washington, DC tomorrow.

@Heritage Foundation will bring together Hungarian President Viktor Orbán’s team & Republican congressmen to strategize how to end US support for Ukraine.
-

A diplomatic source close to the Hungarian embassy told the @guardian: “Orbán is confident that the Ukraine aid will not pass in Congress. That is why he is trying to block assistance from the EU as well.”

Ukraine aid was blocked in the Senate last week. That sent a dangerous signal to Putin and other strongmen like Orbán and Xi that our divisions can be exploited to harm Ukraine and weaken America.Orbán is trying exactly that, tomorrow in Washington and this week with the EU.


Uutinen on sinällään mielenkiintonen koska jenkit pääosin ei oikein tykkää että ulkopuoliset tulee sotkeentumaan heidän sisäpolitiikkaan.
 
Ilmeisesti kaikki Kiovaan lähetetyt ballistiset ja Shahedit (ilmeisesti ehkä muualla) kaput. Joidenkin twiittien mukaan kaikki Kiovassa.

18 ATTACK UAVS and 8 BALLISTIC MISSILES DESTROYEDA total of 18 "Shahed-136/131" attack UAV launches were recorded. All enemy drones were destroyed.Around 4 a.m. on December 11, 2023, the occupiers hit the Kyiv region with eight ballistic missiles. All eight targets were destroyed.
 
Back
Top