HS: Nato-vastustus vähentynyt

Mosuri

Alokas
BAN
adam7 kirjoitti:
Täysin todellisuudesta vieraiden EU-valtiopetosjuttujen paasaaminen joka toisessa aiheessa ja juttujen lipsahtaminen hyvinkin usein seksuaalipuolelle, ei ole mitään jolla olisi tekemistä tiedottamisen tai yhteiskunnallisten agendojen luomisen kanssa.
No mutta helvetti- minähän se tuolla marssin riikinkukoksi pukeutuneena "Mosuri-pride marssilla".

Mitä taas tulee ikävistä asioista puhumiseen voin varmaankin lainata erästä saarnaa.

-------------------------------------------------------------------------------------------

"....Sillä tärkeintä, mitä ja mistä Johanneksen saamme aina muistaa, on hänen tinkimätön totuudellisuutensa. Johannes Kastaja puhui totta, suoraan, kiertelemättä, kaunistelematta. Hänen puheessaan ei ollut diplomaattisia sanankäänteitä, joilla voidaan verhotusti kuvata asioiden totuudellista tilaa sanomatta suoraan ja luoden jopa valheellisen, virheellisen vaikutelman tarpeen niin vaatiessa. Eikä hänen puheessaan ollut ns. ”valkoisia valheita”, joilla me usein pyrimme kaunistelemaan asioita, muuntamaan totuutta hippusen verran oman mielemme mukaiseksi.

EI – Johannes sanoi yksinkertaisen suoran totuuden: ”Sinun ei ole lupa elää veljesi vaimon kanssa”. Tuo kuningas Herodekselle sanottu sana kuvaa minusta erinomaisen selkeästi Johannesta ja hänen tapaansa toimia ja puhua. Hän ei kierrellyt eikä kaarrellut – hän sanoi synnin synniksi, armon armoksi, rakkauden rakkaudeksi ja tuomion tuomioksi.

Totuuden julistaja.

Ja kuten usein tapahtuu, totuuden puhujalla on totuuden puhujan kohtalo: pää poikki, totuuden sanat loppuvat siihen. Näinhän vallanpitäjät, niin maalliset kuin kirkolliset, ovat kautta historian toimineet: epäsuosio, vankeus, karkotus ja hauta sulkevat totuuden puhujien suut tehokkaasti. Ja ennen muuta kaikkiin noihin toimenpiteisiin ja menettelytapoihin liittyvä pelko, pelko siitä, mitä minulle oikein voikaan tapahtua sanoessani totuuden - pelko kohtalostani sulkee suuni.

Pelko on tehokkain tapa sulkea vastustajien ja totuuden puhujien suut.

Mutta Johannes Kastaja ei pelännyt. Vaikka hän aivan varmasti tiesi, millainen häikäilemätön despootti kuningas Herodes oli, Johannes Kastaja sanoi nuhdellen totuuden myös kuninkaasta. Ja koki totuuden puhujan kohtalon: pää poikki!

Totuus on kuitenkin kultaakin kalliimpi asia. Totuus on välttämätön, sillä vain silloin, kun me elämme totuudessa, me toimimme vilpittömästi, arvostavasti, kunnioittavasti ja rakennamme elämää. Petos, valhe ja muunneltu totuus eivät koskaan rakenna elämää, eivät sen enempää yksilön kuin kansakunnan elämää, poliittista toimintaa myöten...."


Juha Parjanen

http://www.haminanseurakunta.fi/364-saarna-20.6

-----------------------------------------------------------------------------------------------
 

adam7

Respected Leader
Eli fantasioiden tueksi otettiin "uskonasiat". Monen eri uskonnon pyhissä teksteissä on kyllä ihan oikeita elämäntotuuksia, mutta nämä rakennelmat ovat aina uskoon eikä tietoon perustuvia, kuten tuo valtiopetospaasaamisesi.

En lähde tässä pidemmälle, mutta jokainen valtiosopimus rajoittaa valtion suvereniteettiä. On se kummaa, kun maassa ei ole vakavasti otettavaa tahoa joka esittäisi että EU-sopimukset olisivat oikeusjärjestyksemme vastaisia, mutta yksi Mosuri on tämän havainnut.

Toinen julistaja, kansakuntamme valo, verkkomedia.org:ia pyörittävä Janus Putkonen on valaistuneena ryhtynyt julistamaan, että NATO-sopimusta ei voisi tehdä, koska Venäjän kanssa solmittu sopimus sen estäisi. Samanlaista todellisuuteen perustamatonta uskoa sekin. [Pääsinpä takaisin aiheeseen]
 

TomTom

Ylipäällikkö
Mod
Eikö tämä teidän sonta lopu ikinä?
 

Mosuri

Alokas
BAN
Ok.

Poistan tämän kommentin ja jäävään itseni tästä keskustelusta toistaiseksi.

Ylläpito voi halutessaan ohjeistaa kirjoittelun suuntaviivoista.
 

muhvetti

Kersantti
http://joukopiho.puheenvuoro.uusisuomi.fi/110317-uni-ven%C3%A4j%C3%A4n-hy%C3%B6kk%C3%A4yksest%C3%A4-suomeen
 

setämies

Kenraali
muhvetti kirjoitti:
http://joukopiho.puheenvuoro.uusisuomi.fi/110317-uni-ven%C3%A4j%C3%A4n-hy%C3%B6kk%C3%A4yksest%C3%A4-suomeen
Arvon profeetan (ja puoluejohtajan) linkkien lisääminen ei välttämättä vielä täytä kaikkia niitä vaatimuksia, joita vaaditaan hyvään sisällöntuottoon tälle foorumille.
 
Top