Recent content by Vaako

 1. V

  Koronavirus Suomessa

  Tää on suoraan Kummelista...
 2. V

  Koronavirus Suomessa

  Miksi mieleen tuli heti Markus Kajo? (Nuoremmat palstalaiset eivät varmaan ole koskaan kuulleetkaan...)
 3. V

  Epidemiat maailmalla

  Mielenkiintoista. Ja vasta tuli artikkeli, jossa Italialaiset itse arvioivat Coronaan kuolleiden määrän olleen jopa 4-kertainen ilmoitettuihin lukuihin verrattuna. S. N. A. F. U.
 4. V

  Epidemiat maailmalla

  Laumaimmunitteetti vaatii yhden lähteen mukaan noin 80% infektoitumista väestössä. Ongelmaksi tulee, että Pohjoismaissa pienen kuolleisuuden ikäluokkien osuus on 60% - 80% väestöstä (laskutavasta riippuen). Eli riskiryhmät pitäisi saada suojattua yli 100% Coronalta. Pidätän hengitystäni sillä...
 5. V

  Koronavirus Suomessa

  Ilmassa on vähän näkemystä, että Saksan ihme on tilastokikkailua. Jos koronaraadolla on joku perussairaus, laitetaan perussairaus kuolinsyyksi. Väitetysti. Vähän samalla tavalla kuin äärioikeiston vihaterroriteoissa.
 6. V

  Epidemiat maailmalla

  Tuli Peak Prosperity kanavalla vastaan tieto, että Saksa tilastoi koronakuolemat eri tavalla, kuin muut maat. Onko kukaan törmännyt artikkeleihin, joissa asiaa olisi purettu auki? Ja mielellään skaalattu lukemat samaan standardiin, jota muut maat käyttävät.
 7. V

  Koronavirus Suomessa

  Yhden lähteen mukaan Italiassa kuoli flunssakausilla 2013-2017 yhteensä 68.000 henkilöä. Eli, 13.600 hlö/vuosi. (Tulkitsin tuon 5-vuotiskaudeksi ennen koronaa. Muussa tapauksessa noin 17.000 hlö/vuosi). Worldometerin mukaan kuolleita nyt 10.023. Fun facts: Keski- ja Etelä-Italia ei ole vielä...
 8. V

  Epidemiat maailmalla

  VR voi tarvittaessa järjestää ilmaisen kuljetuksen Ruotsin rajalle. (y)
 9. V

  Koronavirus Suomessa

  Hypoteettinen kysymys: Jos Coronan omaseulontaan on kaksi vaihtoehtoista työkalu: 1) 20% tarkkuudella toimiva kotitesti 2) Jollain Polar Electron kapistuksella tapahtuva yöllisen kehon lämpötilan seuranta Onko näkemyksiä kumpi nappaa tehokkaammin oikeat tartunnat jatkotesteihin?
 10. V

  Koronavirus Suomessa

  Tämä ja vähän ylimääräistä viljantuotantoa tällä satokaudella, niin rupeaa olemaan homma paketissa ensi talveksi.
 11. V

  Koronavirus Suomessa

  Paska lista! Mulla meni kuppi nurin vuodenvaihteen jälkeen näihin amörikan järjettömyyksiin ja rupesin työntämään kaikkiin perkeleen uteluihin sukupuoleksi Demi-God. Ja nyt jotkut helvetin trans-rasvat syrjii mua törkeästi eikä edes listaa mun sukupuolta!! Vaadin some paheksuntaa ja...
 12. V

  Epidemiat maailmalla

  Ja tuohon vielä epämääräinen läjä kirjaamattomia... Saattaa huidella jo lähellä sitä maagista 1250 per päivä tahtia. Karu meininki. :cry:
 13. V

  Koronavirus Suomessa

  Tästä lähtee tangentilla äkkiä ajatukset laukalle. Jos 300 kuollutta tautiin ei oikeuta poikkeustilaa, niin oikeuttaako terroristi-iskujen sarja, jossa kuolee 300? Molemmissa tapauksissa kuolleiden määrä on sama ja kuitenkin häviää vuotuisen kokonaiskuolleisuuden kohinaan. Jonkun oikean...
 14. V

  Koronavirus Suomessa

  Et kai oikeasti kuvittele, tästä selvitään 5 kuolleella? (Edit: En yritä hattuilla vaan kysyn ihan mielenkiinnosta.) Tämän epidemian kanssa pitää katsoa koko ajan 2 viikkoa tulevaisuuteen.
 15. V

  Koronaviruksen sairastaminen - omaseurantaketju mp.nettiläisille

  Ja minkä takia oma-arviointiin perustuvaa Coronan levinnäisyyden kartoitusta tekee Pravda? Eikä esmes THL?
Top