Hylkää huomautus
Liity mukaan keskusteluun!

Rekisteröityminen ei kestä kuin hetkosen ja pääset keskusteluun mukaan, tervetuloa!

>>> REKISTERÖIDY <<<

Hermopinne/puutumuus/yms vaivat

Viestiketju osiossa 'Liikunta ja sotilasurheilu' , aloittaja Maidan, 12.12.2015.

 1. Ingsoc

  Ingsoc Majuri

  Liittynyt:
  30.01.2016
  Viestejä:
  1,476
  Tykkäykset:
  2,944
  Pisteet:
  156
  En ole lääkäri.

  Ota yhteyttä lääkäriisi. Sokerirasituskokeesta pitäisi selvitä asioita.

  Jatka vaan samaa mallia.
   
 2. Maidan

  Maidan Ylipäällikkö Lahjoittaja

  Liittynyt:
  14.11.2014
  Viestejä:
  4,682
  Tykkäykset:
  8,733
  Pisteet:
  1,286
  Minulla on tk nyt sellainen lääkäri, joka auttomattisesti vastaa aina "labrakokeet ovat kaikki hyviä", ja minä taas puolestani heti tämän perässä alan tiedustella: "no entä tämä tähdellä merkitty tämä ja tämä..verensokeri?". Sitten hän yhtäkkiä sanoo "ai niin jo..se onkin, no teillä on esidiabetes", johon vastaan: "vai niin..no antakaa minulle muutama kuukausi, ja tehdään sokerirasituskoe, siinä aikana yritän parantaa tapojani" :). Siinä mielessä tk lääkärissa on hyvä puoli ettei hän kieltäyty eikä jankuttaa, vaan sovitaan ja tehdään.

  Sitten minä hoidan oman osuuteni ja tutkin itse l.vastauksiani netista. Lääkäri unohtaa tapauksen ihan varmasti, mutta minä arkistoin.

  Mielestäni minulla ei ole tuon mukaan esidiabetesta. Myös sokerihemoglobiini on tärkeä koe. Sekin minulla oli viitearvoissa.
  Hemoglobiini HbA1c (B-HbA1c)

  Mutta pitää olla varuillani, kun se kerran näytti näin korkean lukemaan 6,6.

  Eli: en ole niin autoritaarinen lääkäreiden suhteen - sen jälkeen kun olin kaksi kerta tilanteessa "lähellä piti" ja tosi hyvällä säkällä selvisin hengessä, siksi olen nykyisin paljon valveuttuneempi. Aika pitkälle voi perjätä nettitiedoilla. En kersku, mutta laitoin jopa kolme oikeata diagnoosia itselle, ennen kun kokeet/lääkärit vahvistaneet ne. Fiksut lääkärit eivät ottaa nokkinsa tälläisestä.

  Mutta vakavat traumat, leikkaukset yms jätän heidän hoidettavaksi kun ei muuta voi :D
   
 3. Mainos 4. Maidan

  Maidan Ylipäällikkö Lahjoittaja

  Liittynyt:
  14.11.2014
  Viestejä:
  4,682
  Tykkäykset:
  8,733
  Pisteet:
  1,286
  Oli pakko lainata itseäni kun huomasin virheen.
  Nyt kun selkä vaivasi taas, löysin tämän ketjun. Teen korjauksen, ei minulla ole prolapseja, vaan PROTRUSIOITA eli kulumia. Ymmärsin että tyrä sekin, mutta toiseen suuntaan, eikä ole niin paha kun prolapsi.

  Ei vaivanut selkä pitkään, mutta nyt sain sen taas kipeäksi. Oma syy, uiminen jäi väliin, olin matkoilla, sairaana välillä, ja sitten kun kunto oli parhain, rasitin itseäni liikaa tekemällä sitä sama - trimmasin pensaita :mad:! Unohdin koko selästä ja protruusioista. Illalla menin makuulle nautinnollisen pensaiden kanssa työskennellyn jälkeen ja sitten jotenkin nousin liian nopeasti, noustessaan tunsin ristiselässä pistoksen, sitten myöhemmin iski kipu.
  Ja tässä olen taas: panacodeissa, salvoissa. En mennyt mihinkään tk:n vielä, vaikka kipu oli varsinkin alussa ihan hirveä, vähittelleen rauhoitui kuitenkin. En halua piikkia, kun se pudotti kerran muutenkin alhaista vp:ta. Otin relaksanttina Opamoxin, muuten koko ajan panacodeissa.

  Kipu ei tunnu jalassa eikä pakarassa,vaan vihlaisee ristiselässä kummallekin puolelle ja eteen taivutus ei onnistuu, esim.hampaita en voi pestää entisen mallin, pesen joko seisten suihkussa tai nyt voin nojata lavuaarin kyynärpäillä tukien varaan ja sitten oikaisen suoraksi selkä suorana jalat koukussa. Alussa en voinut tehdä sitäkään. Aamulla sängystä nouseminen on helvettia ja alusta jokainen pienikin liike aiheutti kovan tuskan, oikein huusin. Ja tietenkään en muista enää miltä tuntui kun selkäni kipeytyi eka kerran. Minusta tuntuu että tämä on kovin kipu mitä oli ikinä.

  Onko kenellä ollut sellaista?
   
  Viimeksi muokattu: 13.08.2017 klo 18:25

Jaa tämä sivu