AMOS ja NEMO

Ruottalaisen Mjölnerillö onkin toisesta kranaatista eteenpäin vissiin vähän kovemmat vaatimukset miehistölle, jos meinaavat samaan pystyä =D Eikös se pitäny ulkoa ladata?

Kyllä se miehistö hoitaa lataushommansa ajoneuvon/tornin sisäpuolelta, vaikka kranaatit kulkevatkin putkiin ulkokautta.
 
Tämä on taustalla.

The U.S. Army wants a new turreted 120mm mortar that it can put on various armored vehicles, such as the Stryker and the up-coming Armored Multi-Purpose Vehicle. The announcement said the service hoped to find a company to develop the system, formally called the Future Indirect Fire Turret (FIFT), and begin production by the end of 2021.

 
Paljon, mutta tarkat luvut säästetään potentiaalisille ostajille ;) Ja mistäs täällä maanpuolustus.netissä sitten väiteltäisiin ja internetskin ihmemaailmasta haettaisiin, jos tarkat luvut olisivat tiedossa:unsure:
 
XA-185 PASIn päältä on ammuttu muutama tuhat laukausta, ml. AMOS aseen kehityksen alkuvaiheen samanaikaiset ylipainetuplat, ilman ongelmia. AMV-pohjaiseen 6x6:een verrattuna PASI on alustaltaan preeriavankkuritasoa, joten ongelmia ei ole odotettavissa 6x6:n rekyylikäyttäytymisen osalta.

Nemojen MRSI kevyt.jpg
 
Mistäs nyt tuulee?

Tämä on erittäin hyvä kysymys, jos tuotannon pitäisi alkaa 2021. Nytkö on kaikki planeetat synkroonissa, niuhotus loppuu ja ostetaan jotakin melkein valmista?

FCS MGV meni puihin, GCV meni puihin, EFV meni puihin, MPC meni puihin... :rolleyes:
 
  • Tykkää
Reactions: PSS
Back
Top