Hauskoja kuvia

Siinä nähdään taas, miten haitekki germaanivaunu hyytyy jo pikkuseen vastamäkeen ja n. 80-vuotias itänaapurin pataraudasta laadittu voimanpesä joutuu vetovastuuseen. Selkeästi vielä erottuu takaa panssariupseerin ilme: "Vittu, hommattiin vääriä vaunuja..." :p
Paitsi että taitaa olla puomi välissä, eli nuo työntö/vetosuhteet voi olla vähän epäselviä.. Muuten olen kyllä sitä mieltä että jos Postijunaa käytetään jonain vetojuhtana Museolla nykyään niin aikamoista vanhuksen kiusaamista kyllä on se!
 
Jos ihan vakavissaan vitsailematta katsoo tuota kuvaa niin Leon etupuolella ylämäkeen ei ole mitään jälkiä niin kyllähän Leo on vetämässä ryssää ylämäkeen.
 
psonelompsa.jpg



first_date3.jpg

laracroft_cosplay.jpg

ei_ollu_ei.jpg




doge94.jpg

4f19c73b0b3c4a218d5a6de7016a717d.jpg
11c45675c91e40c79b478faf91fdb4bc.jpg
 
Omassa facebookissa (melkein) peräkkäisinä kuvina. :)


Ensimmäiset viisi ISIS-taistelijaa on karannut pohjoissyyrialaisesta vankilasta hyödyntämällä Turkin pommitusten aiheuttamaa sekasortoa, Bild-lehti uutisoi. Vankila sijaitsee Al Holin leirissä Kamischlin kaupungin lähellä.
1570944798162.png

1570944852745.png
WW2 Soldiers

· 23 hrs ·


Finnish machine gun crew ready to fire.

Department Partinen, July 7 1941.
 
Keskustalla on pari hyvää juttua. Molemmat Katri Kulmunilla.(y) #metoo

Katso liite: 30754(y)

Miten tämän kauniisti sanoisi...

Jos kattoo noihin ylimeikattuihin silmiin, niin sieltä tuijottaa Moskova takaisin. Jos katsoo niihin mitä luultavast tarkoitat parilla hyvällä jutulla, niin sieltä tuijottaa sana "hunaja-ansa" takaisin.

En nyt osaa pitää kumpaakaan kovin hyvänä juttuna.

Yli-ikäinen Roquefort on ihan mielettömän hyvää juustoa, mutta jotenkin se menettää rotanloukkuun istutettuna kaiken vetovoimansa.
 
Joku remonttiukko voisi paljastaa mikä on tuon fairypullon(?) tarkoitus peränrassuussa.

Repesin.

Asiayhteydestä irrotettuna aika korni kommentti.

Itse veikkaisin että Tummeli on lopussa ja jollain nyt vaan pitää saada luistoa aikaan.

Nykyisinhän sateenkaarimeininki on vähän sellaista että toisesta suupielestä supatetaan että jokaisella pitää olla oikeus tehdä omassa makuuhuoneessaan mitä haluaa ja samaan aikaan vaahdotaan ja demonstroidaan mahdollisimman julkisesti siitä, että mitä siellä makuuhuoneessa tehdään.
 
Back
Top