Kokemusta on monenlaisista teristä vuosikymmenten aikana kertynyt,ei mun tarvitse koittaa onko terä terävä,näen sen kyllä heti kun Katson terän suuta,en tarvitse teroitus ohjureita,vapaalla kädellä osaan hoitaa teroitukset,on sitten kyse puukosta tai sahan ketjusta,ja tuo lihaveitsi,ammatikseen kun lihaa leikkaa niin osaa kyllä erottaa ne jyvät akanoista,sama koskee teroitusvehkeitä..saan kyllä perinteisellä hiomakivellä pelkästään tehtyä lihaveitseen terän,en tarvitse sitä tahkoakaan välttämättä..ja Noi mun puukot,muutaman euron kekluja kirpalta kun myyjät eivät tiedä mitä myyvät
mun onni,eipä tarvii ostaa kalliita nykypuukkoja..Käyn aina vanhat puukot läpi jos sellaisia jossain näen myynnissä,muutamista jutuista selviää terän laatu,ottakeehan asijoista selevää..