Eduskuntavaalit 2019

kehiin astuu kuuluisa taikakerroin.....taikaseinää eli valtion auliita tukitoimia. Tällaisen temppuilun tunnistaa usein siitä, ettei kukaan ryhdy tekemään sitä puhtaasti omilla rahoillaan ....
Listaan niitä joiden tulisi erikseen maksaa, omalla rahallaan siitä, että ovat hankkineet, tuoneet, houkutelleet, piilotelleet ...jne... ilman lupaa maahan tulleita henkilöitä:
  • Refugees Finland -kerhon jäsenet
  • äänekkäät, aktiivit suvaitsevaiset ja punapää-pappi
  • Suomen ev lut kirkko
  • poliitikot jotka jauhavat koko ajan säälittävää virttä ja pillittävät aiheesta, esim Biaudet
  • pääministeri Juha "tervetuloa kotiini" Sipilä
Kaikille yllä mainituille pitäisi luoda kanava johon laittavat rahaa aina kun avaavat suunsa. Maahan tulevien holhottavien osalta maksusopimuksen voisivat tehdä esim. kymmeneksi vuodeksi jotta heidän puheensa eivät rasita Suomen valtion kassaa siinä määrin mitä nyt siitä maksetaan. Silloin on helpompi puuhastella ulkomaalaisia tänne eläteiksi kun siitä itse maksaa.
On selvä ero siinä tuleeko henkilö Suomeen valtion elätiksi vain Refugees Finland -kerhon elätettäväksi. Mieluummin jälkimmäinen.
.
 
Sattuipa silmiin tämä: hallitus aikoo rukata autoveroa taas vaihteeksi pikaisella aikataululla. Edellinen muutoshan tuli voimaan syyskuun alussa.
Autokauppa varmasti kiittää, kuluttajatkin kiittävät..

Pieni nyanssihan tämä on, mutta samaa sekoilua saa nähdä lähes viikottain tältä hallitukselta. Pahinta onkin ettei noita sekoilijoita juurikaan saa vaihdettua -19 vaaleissa.
Eikö kukaan nyt saa aikaiseksi jotakin uskottavaa puoluetta joka olisi irti vanhasta oikeisto-vasemmisto ajattelusta?? Tilaa sille olisi kyllä, ei vaan toteudu ensi vaaleihin mennessä, liekö seuraaviinkaan?
 
Mitä aiot Purra. No viinaa, tupakkaa ja autoja, sanoi Vallu verokarhu.

Tuo 'vanha oikeisto-vasemmisto' -jako on kansainvälisten sosialistien, meillä sosiaalidemokraattien luoma juttu ja siinä ei Suomen asiayhteydessä ole ollut päätä eikä häntää edellisten kovapanosammuntojen jälkeen, jos ennen sitäkään.
Mikä se sellainen jaottelu on, johon 'vastapuoli' (koska ne 'kauppiaat' eivät todellisuudessa ole vastassa vaan samalla puolella eri painotuksin) ei ole hyväksyntäänsä antanut tai jos on, niin mielenvikaisuuden vallassa.

Olisikohan pikku hiljaa aika ottaa kansainvälisiltä tai yleismaailmallisilta sosialisteilta päätäntävalta siitä, että mikä on oikealla ja mikä vasemmalla tai mitä tarkoittaa esimerkiksi 'porvari'.
Sana on valtaa ja siihen voi jokainen puheillaan ja kirjoituksillaan vaikuttaa. Ei huonoja tai valheellisia asioita kannata tehdä vain siksi, että niin on 'aina' tehty.
 
Viimeksi muokattu:
Sattuipa silmiin tämä: hallitus aikoo rukata autoveroa taas vaihteeksi pikaisella aikataululla. Edellinen muutoshan tuli voimaan syyskuun alussa.
Autokauppa varmasti kiittää, kuluttajatkin kiittävät..

Pieni nyanssihan tämä on, mutta samaa sekoilua saa nähdä lähes viikottain tältä hallitukselta. Pahinta onkin ettei noita sekoilijoita juurikaan saa vaihdettua -19 vaaleissa.
Eikö kukaan nyt saa aikaiseksi jotakin uskottavaa puoluetta joka olisi irti vanhasta oikeisto-vasemmisto ajattelusta?? Tilaa sille olisi kyllä, ei vaan toteudu ensi vaaleihin mennessä, liekö seuraaviinkaan?

Vasta sitten kun ihmisille kirkastuu että EU ja sen perustaneiden marxilaisten sekä liberaalien globaali agenda on kaikkien ongelmien takana vaaleista voi odotella ratkaisua niihin ongelmiin.
 
Ihmisten suhtautuminen PS puolueeseen on usein kuin suoraan Sigmund Freudin kirjoituksista liittyen psykologisiin puolustusreaktioihin ahdistavien ja kestämättömien ajatusten käsittelyssä.
 
Ihmisten suhtautuminen PS puolueeseen on usein kuin suoraan Sigmund Freudin kirjoituksista liittyen psykologisiin puolustusreaktioihin ahdistavien ja kestämättömien ajatusten käsittelyssä.
Syy on lehdistön. Puhutaan populisteista (tai natseista) kun tahdotaan ilmaista ettei kyseessä ole vakavasti otettava liike. 95 prosentille suomalaisista hesari tai jokin maakuntalehti on ainoa tietolähde tv-uutisten lisäksi.

Hakkarainen ja ja venäjäintoilijat pitäisi saada taustalle, saavat aina mediassa negatiivista huomiota.
 
Talouselämä teki muuten pari kuukautta sitten mielenkiintoisen selvityksen. Siihen oli listattu vaaleja edeltävän hallituskokoonpanon tulokset kaikissa eduskuntavaaleissa vuodesta 1991 lähtien ja verrattu niitä budjettikuriin (ts. menojen lisäystä vaiko vähennystä ja missä kohtaa hallituskautta).

Lopputulos oli aika yksinkertainen: hallitus häviää aina. Mikään ei näytä auttavan - ei hallituksen yleinen väri, ei tarkka kokoonpano, ei rahan kylväminen, ei vyön kiristys, ei viime hetken kädenojennus. Äänestäjät sakottavat joka tapauksessa ja siirtävät sympatiansa oppositiolle. Vaikkei siinä nyt ihan uutta messiasta nähtäisi niin ehkä kuitenkin edes pienempi paha. Entiset synnit on jo unohdettu oppositiokauden tai parin aikana.

(Vähiten sai muuten köniinsä Lipponen vuonna '99, vain viisi paikkaa tappiota. Budjettilinja oli silloin systemaattisen leikkaava.)

Eipä tämä yleistulos varsinaisesti yllätä. Vaalien alla puolueiden pitää luvata jokaiselle äänestäjäryhmälle vuorotellen, että juuri näiden saavutetut edut säilyvät, verot kevenevät ja palvelut paranevat. Duunia riittää, työn teko sekä tarjoaminen kannattavat molemmat, eikä valtiokaan velkaannu holtittomasti. Jos tätä ei sanota ihan suoraan, ainakin muotoillaan asiat niin ympäripyöreästi, että jokainen voi jäädä tähän uskoon. Vaalien jälkeen sitten todellisuus lyö kaikkien kasvoille kuin märkä rätti, eikä sitä haluta hyväksyä. Osittainen voitolle jääminen ei käy. Jos jonkun verot kevenevät mutta samalla edut heikkenevät, tämä valittaa. Jos jonkun toisen verot nousevat mutta edut paranevat, tämäkin valittaa. Lopulta kollektiivinen raati tiivistää, että "verot nousivat ja edut heikkenivät". Vaaleissa oppositio voittaa ja uusi kierros alkaa.

Yksikään hallitus ei ole vielä keksinyt keinoa, jolla käteistä rahaa alkaa sataa taivaasta ja kaikki lupaukset voidaan lunastaa. Jossain päin maailmaa on kyllä yritetty puskea rahaa suoraan painokoneesta. Ei toiminut sekään.

Joskus ehkä minäkin kuvittelin, että joku oikein hienosti valittu hallitus voisi hoitaa minun asioitani kuntoon. Nykyään en enää kuvittele. Jos sitä jää odottamaan, saa odottaa loppuikänsä. Korkeintaan voi yrittää äänestää valtion välitöntä romahdusta vastaan tai sitten juuri sen puolesta, että luova tuho tulee äkkiä. Henkilökohtaisen elämän edistämiseen taas suosittelen lähinnä omia toimia ja hallituksen oikkujen väistelyä sikäli kuin vain mahdollista. Ei se helppoa ole, mutta silloin ainakin joukossa on myös voittavia arpoja. Ihmettä odottamaan jäävä pettyy aina. :)
 
https://www.kansalainen.fi/vaclav-klaus-eurooppa-on-vapautettava-uudelleen/
28.10.2018
  • Jaa tämä
EUROOPPAPOLITIIKKAVáclav Klaus: Eurooppa on vapautettava uudelleen
28.10.2018 18:18
Heikki Luoto

Syyskuussa pitämässään puheessa Tšekin entinen presidentti Václav Klaus harmitteli sitä, ettei Länsi-Eurooppa hyödyntänyt neuvostoimperiumin romahtamista samalla tavoin kuin kommunismin ikeestä vapautuneet entiset itäblokin maat. Hän katsoo uusvasemmiston vallanneen kaikki perinteiset valtapuolueet Länsi-Euroopassa.
 
Sekin jää joskus epäselväksi, mitä tarkoittaa "osaaja". Huippuosaajan sarkastisella versiolla kirurgin paperit ovat tietysti pudonneet Välimereen, mutta näin vähän vakavammin ottaen, onko "osaaja" jos osaa pistää tiiltä toisen päälle tai hitsata laivoja, vai pitääkö olla kansainvälisen tason stara jollain rahakkaalla alalla? Tämä on aika olennainen kysymys. Hitsaajia tuomalla saadaan valtion tulo- ja menorakenne pysymään karkeasti ottaen entisellään. Merkittävät muutokset vaatisivat valtavia tulijamääriä (ja mahdollisten mukana tulijoiden vastaavaa työllistymistä). Todellisia huippuosaajia haalimalla voitaisiin saada näkyviä muutoksia pienemmällä ihmismäärällä, mutta siinä on omat haasteensa. Matalimman tason lapionheiluttaja taas ei pelasta taloutta, vaan saattaa helposti päätyä järjestelmän kuormittajien puolelle kun kaikki kulut lasketaan.

Yksi ongelma tässä on vielä, että 'työntekijäpula' on hyvin paikkakuntakohtainen kysymys. Myös osaaville perusduunareille kuten hitsaajille on kysyntää, mutta erityisesti niitä kaivataan paljon pienillä paikkakunnilla, mistä monet muuttavat kasvukeskuksiin. Helsingissä saattaa taas olla vastaavista duunareista ylitarjontaa. Tämä on kuitenkin toinen asia mikä tulisi ottaa huomioon: moni maahanmuuttajakaan ei halua vaikkapa Kajaaniin kovin pitkäksi aikaa, tai jos haluaa niin saattaa järkyttyä pikkukaupungin meiningistä. Tällöin Kajaaniin hyvinkin aikein lehahtanut hitsari saattaa pian olla kortistossa Helsingissä.

Tämäkin käyttäytyminen pitää ymmärtää, ja jos osaavia duunareita halutaan, niin siihenkin tulisi luoda jokin systeemi joka sitouttaisi tulijan tietylle seudulle vaikkapa viiden vuoden ajaksi jonka jälkeen muutto muualle olisi mahdollinen. Entistä enemmän kiinnittyy oma huomio siihen, että Suomen valtiolla ei ole mitään tämänkaltaista tehokasta ohjelmaa houkuttelemaan ja ohjaamaan muuttajia. Menetelmä missä pistetään rajat auki ja pohditaan vasta sen jälkeen että saataisiinkohan näistä ikinä minkäänlaisia veronmaksajia ei ole kovinkaan toimiva.
 
Tottahan tämä valitettavasti täytyy olla, kun tämä Hesarissa lukee...

Suomi ensin -liikkeen keulahahmo Marco de Wit aikoo rekisteröidä yhdistyksensä puolueeksi eduskuntavaaleihin
Suomen kansa ensin -yhdistys kertoo keränneensä tarvittavat 5 000 kannattajakorttia.

HS
Julkaistu: 30.10. 17:26

SUOMEN kansa ensin -yhdistys kertoo pyrkivänsä puolueeksi ja osallistuvansa kevään eduskuntavaaleihin.

Yhdistys tiedottaa keränneensä tarvittavat 5 000 kannattajakorttia ja toimittavansa ne oikeusministeriöön keskiviikkona.

Yhdistyksen puheenjohtajana toimii Suomi ensin -liikkeen keulahahmona tunnettu Marco de Wit.

Tiedotteen mukaan Suomen kansa ensin ”vastustaa haittamaahanmuuttoa, islamisaatiota ja Natoa” sekä tavoittelee EU-eroa ja markan palauttamista.

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000005882766.html
 
Tottahan tämä valitettavasti täytyy olla, kun tämä Hesarissa lukee...

Suomi ensin -liikkeen keulahahmo Marco de Wit aikoo rekisteröidä yhdistyksensä puolueeksi eduskuntavaaleihin
Suomen kansa ensin -yhdistys kertoo keränneensä tarvittavat 5 000 kannattajakorttia.

HS
Julkaistu: 30.10. 17:26

SUOMEN kansa ensin -yhdistys kertoo pyrkivänsä puolueeksi ja osallistuvansa kevään eduskuntavaaleihin.

Yhdistys tiedottaa keränneensä tarvittavat 5 000 kannattajakorttia ja toimittavansa ne oikeusministeriöön keskiviikkona.

Yhdistyksen puheenjohtajana toimii Suomi ensin -liikkeen keulahahmona tunnettu Marco de Wit.

Tiedotteen mukaan Suomen kansa ensin ”vastustaa haittamaahanmuuttoa, islamisaatiota ja Natoa” sekä tavoittelee EU-eroa ja markan palauttamista.

https://www.hs.paskamedia.fi/politiikka/art-2000005882766.html

Vaalimenestys tulee olemaan huikea. Eikös Hirvisaarellakin ole menossa joku kampanjansa tai korttienkeruuprojekti ? Sitä en tiedä että onko tuon de Witun kanssa kimpassa vai koheltaako James itsekseen.
 
Eikös ne ole siinä samassa kauhugalleria-kuvassa..reformi vai mikä?

Tarkoituksena lienee kalastella PS:n kannattajakunnan apajilla. Mutta eiköhän tässä käy kuten yleensä käy. Eli nämä äärilaitojen pikkusirpaleet ennen pitkää riitautuvat keskenään ja toiminta sortuu omaan mahdottomuuteensa. Vastaavana esimerkkinä vaikka ihan aidot kommunistit. Kuinkahan monta keskenään kilpailevaa Suomen kommunistista puoluetta oikein mahtaakaan olla olemassa ? Tälle porukallehan esim. jo vasemmistoliittokin edustaa äärioikeistoa.
 
Tarkoituksena lienee kalastella PS:n kannattajakunnan apajilla. Mutta eiköhän tässä käy kuten yleensä käy. Eli nämä äärilaitojen pikkusirpaleet ennen pitkää riitautuvat keskenään ja toiminta sortuu omaan mahdottomuuteensa. Vastaavana esimerkkinä vaikka ihan aidot kommunistit. Kuinkahan monta keskenään kilpailevaa Suomen kommunistista puoluetta oikein mahtaakaan olla olemassa ? Tälle porukallehan esim. jo vasemmistoliittokin edustaa äärioikeistoa.

Näin monesti käy. Kokoomus on tehnyt tästä touhusta taktisen menetelmän itselleen. Aika usein näkee, että Kokoomus puolueena ajaa jotain asiaa, mutta samalla heille ilmestyy ns. sisäinen oppositio (yleensä joku nouseva tähti tai sitten Ben) joka kritisoi voimakkaasti ehdotusta. Näin Kokoomus ajaa kaksilla rattailla ja samalla vie asiaa eteenpäin mutta esiintyy jonkun suulla myös asiaa vastaan vedoten laajempaan kannattajakuntaan. Tällöin nykyisellä vaalilaskennalla he saavat sekä peruskannattajansa että myös asian vastustajia äänestämään itseään. Ja sitten kun asia on käsitelty tämä sisäinen oppositio hiljenee täysin. Nämä sirpaleet sen sijaan repivät toisensa palasiksi tapellessaan oikeasti asioista.
 
Aika usein näkee, että Kokoomus puolueena ajaa jotain asiaa, mutta samalla heille ilmestyy ns. sisäinen oppositio (yleensä joku nouseva tähti tai sitten Ben) joka kritisoi voimakkaasti ehdotusta.
Samalla voi itse esittää parhaat vasta-argumentit joista sitten kinataan. Vie puhdin vastustajilta.
 
...ja jos osaavia duunareita halutaan, niin siihenkin tulisi luoda jokin systeemi joka sitouttaisi tulijan tietylle seudulle vaikkapa viiden vuoden ajaksi jonka jälkeen muutto muualle olisi mahdollinen. Entistä enemmän kiinnittyy oma huomio siihen, että Suomen valtiolla ei ole mitään tämänkaltaista tehokasta ohjelmaa houkuttelemaan ja ohjaamaan muuttajia.
Ei tarvitse mennä kuin Norjaan niin tuollainen järjestelmä on olemassa... jos vastavalmistunut sitoutuu asumaan syrjäseudulla (koko Finnmark pohjoisessa, rannikkoseutuja keski-Norjassa nyt ainakin nimettyinä fylkkeinä) viideksi vuodeksi valmistumisen jälkeen (työpaikka pedataan joko yksityiselle puolelle - kalatalous, tutkimus, meteorologia yms. - tai julkiselle sektorille), valtio kuolettaa kaikki opintolainat. Lisäksi on palkkaporkkanaa jne.
Ongelma on että tuo maksaa rahaa, lisäksi Suomessa tullee perustuslaki- yms. yhdenmukaisuusvinkujat heti protestoimaan.
Ei siis onnistu Härmässä.
 
Näin monesti käy. Kokoomus on tehnyt tästä touhusta taktisen menetelmän itselleen. Aika usein näkee, että Kokoomus puolueena ajaa jotain asiaa, mutta samalla heille ilmestyy ns. sisäinen oppositio (yleensä joku nouseva tähti tai sitten Ben) joka kritisoi voimakkaasti ehdotusta. Näin Kokoomus ajaa kaksilla rattailla ja samalla vie asiaa eteenpäin mutta esiintyy jonkun suulla myös asiaa vastaan vedoten laajempaan kannattajakuntaan. Tällöin nykyisellä vaalilaskennalla he saavat sekä peruskannattajansa että myös asian vastustajia äänestämään itseään. Ja sitten kun asia on käsitelty tämä sisäinen oppositio hiljenee täysin. Nämä sirpaleet sen sijaan repivät toisensa palasiksi tapellessaan oikeasti asioista.

Joo. Benkun lisäksi myös Wille Rydman esittää oman puoluejohtonsa vastaista kritiikkiä. Vastapainoa (ainakin näennäistä) Orpon, Stubbin ja Katajaisen arvoliberalismille. Mutta kuten sanoit, vetoaa ehkä perinteistä kannattajakuntaa laajempaan yleisöön, mutta varsinainen vaikutus itse kokoomuksen linjauksiin jää olemattomaksi.
 
Back
Top