Ukrainan konflikti/sota

Luovutti kuin pankkirosvo, joka katui, että jäi kiinni. Saatanan kiarosilmä, tuokin hapentuhlaaja todennäköisesti tappanut Ukrainan sotilaan tai kaksi, raiskannut jonkun matkalla rintamalle ja vähintään rosvonnut Ukrainalaisten omaisuutta.

Edelleen tuollakin lihanpalalla oli täysi mahdollisuus panna ranttaliksi heti kun aseen sai, mutta ei, raiskaajan halustaan päätyi tuonne. Ihan pyhästi nautin, kun iivanasta lentää lihanpalat kranun edestä. Ei pienintäkään sääliä edelleenkään, eikä se johdu minusta vaan zenäläisten omista tekemisistä.
Tilanne lienee hyökkäyksen jälkisiivous. Eiköhän nuokin olleet tuntia aiemmin innosta puhkuen vyörymässä Ukrainan asemiin panssarikaluston tukeman. No nyt näyttää olevan puhti poissa. Sieltä tulee kohta seuraava aalto niin pitää saada ei-kenenkään maa puhtaaksi, kyllä nuokin innostuisi taas kun tulee samanmielistä kaveria lisää remmiin.
 
Jotenkin taas ryssän voimafantasiat puskee läpi. Jos vaikka katsoo Norja-Suomi-Ruotsi ilmavoimat yhteen ja alkaa jauhamaan ryssää kappaleiksi niin siinä hupenee ne loput ryssän ilmavoimat päivissä. Loppuviikosta on jo totaaline ilmaherruus ja ryssän IT jauhettu paskaksi. Takaporttina sitten UK ja Ranska, niillä kun sattuu olemaan ytimet myös.

Eli, joo ryssä ei lähde tasaiselle koettamaan Nato:n kanssa. Ukrainan tilanne on hankala koska kukaan ei halua lähteä haastamaan sitä erästä ydinasevaltiota ilman että on toinen ydinasevaltio selkänojana. Eli tilanne on ns. monimutkainen. Poliittisesti sitten ei ole missään sotahaukkoja hullun miehen johtamana vallassa niin sitten nyhjätään. Kuuluu demokratioiden ominaisuuksiin. Toisaalta eipä tässä oikein pari vuotta sitten olisi uskottu että ryssän sotakone hyytyy näin totaalisesti. No kattellaan, puttelin vaalishow voi hyvinkin olla käännekohta kun se ryssän talouskone alkaa hajoamaan käsiin. Vaalipäivänä korko 50%, taalaan menee 300ruplaa ja ensimmäise nälkäkuolleet makaa kaduilla Moskovassa. Samalla eliitti pitää ökyjuhliaan niin saattaa jossain poksahtaa.

Tähän vielä lisäksi uhkaavasti jo siipiään levittelevä musta joutsen, Belgradin Maidan niin eiköhän painekattila jo räjähdä🤣
 
Minä ottaisin vakavasti Euroopan tiedustelujen ja johtajien varoitukset. NATO:n haastaminen ei automaattisesti tarkoita suoraa hyökkäystä, vaan se saattaa olla pienempi ja rajattu operaatio. Mistään suyrhyökköyksestä tuskin on kyse, mutta ryssä kokeilee aivan varmasti jossakin vaiheessa, että miten suorat rivit NATO-mailla on. Se, että miten on arvoitus.
Jos tuollainen tapahtuu, vastaiskun pitää olla nopea ja niin voimakas ja raju, joka ei jätä minkäänlaista tulkinnan varaa, miten niin pieniin, kuin suurempiinkin vastataan.
Jos esim. Suomeen vaikka pieni rajattu isku, Ilman mitään Naton odottelua, heti kalusto tuhkaksi ja ryssät lihamyllyyn ja torilla syötetään puluille, TV-uutisten kuvatessa tapahtumaa.
 

Ukrainan ilmavoimat: Venäjän maihinnoussualus tuhottu Krimillä
Ukrainan ilmavoimat sanoo iskeneensä yöllä risteilyohjuksilla Venäjän Mustanmeren laivaston suureen Novotsherkassk-maihinnousualukseen Krimin niemimaalla Feodosijan alueella, uutistoimisto Reuters kertoo.

Novotsherkassk on 112-metrinen Roputsha-luokan maihinnousualus. Ukrainalaiset ovat raportoineet vauroittaneensa alusta aiemmin sodan aikana tekemissään hyökkäyksissä esimerkiksi Venäjän miehittämään Berdjanskiin.

Reuters ei ole pystynyt vahvistamaan Ukrainan väitteitä.

Venäjän miehityshallinnon edustaja Krimin niemimaalla raportoi aiemmin Ukrainan iskeneen Feodosijan satama-alueelle.
 
Ilmeisesti yksi maihinnousualus vähemmän ryssän mustanmerenlaivastossa.




Tämän mukaan olisi mennyt Iranilaista rahtilaivaa. Rahtina ammuksia?

Voi voi. Ei se vaan vuosi vaihdu ennen useampaa täysskatastrofia venäjälle. Ajattelin että josko hävittäjäpudotukset rupeaisivat olemaan viimeisiä tapahtumia. Eikä F-16 ole vielä edes saapunut vaikka meno on jo sen näköistä.
 
Paljonko tuossa on euroopan osalta varastamista ? Siis ihan ryssän tyyliin. Annetaan 100 rahaa mutta varsinaiseen asiaan jää vain 20 rahaa. . . .
Sama % taitaa olla muuallakin. Organisaation pyörittämiseen menee juurikin 80% Lähjoitetustä summasta jää välikäsille suurin osuus.
 
Venäläisten mukaan maihinnousualus vain vaurioitui ja ilmatorjunta pudotti kaksi ukrainalaista Su-24:ä.

The Russian Ministry of Defense announced an attempt by the Ukrainian Armed Forces to attack the large landing ship "Novocherkassk"​

MOSCOW, December 26. /TASS/. Russian air defense systems destroyed two Su-24s of the Ukrainian Air Force that tried to attack the large landing ship Novocherkassk in Feodosia. This was reported to the Ministry of Defense (MoD) of the Russian Federation.

“Tonight, while repelling an attack by the Ukrainian Armed Forces with the use of aircraft guided missiles at the Feodosiya base, the large landing ship Novocherkassk was damaged. During the anti-aircraft battle, two Su-24 tactical aircraft of the enemy were destroyed by air defense systems, in the area of the village of Zhovten ( 125 km northeast of Nikolaev), launching aircraft guided missiles,” the department reported
https://tass.ru/armiya-i-opk/19629021
 
Venäjän asettama Krimin alueen johdon informaatiopolitiikan neuvonantaja Oleg Krjutškov uhkailee seurauksilla ihmisiä, jotka ovat kuvanneet ja jakaneet sosiaalisessa mediassa videomateriaalia Ukrainan iskusta Krimillä. Ukraina ilmoitti aiemmin tuhonneensa Venäjän merkittävän maihinnousualus Novotšerkasskin. Venäjä myöntää, että alukseen tuli vaurioita.

Krjutškovin mukaan kaikki tapauksesta kuvatut videot on tunnistettu ja erikoisjoukot tekevät työtään. Hänen mukaansa tämäntyyliset videot voivat johtaa rikosoikeudellisiin seuraamuksiin. Asiasta kertoo Venäjän valtiollinen Ria Novosti.

Ukrainan hyökkäyksestä levisi Telegram-kanavilla videoita, joissa näkyy rajuja räjähdyksiä ja tulipaloja.

– Sotatoimet ovat käynnissä, ja välillä vihollinen tekee iskuja Krimille. Tulee lentoja ja iskuja. Mutta tämä ei ole missään nimessä syy hypätä shortseissa parvekkeelle, kuvata videoita ja ladata niitä nettiin, Krjutškov sanoi Telegramsisa talouslehti Kommersantin mukaan.
 
Back
Top