Ilmatilaloukkaus

Ilmavoimat: Näin Venäjä teki ilmatilaloukkauksensa – koneet tekivät u-käännöksen, eivät edes käyneet Kaliningradissa

4465def173c84a6793fcf8a4792cc334.jpg


http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000005011277.html
 
Hornetti paineli määrätietoisen oloisesti Espoon yli melko matalalla itään päin. Minne lie matka :rolleyes:

Kymmenet jos ei sadat tuhannet varmaan omin silmin ja korvin tämän havainneet, joten tuskin suuria salaisuuksia tässä huudellaan. Eiköhän tuo Tehtaankadullakin tullut noteeratuksi.

Helsingin keskustan yli edelleen itään. Matalalla pilvien alapuolella meni, puikot siiven kärjissä. Ei näyttänyt olevan kiire mihinkään. Melkein näytöslennolta vaikutti, liekkö kuitenkin päivystävät jos naapuri meinaa kiukutella USAn ohjusiskun jälkeen.
 
Vilkasta sotilasilma-alusten lentotoimintaa Itämerellä ja Suomenlahdella
15.6.2017 15.19
Tiedote
Itämeren ja Suomenlahden kansainvälisessä ilmatilassa on viime päivien aikana ollut poikkeuksellisen vilkasta sotilasilma-alusten lentotoimintaa. Ilmavoimat on suorittanut osana Suomen alueellisen koskemattomuuden valvonnan ja turvaamisen tehtävää (AKV /AKT) tunnistuslentoja useisiin kansainvälisessä ilmatilassa Suomen aluevesirajojen tuntumassa liikkuneisiin ilma-aluksiin.

Ilmavoimien Hornet-monitoimihävittäjät suorittivat keskiviikkona ja torstaina 14–15. kesäkuuta useita operatiivisia tunnistuslentoja, joiden yhteydessä tunnistettiin ja valokuvattiin muun muassa seuraavia venäläisiä sotilasilma-aluksia.
http://ilmavoimat.fi/artikkeli/-/as...n-lentotoimintaa-itamerella-ja-suomenlahdella
 
Back
Top