Henkilö, nimeltä Vladimir Vladimirovitš Putin

Coffee Man

Ylipäällikkö
Troitskin mukaan suomalaisten pitäisi tajuta yksi asia Putinista, nimittäin se, että häneen ei voi luottaa.

–Suomalaisten, eikä kenenkään mukaankaan, ei pitäisi luottaa Putiniin tai nyky-Venäjän politiikkaan, koska kaikki puheet ja toimet perustuvat valheille ja asioiden vääristelylle. Putin on kuin paatumaton korttihuijari, eikä sellaisiin pidä luottaa.

Troitski myös neuvoo, miten ison ”huijarinaapurin” kanssa pitää toimia.

–Ensiksi teidän suomalaisten pitäisi olla täysin itsenäisiä eikä tehdä mitään häpeällisiä kompromisseja Venäjän kanssa esimerkiksi taloudellisten hyötyjen saavuttamiseksi, koska teitä huijataan joka tapauksessa, ja huijatuksi tulemisen lisäksi joudutte muiden silmissä häpeään, koska teette yhteistyötä semifasistisen maan kanssa.

Troitskin mukaan Neuvostoliitolla oli sentään moraalista selkärankaa, vaikka järjestelmä oli totalitäärinen, mutta nyky-Venäjän johtajien kädenpuristukseen ei voi luottaa.

Venäläinen toisinajattelija vertaa Suomea Baltian maihin, jotka ovat paljon riippuvaisempia Venäjästä, mutta siitä huolimatta tekevät itsenäisempää Venäjä-politiikkaa kuin Suomi.

–Baltian maat eivät pelkää kritisoida Venäjää, tai toimia vastoin sen toiveita.

Suomea ja Baltiaa erottaa kuitenkin Nato-jäsenyys.

–Niin, Suomen todellakin kannattaisi liittyä Natoon, erityisesti siksi, että sillä on Putinin Venäjän kaltainen naapuri.

–Älkää välittäkö siitä, että Putinin Venäjä pelottelee teitä Nato-jäsenyyden seuraamuksista, sehän on pelkkää kiristämistä, olkaa rohkeampia ja vaatikaa vaikka Karjalaa takaisin samoin perustein kuin Venäjä otti Krimin.

Troitski muistuttaa Karjalan olevan Suomeen historiallisesti kuuluva alue, jonka Stalin otti väkivalloin.

–Vaatikaa sitä takaisin ja katsokaa, mitä Putin sanoo - totta kai hän väittää vaateitanne laittomiksi, mutta sanokaa hänelle, että mitäs sinä teit Krimille.
Troitskin mukaan Suomen pitää myös lopettaa Venäjän nöyristely.

–Suomi näyttää nyt aivan kuin kesytetyltä eläimeltä, vaikka sen pitäisi olla itsenäinen ja rohkea aikuinen ihminen, varsinkin kun Suomi on teknologisesti ja taloudellisesti niin paljon Venäjää edellä.

Troitskin mukaan Venäjän rangaistusta on turha pelätä.

–En keksi mitään rangaistusta, mitä Venäjä voisi tehdä, jos Suomi alkaisi käyttäytyä itsenäisemmin, teidän pitää vaan olla yhtä rohkeita kuin sotilaanne talvi- ja jatkosodassa, kun taistelitte itsenäisyydestä, eikä teistä tullut Neuvostoliiton miehittämä maa, Troitski päättää. 
Viimeksi muokattu:

Maidan

Respected Leader
Veikkaan, että venäläinen väestön pääosa on jo aikoja sitten ottanut heimolleen tutun tavan reagoida: suut kiinni ja kahtellaan. Osa väestöstä sitten osallistuu miekkareihin, sisäinen epäilijäni kuiskuttaa niistäkin tapahtumista, että venäläiseen peilimaailmaan voi kuulua miekkaritkin.....
Itse taas pidän Suomessa asuvia putinin ihailijoita vaarallisina. Ja muutaman naamassa paistaa sama uhkava järjettömyys, joka voi välittyä vain patoutuneen tero-boltson- putinistin ja isis-teron.
Olen myös nähnyt omin silmiin mitä arvoja tämä porukka edustaa, ei kuulopuheiden. Putinin ihailu heillä on niinkin vasteenmielisen asenteen kanssa kun "suomalaiset ovat paskoja, me ollaan heitä yläpuolella ja parempia - "mehän ollaan venäläisiä!". :poop:

Tämän fasistisen motton kanssa, heillä on itselleen antama oikeus käyttää maata tukeineen kaikkineen hyväkseen "tämä on heille ihan oikein" ja sitten lähteä jonnekin kauas tästä, käytän siis heidän siteerauksia. Putin on heille myös molodets, koska laittaa kohta ne (tähän kuuluu ilmeisesti kaikki länsimaat) polvilleen". Aivokääpioille ei käy jakeluun millään, että joku kuitenkin kustantaa tämän kaiken kaiken heille, ei ne tajua mitään verojen ja yhteiskunnan päälle. Ja p-t välitä.

Mutta mitä koske yhteiskunan hyvien asioiden hyväksikäyttöä mitään antamatta takaisin - sitä ne osaa. Koska viimeksi törmäsin yhteen heistä, kerron hänestä esimerkkina. Hän on myös räikkein tuntemani tapaus putinistista - yksi Viron venäläinen.

Nainen, 61v, "russkij mirin" palvoja, ja epäilen että aktiivisesti mukana. Itselleni koko russkiy mir edustaa vain viita vaille fasismia, vaikka kuin kultturisia leimoja siihen löisi näyttääkseen sen joltakin muulta. Ja siksi en voi vajeta heistä.

Nainen ahkerasti levittää jutut eestilaisten fasismista, yksi hänen nyhkytarinoista on valehtelu miten eestilaiset fasistit Eestin itsenäistettyä ovat "potkineet hänet kadulle mukavasta, kauniista Tallinan keskustan asunnosta"
Asuntoa nainen sai KGB viroissa toimineen isän kautta, muutenkin heillä oli hyvät oltavat siellä, talo ja lapsuus vietetty DDR:ssa, mutta hänen asunto kuului aikoinaan virolaiselle perheelle, jota neuvostomiehettäjät ottaneet väkisin heiltä.
Lain mukaan virolaiset nyt saaneet oikeuden vaatia sen takaisin, ja näin kävikin.

Asunnon piti vapauttaa ja moni kgb ja kommari joutunut tyytymään toiseen asuntoon, ketään ei jätetty kadulle, kuten tämä umpikiero nainen valehtele ympärinsä.

Ja perässä tietenkin tulee, miten "siettämättömät olot ajaneet naista Suomeen, "muuten hän ei ikinä menisi naimisiin suomalaisen miehen kanssa" propagandaa. "Mutta oli pakko, ei ollut kattoa pään yllä."

Nainen tekee niinkun russkyi mirin kannattaijen mottoon kuuluu, ja itse asiassa monet tuntemani putinistit.
Täällä saadan asumistukea omistusasuntoon Helsingissa, ostettu heti kun erottu suomalaisesta miehestä, oltu jonkun aika töissä, ja sitten laitetaan vuokralle Virossa omistusasunnot ja isänkin asunto. Ja kuulemma vielä yksi ylimääräinen, jota nainen ehtinyt ostaa vuokra varten. Suomessa saa silloin elää jo työttömyyskorvauksilla, ja välillä työllistömistuella. Nainen levittää eestilaisten fasismista miten "isäkin jätettiin hoittamatta vanhuksena" Virossa. Tämä ei tarkoitettu eestilaisille tietenkään, vaan muille.
Koska tämä nainen on törkein tuntemani valheiden ja propaganda levittäjä, en tunne yhtään pistosta missään että kuvailen hänen asioita perusteellisesti.
Kaverini kerran esitti hänelle kysymyksen, mikset painu putinin Venäjälle, tuolloin nainen oli ostanut tontin pientaloalueelta Helsingissa ja halusi rakentaa talon, hänen vastaus oli outo - "minulla on sosiaalinen verkko Suomessa".

Eli niin kun sanoin jo, heitä ei saa Suomesta paskaluudallakaan.

Koska hän laitoi vuokralle isänkin asunnon, isä asuu nyt hänen luona salaa, nainen ei halua maksa vedestä (!)Ruoka tämä isä hakee myllypuron jakelupisteesta, ja nainenkin vakiokävijä siellä. Kelpaa kaikki mitä itse asiassa tarjotaan huonosti voivalle, vaikka käydään sitten vuokrarahoja korjamassa rajan takaa ja ostamassa tonteja.

Kun putinistille sanot että parhaillaan nuoriso Venäjällä protestoi koska ei näe mitään tulevaisuutta maassa, heidän hakataan, heitetään vankiloihin, maassa rakennetaan ilminantosysteemin kun Stalinin aikana, niin putinisti vastaa "Olisin itsekin hakkanut näitä nulikoita, miten kehtaa loukata putiniamme".

Tämä on niin sairas ja röyhkeä porukka, uskokaa pois. Ja siksi vaarallinen.

Minulle on myös syntynyt vaikutelma ettei mikään taho ole estämässä rahanpesua ja väärinkäytöksiä
, olivat ne missä mittakaavassa tahansa. Sen vielä jotenkin voi ymmärttä että Venäjän puolella mitään ei voi tarkistaa. Mutta ei näköjään Eestissakaan, vaikka EUn maa.

Miljardeja pestään baltiamaiden pankkikonttorien kautta, ja myös tavallinen putinia ihaleva rupusakki perässä luottaa tähän systeemin näköjään täysin.
Tämä on kuuluisa putinin vienti Länteen - korruptio ja rikollisuus kaikessa muodossa ja kaikkialla.
 

Lapinukko

Kenraali
Muistiko Helsingin Sanomat laittaa lehdistönvapautta mainostavia mainoksia kuten silloin kun myös Trump oli täällä?
Jos ei, niin miksei?
Pietarissa opiskellut henkilö on Sanoman halllituksessa, siellä opiskellut, ei taatusti nokittele.
Helsingin Sanomat on hiukan valikoiva tuollaisissa asioissa.
 

Maidan

Respected Leader
Voi hyvänen aika...

Tämä jos mikä on putten ajan totaalinen kansan degradaatio.

Siis, ihan sanattomaksi veti.

Lapset laulaa blatnaja laulun :poop:o_O
Blatnye laulut tarkoitaa typeriä sisällöltään vankilaslängia täynnä olevia tekeleitä, joita bydlo (matalaotsaisimmat) ja gopnikit rakastaa karjua kännissä.
Ne ovat jotain, mitä en ikinä pystynyt kuuntelemaan enkä ymmärttämään. Siinä on sama melodia (jos tätä melodiaksi voi kutsua ylipäänsä).

Mutta nyt joku kaheli puki pioneeriksi lapset ja laittoi ne laulaa reippasti kankkusesta ja hirttosilmukasta ja sellaisesta, että tukka liikkuu päässä. Siis ihan hirveä.

Sanat tyylin "Rappiolla on hyvä olla", vaikka suomal.laulu on taideteos tämän verrattuna. Mutta kuvitella suomalaisia koululaisia jotka opettaja laittaa laulamaan sitä.

Hyvä kommenti siellä "Vova setä, ollaan kanssasi". "Djadja Vova, my s toboi, blja".
Putinin syystä kutsutaan pietarilaiseksi gopnikiksi. Putten saavutus on degeneraatti-kansan luominen.
 
Viimeksi muokattu:

vlad

Respected Leader
no mutta jos tänne olisi tullut Yhdysvaltain presidentti niin voi sitä
paheksuvaa haukkuvaa mölinää mediassa - sekä paskan määrää somessa - ministerin mukaan
siinä "uudessa sivistyksen lajissa" ( :D )

Jotkut turpotkin olisivat toistamiseen masinoimassa joukkomielenosoituksia, kuten viime kerralla - Trump kävi täällä.

Mutta kun Putin tuli, niin hiljaa ovat taas kerran. Eivät ole samaan malliin kannustamassa tuhansien osallistujien mielenilmauksia torin viereen vaikka aihetta olisi (Krim ja Ukraina on unohtunut?). Säälittäviä, todella säälittäviä ovat.
Osoittelematta ketään, niin kyllähän se aika paljon kertoo suomalaisista, että Putin sai liikkeelle yhteensä ehkäpä satakunta vastamielenosoittajaa kolmena tahi neljänä erillisenä ryhmänä ja parina Tehtaakadulle menneenä yksilönä. Helsingin keskustassa mieltään ilmaisi Kokoomusnuoret, Amnesty ja Vapaa Venäjä -verkko, olipa Espan puistossa pari Vasemmistonuorten edustajaakin paikalla.

DonbasU372.jpg

Kiinnostavaa on se keitä paikalta puuttui. Ketään ei yllätä se, että Rauhanpuolustajat ei ollut puolustamassa rauhaa Helsingissä - ei päässyt heiluttelemaan "NATO Go Home" -kylttejä, mutta kyllähän se muutamien muidenkin aktiivisten ryhmien poissaolo pisti silmään. Vaikka itse en Trumpista pidä tippaakaan, on minusta jotenkin harhaista rinnastaa hänet (pahuudessa) Putiniin.

Trump kyllä hajottaa läntistä yhteisöä toimillaan, mutta se, että hän pääsee sitä tekemään, johtuu paljoltikin omista valinnoistamme (ja yksi sellainen on liiallisen siiman antaminen Putinille). Trump on korkeintaan enää yhden kokonaisen kauden presidenttinä, hän todennäköisesti istuu sen kaksi kautta, ja toivottavasti sen jälkeen suhteiden rakentaminen alkaa uudelleen, ja suuremmalla ymmärryksellä, johon sisältyy myös se, että eurooppalaiset NATO-maat ymmärtävät omat vastuunsa, etenkin kermaa päältä kuoriva Saksa, joka on tällä hetkellä kokolailla niljakas ryökäle ollakseen eurooppalainen sivistysvaltio. Toivottavasti Trump on oppitunti, josta valtiojohtajat ottavat opiksi ymmärtäen vähintäänkin sen, että ilmaisia lounaita ei ole. Ehkäpä polakkien pitäisi valloittaa Saksa, jospa sitten germaanit löytäisivät sen kadonneen selkärangan...

Venäläiset eivät oikein pitäneet, että Helsingissäosoitettiin mieltä Putinia vastaan, joku katsappikävi saarnaamassa seuraavaa tyyliin - Kyllä te vielä mieltä osoitatte, mutta ette enää sitten kun tulemme tankeilla, väliin sopivassa määrin v-alkuisia kirosanoja.
 

tulikomento

Greatest Leader
Neuvostoliiton käsikassaroitahan tuo sakki oli. Ja miksipä olisivat tähän päivään mennessä tapojaan parantaneet. Vielä 80-luvullakin Neuvostoliiton ohjukset olivat kuuluisia "rauhanohjuksia."
 

vlad

Respected Leader
Neuvostoliiton käsikassaroitahan tuo sakki oli. Ja miksipä olisivat tähän päivään mennessä tapojaan parantaneet. Vielä 80-luvullakin Neuvostoliiton ohjukset olivat kuuluisia "rauhanohjuksia."
Muistan kuinka Lappeenrannassakin tuo porukka järjesti "rauhanmarsseja" 80-luvulla, marsseilla oli enemmän punalippuja kuin kommareiden vappumarsseilla konsanaan.

Itse lasken nyky-Rauhanpuolustajatkin Venäjään kytkeytyväksi NGO:ksi, johon yhdenkään tolkunihmisen ei pidä liittyä. Ei edes vitsillä.
 

Mortti

Kenraali
Venäjän valtiollinen media on näemmä julkaissut Youtubessa englanniksi tekstitetyn reportaasin Putinin Suomen vierailusta. Jo se, kuinka propagandamaisesti uutinen on otsikoitu "Finnish President Niinistö Grandstands at Putin Meeting Over Liberals’ Failed Protest in Moscow", kertoo ettei ihan tavallisesta mediasta ole kyse... "Liberaalien epäonnistunut protesti" kuitenkin sentään viittaa noin 50000 hengen mielenosoitukseen Moskovassa. Uutinen on ilmeisesti televisioitu tuollaisenaan Venäjän kansallisilla pääkanavilla. Suomalaisen toimittajan kysymys Moskovan protesteista on jopa otettu mukaan, mutta Niinistön hieman piikittelevä vastaus kansalaisyhteiskunnan ja hallinnon toimivista yhteyksistä on sattunut varmaan vahingossa jäämään pois.
 

Maidan

Respected Leader
Venäjän valtiollinen media on näemmä julkaissut Youtubessa englanniksi tekstitetyn reportaasin Putinin Suomen vierailusta. Jo se, kuinka propagandamaisesti uutinen on otsikoitu "Finnish President Niinistö Grandstands at Putin Meeting Over Liberals’ Failed Protest in Moscow", kertoo ettei ihan tavallisesta mediasta ole kyse... "Liberaalien epäonnistunut protesti" kuitenkin sentään viittaa noin 50000 hengen mielenosoitukseen Moskovassa. Uutinen on ilmeisesti televisioitu tuollaisenaan Venäjän kansallisilla pääkanavilla. Suomalaisen toimittajan kysymys Moskovan protesteista on jopa otettu mukaan, mutta Niinistön hieman piikittelevä vastaus kansalaisyhteiskunnan ja hallinnon toimivista yhteyksistä on sattunut varmaan vahingossa jäämään pois.
Proteisteista: suurin piirtein 10 000 protestoija ja 15 000 kypäräpäistä rosgvardia, nytkin se meinää ostaa sähköshokkereita 3,7 miljoonan r lisää.
 

ajs178

Ylipäällikkö
Muistan kuinka Lappeenrannassakin tuo porukka järjesti "rauhanmarsseja" 80-luvulla, marsseilla oli enemmän punalippuja kuin kommareiden vappumarsseilla konsanaan.

Itse lasken nyky-Rauhanpuolustajatkin Venäjään kytkeytyväksi NGO:ksi, johon yhdenkään tolkunihmisen ei pidä liittyä. Ei edes vitsillä.
Hyödyllisiä idioottejahan tämä porukka oli silloin 1980-luvulla ja ehkä edelleenkin. Tulee mieleen länsisaksalainen Petra Kelly (Saksan vihreisiin kuulunut ekofeministi), joka tapasi Honeckerin 1983 ja kysyi tältä, että miksi Honecker kannattaa ja tukee Länsi-Saksan rauhanliikettä, mutta Itä-Saksassa kaikki rauhanliikkeen aktiivit ovat vankilassa? Se että tällaista täytyi edes kysyä, kertoo että Petra oli kuutamolla oleva hyödyllinen idiootti.
 

Maidan

Respected Leader
Agressorin lepyttäminen
1566883193326.jpeg

Trump yritti tuoda foorumille kielletyt esineet:
1566883301050.jpeg
80 v Molotov Ribbebtrop paktista, joka jakoi Euroopan Stalinin ja Hitlerin vaikutus alueksi. Ja 23.8 jo 10 vuotta Europpalainen stalinismin uhrien ja natsismin muistopäivä. Ja tolkkua sitä...

Toivottavasti Trumpilla ja Macronilla sairas pervo huumori eivätkä he ajattele tosissaan Venäjän palauttamisesta seiskaan ja kahdeksikkoon. venäjällä sitä jo kommentoitu poskea puhaltaen "no jos ne oikein kunnolla kutsuu", "me vielä mietitään" "mihin ne ilman meitä". Makron kutsunut Venäjä "syvästi eurooppalaiseksi maaksi", "Me uskotaan tähän Euroopaan, joka on Lissabonista Vladivostokiin" ja miten nykyikaisissa oloissa pitää luoda uuden "turvallisuuden ja luottamusken arkitehtuurin". Putte kiitti kovasti Makronia avusta ja yrityksestä palauttaa Venäjä ПАСЕ:n, Ukrainan tilanteesta, ilmaston ohjelmista, Arktikan käyttöönotosta ja mahdollisuudesta ryhmään G8 palauttamisesta (!).

Vallan usurpaattorimaisuus, ihmisten vapauden ja oikeuksien tuhoaminen? Ukrainan alueen miehetys? Alasammuttu MH17? Tuhansia tapettuja ukrainalaisia ja syyrialaisia? Sotarikokset, hybriididodat, poliittisten opponenttien likvidointi, epäsuosiossa olevien myrkyttäminen, "trollien tehtaat", vaalien sekoittaminen, europpalaisten poliitikojen lahjominen? Ei, ei me kuultu tästä mitään. No joo, jotain kuultu, tietenkin, ja jopa "partnerimaisesti" heristetty sormea Vova sedälle.

Vova varmasti kuuli. Ja jos lupaa olla siirtämättä omia panssareita Kiovaan, sumuttamatta pilloniumia ja muita "novitchjok" Lontoossa ja lopetta rakastamaan Maria LePenia, niin ei mene kauan kun poistetaan kaikki sanktiot ja taas istutaan lähekkäin meidän kevereiden "Vasteenmielisessa kahdeksikossa" ja "tehdään diileja" - "meidän sukupolven rauhan" takia.
Donald setäkin hyväksyy.
1566918365297.jpeg

 
Viimeksi muokattu:

Mortti

Kenraali
Toivottavasti Trumpilla ja Macronilla sairas pervo huumori eivätkä he ajattele tosissaan Venäjän palauttamisesta seiskaan ja kahdeksikkoon. venäjällä sitä jo kommentoitu poskea puhaltaen "no jos ne oikein kunnolla kutsuu", "me vielä mietitään" "mihin ne ilman meitä".
Trump ainakin on ollut asiassa aktiivinen puhemies, ja sehän venäläisiä tuntuu riemastuttavan...
 

Tetra

Respected Leader
BAN
Pari kuukautta sitten Putin antoi puolentoista tunnin mittaisen haastattelun Financial Timesille. FT on ensimmäinen merkittävä kansainvälinen lehti, jolle Putin antaa haastattelun 16 vuoteen (?). Putinilla on hyvä maku lehtien suhteen. Harmi vaan, että Vladimir ei puhu englantia. Tekstitykset kyllä löytyy, mutta enpä taida jaksaa niitä kytätä, sen sijaan olisin kyllä voinut kuunnella.

 
Viimeksi muokattu:

Maidan

Respected Leader
Pari kuukautta sitten Putin antoi puolentoista tunnin mittaisen haastattelun Financial Timesille. FT on ensimmäinen merkittävä kansainvälinen lehti, jolle Putin antaa haastattelun 16 vuoteen (?). Putinilla on hyvä maku lehtien suhteen. Harmi vaan, että Vladimir ei puhu englantia. Tekstitykset kyllä löytyy, mutta enpä taida jaksaa niitä kytätä, sen sijaan olisin kyllä voinut kuunnella.

Hyvä näytelmä. "Putinilla on hyvä maku lehtien suhteen" :ROFLMAO: Siis, tarkoitan että kyllä haastattelu oli, mutta milloin puttelle kysymykset annettu, toukokuussako :ROFLMAO:
Uskooko täällä joku ihan oikeasti että haastattelu on spontaani?
Putinin jutut ovat yhtä lirun larun..ei mistään. Ainoa "painava" asia on se että "ensimmäistä kerta".
 
Viimeksi muokattu:

Tetra

Respected Leader
BAN
Hyvä näytelmä. "Putinilla on hyvä maku lehtien suhteen" :ROFLMAO: Siis, tarkoitan että kyllä haastattelu oli, mutta milloin puttelle kysymykset annettu, toukokuussako :ROFLMAO:
Uskooko täällä joku ihan oikeasti että haastattelu on spontaani?
Putinin jutut ovat yhtä lirun larun..ei mistään. Ainoa "painava" asia on se että "ensimmäistä kerta".
Katselinpa sitten tuon haastiksen. Kyllä se varmaan spontaani oli.

Asiasisällössä ei ollut mitään yllättävää. Putinin vastaukset oli juuri sellaisia, mitä odotinkin. Nauratti kun Putin väitti ettei Venäjällä ole mitään tekemistä Salisburyn myrkytystapauksen kanssa.

Mutta olipa hyvin tehty haastattelu! Aikaa oli riittävästi, ja toimittaja esitti hyviä kysymyksiä, ilman, että yritti voittaa jotain kuviteltua väittelyä. Eipä ollut puitteetkaan huonot.
 
Top