Dillon Minigun demovideo


Tuossa videossa sanotaan, että vaikka tulinopeus on vain nelinkertainen, niin ammuttaessa osumia tulee 9 kertaa enemmän.
 
Käyttöönotto on tainnut jo tapahtua Utissa ainakin ensimmäiset laitteet tuli maahan yli vuosi sitten. Onko kukaan nähnyt livenä tai voi laittaa linkkiäkin jos kuvia löytyy netistä.
 
Viimeksi muokattu:
Tuli vaniin ihan vaan muutama reikä. Eikä taida se mustakaan auto liikkua kun sarja meni suoraan konehuoneen poikki. Kait sekin tommosella pyssyllä meinaa jotain sataa luotia moottoriin.
 
Käyttöönotto on tainnut jo tapahtua Utissa ainakin ensimmäiset laitteet tuli maahan yli vuosi sitten. Onko kukaan nähnyt livenä tai voi laittaa linkkiäkin jos kuvia löytyy netistä.
En oo nyt 100% varma, mutta ainakin vastaavanlaisen aseen olen kuullut ampuvan + nähny nopean vilkauksen Pahkajärvellä, n. 1v sit. HeKosta ampui.. Se ääni, huhhuh.

PS: En tiedä miksi, mutta toi video on upea!
 
Asiallinen video! 5/5.
 
Todellista sotapornoa militariafaneille!

Tosta Dillon Aerosta tulee sellainen fiilis kuin sulla olisi painepesuri, joka syöksee luoteja ulos...
 

Tossa videolla vertaillaan M134D:n ja M240:n tulen tehoa ammuttaessa samanlaiseen maaliin samalta etäisyydeltä 10 sekunnin ajan, todistaa tuon SJ:n jo yllä esittämän väitteen osumien määrästä..
 
Mitäköhän varten tuollaisia ei ole suomessa harkittu hankittavan ajoneuvo asenteisena? Aikamoinen tulivoima tuollaisella...
 
Mitäköhän varten tuollaisia ei ole suomessa harkittu hankittavan ajoneuvo asenteisena? Aikamoinen tulivoima tuollaisella...

Tehoton ase suhteessa uhrattuihin resursseihin. Kallis hankkia ja käyttää. Taistelussa paukut pääasiassa rapisevat puihin ja maastoon. Ajoneuvon a-tarpeet on hetkessä syöty ja sitten ollaan ilman tulitukea.
 
Mutta eikös tuossa yllä sanottu että neljäkertaisella ammuskulutuksella saada yhdenkän kertaa enemmän aikaiseksi? Sopisihan tuollainen ajoneuvoon omasuoja aseeksi ihan hyvin.. Mielummin tuolla hekoa yrittää kuin itkolla...
 
Aika turha 7.62x51 hekoa yrittää. Mieluummin 50cal Gau-19 tai sit ihan 20mm versio.
7.62 on enemmän panssaroimattomia ja elävää voimaa vastaan.
 
Totta tuokin...
 
Mielestäni gatlingin suurin etu tuleen kyvystä lamauttaa vihollinen suunnattomalla luotiryöpyllä. Osa tästä efektistä syntyy sinänsä vaarattomasta luotien osumista maalin ympäristöön. Yllä mainitulla videolla efektin huomaa hyvin.
Tuollaisen ryöpyn avulla on helppo ottaa aloite itselleen.
Itse olen kuitenkin enemmän .50 cal version kannalla. Syynä sen parempi soveltuvuus hekoja, ajoneuvoja ja rakennuksiin asettunutta vihollista vastaan.
 
Voi vain kuvitella millainen tuollainen 50cal catling olisi asutuskeskustaistelussa... Siinä betoni pöllyää kun aletaan poramaan seinistä läpi....
 
Tajuttoman kokoinen tuo Gau-19 ammuslaatikko. Siihen on sitten hyvä ottaa osumaa ... not.


As with any weapon system, there are costs and benefits associated with the GAU-19. It is heavier and more complex than the M2 .50 caliber machine guns and M-19 grenade launchers currently mounted on U.S. HMMWVs, for example, and requires an external power source to fire. It also consumes ammunition at a tremendous rate, which can be a problem in sustained engagements. On the other hand, it provides an absolutely devastating amount of firepower, and has a greater effective range than those other weapons.
http://www.combatfilms.com/cfrtv_archive_0005.asp
 
Viimeksi muokattu:
Tuollaisen GAU-19:sta kun saisi jotenkin etäohjattuna asennuksena kiinni AMV:n päälle, niin Avot!
 
Itse itkolla ampuneena ei voinut olla kiinnittämättä rekyyliin huomiota... Aika vähän heilutti ajoneuvoa... Itkolla ammuttaessa koko vaunu heiluu... Tuon ammuslaatikon saa varmaankin halutessaan tiputettua sisälle suht pienillä muutostöillä.... Tuollainen olisi monessa tilanteessa aivan loistava lähisuoja ja tulituki ase ihan itkoon nähden...
 
Back
Top