Hauskoja kuvia

PSB 5500

Kenraali
Siinä nähdään taas, miten haitekki germaanivaunu hyytyy jo pikkuseen vastamäkeen ja n. 80-vuotias itänaapurin pataraudasta laadittu voimanpesä joutuu vetovastuuseen. Selkeästi vielä erottuu takaa panssariupseerin ilme: "Vittu, hommattiin vääriä vaunuja..." :p
Paitsi että taitaa olla puomi välissä, eli nuo työntö/vetosuhteet voi olla vähän epäselviä.. Muuten olen kyllä sitä mieltä että jos Postijunaa käytetään jonain vetojuhtana Museolla nykyään niin aikamoista vanhuksen kiusaamista kyllä on se!
 

Herman30

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
Jos ihan vakavissaan vitsailematta katsoo tuota kuvaa niin Leon etupuolella ylämäkeen ei ole mitään jälkiä niin kyllähän Leo on vetämässä ryssää ylämäkeen.
 

Ottoville

Ylipäällikkö
Lahjoittaja


 

miheikki

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
Omassa facebookissa (melkein) peräkkäisinä kuvina. :)


Ensimmäiset viisi ISIS-taistelijaa on karannut pohjoissyyrialaisesta vankilasta hyödyntämällä Turkin pommitusten aiheuttamaa sekasortoa, Bild-lehti uutisoi. Vankila sijaitsee Al Holin leirissä Kamischlin kaupungin lähellä.
1570944798162.png

1570944852745.png
WW2 Soldiers

· 23 hrs ·


Finnish machine gun crew ready to fire.

Department Partinen, July 7 1941.
 

Merten sheriffi

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
AB16695E-5067-4542-907B-31EC21DD9AFF.jpeg
 

Pihatonttu

Kenraali
Keskustalla on pari hyvää juttua. Molemmat Katri Kulmunilla.(y) #metoo

View attachment 30754(y)
Miten tämän kauniisti sanoisi...

Jos kattoo noihin ylimeikattuihin silmiin, niin sieltä tuijottaa Moskova takaisin. Jos katsoo niihin mitä luultavast tarkoitat parilla hyvällä jutulla, niin sieltä tuijottaa sana "hunaja-ansa" takaisin.

En nyt osaa pitää kumpaakaan kovin hyvänä juttuna.

Yli-ikäinen Roquefort on ihan mielettömän hyvää juustoa, mutta jotenkin se menettää rotanloukkuun istutettuna kaiken vetovoimansa.
 

Pihatonttu

Kenraali
Joku remonttiukko voisi paljastaa mikä on tuon fairypullon(?) tarkoitus peränrassuussa.
Repesin.

Asiayhteydestä irrotettuna aika korni kommentti.

Itse veikkaisin että Tummeli on lopussa ja jollain nyt vaan pitää saada luistoa aikaan.

Nykyisinhän sateenkaarimeininki on vähän sellaista että toisesta suupielestä supatetaan että jokaisella pitää olla oikeus tehdä omassa makuuhuoneessaan mitä haluaa ja samaan aikaan vaahdotaan ja demonstroidaan mahdollisimman julkisesti siitä, että mitä siellä makuuhuoneessa tehdään.
 
Top