Äärivasemmiston sota sivistystä vastaan

Laitettakoon tänne.


Kolumni: Veronika Honkasalo näkee natseja joka puolella, mutta vähättelee Hamasin hyökkäystä​


Tämä on puhdasta, sanoinkuvaamatonta pahuutta. Tämä on raakalaismaista julmuutta ja silkkaa barbariaa. Tämä on yksi modernin aikamme kammottavimmista veriteoista, jota ei voi puolustella millään tavalla.

Tälle ei löydy perusteita – ei minkäänlaista syytä. Tämä on absoluuttista pahuutta.

Silti monen, varsinkin vasemman laidan kommentaattorin reaktio Hamasin keskiaikaisen barbaariseen iskuun oli kuvottava.


 
Aleksanteri-instituutin "piilo"kommarit ja Scheisset saavat kyllä tarpeettoman paljon palstatilaa mediassa. Tuntuu kummalta että ollaan niin nato-blokin länsimaata ja aina pitää joka paikassa saada esiin myös tai yksinomaan mafiavaltion kätyrien mädältä löyhkäävä disinformaatiopaska. Vai onko tässä ideana juuri, että annetaan näiden agitoida näkösällä, niin on helpompi valvoa?
 
Viimeksi muokattu:
Koska naiset on kasvatettu kyseenalaistamaan kykynsä, kontrolloimaan itseään ja suostumaan tekoihin, jotka eivät tunnu hyviltä. Taipumus miellyttää miehiä on juurtunut syvälle, ja rajojen vetäminen voi olla vaikeaa.

Jutun perusteella kirjailija ja tämä artikkelin kirjoittanut rouva elävät jossain Saudi-Arabiassa.
 
Jos tässä ei nähdä mitään ongelmaa/väärää, niin aivan yhtä ok pitäisi olla myös vain valkoisille suunnatut tapahtumat. Värirasismi on värirasismia kumminpäin tahansa(sanokoot "asiantunteilijat" mitä tahansa).
mistä lähtien valkoinen ei ole ollut väri? jos on läpinäkyvä, niin sitten ymmärrän, mutta eikös tässä kaikki vähän jonkin värisiä olla. voi muna taas kerran.
 
Täysi idiootti. "Global south, giljotiini" ja muut puutaheinät...
This anti-Israel protestor rants about how the security at the meeting is unnecessary and just meant to intimidate right before she threatens to murder the Bakersfield City Council members in their homes. She is now facing 16 felony charges.
Bail set at $1 million
1713010131698.jpeg
 
Ylempi matami oli heittänyt kirvenesä kaivoon näemmä jo aiemmin. Tuollaisen työn hukkasi lähteäkseen aktivoitumaan kiven sisään.

Miten minusta tuntuu, että tuolla akalla meni sukset ristiin entisessä työpaikassa ja lähti ennen kuin laitettiin menemään? Tuo nimittäin kuullostaa ihan samalta kuin poliitikot jotka päättävät jättää virkansa, koska haluavat viettää enemmän aikaa perheensä kanssa.
 
Hyvä kirjoitus vuodelta 2013 aiheesta.

Inside the Vampires’ Castle

The first configuration is what I came to call the Vampires’ Castle. The Vampires’ Castle specialises in propagating guilt. It is driven by a priest’s desire to excommunicate and condemn, an academic-pedant’s desire to be the first to be seen to spot a mistake, and a hipster’s desire to be one of the in-crowd
The Vampires’ Castle feeds on the energy and anxieties and vulnerabilities of young students, but most of all it lives by converting the suffering of particular groups – the more ‘marginal’ the better – into academic capital. The most lauded figures in the Vampires’ Castle are those who have spotted a new market in suffering – those who can find a group more oppressed and subjugated than any previously exploited will find themselves promoted through the ranks very quickly.
Tulee mieleen meidän eräät somesaamelaiset. Joku kommentoikin tuon USAn Bakersfieldin kokouksen höyrähtäjää "She did all the white leftist buzzwords except mention indigenous people"
Helppoheikit myymässä syyllisyyttä!
 
Viimeksi muokattu:
Tää menikin jo tonne Israel ketjuun, mutta koska tämän kuvan kommenttikenttä on täynnä vasemmistohippejä ja zenäjäläisiä, niin voitaneen sanoa, että historiasta ei opittu mitään.

Screenshot_20240426_093846_Edge.jpg
 
Laitan tämän tänne, vaikka sopisi myös Ukraina- ja Israel-ketjuihin: suomalainen äärivasemmisto otti Ilia Ponomarenkon esiintymisen Maailma kylässä -festivaaleilla maalitaulukseen ja yritti maalata häntä äärioikeistolaiseksi. Sopivasti tulivat samalla paljastaneeksi itsensä Kremlin käskyläisinä; aktiivisia tässä olivat mm. Vantaan Rauhanpuolustajat ry, Kommunistinuoret ry, Demokraattinen sivistysliitto ry, SKP - Punainen sateenkaari, Sumud - Suomen Palestiina-verkosto ry, Students for Palestine Finland, Palestiinalaisten siirtokuntayhdistys jne.
Myös Syksy Räsänen näyttää olevan aktiivisesti hääräämässä tuolla taustalla. Hänhän on ottanut Ukrainan sodassa täysin Venäjän kannan.


Marko Enqvistin twiittiketjussa on tuosta tarkemmin.

Hesarin juttukin sivusi aihetta:

Tämä kyllä hyvin osoittaa sen, kuinka Palestiina-aktivistit ovat valtakunnan turvallisuuden kannalta huomionarvoinen tekijä, kun ovat noin vahvasti kytköksissä Kremlin ohjauksessa oleviin järjestöihin.
 
Back
Top