Recent content by Luolareiska

 1. L

  Tarkka-ampujan peruskivääri

  Vaan ei toimi tähtäinten siirto käytännössä, koska T1X:ssä on 11 mm piekkarikisko ja T3 17 mm Tikka -kisko. Myöskään T3:n Picatinny-kisko ei käy T1x:ään, vaan siihen pitää olla oma kisko. Siinä on suunnitteluosasto mokannut vaihtokelpoisuuden hienosti.
 2. L

  Turkin hyökkäys Syyriaan

  Tuo Blackfoxin videolinkki Facesta näyttää oleva ameriikan maalta, missä harrastavat ammuntaa konetuliaseilla radalla, esim. Knob Creek.
 3. L

  Suomalainen Jatimatic konepistooli

  Massasulkuinen ase ei välttämättä tarvitse ulosvetäjää ammuttaessa ollenkaan toimintaperiaattensa vuoksi. Useat massasulkuiset toimii oikein hyvin ilman ulosvetäjää. Ulosvetäjä tarvitaan kuitenkin suljetultalukolta ampuvissa aseissa poistettaessa pesästä ampumatonta patruunaa ja avoimelta...
 4. L

  Kaksi tankkialusta hyökkäyksen kohteina Persianlahdella

  Eikun paranee vaan. Iranin pojat väittää pudottaneensa Usan vakoilulennokin ohjuksella. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/ad9fe9a9-876c-4f13-ac0d-7e348a44e97c
 5. L

  KRP operaatio Turun saaristossa

  Meinaan tästä salaliitosta.
 6. L

  KRP operaatio Turun saaristossa

  Milloin tästä tehdään elokuva? :solthum:
 7. L

  Hybridisodan uudet ulottuvuudet

  Siitä se lähti yllättävän nopeasti eskaloitumaan. Liekö sattumaa näin vaalien alla...... https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006051776.html
 8. L

  Ukrainan konflikti/sota

  Tuonne Asovanmerelle pitäisi ajaa salmen läpi vähän isompi laivasto-osasto eri maiden aluksia. Katsoisi sitten kellä pokka kestää. Mukana voisi olla esim. Usa, Englanti, Ranska jne.... ;)
 9. L

  Ukrainan konflikti/sota

  Yllättävän kuumana käy venäläinen kapteeni tilanteessa, pientä maaotteluhenkeä jo ilmassa.
 10. L

  Venäjän asevoimien ja turvallisuuselinten suorittamat provokaatiot

  "Korobovin, 62, kuolemasta kerrottiin Venäjällä keskiviikkoiltana, kun hänen raportoitiin menehtyneen ”vakavaan ja pitkäaikaiseen sairauteen" = aine ei tehonnut heti ja uhri sinnitteli yllättävän pitkään. ;)
 11. L

  Venäjän asevoimien ja turvallisuuselinten suorittamat provokaatiot

  Jotenkin on liikuttavaa, että joku yksittäinen siviili olisi Flightradar Goldin avulla pystynyt selvittämään häirinnän lähteen paremmin, kuin Norjan ja Suomen puolustusvoimien tiedustelu.
 12. L

  Uutisia Britanniasta

  Laittaa sen lentokentällä vaikka turvatarkastuksessa tai ylimääräisessä turvatarkastuksessa ruumaan menevään matkalaukun sisään ja "Turvatarkastettu" tarrat päälle. Simppeliä.
 13. L

  Uutisia Britanniasta

  Kunhan ei vaan kävisi kuin vanhassa Speden sketsissä: "Antaa olla viimeinen kerta tai täältä pesee"
 14. L

  500000 viestin juhla-arvonta

  Kokeillaan onnea.
Top