Haulikko sotilaskäytössä

Jaebsky

Alokas
Jos offtopiclinjalla jatketaan, niin tekeekö Winchester SXP:llä mitään?
Winchester SXP valmistetaan Turkissa, siitä on jenkeissä ollut jonkin verran juttua. Joillekkin se merkitsee jotain, toisille ei. Ilmeisesti ovat kuitenkin ihan laadukkaita, tai näin olen arvosteluista ymmärtänyt.
 

Pandahki

Kapteeni
Noniin tulihan se sieltä, tyhmemmällekkin rautalangasta väännettynä! Eiköhän tämä hevonen ole jo meetvurstia. Olen surkea lukemaan noita säädöksiä, liika lakiteksti alkaa helposti ahdistamaan.

SJ:lle tiedoksi, SRA perusteella haettu. Siellä on todella vapaat säännöt haulikon suhteen, kunhan se on turvallinen. Merkit, mallit, tyypit, lisäosat ja muutokset ovat kaikki vapaata riistaa.

Vanhempaa Remingtonia meinasin siksi, että ne nyt vaan on naurettavan halpoja ja osia saa maailman tappiin asti. Vuosimalleista en sen kummemmin tiedä, mutta 200-300 eurolla saa jo pätevän oloisia vehkeitä.
Jos laitat pistooligripin (sillä taittoperällä!) niin Remari on Mossea parempi varmistimen sijainnin kannalta. Vanhat wingmasterit tai poliisiversiot on laadukkaita pyssyjä. Pysy kuitenkin viimeisen n. 20 vuoden aikana valmistetuista erossa, eritoten ne kirotut expressit.

Perinteisellä perällä Mossbergin varmistin sitten vie pelin, samoin syöttösilta on designiltään parempi kuin Remarissa. Näistä toiminnalliseen laittaisin 590A1 20 tuumaisella piipulla ja ghost ring tähtäimillä.
 
  • Tykkää
Reactions: VVL
Top