Hylkää huomautus
Liity mukaan keskusteluun!

Rekisteröityminen ei kestä kuin hetkosen ja pääset keskusteluun mukaan, tervetuloa!

>>> REKISTERÖIDY <<<

Bannit ja varoitukset

Viestiketju osiossa 'Tiedote ja palautepalsta' , aloittaja TomTom, 27.04.2010.

 1. baikal

  baikal Ylipäällikkö Mod Lahjoittaja

  Liittynyt:
  11.04.2010
  Viestejä:
  17,747
  Tykkäykset:
  20,206
  Pisteet:
  1,286
  No olen minä Natosta vaihtanut mielipidettäni ja osasyy on keskustelu foorumilla. Suurin syy oli tietty se, että Venäjä aloitti höyryämisen Ukrainassa ja Krimillä. Ei noiden tapahtumien olisi pitänyt jättää enää ketään arvailemaan kantaansa, kyllä itse asia on täysin selvä. Ei minusta mitään transatlanttifaniboyta ole tullut eikä tulekaan, mutta realiteetit on vaan ymmärrettävä ja ratkaisut hyväksyttävä.
   
  Leaderwolf, adam7, AKE-ukki ja 5 muuta jäsentä tykkää tästä.
 2. Tja

  Tja Alikersantti BAN ALTTERI

  Liittynyt:
  25.08.2016
  Viestejä:
  87
  Tykkäykset:
  215
  Pisteet:
  6
  Totta turiset, että olen vasta liittynyt, ja olet oikeassa myös siinä, että en ole tutustunut näiden kahden sankarin toimintaan. Mutta olen ollut aktiivinen parilla muulla foorumilla. Ne ovat tosin urheiluaiheisia, mutta ryhmädynamiikka toimii niissä foorumeissa ihan samalla tavalla kuin täällä. Osalla on hyvin vahvoja näkemyksiä esimerkiksi tuomarilinjasta, osalla taas katsomokulttuurista. Jotkut taas tuovat jatkuvalla syötöllä esille oman joukkueensa paremmuutta. Olen kuitenkin samalla kannalla kuin @fulcrum tuossa yllä. Antaa kaikkien kukkien kukkia, sillä onhan tämä keskustelupalsta. Jos jonkun sankarin toiminta alkaa ärsyttämään, niin ehkä on parasta vain ignorata hänet. Ja niin pitkään kuin kirjoitetaan nimimerkeillä, eikä oikeilla nimillä, niin keskustelu tuppaa olemaan aika ärhäkkää ja kaverin sanomiset tulkitaan aina huonoimmalla mahdollisella tavalla. Keskustelu olisi vähän toisen henkistä, jos tietäisi, että kaveri on vaikka Seppo Mäkinen niminen, 43 -vuotias, merkonomi ja perheen isä Lohjalta.

  Voihan se olla, että nämä kaksi kaveria ovat aktiivisia jänkkääjiä varusmiespalvelusasiassa, mutta kyllä täältä muitakin aktiivijänkkääjiä löytyy. Olen muutaman kerran erehtynyt kurkkaamaan noihin Pakolaisuus, Maahanmuutto ja EU -ketjuihin, ja huh huh! Ne on kyllä ihan omissa sfääreissään jänkkäämisen suhteen. Mannerheim-risti pitäisi myöntää sille uudelle alokkaalle, joka viitsii lukea kaikki ne 30 000 viestiä, joissa huudetaan vihervassaria...
   
 3. Mainos 4. tiedotusosasto

  tiedotusosasto Majuri

  Liittynyt:
  21.05.2016
  Viestejä:
  1,462
  Tykkäykset:
  2,653
  Pisteet:
  156
  Poistettu. Väärä ketju
   
 5. TomTom

  TomTom Kenraali Mod

  Liittynyt:
  08.04.2010
  Viestejä:
  2,558
  Tykkäykset:
  4,602
  Pisteet:
  636
  Vai vasta liittynyt, salli mun nauraa. Kova on hinku taas tulla altterilla rölläämään.

  Hus vittuun....
   
  STI_Tactical9mm, adam7, Fremen ja 3 muuta jäsentä tykkää tästä.
 6. aj77

  aj77 Ylipäällikkö

  Liittynyt:
  08.07.2011
  Viestejä:
  5,690
  Tykkäykset:
  6,434
  Pisteet:
  1,286
  En ikinä ymmärrä nimimerkkien inhoamista. Tulee mieleen Mäkilä ja Hietanen. Ymmärrän että jotkut vihaa todellisia ihmisiä ja jotkut vihaa pahoja tekoja, mutta että saatana vihataan keskustelupalstan nimimerkkejä. Mää ihmettelen oikein kauhiasti tämmösiä ja oon kun klapilla päähän lyöty.. Siellä kyyristellään polvillaan kirjoituspöydän takana ja vaanitaan sitä enterin ja * välistä tähystäen.
   
 7. Herman30

  Herman30 Ylipäällikkö Lahjoittaja

  Liittynyt:
  08.10.2013
  Viestejä:
  5,288
  Tykkäykset:
  8,026
  Pisteet:
  1,286
  Mutta kun sen nimimerkin takan ON oikea ihminen mielipiteillä ta kirjoituksilla jotka kenties ärsyttävät ja suututtavt niin maan per...usteellisesti.
   
 8. Beerfect

  Beerfect Eversti

  Liittynyt:
  06.02.2015
  Viestejä:
  1,534
  Tykkäykset:
  1,595
  Pisteet:
  316
  Kyllä siellä nimimerkin takana vaan on usein se mainitsemasi todellinen ihminen, ainakin vielä tänäpäivänä. Vai epäiletkö siis nettikeskustelijoiden persoonien aitoutta; että he ovat ulkomaailmassa aivan erilaisia kuin netissä? Kuinka monta prosenttia nettikeskustelijoista käyttäytyy aivan eri tavalla netissä kuin ulkomaailmassa?

  En tiedä mitä tarkoitat nimillä Mäkilä ja Hietanen.

  Oletan että "polvillaan kyyriminen kirjoituspöydän takana"? viittaa vihatun ihmisen kyyläämiseen. En minäkään välttämättä ymmärrä sitä, ainakin jos sitä pitemmän aikaa jatkuu. Minulle toisen ihmisen vainoaminen tai seuraaminen vihan motivoimana on mielen heikkouden osoitus ja aktiivista ideologisen tappion tunnustamista. Se on sama kuin tunnustaisi sen henkilön johtajakseen. Toki hänen kanssaan saa ja pitää väitellä, ainakin vähän aikaa. Sen jälkeen hänet on suljettava huomion ulkopuolelle, leimaten hänet meteliksi ja spämmiksi.

  Entä pidätkö yhdenkään nimimerkin sanomisista muita nimimerkkejä enemmän? Odotatko joiltain nimimerkeiltä laatusisältöä muita useammin? Onko se niin tavaton ajatus että jos pitää jonkun sanomisista, niin myös samalla tavalla vihaa jonkun toisen sanomisia vähän herkemmin, kun hänen kaavat ovat tulleet tutuiksi?
   
 9. Bushmaster

  Bushmaster Ylipäällikkö Lahjoittaja

  Liittynyt:
  24.06.2015
  Viestejä:
  12,528
  Tykkäykset:
  21,125
  Pisteet:
  1,286
  Tom Tom: ille :salut::salut::salut:
   
 10. Rauhantekijä

  Rauhantekijä Ylipäällikkö

  Liittynyt:
  25.01.2015
  Viestejä:
  4,328
  Tykkäykset:
  6,743
  Pisteet:
  1,286
  Nimimerkki on hyvä koska se vapauttaa kertomaan mielipiteen avoimesti. Kuvitelkaapa keskustelupalsta oikeilla nimillä, onko avointa? Masentavaa. Korkeintaan poliittisella tavoitteella oleva voi esiintyä omalla nimellään koska siinä tien päässä odottaa hyväsummainen kansanedusustajan tai ministerin palkka, jonka eteen voi ottaakin hieman lokaa niskaan. Mutta muuten vain hölmö esiintyy keskustelupalstoilla omalla nimellään ja ottaa lokaa oikean henkilön niskaan "ihan muuten vaan".

  Avoimet sanantuotokset ja jos menee yli, niin mode hillitsee. Tällä on hyvä jatkaa.

  .
   
  Kaira, Umkhonto ja Herman30 tykkäsivät tästä.
 11. aj77

  aj77 Ylipäällikkö

  Liittynyt:
  08.07.2011
  Viestejä:
  5,690
  Tykkäykset:
  6,434
  Pisteet:
  1,286
  Pidän kyllä, mutta en odota keneltäkään mitään. Olen vain joskus saanut seurata popcornit kädessä ajojahtia. Siitä tuo ajatus nikotiinin puutteisessa aamussani tuli. Kuten joka aamu.
  Lähinnä siten, että keskustelupuu vaihtuu, mutta se sama nimimerkki seuraa toista sinne kommentoimaan ja lyttäämään. Siinä ei ole enää aiheesta kiinni erimielisyydet. Se on vihaa nimimerkkiä vastaan.
  Tosin myönnettäköön etten ole sellaiseen viimeaikoina törmännyt. Josku aikoinaan sitä näki. Nyt sain sen ulos.
   
 12. Beerfect

  Beerfect Eversti

  Liittynyt:
  06.02.2015
  Viestejä:
  1,534
  Tykkäykset:
  1,595
  Pisteet:
  316
  Tämä saattaa mennä käsillä olevan asian ohi... tai ehkäpä ei. Aihe olisi tässä kohtaa siis "Millä tavoin nimimerkin (naamion) salliminen muuttaa ihmisen käytöstä?" Yksi ryhtyy avoimemmaksi, toinen antisosiaalisemmaksi ja sadistisemmaksi, kolmannen ulosanti ei muutu juurikaan, neljäs tarkkailee hiljaa, viides ottaa hänelle tärkeiden asioiden vastakkaiset näkemykset henkilökohtaisesti, kuudes ei. Ehkäpä tätäkin on joskus tutkittu. Niin... Onko se nimimerkki se naamio vai onko meillä näkymätön naamio päällä tuolla ulkona liikkuessa? o_O Nyt lähti sokka mielen kranaatista.
   
 13. Honcho

  Honcho SMLNKO M/83 Lahjoittaja

  Liittynyt:
  21.11.2014
  Viestejä:
  9,622
  Tykkäykset:
  22,634
  Pisteet:
  1,286
  +1 tälle. En tiedä mikä on vaikuttanut eniten, Venäjä, tämä foorumi vai ehkä kuitenkin se että suomalaiset tuntuvat kuitenkin ymmärtävän että NATO-jäsenyys ei liudenna oman puolustuksen merkitystä - Sasit, Arno Kotrot, Vihreä miesliike (=vihreiden miesten liike?) ja muut vastaavat sekalaisin taustoin toimivat hiipparit ovat auttamattomasti vähemmistössä milloin mistäkin revittyjen kantojensa kanssa tässä asiassa. Ainakin tämä foorumi on parantanut käsitystä siitä millaisilla eväillä (kalusto, koulutus ym) PV on oikeasti liikenteessä (itselleni tämä on ollut iloinen yllätys pitkän asiaan paneutumattomuuden jälkeen).

  Sanotaan näin että olen muuttanut useasta asiasta mieltäni täällä, ja jokaisesta mielenmuutoksesta olen hyvilläni - tyhmäähän se olisi olla muuttamatta mieltään kun uutta tietoa ilmenee. Sellainen "johdonmukaisuus" (tai sen pimeä puoli) ettei faktat ja keskustelu vaikuta mielipiteisiin sopii varmaan jollekin Arkadianmäen surkeimmalle, puolueen linjan mukaan lammasmaisesti määkivälle rivipoliitikolle muttei se järki-ihmiselle sovi.
   
  J0h1F, Myrskyhiiri, PSB 5500 ja 11 muuta jäsentä tykkää tästä.
 14. Mainos 15. Creidiki

  Creidiki Eversti Lahjoittaja

  Liittynyt:
  30.04.2010
  Viestejä:
  1,952
  Tykkäykset:
  1,313
  Pisteet:
  316
  Olen mielipiteiteni kanssa useinmiten yksin oikeassa ;), mutta siitä huolimatta mahtunut foorumille. Tykkäykset ovat kuitenkin useinmiten tulleet keskustelijoilta eikä jankuttajilta.
   
  Myrskyhiiri, Sarek1, setämies ja 2 muuta jäsentä tykkää tästä.
 16. Huhta

  Huhta Ylipäällikkö ELSO 2.0

  Liittynyt:
  20.07.2015
  Viestejä:
  3,833
  Tykkäykset:
  3,870
  Pisteet:
  1,286
  Öö, onko Tja Tacitus? Vai onko Tja joku kiihkeistä asevelvollisuuden vastustajista?
   
  JR49 tykkäsi tästä.
 17. Honcho

  Honcho SMLNKO M/83 Lahjoittaja

  Liittynyt:
  21.11.2014
  Viestejä:
  9,622
  Tykkäykset:
  22,634
  Pisteet:
  1,286
  Tacitus / Ressu tuli ainakin itselleni mieleen jutuista. Mikä lievästi hassua jos pitää paikkansa, koska alun perin kaveri kuitenkin halusi ihan itse lähteä ovet paukkuen.

  MPnet on vaarallinen huume.
   
  Teräsmies, Rannari, kimmo.j ja nämä jäsenet tykkäsivät tästä.
 18. Huhta

  Huhta Ylipäällikkö ELSO 2.0

  Liittynyt:
  20.07.2015
  Viestejä:
  3,833
  Tykkäykset:
  3,870
  Pisteet:
  1,286
  On, mutta ResNet oli vielä pahempi. Onneksi Helsingin huumepoliisi sai sen suljetuksi, kun siellä oli vielä tekijämiehet johdossa.
   
  Teräsmies, Rannari ja Honcho tykkäsivät tästä.
 19. TomTom

  TomTom Kenraali Mod

  Liittynyt:
  08.04.2010
  Viestejä:
  2,558
  Tykkäykset:
  4,602
  Pisteet:
  636
  Tacitushan se.
   
  Honcho tykkäsi tästä.
 20. adam7

  adam7 Ylipäällikkö

  Liittynyt:
  24.06.2010
  Viestejä:
  5,101
  Tykkäykset:
  4,749
  Pisteet:
  1,286
  Me uskonlahkolaiset toivotamme sinut tervetulleeksi salaseuraamme. Kohta pääset mukaan bilderbergin palvojiin, kun sitten etenet illuminaatteihin voi tulla tilanne ettå lopuksi sinulle paljastetaan liskoihmiset jotka ohjaavat Natoa ja kaikkea :D
   
  Honcho, kimmo.j, Myrskyhiiri ja 2 muuta jäsentä tykkää tästä.
 21. AKE-ukki

  AKE-ukki Kenraali Lahjoittaja

  Liittynyt:
  23.04.2010
  Viestejä:
  2,473
  Tykkäykset:
  4,502
  Pisteet:
  636
  ...sitten pääset Nirvanaan ja sinusta tulee 3 asteen Guggenheimin kannattaja!;)
   
  Honcho, Rannari ja baikal tykkäsivät tästä.
 22. Samses

  Samses Kenraali Mod Lahjoittaja

  Liittynyt:
  14.10.2012
  Viestejä:
  2,917
  Tykkäykset:
  2,315
  Pisteet:
  636
  Jäsen @eagle 3 pistettä. Väkivaltafantasioinnista jo kerran varoitettiin aiemmin, sama meno senkun jatkuu.
   

Jaa tämä sivu