Israel

Katso liite: 85441

Iltalehden "kuvituskuva" kyseisen stoorin yhteydessä.. Aika poikkeavan mielikuvan tapahtumasta saa. "Vastuullista uutisointia" sanon minä!
No kai kuva edes täältä vuodelta ja mistä se on ylipäänsä. Tämähän on avoin rikos levittää julkisesti täysin joutava - tiedotusvälineissä! Ja ainahan näiden valhekuvien takana löytyy joku lavka, josta muutkin hakevat murkinat. Kuinka paljon vastaava valhepaska meille näytetty, vaikka maailma on pullollaan ihan oikeasti karseita todellisia asioita?
 
Kun siitä Hesarista puhetta niin tuosta löylyä. Mites tämä journalismi pitäisi luokitella selittelyä ?..., Jungerin demariksi puhuu järkeä..

 
Voi olla vahinko tai sitten jotain muuta, mutta Iran on konfliktin osapuoli, joten ei haitanne vaikka laitan tämän tänne.

Eteläisessä Iranissa palaa joku öljynjalostamo.

In the south of Iran, an oil refinery is on fire.


-

MUOKKAUS: voi olla "jotain muuta", koska outo sattuma että tapahtuu yhtä aikaa tämän seuraavan kanssa. Tosin parasta ottaa tämä toistaiseksi pelkkänä huhuna

Severe power disruptions in Iran due to suspected cyber attack (via @amit_segal).

Is Israel starting to change the equation on all fronts...?


 
Viimeksi muokattu:
Hesarissa näemmä jo alkanut damage controlli ja saivartelu alkanut
Varmuutta iskun tekijästä ei ehkä koskaan saada, sanoo tutkija

Olisipa tällaisia todisteita haluttu jo alun pitäen. Kummallisesti kriteerit muuttuvat muutamissa tunneissa. Aluksi näytöksi riittää, että jokin äärimielinen ählämsähläm väittää jotain ja yhtäkkiä paikanpäältä pitäisi saada aivan kunnon tutkinta, jotta voidaan sanoa jotain.
 
YLEn toimittaja sanoi juuri puoli 9:n uutisissa että Israel hyökkää jatkuvasti siviilejä vastaan myös kohteissa jotka se on määrittänyt turvallisiksi. Perusteluita ei esitetty ja sairaalaiskustakin esitettiin käytännössä hamasin versio.
Juuri olin samaa tulossa kirjoittamaan. Ingressissä puhuttiin sadoista uhreista Israelin sairaalaiskussa ja Hamas lääkäri kuvaili miten lapset repeytyivät kappaleiksi. Suosittelen katsomaan tuon tv1 20.30 uutiset ja antamaan palautetta.
 
Viimeksi muokattu:
YLEn toimittaja sanoi juuri puoli 9:n uutisissa että Israel hyökkää jatkuvasti siviilejä vastaan myös kohteissa jotka se on määrittänyt turvallisiksi. Perusteluita ei esitetty ja sairaalaiskustakin esitettiin käytännössä hamasin versio.
Sama on ollut jo 2000 intifadasta alkaen.. surullisinta on, että nykyisen netin aikana tuolla on hyvin lyhyet edellytykset olla uskottavia, kun kaikesta on videot..
 
Juuri olin samaa tulossa kirjoittamaan. Intressissä puhuttiin sadoista uhreista Israelin sairaalaiskussa ja Hamas lääkäri kuvaili miten lapset repeytyivät kappaleiksi. Suosittelen katsomaan tuon tv1 20.30 uutiset ja antamaan palautetta.

Ja IDF:n tiedottajan puhe käännettiin sanoista "... that damaged the hospital.." -> "sairaalan tuhonnut...".

Tyylipuhdas suoritus.
 
Jos sairaalan pihaan iskenyt räjähde silpoi satoja ihmisiä niin miksi missään ei näy verta? Ainakin aiemmin ollaan mässäilty verellä ja käytetty hyvinkin graafista kuvamateriaalia... Nyt sitä ei näy. Miksi kukaan ei kyseenalaista tätä?!
 
Israelin ulkoministeri Eli Cohen on sanonut radiohaastattelussa, että "tämän sodan lopussa Hamas ei ainoastaan lakkaa olemasta Gazassa vaan Gazan alue myös pienenee," Times of Israel uutisoi.

Lehden mukaan jotkut analyytikot ovat jo aiemmin arvioineet, että Israelin armeija saattaisi yrittää luoda jonkinlaista puskurivyöhykettä Gazan sisälle.

IS
 
EU:n komisaari Thierry Breton toivoo varmisteluja siitä, että sosiaalisen median alustat ovat valmistautuneet Hamas-järjestön mahdollisiin suoriin lähetyksiin. Asiasta kertoo uutistoimisto Reuters.

Hamas on uhannut teloittaa sieppaamiaan ihmisiä ja järjestön pelätään mahdollisesti suorittavan teloitukset suorissa lähetyksissä.

HS
 
Back
Top