Bidenin hallinto ja siitä keskustelua. Kuinka suunta muuttuu?

Bidenin ensimmäinen viikko on ollut hyvä Venäjälle.


Former U.N. Ambassador Nikki Haley argued on Wednesday that President Biden’s first week in office has proven to be "good" for Russia.

"I can tell you [ Russian President Vladimir] Putin has to be pretty ecstatic right now," Haley told "America’s Newsroom" on Wednesday referring to Biden’s energy actions, which included halting the Keystone XL oil pipeline project.

Biden’s administration also temporarily suspended oil and gas permitting on federal lands and waters in a series of executive orders aimed at tamping down the U.S. fossil fuel industry and combating climate change, Reuters reported.

"One of the things that bothered him [Putin] the most was how energy independent we had become," Haley explained

 
Rauhanpresidentti hillitsee rättipäitä.
Hankkivat sitten sotavehkeensä Kiinasta ja öljykauppa alkaa käydä paremmilla ehdoilla Kiinaan kuin Jenkkeihin, joilla ei ole sitten enää asiaa sinne päin, kun tarvis tulla käymään kylässä naapureiden vuoksi.
 
Bidenin kannatus perustuu suurelta osin ellei kokonaan median luomaan illuusioon hänestä. Bideniä äänestäneillä on todella luja usko tai toivo paremmasta huomisesta. Tämä toivo luonnollisesti sulaa ja itseasiassa ennätyksellisen nopeasti. Obaman aikana oli samanlaista toivoa ilmassa mutta se kesti pidempään. Toiselle kaudelle saakka.
Juuri näin. Taas rakennettu oikein jumalhahmo median toimesta.
Ranskan Macron oli vähän samanlainen. Oikein vapahtaja ja suurnero. Sittemmin tähti on hiipunut.
 
Juuri näin. Taas rakennettu oikein jumalhahmo median toimesta.
Ranskan Macron oli vähän samanlainen. Oikein vapahtaja ja suurnero. Sittemmin tähti on hiipunut.
Juu mutta Macronilla toimii kuitenkin vielä päänuppi toisin kuin tuolla Bidenillä. Hän on taustaorganisaationsa räsynukke.
Edit: Tällähän hetkellä vanhus ei tee mitään muuta kuin allekirjoittelee muiden tekemiä executive ordereita.
 
Kumartamalla LBGTXYZ porukan suuntaan Biden pyllisti hienosti naisten suuntaan, aikamoista protestia naisurheilijoiden suunnalta. Yllättäen ei media siitä uutisoi ja twitterkin sensuroi nopeasti asiallisia kannanottoja. "#BidenErasedWomen"
 
Siellä vartootaan jo. Tuota reittiä tulee myös terroristeja Euroopasta ja Lähi-idästä Amerikkaan. Kiertävät nätisti erilaiset kontrollit lentokentillä. Kauppalaivoilla Atlantin yli etelään ja sieltä pakolaisten joukossa Meksikon rajan yli jenkkeihin.
 
Key stonella voi ammattiliiton ukkoja vähän vituttaa mutta sitä saa mitä tilaa kun ei kuuntele ehdokkaa puheita..
 
Biden on todella katolinen ja demokraatti. Olen ennenkin kirjoittanut, että hänen pitäisi välttää Texasia ja varsinkin Dallasia. Jos joutuu jostain syystä käymään, niin reitti jotain muuta kautta, kuin Elmstreetin ja kirjavaraston huudeilta.
Siellä niitä kahjoja piisaa.

Ja pistetäämpä tämä sitten oikeaan kontekstiin, niin kukaan ei erehdy: Teksasin suurkaupungit alkaa olla demari valtaisia/johtoisia.

Mitä taas tulee Kennedy viittauksiin, niin kaikkein todennäköisin taho Kennedy: jen murhauttajaksi on Mafia. Robert Kennedy meni syyttäjänä toimiessaan suututtamaan New Orleansin mafia pomon jolla oli maine että tämä ei ainoastaan tapa tielle tulevia tyyppejä, vaan se tapattaa myös tämän henkilön perheen. L H Oswaldilla oli tiettävästi yhteyksiä Mafiaan ja oli luultavasti velkaa näille. Dallasin poliisi taas oli korruptoitunut, myös New Orleansin mafian toimesta. Ja sitten on vielä se seikka, että tietyt mafia pomot ovat haastatteluissa tehneet kommentteja tyyliin: "Jaa, mitenkö minun elämä eroaa muiden elämästä? No eipä ihmeemmin, mitä nyt kytät seuraa kaikkialle ja se että tietää kuka oikeasti tappoi Kennedyn."
 
Tämä mies on niin kuutamolla
 
Tämä mies on niin kuutamolla
Kumma kyllä hän on Yhdysvaltain presidentti, kun taas se terävin kynä hävisi vaalit hänelle.
On erikoista että näin kävi, jos ukko on ihan kuutamolla. Silloin vastapuolikaan ei ole voinut suoriutunut kovin hyvin tehtävästä.

Onhan hänellä ikää, mutta jos aletaan puhumaan dementiasta tms. niin Yhdysvaltain Presidentin virkaan kuuluu terveydentarkastukset ja voit olla varma ettei hän olisi dementikkona läpäissyt niitä.
 
Last edited by a moderator:
Back
Top