Itämeren turvallisuustilanne

Ei ymmärrä mitä Venäjä hyötyy pilaamalla molemmat putket - kuitenkin heillä on se hana toisessa päässä. Täytyy liittyä johonkin muuhun kuin kaasuputkiin itsessään.
 
Näyttää siltä että saavat aiheutettua ympäristö katastrofin putkessa olevalla kaasulla. Entäs jos vielä avaavat venttiilit…
 
  • Vihainen
Reactions: ctg
Näyttää siltä että saavat aiheutettua ympäristö katastrofin putkessa olevalla kaasulla. Entäs jos vielä avaavat venttiilit…
Ei siellä sen suurempaa katastrofia ole syntymässä mitä nyt metaania nousee ilmakehään. Nousee kuplina pintaan ja siitä katoaa taivaalle. Voimakas kasvihuonekaasu, mutta ei taida koko maailman mitassa olla paljoakaan lisää.

Jos tupakki suussa menee sinne kuplien nousukohtaan ihmettelemään niin voi räjähtää.

Ryssä vaan tapansa mukaan hämmentää ja petaa tilaa omille vaatimuksilleen.
 
Venäjällä ei ole mahdollista säilöä enempää kaasua, siksi ne polttaa sitä jatkuvasti.
Tämä.
Kun eurooppa ei enää osta Venäjän kaasua joutuvat polttamaan ylimääräisen kaasun pois kun sitä ei voi säilöäkkään.
Sitten keksivät, että tehdääs vuotoja putkeen EUn alueelle. Dumpataan ylimääräinen kaasu sinne. Siinähän sitten tutkivat ja koettavat tukkia vuodot.
Kiusaa se tämmöinenkin on.
 
Tämä.
Kun eurooppa ei enää osta Venäjän kaasua joutuvat polttamaan ylimääräisen kaasun pois kun sitä ei voi säilöäkkään.
Sitten keksivät, että tehdääs vuotoja putkeen EUn alueelle. Dumpataan ylimääräinen kaasu sinne. Siinähän sitten tutkivat ja koettavat tukkia vuodot.
Kiusaa se tämmöinenkin on.
Pitänee tehdä vuoto putkeen jo Venäjän puolelle?
 
Meneeköhän tämä tänne? En osaa varmana sanoa.
Hitsi kun ei tiedä liittyykö tämä lento USA:n yhteisiin harjoituksiin suomen kanssa vai haetaanko suomesta jotakin tavaraa Ukrainan suuntaan, jolloin tämän postauksen kuuluisi olla ukraina-threadissa.... 🤔
K.o. konetyyppi sopii sekä joukkojen, että kaluston roudaamiseen. Laskeutuu 99% varmuudella Satakunnan-lennostoon @ TRE (näkee että lentokorkeus laskenut).
Katso liite: 68025
Hakee Super Bonker 9000 tykkejä ainaki kolmetoista. Kaikki mitä meidän tarttee tietää ;)
 
Mitenköhän tuo paine toimii noin niin kuin fysiikassa. Jos putkeen tehdään useampi reikä niin eikös se täyty vedellä jota ei kaasun paine enää kumoa.

Anyway - eikös tuo ole Ruotsi/Tanska talousalueella sotatoimi.
Nyt ainakin voi Itämerellä leimahtaa - kirjaimellisesti.
 
Viimeksi muokattu:
Ehkä, mutta ei sen saisi vaikuttaa markkina hintoihin millään tavalla. Tuntuu niin rikolliselta että he tekevät rahaa jollakin mitä ei ole, muodostaen markkinakuplaa tahallaan, koska raha ja ahneus.
Ne on myynti- ja osto-optioita. Saksalaisilla kuluttajilla on valtion asettama osto-optio, jonka vastapuolena on Uniper ;). Optio on vakuutus, kuten esim. palovakuutus joka taitaa olla vielä pakollinen osittain. Vastapuoliriski on vaikka talo ei palaisikaan ja se maksaa.
 
Tästä oli alalla puhetta jo 2008. Kuka tahansa voi ostaa, myydä, spekuloida, manipuloida raaka-aineiden hinnoilla johdannaismarkkinoilla, vaikka ei olisi mitään aikomusta tai edes kykyä ko. raaka-ainetta hankkia ja käyttää.

Markkinoilla on kahdenlaisia sopimuksia. Sellaisia joihin ei liity velvoitetta fyysisestä toimituksesta ja sellaisia joihin liittyy. Kansainvälisen regulaation tulisi rajata puhtaat spekulantit pois markkinoilta vääristämästä hintaa, koska sillä on suoria vaikutuksia reaalitalouteen.
Luodaan likviditeettiä. Ongelma tulee kun valtionkassasta maksetaan too big to fail maksuja. Kaupankäynti on spekulaatiota jota kommunistit koittavat rajoittaa.
 
  • Tykkää
Reactions: ctg
”Following the three gas leaks on the Nord Stream gas pipelines in the Baltic Sea, prohibition zones have been established around the leaks for the sake of the safety of ship and air traffic.

Nord Stream 1 has two leaks northeast of Bornholm, Nord Stream 2 has one leak south of Dueodde. The leaks were discovered by the Danish Defence F-16 interceptor response unit.

The defense is supporting in connection with the authorities' efforts regarding the leaks on the Nord Stream gas pipelines in the Baltic Sea. The frigate Absalon and the pollution control vessel ship Gunnar Thorson are on their way to carry out water monitoring at the exclusion zones, and the Danish Defence are also supporting with a helicopter capacity. In addition, the patrol ship Rota was in the area last night.

The Danish Defense has no further comments at this time.”

 
Back
Top