Huipputapaaminen Helsingissä

Protheon_93

Ylipäällikkö
Kim pysynee vallassa jopa 50 vuotta jos vain elon päiviä riittää eikä systeemi tukehdu omaan mahdottomuuteensa. Putinkin ehtii halutessaan lähelle Kekkosen lukemia. Trumpin tilastollisesti todennäköinen 8 vuotta on varsin vaatimaton lukema.
Kimin mahan ympärystän perusteella saattaa olla se valtakausi lyhkäsempikin kuin tuo 50 vuotta. Ehkäpä vaan puolet siitä. Ja sillä ei ole vielä edes mukuloita. Toivottavasti söisi vielä itsensä sellaiseen kuntoon, että uimaritkin on niin läskejä, ettei jatkoa tuolle dynastialle tule.
 

Rannari

Greatest Leader
Kimin mahan ympärystän perusteella saattaa olla se valtakausi lyhkäsempikin kuin tuo 50 vuotta. Ehkäpä vaan puolet siitä. Ja sillä ei ole vielä edes mukuloita. Toivottavasti söisi vielä itsensä sellaiseen kuntoon, että uimaritkin on niin läskejä, ettei jatkoa tuolle dynastialle tule.

Metabolinen oireyhtymä voi hyvinkin olla Kimille se vaarallisin vastustaja.
 

Benelli

Respected Leader
Jo 2012 silloinen Venäjän puolustusministeri Suomen vierailullaan sanoi tämän. Ei mitään uutta. Hyvä, että säännöllisesti toistavat, jottei täällä Suomessa unohdeta ja lähdetä naivisti sotaan valmistautumattomana NATO-jäsenyyttä hakemaan. Nämä puheet ovat syynä siihen, ettei Suomi voi nykyisen Venäjän hallinnon aikana hakea Natoon. Sitten kun Putinin aika on joskus ohi, ja hän kuolee, niin silloin ehkä hyödynnetään 1990-luvun alussakin auki ollut aikaikkuna jäsenhakemukselle. Itse uskon, että Putin on vallassa vielä 15-20 vuotta, joten hengitystä ei kannata pidättää.

Paras tie Suomelle on hakea joko bilateraalista, kollektiivista puolustussopimusta Yhdysvaltojen kanssa tai trilateraalista vastaavaa Suomi-Ruotsi-Yhdysvallat -akselilla ja tehdä tästä muodollinen valtiosopimus. Tällöin Venäjä säilyttää kasvonsa, koska NATO ei laajentunut, mutta Suomi saa käytännössä samat turvatakuut kuin Natossa. Win-win
Jos joudumme kuitenkin sotaan niin on parempi jos voimme itse päättää aikaikkunan vaikka keväälle ja rajoittaa aikaa joka heillä on valmistautua.
Jos vielä ovat kiireisiä muualla ja NATO näyttää lippua kuten mm Aegis häätäjä päivystää Ahvenanmaalla niin voi olla että päättävät ettei Suomi olekaan niin tärkeä.
 

MeriTJ

Kenraali
Olin viikonlopun Helsingissä. Aika persaukista nuo ryssät mitkä näin. G Mersu AMG mallin näin pitkissä laatoissa. Samaten tuliterän Escaladen. Ladat oli poissa.
Se ei kerro mitään kansakunnan kunnosta millaisilla autoilla kansalaisia näkyy Suomessa. Jokaisesta maasta löytyy muutama joilla pinkka kunnossa vaikka kadut tulvisi nälänhätää kotona.
 

Ingsoc

Ylipäällikkö
Se ei kerro mitään kansakunnan kunnosta millaisilla autoilla kansalaisia näkyy Suomessa. Jokaisesta maasta löytyy muutama joilla pinkka kunnossa vaikka kadut tulvisi nälänhätää kotona.

Ei tietenkään.

Lisäksi kannattaa muistaa, että jos suomalainen on köyhä hän on aloitekyvytön, toistaitoinen, tyhmä, laiska ja sopeutumaton yksilö.

Venäläinen köyhä tai pienituloinen on Putinin uhri. Puhumattakaan venäläisistä vankilapieruista, joiden hyvinvointi on sydämen asia jokaiselle foorumilaiselle.
 

Protheon_93

Ylipäällikkö
Se ei kerro mitään kansakunnan kunnosta millaisilla autoilla kansalaisia näkyy Suomessa. Jokaisesta maasta löytyy muutama joilla pinkka kunnossa vaikka kadut tulvisi nälänhätää kotona.
Juuri näin. Itse olin Liettuassa vaihto-oppilaana ja useilla saattoi olla uudet tai tuorehkot Bemarit tai Audit, mutta muuten olla köyhä. Tämän näki siinä, että asuntoon ei panosteta paljoakaan. Sitä saattoi parin vuoden ikäisellä Audilla ajeleva jätkä sitten asua jossakin rapistuneessa neukkuajan talossa pienessä kaksiossa. Autot pidetään siellä huippukunnossa, koska se on statussymboli, jonka eteen sitten tehdään muilta alueilta (esim. asunto) uhrauksia. Sama pätee varmaan Venäjälläkin.
 

Maidan

Respected Leader
V.Portnikov.
"Nämä kaksi väittää ettei koskaan tavanneet aikaisemmin, mutta heidän välillä on sellaisen voiman yhteys, voiman, joka ei synty edes hyvin toistensa tuntevien kesken. Tämä yhteys perustuu molemminpuoleisten faktojen tuntemiseen, jotka ovat vain heidän hallussaan. Aito intiimi myötätunteminen, jota harvoin tapaa politiikassa".

Yksi kommentoja puhuu kompromatista, ja se ei ole mitään tyttöjen kanssa sekoileminen, mikään Trumpin seikailut huorien kanssa eivät säihkähdä ketään tässä maailmassa, mutta jotain on. Jotain on tapahtunut, jokin sellainen, joka teki kaikkille Euroopan poliitikoille pottuilevasta Trumpista Putinin edessä jopa obsequiousness, servility ( en keksi suomenkielistä vastinetta)

Tälle on (mahdollinen selitys): kysymys on pedofiliasta.
https://mobile.twitter.com/m33gs/status/1015047326342107136

Googlakaa Trump Epstein Lawsuit Rape.
 
Viimeksi muokattu:

miheikki

Greatest Leader
https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005768303.html
Ennennäkemätön murskakritiikki ei hetkauttanut – Trumpin kannatusluvut jopa nousivat Helsingin huippukokouksen jälkeen
Julkaistu: 24.7. 23:11

Trumpin kannatuksessa ei tapahtunut suuria heilahduksia Helsingin ja jälkeen. Esiintyminen huippukokouksessa ei kuitenkaan saanut kansalta kiitosta.

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump joutui murskakritiikin kohteeksi tavattuaan Helsingissä Venäjän presidentin Vladimir Putinin. Presidentti sai kokouksen jälkeen saanut osakseen jopa ennennäkemätöntä murskakritiikkiä, sillä hän antoi Putinin tavattuaan ymmärtää, ettei Venäjä olisi sekaantunut vuoden 2016 presidentinvaaleihin, vaikka amerikkalaiset tiedustelupalvelut ovat kertoneet sekaantumisesta.

Arvosteluryöppy ei tunnu kuitenkaan heijastuvan presidentin kannatusta mittaaviin gallupeihin. Mielipidemittaukset ovat kertoneet pitkään Trumpin olevan epäsuosittu, mutta viimeisimpien mittausten mukaan presidentin kannatus näyttäisi olevan vankalla pohjalla republikaanien keskuudessa.

Wall Street Journal kertoo, että Trumpin kannatusluvut jopa nousivat samalla viikolla, kun presidentti sai voimakasta kritiikkiä tavattuaan Putinin. Trump sai WSJ:n ja NBC Newsin mielipidemittauksessa 45 prosentin hyväksynnän työlleen, mikä oli prosentin parempi lukema kuin kesäkuussa.

Silmiinpistävää on erityisesti se, että Trump sai 88 prosentin hyväksynnän republikaaneja äänestävien keskuudesta. Parempaan lukemaan oman puolueensa keskuudessa on neljästä edellisestä presidentistä yltänyt ainoastaan George W. Bushsyyskuun 11. päivän terrori-iskujen jälkeen.

HUOMIONARVOISTA on kuitenkin myös se, ettei 51 prosenttia rekisteröidyistä äänestäjistä hyväksy tällä hetkellä Washingtonin ja Moskovan välillä vallitsevaa suhdetta ja ovat sitä mieltä, että Trump on ollut liian ystävällinen Putinille.

USA Today kertoo, että myös CBS:n gallupin mukaan vain 32 prosenttia amerikkalaisista hyväksyi Trumpin esiintymisen kokouksessa.

Myöskään Washington Postin ja ABC:n tuoreen gallupin mukaan Helsingistä ei muodostunut käännekohtaa Trumpin kannatuksen kannalta.

MIELIPIDEMITTAUKSEN mukaan 50 prosenttia amerikkalaisista ei kuitenkin hyväksy sitä, miten Trump hoiti tapaamisen Putinin kanssa. Vielä suurempi joukko, 56 prosenttia, ei hyväksynyt sitä, kuinka Trump vaikutti vähättelevän amerikkalaisten tiedustelupalvelujen tietoja Venäjän sekaantumisesta vuoden 2016 presidentinvaaleihin.

WP:n ja ABC:n mielipidemittauksen mukaan Trumpia tukee 66 prosenttia republikaanien äänestäjistä.

Samaa kertoo myös mielipidemittauksia seuraavan FiveThirtyEight-sivuston käyrä. Senkään mukaan Trumpin kannatusta tai epäsuosiota mittaavat käyrät eivät ole liikahtaneet Helsingin tapaamisen ja sitä seuranneen jälkipyykin jälkeen merkittävästi suuntaan tai toiseen.

Sivuston mukaan Trumpin tuki on nyt noin 41 prosenttia, kun se on pyörinyt noin 40 prosentin hujakoilla koko presidenttikauden ajan. Tyytymättömiä Trumpiin on puolestaan noin 53 prosenttia.
Katariina Karjalainen
 

Maidan

Respected Leader
Pedofilia. Voiko tämä olla yhdistävä tekijä? Putinin pedofiliasta oli jo epäilykset pitkään ja ruumiita tuli. (Mahdollinen) video, joilla Moskova kiristää Trumpia, kuten jotkut USAn tietustelupalvelun ihmisiä tuntevia vuotanut ihminen, ei ole video aikuisprostituoidujen kanssa, se on video jossa on lapset. Raiskaus video.
Trumpin suhtautuminen naisiin ja hänen suhteet naisiin kertovat jostain viasta hänen persoonassa. Ystävyys pedofiili Epstinin kanssa ja syyte sitä että Trump ja Epstein raiskaneet 13 vuotian tytön, jota vedettiin pois tuomioistuimesta vain muutama päivä ennen vaaleja tappouhkailujen takia, taas osoittaa siihen että Moskovassa, joka johtaa lasten ihmiskauppa ja lapsipornografiaa ja tekee maan omista lapsista orpokodissa ilotaloja Jedinaja Rossija deputaateille ja poliiseille, on mukana kaikessa. Tästä Jedinaja Rossija (putten pää puolue ja melkei ainoa) liittyneestä skandaalista johon liittyy pitkän jatkunut lastenkodin lapsien raiskaukset, lasten kodin johton luvalla, ja jossa olivat mukana JedRosit ja poliisit muistaakseni kirjoittanut ja linkittänyt aikaisemmin. Sitä tuli ensin skandaali, mutta sitten outo hiljaisuus.

Ja nämä eivät ole mitään juoruja, vaan kysymys on oikeasta oikeudenkäynnistä todistajalausuntoineen todistajineen. Ja uhri oli silloin 13v. Puhun nyt USA:n tapauksesta. Epsteinia tuomittu oikeudenpäätöksellä nimenomaan pedofiliasta ja alaikäisten sutenöörina toimimisesta, hän on USA seksuaalirikollisten rekisterissa.
Erittäin epäilyttävä miten paljon kavereita Trumpin ympärillä liittyvät lapsi ihmiskauppaan. Tässä on esim.Trumpin vaalikampanjan entinen avustaja tunnusti syyllisyyten ihmiskaupassa, mm lapsiihmiskaupassa.
https://mobile.twitter.com/karolcummins/status/1015975646311223297

Eikä hän ole ensimmäinen. Oli vielä yksi. Yksi Trumpin avstajista ja Brexit Farag, häntä on myös pidätetty pedofiliasta. Senaatori Jim Jordan tiesi että doktori sekaantui lapsiin eikä millään vastustanut sitä, mutta nyt hän kiistaa kaiken, vaikka on 11 todistaja. Tämäkin senaattori Trumpin palavasydäminen kannattaja.
Venäläiset aina hommaneet kompromattia kaikista, ne ne valitsevat ne joista se on painavammin, ja myös auttaneet omia liittolaisia kaiken tavoin auttaa eteenpäin niitä joilla kompromat on painavin, heitä on silloin helppo ohjata.
Ikinä en uskoisi ettei kgb seuranut Trumpia jo ensi visiitista sinne. Seurasi ja loppua kohden hyvin intensiivisesti. Jossain vaiheessa ne hyvin Trumpin taustat tuntevina sujautti hänelle alaikäisen naisen ja kuvasi kaiken.

Vielä on yksi mielenkiintoinen historiallinen fakta kylmän sodan ajoilta, joka vahvistaa miten KGB värvää agentteja saattuaan ne kiinni nimenomaan pedofiliasta. Miten Itä-Berlinissa aikana, jossa ei ollut internettia ja valtio kontroloi prostituutiota, olivat olemassa seriously sick places pedofiileille? Ei sellaista voi järjestää ilman erikoispalvelun apua. Ja tälläinen palvelu oli KGB.
https://www.telegraph.co.uk/news/uknews/1326330/Traitor-Prime-free-after-19-years-jail.html
 
Viimeksi muokattu:

Maidan

Respected Leader
Jatkan vielä anti-trumpista:

Selvisi myös että 18.7 että Trump tavattuan erikoispalvelun johtajia oli hyvin tietoinen että venäläiset hakkeroineet vaalit ja että käsky tuli itse putinilta jo vuodesta 2016, myöhöisin kohta oli 7,1.2017. Hän tiesi kaiken, nimet, koodit. Mm salainen putinin lähellä olevan resursin. Nyt tämä seikka yhdistetään venäläisten ketjukuolemiin, mm Churkinin kuolemaan. Hyvin mahdollista että Trump luovutti nämä tiedot venäläisille - Ericin Prinsin kautta. Hän tapasi tammikuussa muutaman venäläiset Saycheleilla, myöhemmin selvisi että heitä oli 10. Nyt käy selvemmäksi miksi Trump tykkää tavata putinin ilman todistajia. Erittäin salaisen tiedon luovuttamiselle ei haluta todistajia.
https://edition.cnn.com/2017/03/24/europe/dead-russians/index.html

Hyvin mahdollista että Trump tiesi jopa etukäteen tulevasta hakkeroinnista, mutta ei tehnyt mitään sen estäämiseksi. Ja puttella on olemass realit vahvistukset tälle. Voi olla että Vitaly Portnikov tarkoitti juuri tätä kirjoittaessa "yhteydestä yhteisestä tiedosta, josta vain ne tietää".
 
Viimeksi muokattu:

Nojatuolistrategi

Ylipäällikkö
Putin puhui Ukrainan paloittelusta.

Carl Bildt: Sota ei ratkea äänestämällä – Vladimir Putin haluaa hajottaa Ukrainan
Presidentti Vladimir Putinin idea saa Ruotsin ex-pääministeriltä kylmää kyytiä.

Ruotsin entinen pääministeri Carl Bildt varoittaa kuvittelemasta, että Ukrainan sota olisi ratkaistavissa Donbassissa järjestettävällä kansanäänestyksellä. Bildt viittaa julkisuudessa olleisiin tietoihin, jotka kertovat Venäjän presidentin Vladimir Putinin väläyttäneen tällaista mahdollisuutta amerikkalaiskollegalleen Donald Trumpille taannoisessa huipputapaamisessa Helsingissä.

– Vahvistamattomien raporttien mukaan Trump olisi vastannut pyytämällä, että Putin ei julkistaisi ajatusta, vaan jättäisi aikaa sen punnitsemiseen. Putinin ilmeinen ehdotus on kuitenkin perusteellisen kelvoton, European Council on Foreign Relations -ajatushautomon (ECFR) verkkosivuilla kirjoittava Bildt toteaa.

https://www.verkkouutiset.fi/carl-bildt-sota-ei-ratkea-aanestamalla-vladimir-putin-haluaa-hajottaa-ukrainan/

Tuttu taktiikka Georgiasta ja Moldovasta.
 
Viimeksi muokattu:

pikkusimo

Kapteeni
Putin puhui Ukrainan paloittelusta.

Tuttu taktikkaa Georgiasta ja Moldovasta.
Carl Bildt: Sota ei ratkea äänestämällä – Vladimir Putin haluaa hajottaa Ukrainan

Presidentti Vladimir Putinin idea saa Ruotsin ex-pääministeriltä kylmää kyytiä.


Varmaa on kuitenkin se ellei länsi käytä aseita ei Putin peräänny ja EU maat on itsensä riisunut aseista eikä näytä olevan halua edes uudelleen aseita hankkia niin millä sitten Putinille vastataan?

EU ja NATO on toki varustautunut hybridisotaa vastaan, mutta muuta kättäpidempää ei ole eikä näytä olevan tulossakaan kun heidän on vastustettava trumppia joka vaatii lisää rahaa NATO liittolaisilta jotta he voivat puolustaa itseään Venäjän hyökkäyksiä vastaan.

Kohta varmasti tulemme näkemään toimiiko tuo rauhanaktivistien unelma Euroopan aseeton puolustus Venäjän vaunuja vastaan, historia toistaa itseään "olemme saaneet rauhan eliniäksemme" tosin se ilman Yhdysvaltoja ja trumppia on Pax Sovieticus tai tänäpäivänä Venäläinen rauha, muistaakseni Winstoniakin haukuttiin silloin aikanaan sodanlietsojaksi kuten Donaldia nyt.
 

aj77

Respected Leader
Putinin kansanäänestysidea tuntui huomattavasti vaarallisemmalta, kuin mikään muu vastaava temppu edellisissä ryöstöretkimaissa. Mielikuvitusvaltioissa on joku juttu joka laittaa epäilemään, että ne jäisivät vain epävakauttavaksi osaksi nykyisessä koossaan.
Eikös Ukraina ikään kuin "miehitä" joitakin heidän omaksi katsomiaan alueita? Eikä kukaan tiedä mitä ne lopulta omaksi katsovat.

Mitä Putin tekee kahdella elinkelvottomalla mielikuvitusmaalla? Georgian menetettyä osansa, siitä seurasi rajan epävakauttaminen.
Raja vuosi kuin seula ja siirtyikin vähän väljä. Nyt on Putinin riskinä, että Yk tai Eu eivät anna näin käydä Ukrainalle,kun Venäjän temput jo tunnetaan.
Georgian menettämä osa ei näytä kovin rasittavalta Putinille. Toista se on mielikuvitusvaltioiden höyrypäille. He kun ovat tottuneet teolliseenkin työhön,palkkaan,markketteihin ja infraan. Valittavat jo nyt, että Venäjän täytyisi rahoittaa alueita. Eivät ne jää härkävankkurivetoisiksi kaalimaan viljelijöiksi kuten muualla, mutta nykyisessä koossaan eivät pärjää.
 

pikkusimo

Kapteeni
Putinin kansanäänestysidea tuntui huomattavasti vaarallisemmalta, kuin mikään muu vastaava temppu edellisissä ryöstöretkimaissa. Mielikuvitusvaltioissa on joku juttu joka laittaa epäilemään, että ne jäisivät vain epävakauttavaksi osaksi nykyisessä koossaan.
Eikös Ukraina ikään kuin "miehitä" joitakin heidän omaksi katsomiaan alueita? Eikä kukaan tiedä mitä ne lopulta omaksi katsovat.

Mitä Putin tekee kahdella elinkelvottomalla mielikuvitusmaalla? Georgian menetettyä osansa, siitä seurasi rajan epävakauttaminen.
Raja vuosi kuin seula ja siirtyikin vähän väljä. Nyt on Putinin riskinä, että Yk tai Eu eivät anna näin käydä Ukrainalle,kun Venäjän temput jo tunnetaan.
Georgian menettämä osa ei näytä kovin rasittavalta Putinille. Toista se on mielikuvitusvaltioiden höyrypäille. He kun ovat tottuneet teolliseenkin työhön,palkkaan,markketteihin ja infraan. Valittavat jo nyt, että Venäjän täytyisi rahoittaa alueita. Eivät ne jää härkävankkurivetoisiksi kaalimaan viljelijöiksi kuten muualla, mutta nykyisessä koossaan eivät pärjää.
Kerro miten EU joka ei pysty edes omia rajojaan valvomaan eikä ole onnistunut missään "sotilasoperaatiossa" joista esimerkkinä voidaan pitää Jugoslavian hajoamis sotia ja Arabikevään operaatiot johti katastrofiin ja sitä myöten Venäjän vaikutusvallan kasvuun alueella, ainoa asia missä EU on onnistunut on oman puolustuskyvyn tuhoaminen ja nyt yritetään viedä kansalaisilta aseet.

YK on vitsi mitä se kykenee tekemään kun ei pystynyt estämään edes Ruandan kansanmurhaa, lopusta yrityksestä pitää Venäjän veto oikeus huolen.

Kannattaisi kuikuilla tuonne trumpin suuntaan jos on halua pistää Venäjälle kampoihin
 

aj77

Respected Leader
Kerro miten EU joka ei pysty edes omia rajojaan valvomaan eikä ole onnistunut missään "sotilasoperaatiossa" joista esimerkkinä voidaan pitää Jugoslavian hajoamis sotia ja Arabikevään operaatiot johti katastrofiin ja sitä myöten Venäjän vaikutusvallan kasvuun alueella, ainoa asia missä EU on onnistunut on oman puolustuskyvyn tuhoaminen ja nyt yritetään viedä kansalaisilta aseet.

YK on vitsi mitä se kykenee tekemään kun ei pystynyt estämään edes Ruandan kansanmurhaa, lopusta yrityksestä pitää Venäjän veto oikeus huolen.

Kannattaisi kuikuilla tuonne trumpin suuntaan jos on halua pistää Venäjälle kampoihin

Ongelma tässä on,että sinä puhut sodasta ja minä rauhasta sodan jälkeen. En tarkoittanut mitään sotilasoperaatiota vaan Frontexia tms rajavalvontaa. Sitähän on pidetty Putinin painajaisena muutekin liittyen Ukrainan eu jäsenyyteen. Venäjän ja Ukrainan rajalle tulisi Eu:n byrokratia ja säädökset.
 
Top