Ilmastopsykoosi -ketju

Tupajumi

Kersantti
Kuinka moni katsoi pe 17.5. Ylen kevään viimeisen Puoli seitsemän -ohjelman? Jos ette, niin nyt Areenasta auki ja kohdasta 18.00 viimeiset kymmenen minuuttia.

Alakouluikäiset penskat tenttaavat ensin teini-idoli Robinilta ilmastonmuutoksesta. Sitten heidän rap-yhtye Biolapset esittää kappaleen "Ota pallosta kii". Yhtyeen johtaja oli joku kukkahattutäti, joka sanoi että Greta Thunberg on suuri esikuva näille lapsukaisille.

On kyllä psykoottinen meininki!
 
Viimeksi muokattu:

Kveeni

Kersantti
Kuinka moni katsoi pe 17.5. Ylen kevään viimeisen Puoli seitsemän -ohjelman? Jos ette, niin nyt Areenasta auki ja kohdasta 18.00 viimeiset kymmenen minuuttia.

Alakouluikäiset penskat tenttaavat ensin teini-idoli Robinilta ilmastonmuutoksesta. Sitten heidän rap-yhtye Biolapset esittää kappalleen "Ota pallosta kii". Yhtyeen johtaja oli joku kukkahattutäti, joka sanoi että Greta Thunberg on suuri esikuva näille lapsukaisille.

On kyllä psykoottinen meininki!

No seitkytluvulla lauloivat lastenohjelmissa Ho- sedästä ja Mao- sedästä. Etenkin Ho setä asuu Vietnamissa ja on kiltti lasten ystävä. Näin siis Yleisradio, voi vittu että ihminen on tyhmä! Historiasta mitään ei opita, kaikki idiotismit toistetaan!
Lasten agitoiminen on saatanan vastenmielistä, suoraan Neuvostoliitosta. Mutta mitä muuta voi enää odottaa, mikään rima ei ole enää liian matala etteikö sitä voisi alittaa...
 

Bushmaster

Greatest Leader
lainattu fasesta erinomainen kirjoitus Co2 aiheesta"käppyröillä

Biologit tietävät kertoa että kun ilmakehän CO2-taso laskee alle 500 ppm tason, niin kasvien kasvuvauhti alkaa hidastua ja ne käyttävät enemmän vettä selvitäkseen.
Alle 150 ppm CO2 pitoisuudella kasvien elämä kuolee massiivisesti.

Se tarkoittaisi ravinnon katoamista niin eläimiltä, hyönteisiltä kuin ihmiseltäkin. Toisinsanoen tuntemamme luonnon monimuotoisuuden ja elämän päättymistä maapallolla.
Viimeisen jääkauden aikaan, vain 18 000 vuotta sitten, planeetan elämä kirjaimellisesti oli lopun partaalla, kun CO2 laski 180 ppm tasolle jolloin kasvien kasvu käytännössä pysähtyi.
Tämä on vain 30 ppm yli tason, joka johtaisi kasvien lopulliseen kuolemaan CO2-puutteen vuoksi.

Pienen jääkauden aikana (~1400 - 1850) alailmakehän CO2 280ppm taso oli kriittisen alhainen ja tämän hetkinen 410ppm CO2 taso on jo varmempi elämän jatkumisen kannalta.
Vielä turvallisempaa elämän jatkumisen ja maapallon vihertymisen, sekä biodiversiteetin kannalta olisi 1000ppm CO2 pitoisuus.

1000ppm pitoisuuksia löytyy jo nyt sademetsissä aamuöiseen aikaa jolloin sademetsän kasvit hengittävät ilmaan jopa 1000ppm CO2 tason.
Sademetsät ovatkin pinta-alallisesti suurin CO2 tuottaja!

Nykyistä suuremmilla CO2-pitoisuuksilla, kuten 1000 ppm, kasvit kasvavat nopeammin, vähemmällä vedellä ja ovat vastustuskykyisempiä.
Maapallon historia osoittaa, että luonto on ollut paljon vihreämpi ja hedelmällisempi, kun CO2-tasot ovat olleet korkeampia noin 1000 ppm läheisyydessä.

• Media ja jotkut tutkijat varoittelevat että alailmakehän CO2 pitoisuus on ”historiallisesti korkeimmillaan ikinä ja että se on vaarallista”.

• Tämä väite perustuu tietämättömyyteen maan historiasta ja luonnontieteistä.

• Maapallon historian aikana hiilidioksidipitoisuudet ovat vaihdelleet välillä 180 ppm - 7000 ppm.

[ Kuva: https://notrickszone.com/wp-conte…/…/2013/05/CO2-history.png ]

• Onkin hyvä tarkastella hiilidioksidin (CO2) myönteisiä ympäristövaikutuksia, jotka ovat luonnontieteessä hyvin tiedossa, mutta jotka jäävät vaille näkyvyyttä mediassa joka on täytetty ilmastoahdistuksella ja perusteettomalla kauhukuvien maalailulla.

• Kaikki elämä on hiilipohjaista ja tämän hiilen ensisijainen lähde on hiilidioksidi maailmanlaajuisessa ilmakehässä.
• Kaikki mitä on ruokalautasellasi on syntynyt ja kasvanut osaltaan CO2 ansiosta.

• linnut, hyönteiset, nisäkkäät, puut, kasvit... kaikki mitä näet ympärilläsi, on hiilidioksidin ansiosta olemassa.

1900-2000 luvun luonnon omat hiilidioksidi ”päästöt” (96%), sekä ihmisen hiilidioksidipäästöt (4%) ovat palauttaneet tasapainoa maailmanlaajuiseen hiilen kiertoon, mikä takaa elämän jatkumisen maapallolla.
Median, poliitikkojen ja compensaatio-kauppiaiden väitteet siitä että hiilidioksidi olisi ”saaste” ja että ”sitä olisi liikaa” ja että ”se aiheuttaisi katastrofaalista ilmaston lämpenemistä”, tulisi asettaa avoimeen puolueettomaan tieteelliseen tarkasteluun....ja todeta että ne eivät pidä paikkaansa.

Co2:n yksipuolinen poliittinen, kaupallinen tai verotuksellinen käsittely ”saastuttavana” aineena, jota pitäisi ”radikaalisti vähentää”, on väärä ja se tulee korjata.
Luonnontieteet osoittavat kiistatta todisteet siitä, että CO2 ja sen riittävä määrä on välttämätöntä edellytys maapallon elämän jatkumiselle.

käppyrää – Kopio.jpg

 

Bushmaster

Greatest Leader
En usko koska Greta näkee hiilidioksidin.. Ei vaan kyllä tämä on aika persauksesta että on vain yksi oikea totuus kerrallaan.

Kun yksi valhe/kusetus kulttuuri/ilmasto marxismi-aatteen edistämiseksi on käyttetty, eikä se enään toimi, niin pitäähän sitä keksiä uusia ja useampikin "vihollinen", jota vastaan voidaan/pitää taistella... sillä "mikään uhraus ei ole liian suuri vallankumouksen vuoksi" :whistle: :unsure:
 

Tupajumi

Kersantti
Nyt uidaan syvissä vesissä!

Psykologit luovuttivat hallitusneuvotteilijille nettiaddressin:

- Haluamme tukea nuoria ja lapsia, jotka ovat ilmastoahdistuneita tai ovat ilmastolakkoilleet. Heidän ääntänsä kuullaan, viemme sitä eteenpäin tällä adressilla hallitusneuvottelijoille, hankkeen alullepanija Kia Aarnio kertoi.

Ylen uutinen aiheesta.
 

Sardaukar

Greatest Leader
BAN
Nyt uidaan syvissä vesissä!

Psykologit luovuttivat hallitusneuvotteilijille nettiaddressin:

- Haluamme tukea nuoria ja lapsia, jotka ovat ilmastoahdistuneita tai ovat ilmastolakkoilleet. Heidän ääntänsä kuullaan, viemme sitä eteenpäin tällä adressilla hallitusneuvottelijoille, hankkeen alullepanija Kia Aarnio kertoi.

Ylen uutinen aiheesta.

Nyt aletaan kohta olla NL:n pikkupioneerien touhuissa...
 

Bushmaster

Greatest Leader
Nyt uidaan syvissä vesissä!

Psykologit luovuttivat hallitusneuvotteilijille nettiaddressin:

- Haluamme tukea nuoria ja lapsia, jotka ovat ilmastoahdistuneita tai ovat ilmastolakkoilleet. Heidän ääntänsä kuullaan, viemme sitä eteenpäin tällä adressilla hallitusneuvottelijoille, hankkeen alullepanija Kia Aarnio kertoi.

Ylen uutinen aiheesta.


Suomen "vastuumedia" kiihottaa kansaa ja kansanryhmiä saaden ne ilmasto-psykoosiin...:LOL:
 

Bushmaster

Greatest Leader
lainaus fb:stä...loistava artikkeli ja kommentti...(y):salut:..tähän liittyen kysykää itseltänne miksi "EU-federaatiohimmeli" haluaa vähentää /lopettaa/ rajoittaa muovituotteiden käyttöä ? :unsure::whistle:
Mikko Paunio jakoi linkin ryhmälle Oikeistofoorumi.
2 min ·

Pakkausteollisuus on lirissä tämän komissaari Kataisen komissiolle ja komission neuvostolle ja parlamentille esittelemä kiertotalouspaketti on giganttinen poliittinen virhe.

Virhe tulee paljastumaan ennen aikojaan, koska Baselin sopimukseen Norjan ehdoutksesta tehdyt muutokset johtavat siihen, että Eurooppa ei enää voi lakaista erilliskerättyä muovia köyhiin maihin ja meriin, kunhan muutokset on ratifioitu.

Nyt pakkausteollisuus huomioi raporttini.


Brace yourself: EU faces “massive flood of plastic waste” after UN export restrictions
Finnish public health expert stresses the need for increased incineration capacity to prevent a disaster
  • Email
    Email
  • Print Print
  • Share
  • decrease-font.svg

    default-font.svg

    increase-font.svg
636936143362188465packaging%20landfill.jpg


16 May 2019 --- Dr. Mikko Paunio of the University of Helsinki has warned that the UN’s decision to regulate waste plastic as hazardous and restrict exports will unleash a “surge of waste” on many EU countries. Paunio urges a rapid expansion of waste incineration capacity to stop the plastic waste problem turning into a public disaster.

Last Friday, a total of 187 countries voted to add hard-to-recycle plastic waste to the Basel Convention, a UN-led treaty that controls the movement of hazardous waste from one country to another. Exporters will now be required to obtain consent from recipient countries before shipping plastic waste that cannot be readily recycled. It is a strategy designed to curb the overwhelming buildup of plastic waste in Global South nations, particularly in Southeast Asia.

The new restrictions are a “major victory for the natural environment” – particularly the rivers and oceans of Asia – in the eyes of Paunio, but a victory that will leave the EU with a drastically increased and unmanageable volume of plastic waste.

After China banned the import of most plastic waste in 2018, developing countries such as Indonesia, Thailand and Malaysia have received huge influxes of contaminated and mixed plastic waste that is difficult or even impossible to recycle. Norway’s proposed amendments to the Basel Convention provide countries with the right to refuse unwanted or unmanageable plastic waste.
According to Paunio, the new restrictions will mean that exports of plastic consumer waste to developing countries will largely come to a halt and EU nations will “finally be left to face the reality” of a failed recycling system.

“It goes without saying that most of the recycling industry has vehemently opposed Norway’s proposal, and the US, a major recycler of plastic waste, was also opposed, although it is not a party to the Basel Convention. China may well have supported the initiative because it no longer imports recyclates. Finland and some other EU member states may have done so too,” Paunio notes.
Green NGOs were predictably in favor of the amendments, although Paunio believes they remained low-key actors in the process due to concerns that the problems caused by plastic recycling might become more widely known.

However, the media circus around the amended Basel Convention is likely to put those problems in the headlines regardless.
“The inability to export all but the cleanest sorted waste adds to the problems faced by the EU recycling industry, which is already struggling to deal with the loss of the Chinese export market and the relentless tightening of restrictions on landfill,” says Paunio.

“Moreover, it already lacks – by a considerable margin – the incineration capacity necessary to deal with current levels of waste, let alone the extra volumes that will result from the stringent requirements of the Circular Economy package and from the Basel Convention decision,” he adds.

In its attempt to address global warming, the EU is demanding that 55 percent of plastic waste is recycled. Paunio believes the attempt will be hugely expensive, release microplastics into the oceans and fail anyway. “Landfill is not an option, and incineration capacity is inadequate. Now that it’s no longer possible to export the problem away, the EU will be hit with a surge of waste that we can’t deal with,” he says.
This will put the recycling industry, green-minded politicians and their supporters in the mainstream media into a very difficult position, according to Paunio. “The waste management industry will no longer be able to dump waste on poor countries and pretend that they are ‘recycling.’”

“The cost of annually recycling tens of millions of tons of dirty plastic scrap in EU will be astronomical, while still producing a very large proportion of reject material, which will have to be incinerated anyway. Politicians and the media may well be forced to come clean about what a bad deal they have been giving taxpayers up until this point.”
“Either way, EU member states are going to have to quickly increase incineration capacity. If they do not they will bring about an environmental disaster that will make the Campania crisis look like a walk in the park,” Paunio concludes.

The Campania crisis, which took place in Naples, Italy, was caused by the decision by the local authorities to adopt an anti-incineration waste policy in the late 1990s, Pauniov explains. The theory was that waste should be mechanically separated into a combustible fraction of mixed waste for co-incineration with traditional fuels, and an organic fraction for composting or anaerobic digestion. However, the 2000 EU Waste Incineration Directive, with its costly regulatory demands, made it uneconomic to co-incinerate ecoballs.

Paunio sets out his concerns in a new paper entitled Saving the Oceans and the Plastic Recycling Crisis, which the Global Warming Policy Foundation published this week.
The Foundation first revealed that climate change policy was an important cause of marine plastic waste in an earlier paper by Paunio, called Save the Oceans: Stop recycling plastic, published last year.
Edited by Joshua Poole

 

ak.tied

Respected Leader
lainaus fb:stä...loistava artikkeli ja kommentti...(y):salut:..tähän liittyen kysykää itseltänne miksi "EU-federaatiohimmeli" haluaa vähentää /lopettaa/ rajoittaa muovituotteiden käyttöä ? :unsure::whistle:
Mikko Paunio jakoi linkin ryhmälle Oikeistofoorumi.
2 min ·

Pakkausteollisuus on lirissä tämän komissaari Kataisen komissiolle ja komission neuvostolle ja parlamentille esittelemä kiertotalouspaketti on giganttinen poliittinen virhe.

Virhe tulee paljastumaan ennen aikojaan, koska Baselin sopimukseen Norjan ehdoutksesta tehdyt muutokset johtavat siihen, että Eurooppa ei enää voi lakaista erilliskerättyä muovia köyhiin maihin ja meriin, kunhan muutokset on ratifioitu.

Nyt pakkausteollisuus huomioi raporttini.

Mikä tässä on huonoa? Muuta kuin se, että muovijätteen käsittely kallistuu, koska sitä ei voi enää dumpata kehitysmaihin ja/tai meriin? Onko vaikka sitten muovijätteen poltto Eu:ssa huonompi vaihtoehto kuin sen roudaaminen valtamerien poikki poltettavaksi tai unohdettavaksi jonnekin Senegaliin?

Ehkä suomalaiset yritykset kehittävät uusia hienoja kierrätys- ja lajittelumetodeja, joilla oikeesti päästään tienaamaan.
 

inscout

Respected Leader
Milloin kauppaan tulevat ne silmälasit, joilla voi nähdä hiilidioksidin? Panen tilaukseen ilman muuta.

Jos alat nähdä hiilidioksidia, suosittelen pikaista yhteydenottoa terveydenhuoltoon. Harhanäkyjen näkeminen on aina merkki jonkin asteisesta psykoottisesta tilasta. Pahimmillaan potilas alkaa uskomaan näkemäänsä. Kyseessä voi olla vakava akuutti psykoosi tai pitkälle edennyt skitsofrenia.

 

Talvela

Greatest Leader
Kuinka moni katsoi pe 17.5. Ylen kevään viimeisen Puoli seitsemän -ohjelman? Jos ette, niin nyt Areenasta auki ja kohdasta 18.00 viimeiset kymmenen minuuttia.

Alakouluikäiset penskat tenttaavat ensin teini-idoli Robinilta ilmastonmuutoksesta. Sitten heidän rap-yhtye Biolapset esittää kappaleen "Ota pallosta kii". Yhtyeen johtaja oli joku kukkahattutäti, joka sanoi että Greta Thunberg on suuri esikuva näille lapsukaisille.

On kyllä psykoottinen meininki!

Suosittelen vetämään lapset noista kouluista pois, muutto maalle voi olla ratkaisu, siellä eivät kaikki olleet ilmastolakkoilussakaan mukana.
 
Top