Eduskuntavaalit 2019

[


Ihan mielenkiinnolla kysyn että millälailla mielestäsi NATO ja Eu liittyy isänmaallisuuteen? Ja Euroopan väitetty hajoaminen.

Omasta mielestäni yksikään noista ei liity isänmaallisuuteen.

Kaikkien jännitteiden perussyyt ovat taloudellispoliittisia. EU on tänään se "englantilainen pankkiporho". Nato sen valtaosan puolustusjärjestelmänä ja sen kytky Yhdysvaltoihin on Kremlin mörkö numero yksi, ja Venäjä on valmis tekemään ihan mitä tahansa.

Tämä ei sulje pois natottomuutta ihan relevanttina vaihtoehtona ilman trollipropagandaa, joka uppoaa valitettavasti hönöihin kuin veitsi voihin.

Minä pieksen EU:n kerran viikossa ilman, että siinä olisi Sputnik mukana. Mutta joku Nykysuomi.com... Siellä on kaalia seassa.

Tämä on se pointti.
 
No juu, hieman epätäsmällinen ilmaisu. Tarkoitin sotilaallinen uhka.
Minusta meitä uhkaa konkreettisesti pelkästään puolisotilaallinen uhka. Eri militioihin kuuluneet/kuuluvat raiskaajat sekä väkivaltarikolliset. Toki Venäjä on jollakin asteikolla sotilaallinen uhka myös mutta ei konkreettinen.
 
Samaa mieltä. Kiikarissa on. Ja se pohja on muutamaan otteeseen nähtykin vaikka me emme vielä ole nähneet.

Myös Putinin takana olevat aivot näkivät sen, mitä eurooppalaiset eivät nähneet. Euroopan keinotekoisuuden ja tekopyhyyden. He keräävät aina tiedustelutietoa strategisista vaikuttamiskohdista. Brexitin tukeminen voimakkaalla info- ja bottikampanjalla, äärioikeiston ja -vasemmiston netti- ja jakelulehtien tukeminen, Syyrian massapommittaminen ja infran hävittäminen sairaaloita ja koteja myöten pakolaisongelman ylläpitämiseksi... siinä vain alkua.

Me suomalaiset olemme yllättävän rauhallisia emmekä ole niin alttiita propagandalle. Keskimäärin. Tokihan yksi Saimaan divisioona saadaan aikaiseksi, eikä syy aina todellakaan ole edes uhrien. Mutta Espanjassa ja Italiassa juuri kukaan ei edes ymmärrä tai puhu infovaikuttamista olevan. Jengi tuijottaa Sputnikia ja RT:tä, kun siellä tulee omalla kielellä (italiaksi, espanjaksi) ihan puhtaita valheita. Heille ne ovat uutisia.

Meidän koulutussysteemimme on sittenkin ollut rautaa, jopa tämä vasemmiston hellimä peruskoulu. Lisäksi meille on geeniin piirtynyt suoja sota-ajan propagandasta:

Kerropa minulle baikal, miten tämä kuva eroaa nykyisestä?


Katso liite: 28397


Tähän voi sitten vaihtaa tilalle avainsanoja eurostoliitto ja Nato ja Soros ja se on siinä. Ja monet aikaisemmin isänmaalliset piirit ovat ainakin jossain määrin kosketuksissa tähän hommaan.

Ja miksi ovat? Koska Merkel oikein hajotti Euroopan!

Älä koskaan luota ihmiseen, joka kerran on ollut kommunisti.

- Väinö Tanner (Se SDP, joka syntyi hänen johdollaan 1918, rakensi oikeudenmukaisen työelämän ja kuoli 19.4.1966 hänen mukanaan)

Venäjä, Venäjä, Venäjä. Kaiken takana on Venäjä.

En oikein usko että tuollainen puhe uppoaa kovin hyvin Euroopassa. Euroopan maat ovat vanhoja maita, joilla on takanaan useiden satojen vuosien historia joka on täynnä keskinäistä tappelua. Jokainen ison Euroopan maan kansalainen tietää, että heidän omien maidensa historia on täynnä sotimista niin keskenään kuin milloin missäkin päin maailmaa milloin minkäkin tekosyyn nojalla. Ei siellä johonkin Ukrainaan suhtauduta sen kummemmin kansan keskuudessa. Ja miksi suhtauduttaisiin, kun omat maat ovat Irakissa, Afganistanissa ja Libyassa enemmän tai vähemmän hämärillä perusteilla.

Miksi siellä Venäjää pelättäisiin? Ei Venäjä ole hyökännyt Italiaan, Kreikkaan, Ranskaan, Espanjaan tai Saksaan herran muistiin jos koskaan. Eikä kukaan oikeasti usko sen sitä tekevän nytkään. Ehkä vielä 70-luvulla sille uskolle olisi voinut esittää järkiperusteet mutta ei tänä päivänä. Ja tämä tiedetään ihan hyvin kaikissa näissä maissa.

Ja sitten hybridi. Voi kilin paska. Katselkaapa huviksenne mitä Italian uutiset ovat. Yhden miehen omistama show. Ranskassa poliittinen uutisointi on niin värittynyttä (kahden perheen omistama show) tiettyyn suuntaan ettei paremmasta väliä (kun Sarkozy valittiin presidentiksi hänen henkilökohtaiset juhlansa pidettiin Ranskan rikkaimman miehen "veneellä". Sattumalta herra on toinen näistä mediaomistajista). Espanja ja Kreikka ovat sitten ihan omaa sarjaansa. Vielä 70-luvulla molemmat olivat enemmän tai vähemmän sotilasdiktatuureja ja "mediat" olivat mitä olivat. Ei se uskottavuus ole ihan priimaa tänäkään päivänä. Hollannissa mediat demonisoivat valheellisesti Fortuynin niin, että hänet ammuttiin jonka jälkeen mediat itse ruoskivat itseään "että mitäs tulikaan tehtyä". Ja sitten puhutaan jostain boteista ja kauheasta Venäjän valhehybridistä joka saa ihmiset muuttumaan tie miksi. Uskoo ken uskoo.

Tai sitten pakolaiskriisi. Venäjähän se eikös vain? Ja paskaa. Pakolaiskriisin taustalla on USA:n tappelukset lähi-idässä ja toisaalta "Euroopan Arvopohjan" halu näyttää kuinka kovia luita ollaan pommittamalla Libya paskaksi. Puhumattakaan jo 60-luvulta alkaneesta maatalouden dumppausmyynnistä ja lähes orjatyön käytöstä Espanjan ja Italian maanviljelyksen kustannusten alentamiseksi. Ihme sitten, että persaukiset valuvat sinne kun pääsevät. En edes viitsi mennä muutamien maiden kolonialistiseen historiaan minkä seurauksena niillä on ihan omat "vetovoimatekijänsä". Venäjällä ei ole paskaakaan asian kanssa tekemistä muuta kuin olla syntipukkina Euroopan arvojohtajille kun ei oikein mielellään myönnettäisi ääneen näitä tosiasioita.

Euroopan ja laajemmin lännen ongelmat ovat täysin itse aiheutettuja. Jos Venäjä uppoaisi suohon ja katoaisi maapallolta huomenna ja jokainen Venäläinen kuolisi varvasruttoon samalla, lännen ongelmat eivät muuttuisi miksikään. Lännen suurena ongelmana on 80-luvulta alkanut pääoman liikkeiden vapauttaminen ja ääriliberalistinen talouspolitiikka jota parhaiten voidaan kuvata sanoilla "kaikki rikkaille". Tämä trendi lähti USA:sta ja se omaksuttiin heti innolla Briteissä ja vaihtelevalla painotuksella manner-Euroopassa. EU:n suuryrityksiä suosiva politiikka ja myöhemmin idiotismin kukkanen eli euro ovat pahentaneet tilannetta ja sementoineet rakenteita niin, että normaalit talouden lainalaisuudet eivät ole purkaneet epätasapainotilaa.

Älkääkä muuten hetkeäkään kuvitelko, että tätä ei tiedetä esim. Saksassa ja monissa muissa maissa. He vain eivät enää oikein pysty tekemään asialle mitään koska valta on niin keskittynyt.

Suomi on sitten oma juttunsa. Me olemme nuori maa, jolla on oma tuskainen historiamme jonka kanssa me kipuilemme jatkuvasti. Mutta oli siitä historiasta mitä mieltä tahansa on iso virhe arvioida Euroopan vanhojen maiden tekemisiä ja tekemättä jättämisiä meidän historiallisen näkökantamme kautta. Euroopalle Suomi ei ole edes oikein olemassa. Tämä kannattaisi alkaa Suomessakin ymmärtämään.
 
Venäjä, Venäjä, Venäjä. Kaiken takana on Venäjä.
.

Odottelinkin, koska tulet esiin ja juuri tällä viestillä. :cool:

Miksi siellä Venäjää pelättäisiin? Ei Venäjä ole hyökännyt Italiaan, Kreikkaan, Ranskaan, Espanjaan tai Saksaan herran muistiin jos koskaan.

Natoon liittyneissä maissa voi varmasti ottaa vähän chillimmin, kuin Ukrainassa ja Georgiassa, Moldovassa jne. Neuvostosotilaat raiskasivat kaksi miljoonaa saksalaista naista. Tosin muistan sinut SS-miesketjusta voimakkaana suomalaisten syyllistäjänä ja heidän syyllisyydestään vakuuttuneena. Tiedustelulakiketjustakin muistan sinut hyvin.

Mitä kuuluu?
 
Viimeksi muokattu:
https://www.kauppalehti.fi/uutiset/kl/a024ab42-80ce-4be1-a70a-f84432d7b9ec

Vasemmistoliitto kertoi, mistä ottaisi vaaliohjelmansa puuttuvat kaksi miljardia euroa: ”Verotetaan kaikkea omaisuutta, jota ei nyt veroteta”

Vasemmisto muun muassa ottaisi käyttöön varallisuusveron, kiristäisi listaamattomien osakkeiden verotusta ja lisäisi ansio- sekä pääomatulojen progressiota.

Veroastetta tuskin voidaan alentaa, jos haluamme tulevaisuudessakin rahoittaa hyvinvointiyhteiskunnan palvelut vanhenevan väestön olosuhteissa, kirjoittaa Vasemmistoliiton kansanedustaja ja varapuheenjohtaja Hanna Sarkkinen Puheenvuoron blogissaan.

Hän kertoo Vasemmistoliiton esittävän yli kahden miljardin euron verran ehdotuksia lisätulojen hankkimiseksi, jotta puolueen vaaliohjelmassaan esittelemiä laajoja uudistuksia voitaisiin toteuttaa.

”On rehellistä kertoa avoimesti, mistä rahat aiotaan ottaa. Siksi Vasemmistoliitto on julkaissut Mistä rahat -ohjelman, jossa kerromme, millaisilla vero- ja tukiuudistuksilla esityksiämme esimerkiksi rahoitetaan. Mikään muu puolue ei ainakaan vielä ole näin selkeästi kertonut, miten he aikovat ehdotuksensa rahoittaa”, Sarkkinen kirjoittaa.


Sarkkinen nostaa esiin ehdotuksen ansio- ja pääomatulojen erillisverotuksesta luopumisesta ja progressiivisesta pääomaverotuksesta.

”Yhdistetty verotus kaikille tuloille tekisi pääomatuloverotuksesta aidosti progressiivista, keventäisi pienten pääomatulojen verotusta ja hyödyttäisi kaikkia muita paitsi suurten pääomatulojen saajia. Nyt myös hyvin pienistä pääomatuloista peritään kohtalaisen suurta veroa, ja toisaalta suurten pääomatulojen veroprosentti on varsin matala suhteessa ansiotuloverotukseen, mikä osaltaan kannustaa tulonmuuntoon”, hän perustelee.

Vasemmistoliiton mallissa palkkaverotuksen progressiota lisättäisiin. Keski- ja pienituloisten verotusta kevennettäisiin, suurituloisten kiristettäisiin, puolueen Mistä rahat -sivulla kerrotaan.

”Suurituloisimpien valtionverotusta kiristetään maltillisesti: lisäämme voimassa olevaan tuloveroasteikkoon uuden, yli 100 000 euroa tienaavien veroluokan, jossa vero alarajan ylittävästä tulosta on 34 prosenttia.”

Puolue ottaisi myös käyttöön yleisen varallisuusveron, joka ”hillitsisi omaisuuserojen kasvua”.

”Varallisuusveron tulisi koskea kaikkea sellaista omaisuutta, jota ei tällä hetkellä veroteta. Veropohjaltaan laaja ja tiivis varallisuusvero tuottaisi huomattavan verokertymän jo hyvin pienellä veroprosentilla”, Vasemmistoliitto kertoo.

Myös suurten perintöjen ja lahjojen verotusta olisi syytä kiristää, puolue katsoo.

”Tämä tarkoittaisi myös sukupolvenvaihdoshuojennusten rajoittamista. Sukupolvenvaihdosten tukeminen on sinänsä perusteltua, mutta huojennusten nykytaso ei ole kohtuullinen tai oikeudenmukainen.”

Tulonlisäystä haettaisiin myös yrittäjävähennyksestä luopumisella ja listaamattomien yhtiöiden osinkoverotuksen uudistuksella. Sipilän hallituksen yrittäjävähennyksessä elinkeinotoiminnan tulosta viisi prosenttia on verovapaata.

Lisätulot: 100 miljoonaa sieltä, 100 miljoonaa tuolta – mutta vielä enemmän yrityksiltä ja yritystuista
Vasemmistoliiton sivuston mukaan esimerkiksi pääomatuloasteikon progression kasvattaminen toisi valtiolle vuodessa noin 100 miljoonaa euroa, perintö- ja lahjaveron huojennusten rajoitus 150 miljoonaa euroa ja varallisuusvero 100 miljoonaa euroa.

Kahden miljardin euron tavoitteen kannalta merkittävämpiä ehdotuksia olisivat listaamattomien yhtiöiden osinkohuojennusten rajoittaminen (350 miljoonaa euroa vuodessa) sekä osinkoverosta vapautettujen yhteisöjen lähdevero (250 miljoonaa euroa). Myös yrittäjävähennyksestä luopuminen kasvattaisi valtion verotuloja arviolta 130 miljoonalla eurolla, Vasemmistoliitto kertoo.

Ympäristölle haitallisten yritystukien karsimisen Vasemmistoliitto laskee tuovan valtiontalouteen jopa 500 miljoonaa euroa vuodessa. Tämä tarkoittaisi muun muassa luopumista päästökaupan epäsuorien kustannusten kompensoimisesta teollisuudelle sekä teollisuuden ja maatalouden energiaveron palautuksista sekä kivihiilen verotuksen nostamista.

Lisärahat Vasemmistoliitto käyttäisi Sarkkisen listan mukaan muun muassa vanhustenhoitoon, lasten koulutukseen, eriarvoisuuden vähentämiseen, ympäristön suojelemiseen sekä tulevaisuuden työelämän kehittämiseen. Vasemmistoliiton vaaliohjelmassa esitetään muun muassa terveyskeskusmaksujen poistoa koko maasta sekä maksuttoman esiopetuksen ulottamista 5-vuotiaisiin.

FAKTA
Vasemmistoliiton uudistusten arvioituja tulovaikutuksia (puolueen mukaan), luvut miljoonia euroja vuodessa:
Pääomatuloasteikon progression kasvattaminen +100

Listaamattomien yhtiöiden osinkohuojennusten rajoittaminen +350

Yrittäjävähennyksen poisto +130

Kotitalousvähennyksen ehtojen palautus 2016 mukaisiksi + 30

Yksityisen eläkevakuutuksen verotuen poisto +85

Sijoitusrahastojen, sijoitusvakuutusten ja muiden kuorijärjestelyiden veropohjan tiivistäminen +200

Perintö- ja lahjaveron kohtuullistaminen (sis. sukupolvihuojennus) +150

Metsälahjavähennyksestä luopuminen +15

Varallisuusveron käyttöönotto +100

Konsernilainojen korkovähennysoikeuden rajoittaminen +140

Osinkoverosta vapautettujen yhteisöjen lähdevero +250

Pakollisen veronumeron käytön laajentaminen +50

Fiskaalisen kassajärjestelmän käyttöönotto +130

Kaivostoiminnan rojaltivero +50

Lentovero +100

Ympäristölle haitallisten tukien karsiminen +500
 
Sauna on lämpiämässä. Aion juoda pitkän tölkin Karhua. Huvitan itseäni kuvittelemalla vaalienjälkeistilannetta, jossa turpiin saanut suomalaispuolue esittää, että vaalivaikuttaminen vei voiton....ja inhoittavat kansallismieliset tyylisuunnat menestyivät, koska niiden narratiivia jakoi kreml hirmuisella urakalla.

Mistä moinen visio? No, kahtokkee Ruotsia. Kun siellä vaaleissa hävinneet tai huonommin pärjänneet aloittivat itkun vaalivaikuttamisesta. Kun inhoittava ruotsipersu kasvoi niin isoksi ja sossut vääntää hallitusta. Byääh. Kreml.

Tuolla tavallahan sitä isämmmaata hoidetaan ja esitetään siis, että vaalitulos on oikeastaan väärä....hienoa. Jotain samaa tulemme näkemään.
 
Vasemmistoliitto kertoi, mistä ottaisi vaaliohjelmansa puuttuvat kaksi miljardia euroa: ”Verotetaan kaikkea omaisuutta, jota ei nyt veroteta”

Vasemmisto muun muassa ottaisi käyttöön varallisuusveron, kiristäisi listaamattomien osakkeiden verotusta ja lisäisi ansio- sekä pääomatulojen progressiota.

Alla kuvassa Ilmestyskirjan kuuluisat laukkaavat hevoiset.
 

Liitteet

  • 1552576616084.png
    1552576616084.png
    911.6 KB · Luettu: 26
Sauna on lämpiämässä. Aion juoda pitkän tölkin Karhua. Huvitan itseäni kuvittelemalla vaalienjälkeistilannetta, jossa turpiin saanut suomalaispuolue esittää, että vaalivaikuttaminen vei voiton....ja inhoittavat kansallismieliset tyylisuunnat menestyivät, koska niiden narratiivia jakoi kreml hirmuisella urakalla.

Mistä moinen visio? No, kahtokkee Ruotsia. Kun siellä vaaleissa hävinneet tai huonommin pärjänneet aloittivat itkun vaalivaikuttamisesta. Kun inhoittava ruotsipersu kasvoi niin isoksi ja sossut vääntää hallitusta. Byääh. Kreml.

Tuolla tavallahan sitä isämmmaata hoidetaan ja esitetään siis, että vaalitulos on oikeastaan väärä....hienoa. Jotain samaa tulemme näkemään.

Siitä vaalivaikuttamisesta en tiedä. Itse hönöilevät. Se kyllä tiedetään, että Pohjoismaiseen vastarintaan luodaan idästä suoria yhteyksiä, ja tämä on tiedustelutietoa.
 
Jungner "web aika on ohi" selitti joskus että häntä seuraa tuhat bottia. Muistaakseni. Nyt se on siinä uudessa puolueessa joten liekkö sitte enää ongelma :D

Haaviston Pekka
https://www.is.fi/presidentinvaalit2018/art-2000005519594.html
Ehdokkaista vain Pekka Haavisto nosti vihreän lapun ylös. Haaviston kampanjatiimi kertoi joulun alla, että tämän Twitter-tilille alkoi yhtäkkiä ilmestyä roppakaupalla uusia seuraajia, joiden profiilit eivät vaikuttaneet aidoilta.

Tämä on normaalikäytäntö

Varmaan vaikuttivat vaaleihin. Niinpä niin.
130000 seuraajaa ja sit tuli 172 bottia "jotka eivät vaikuta aidoilta"

Bottijutut tais olla suunnattu kannattajille ja liikkuville "vihreille"
 
Viimeksi muokattu:
Siitä vaalivaikuttamisesta en tiedä. Itse hönöilevät. Se kyllä tiedetään, että Pohjoismaiseen vastarintaan luodaan idästä suoria yhteyksiä, ja tämä on tiedustelutietoa.
No vastarintaliikkeen kannatus on promilleissa ja ei ole edes liikkeenä ehdolla joten sen suhteen ei kannata yöunia menettää. Jokunen jäsen voi toki olla ehdolla.

Muutenkin ihmettelen tuota vouhotusta vaikuttamisesta. Mun mielipide on mun mielipide oli se sitten lähtöisin vaikka Stalinista/Hitleristä.
Ei mun on päätä sillä käännetä että väitetään että nyt suhu on vaikuttanut joku X taho. Olkoot, ei kiinnosta.
Vale on tietysti vale ja niitä pitääkin korjata ja fakta asioissa tuoda faktat esiin.
Mutta mielipide asioissa on turha tulla väittämään että ajattelet väärin, sillä ei ainakaan mieli muutu.
 
Miksi siellä Venäjää pelättäisiin? Ei Venäjä ole hyökännyt Italiaan, Kreikkaan, Ranskaan, Espanjaan tai Saksaan herran muistiin jos koskaan.
Neuvostosotilaat raiskasivat kaksi miljoonaa saksalaista naista.
Oliko tässä jälkimmäisessä kommentissa nyt siis se ajatus, että saksalaisten olisi syytä pelätä Venäjää toisen maailmansodan vuoksi? Ok, Stalin kaiken maailman puhdistuksineen toki ansaitsee paikkansa yhtenä maailmanhistorian suurimmista pahiksista, mutta eiköhän toisen maailmansodan osalta Saksan syntilista Neuvostoliittoa vastaan ole kokolailla suurempi?

Näin yleensä ottaen, lieneekö sivistyksessäni suurikin aukko, jos tiedän jotakuinkin kaksi tapausta, jolloin Venäjän (tai Neuvostoliiton) joukot olisivat pyrkineet läntiseen Eurooppaan: Napoleonin sota 1800-luvun alussa ja Hitlerin Barbarossa. Kummallakin kerralla kyseessä oli vastareaktio pitkälle Venäjän maaperälle, aina Moskovan valtaukseen pyrkineeseen vastapuolen hyökkäykseen, eikä lopputulemana näyttänyt olevan pyrkimyksiä liittää esim. Keski-Euroopan maita Venäjään.

Joten liekö millään läntisen Euroopan maalla oikeasti pelkoa siitä, että "venäläiset tulevat". Suomi, Baltia ja Puola toki kuuluvat sille vyöhykkeelle, jossa on soudettu ja huovattu vuosisatojen aikana. Mutta käsittääkseni jopa venäläiset ymmärtävät nykyisin varsin hyvin, ettei vihamielisen populaation asuttamia alueita kannata yrittää miehittää. Siinä vain sattuu pidemmän päälle leukaan (a'la Neuvostoliitto Afghanistanissa tai USA Vietnamissa, Irakissa, Afghanistanissa).
 
Odottelinkin, koska tulet esiin ja juuri tällä viestillä. :cool:



Natoon liittyneissä maissa voi varmasti ottaa vähän chillimmin, kuin Ukrainassa ja Georgiassa, Moldovassa jne. Neuvostosotilaat raiskasivat kaksi miljoonaa saksalaista naista. Tosin muistan sinut SS-miesketjusta voimakkaana suomalaisten syyllistäjänä ja heidän syyllisyydestään vakuuttuneena. Tiedustelulakiketjustakin muistan sinut hyvin.

Mitä kuuluu?

Kiitos ei kurjuutta kummempaa. Entäpä itselläsi?

Ei huolta rakas @Hallinkorva. Yritän parhaani mukaan korjata pahimmat ylilyöntisi:).

Etkö nyt muista kurssilta, että ei pidä levittää väitteitä jotka voidaan todistaa liian helposti valeinformaatioksi. Jos tuon pakolaishomman olisit jättänyt pois, niin olisi toiminut paremmin:D.

t: hybridikurssi 2018
 
Back
Top