Hylkää huomautus
Liity mukaan keskusteluun!

Rekisteröityminen ei kestä kuin hetkosen ja pääset keskusteluun mukaan, tervetuloa!

>>> REKISTERÖIDY <<<

Järjestäytynyt rikollisuus Suomessa

Viestiketju osiossa 'Yleinen keskustelu' , aloittaja Tähystäjä, 12.10.2012.

 1. Tähystäjä

  Tähystäjä Eversti Lahjoittaja

  Liittynyt:
  04.07.2012
  Viestejä:
  1,501
  Tykkäykset:
  1,674
  Pisteet:
  316
  Miten on mahdollista, että täysin avoimesti rikollista toimintaa harjoittavien järjestöjen annetaan toimia rauhassa Suomessa? Jokainen varmaan esimerkiksi tietää, että missä Bandidosin kerhotila Helsingissä on tai missä muiden vastaavien "moottoripyöräkerhojen" tilat sijaitsevat omalla paikkakunnallaan. Poliisin mukaan nämä järjestöt ovat myös enenevässä määrin soluttautuneet lailliseen liiketoimintaan ja yhteiskuntamme johtaville paikoille.

  Miksei tähän puututa? Kyseisten järjestöjen toiminnan rikollisesta luonteesta on olemassa aivan riittävästi todisteita, eikä heitä ole edes vaikea eroittaa kun aivan avoimesti kantavat jengiliivejä ja -tatuointeja. Kukaan ei varmaan halua, että Suomesta tulee joku Mexico City, jossa eri jengit hallitsevat koko kaupunkia. Ongelmaan tulee puuttua riittävän ajoissa!

  Kyse on vain eduskunnan poliittisesta tahdosta säätää lakeja, joilla nämä järjestöt pannaan kuriin. Käytännön keinot näiden kuriin laittamiseen kyllä löytyvät tarvittaessa.

  Pelottavinta on ajatus siitä, että onko ko. järjestöillä jo niin paljon valtaa Suomessa, että poliitikot eivät uskalla säätää niiden toimintaa hankaloittavia lakeja? Vai onko kyse korruptiosta vai mistä? Johan kansanedustajiakin jo löytyy ko. järjestöjen tiloista...
   
 2. miheikki

  miheikki Ylipäällikkö Lahjoittaja

  Liittynyt:
  20.04.2010
  Viestejä:
  6,366
  Tykkäykset:
  8,425
  Pisteet:
  1,286
  Tuolta saa pohjia aiheeseen.

  JÄRJESTÄYTYNYT RAJAT YLITTÄVÄ RIKOLLISUUS

  http://maanpuolustus.net/showthread.php?tid=1538&highlight=rajat+ylitt%C3%A4v%C3%A4
   
 3. Mainos 4. Tvälups

  Tvälups Ylipäällikkö

  Liittynyt:
  03.05.2010
  Viestejä:
  5,879
  Tykkäykset:
  600
  Pisteet:
  1,286
  Niin, kumpi on paheksuttavampaa:

  a) eksyt jurrissa ko. kerhotiloihin illanviettoon?
  vai
  b) kutsut ko. kerhon edustajia lahjusvaroilla järjestelemillesi synttärikekkereillesi?

  Tätä soisin mietittävän ja ihan ajatuksen kanssa.
   
 5. JOKO

  JOKO Ylipäällikkö BAN

  Liittynyt:
  26.04.2010
  Viestejä:
  4,971
  Tykkäykset:
  1,340
  Pisteet:
  1,286
  Näiden nakkikauppiaiden annetaan toimia, jotta kansalaiset eivät kiinnittäisi huomiota todelliseen järjestäytyneeseen rikollisuuteen. Se on tiiviisti kytköksi puolueisiin ja ylimpiin virkamiehiin. Siellä liikuu raha. Heille sopii vallan mainiosti pärräuunojen toilailut. Riittääpähän lehdillä kirjoitettavaa.

  Pelkästään uuden ydinvoimalan pimeä työvoima tuo urakoitsijalle suuremman taloudellisen hyödyn, kuin mopopoikien sadan vuoden rötöstely. Jostain kumman syystä viranomaiset eivät puutu asiaan, vaikka Suomessa on viranomaisia vaikka muille jakaa. Rikollinen toiminta on ollut tiedossa jo viisi vuotta, mutta verottaja ja oikeuslaitos ovat hiljaa. Tämä on todellista järjestäytynyttä rikollisuutta.
   
 6. baikal

  baikal Ylipäällikkö Mod Lahjoittaja

  Liittynyt:
  11.04.2010
  Viestejä:
  18,946
  Tykkäykset:
  24,031
  Pisteet:
  1,286
  Joo, kaikki on niin suhteellista.

  Maailmalla, ei tietysti Ruijan tähden alla, tapahtuu seuraavaa: järjestö saa päättäjä-hounan kynsiinsä tavalla, jossa käytetään kurtisaania ja videoita. Yksinkertaista ja toimivaa. Mutta ennenkuin rehti ja adam yltyvät luukuttamaan mitään foliohatuista niin en väitä tietenkään tällaista tapahtuvan Suomessa.
   
 7. adam7

  adam7 Ylipäällikkö

  Liittynyt:
  24.06.2010
  Viestejä:
  5,577
  Tykkäykset:
  5,543
  Pisteet:
  1,286
  kun en oo päättäjä, niin ei taida olla vaara kuvaamisesta. mutta jos kuvattaisiin huoran päällä, niin kertoisin pojille, että antaa mennä vaan, kunnia menee mutta maine vaan kasvaa ! ;)


  -----

  ja mitä tulee tutkintaan näiden talousrikkosten ja eri näköisten vero- työsuojelu ym. rikosten osalta, niin nehän vievät resursseja, eikä poliisikoulu valmista ymmärtämään mitä tapahtui. joutuu palkkaamaan yrityselämää tuntevia ekonomeja ja juristeja ulkopuolelta tutkimaan eri palkoilla kuin konstapeleita. helpompaa on tutkia karmeaa rikosta, eli kun manne jätti palauttamatta videokasetin.

  ei tässä suurta salaliittoa ole vaan vain se että poliisiorganisaatio on niin pirun huono mukautumaan rikoksiin joilla nykyään tehdään todella isoja vahinkoja yhteiskunnalle.
   
  Peiper tykkäsi tästä.
 8. pstsika

  pstsika Haukka Lahjoittaja

  Liittynyt:
  20.04.2011
  Viestejä:
  4,289
  Tykkäykset:
  3,073
  Pisteet:
  1,286
  Huorien käyttäminen tai sellaisen kokeilu on niin yleistä, etten uskoisi tuolla oikeasti olevan sen kummempaa merkitystä kuin videolla, jossa sama herra tappelee tai sammuu housut kintuissa Linnan jatkojen vessaan tms. Negatiivista julkisuutta – ei sen kummempaa.
  Toisaalta olemme Suomessa, joten mikä tahansa on mahdollista näissä erityisolosuhteissa.

  Jos mä olisin Pentti Arajärvi ja julkisuuteen vuotaisi video, jossa touhuan kahden hyvännäköisen parikolmekymppisen huoran kanssa niin mitä sitten? Voisin sen kaiken kohun keskellä kysyä koko kansalta, että:
  Panisitteko ite seuraavassa kuvassa esiintyvää naista, jos kukaan ei aseella uhaten pakottaisi ja teillä olisi taloudelliset resurssit naida parikymppistä missin näköistä huoraa. Se joka sanoo kyllä, saa arvostella ja moralisoida. .
  [​IMG]
  Mulla ei ole oikeutta arvostella eikä moralisoida. :D

  Ihme kaksinaismoralismia tässäkin asiassa. On melko todennäköistä, että minäkin tulevaisuudessa maksan piparista ihan mukisematta jos toinen vaihtoehto on avioseksi 50- vuotiaan naisen kanssa. Ihan samalla tavalla kuin todennäköisesti suurin osa suomalaismiehistä jossain vaiheessa elämäänsä on tehnyt tai tekee. Tai suurin osa maailman miehistä. Länsimaisella miehellä, jolla on rahaa ja markkinat edessä ei ole mitään syytä toimia toisin. Tietystikään sitä ei kannata julkisesti tunnustaa, koska feministit yms. nostaa siitä melkoisen myrskyn ja sokeasti tuomitsee, koska pillu on nykymaailmassa ainoa millä naiset saavat tahtonsa läpi ja pitävät omaa valtakoneistoaan pystyssä. Jos se kaupallistetaan, niin naiset eivät voi enää ohjailla, painostaa ja kiristää miehiä ristimällä koipensa.

  Ei ne 70- vuotiaat isoisätkään halua nussia niitä 70-vuotiaita isoäitejä. Ei kukaan mies halua. Jos niillä papoilla pelit toimii ja on fyrkkaa, niin totta kai ne maksavat mieluummin parikymppisestä lihasta. Jos ei, niin se vasta onkin sairasta!

   
  Viimeksi muokattu - moderaattori: 20.09.2013
 9. Hejsan

  Hejsan Alokas BAN

  Liittynyt:
  09.04.2010
  Viestejä:
  5,222
  Tykkäykset:
  81
  Pisteet:
  0
  Kerholista

  http://www.sci.fi/~kekku/kerholista.html
   
 10. rehti

  rehti Kersantti

  Liittynyt:
  15.07.2011
  Viestejä:
  128
  Tykkäykset:
  2
  Pisteet:
  16
  Baikal hyvä, kiristyshän on ihan mahdollinen skenaario, ei siihen foliohattuja tarvita. Itse olen pyrkinyt vetämään rajan jonnekin NWO:n ja Maya-kalenterin alapuolelle. Toki hyvä, että aina etukäteen olet vähän huolestunut siitä, mitä Adam7 tai minä olemme mieltä ;-)
  Sairauksia näyttää olevan monenlaisia. Toivottavasti trollaat. Ihan vaimosi (?) tai/ja itsesi takia
   
 11. veffeade

  veffeade Eversti Lahjoittaja ELSO 2.0

  Liittynyt:
  01.06.2011
  Viestejä:
  1,920
  Tykkäykset:
  169
  Pisteet:
  316
  No mutta, eikös se jotenkin nuin mene mitä veli @pstsika kuvaili?. Ittellä tosin ei vielä kokemusta, ikääkin on tosin vasta vain 50v :angel:.
   
 12. pstsika

  pstsika Haukka Lahjoittaja

  Liittynyt:
  20.04.2011
  Viestejä:
  4,289
  Tykkäykset:
  3,073
  Pisteet:
  1,286
  En trollaa. Mikä tuossa on niin kauheaa, että olet huolissani minusta tai mahdollisesti tulevasta vaimostani?

  Voinko rivien välistä lukea, että vastasit tuohon kursivoituun kysymykseen kyllä? :lanssi:
   
 13. Iso-Mursu

  Iso-Mursu Ylipäällikkö

  Liittynyt:
  22.07.2011
  Viestejä:
  4,699
  Tykkäykset:
  2,083
  Pisteet:
  1,286
  Suomessa ollaan tultu siihen tilanteeseen jossa rikoksen uhrin tulee olla ylpeä roolistaan.

  Jo nyt järjestäytyneelle rikollisuudelle löytyisi laissa kunnon kurissapito menetelmät, mutta lain henkeä pidetään löysällä. Pelätään poliisivaltiota ja rikollisillakin on oikeudet.

  En jaksa uskoa että poliittiset päättäjät suojelevat tarkoituksella noita mopokerhoja. Enemmän uskon siihen että yläluokka elää vain niin turvatussa maailmassa että he eivät joudu tekemisiin lisääntyvän rikollisuuden kanssa.

  Ja näille yläluokille joku Mc Pönttöpäät kerhon jäsenen tunteminen on ihanan boheemia.
   
 14. Mainos 15. AKE-ukki

  AKE-ukki Kenraali Lahjoittaja

  Liittynyt:
  23.04.2010
  Viestejä:
  2,660
  Tykkäykset:
  5,098
  Pisteet:
  636
  HS: KRP:n rahanpesujuttu liittyy ex-venäläisministeriin
  STT
  11.10.2013 05:15 (Päivitetty 11.10.2013 10:20)
  Keskusrikospoliisin epäilyt laajassa rahanpesujutussa liittyvät Venäjän entiseen ministeriin, kirjoittaa Helsingin Sanomat.
  Epäilyt saivat alkunsa Venäjän ex-viestintäministerin Leonid Reimanin väitetyistä rikoksista Venäjällä. Tutkinta aloitettiin Saksan poliisin oikeusapupyynnön jälkeen.
  Lehden mukaan poliisi katsoo Reimanin hankkineen suomalaisen monialayhtiön Sekomin kautta kuljetettuja varoja epärehellisesti venäläisistä valtionyhtiöistä. Yli 11 miljoonan dollarin varat päätyivät Suomesta Kyprokselle ja edelleen bermudalaiseen sijoitusyhtiöön.
  Reimania ei ole syytetty eikä tuomittu Venäjällä valtionyhtiöiden varoihin kohdistuneesta rikoksesta. Esimerkiksi Wall Street Journal -lehden mukaan Reiman on presidentti Vladimir Putinin ystävä.
  Sekomiin ja sen tytäryhtiöihin liittyvä talousrikosvyyhti koskee törkeitä veropetoksia, törkeitä kirjanpitorikoksia, törkeää avustuspetosta ja törkeitä rahanpesurikoksia. Rikosten epäillään tapahtuneen vuosina 2002-2009.
  Epäilyissä on kyse yhtiöiden tileistä suomalaispankeissa. Tilien kautta on virrannut Suomeen vuosittain jopa 100 miljoonaa dollaria. Suomesta tileiltä on siirretty kymmeniä miljoonia dollareita muun muassa Liechtensteiniin rekisteröidyille yhtiöille ja säätiöille sekä Kyprokselle.
   
 16. Kapiainen

  Kapiainen Ylipäällikkö

  Liittynyt:
  24.04.2010
  Viestejä:
  3,578
  Tykkäykset:
  4,574
  Pisteet:
  1,286
  Se on juuri noin! Laki kyllä mahdollistaa jo tälläkin hetkellä sen, että konnat pidetään suht hyvin kurissa - ongelma syntyy siitä, että kun poliisi tekee duuniaan niin vähän väliä milloin kukakin parkuu kurkku suorana: "tää on kyllä nyt niiiiiiiiiiiin karmeaa kun poliisi kyttää ja nyt on taas rikottu karkeasti yksilön oikeuksia kun on kytätty niin perkeleesti.."

  Ja sitten kun sattuu jotakin niin sitten alkaa seuraava parku: "Miksei poliisi tehnyt mitään vaikka tiesi ja jos ei tiennyt niin EIKÖ POLIISIN KUULUISI TIETÄÄ jos jotain on tekeillä..MIKSEI OLE OTETTU SELVÄÄ..."
   
  baikal ja setämies tykkäsivät tästä.
 17. Vonka

  Vonka Ylipäällikkö Lahjoittaja ELSO 3.0

  Liittynyt:
  14.08.2013
  Viestejä:
  19,543
  Tykkäykset:
  33,250
  Pisteet:
  1,286
  Joku pelaa peliä isolla rahalla:

  Referoin uutista (linkki liitteenä):

  "CRIM:n mukaan EU:n sisällä toimiva kansainvälinen rikollisuus aiheuttaa unionimaille valtavat kustannukset. - -

  Raportissa arvioidaan, että EU-maissa on yhteensä 3 600 kansainvälisesti toimivaa rikollisorganisaatiota. Osa niistä toimii mm. ihmiskaupan, laittoman elinkaupan ja eläinkaupan piirissä.

  Pelkästään ihmiskauppa tuottaa rikollisille vuosittain 25 miljardia dollaria CRIM arvioi. Laittomilla elimillä ja luvattomien eläinten kaupalla roistot tienaavat arviolta 18 - 26 miljardia.

  Julkisen sektorin korruptiossa arvioidaan liikkuvan EU-alueella 120 miljardia euroa.

  Kuohuttavin luku CRIM:n raportissa on arvio EU-maissa olevista orjista. Parlamentin valiokunta arvioi, että jäsenmaissa työskentelee 880 000 ihmistä orjuutettuina. Heistä neljäsosa on seksityöläisiä."

  http://yle.fi/uutiset/eun_koko_kansainvalinen_rikollisuus_selvitettiin_-_hurjia_lukuja/6879424

  Ainoa, mikä iskisi noin valtavaan bisnekseen olisi veroparatiisien sulkeminen. Jostain syystä Suomessa EK ja monet poliitikot suhtautuvat tähän hyvin nihkeästi. Tällaista likapyykkiä moni ei osaa edes kuvitella.

  MOT-ohjelma taannoin pöyhi tätä. Kaksi tunnettua poliitikkoa sai vaalitukea helsinkiläisen bulvaanin kautta ja varsinaisena maksajana oli luxemburgilainen sijoitusyhtiö Procomex, jonka taas on perustanut Brittiläisille Neitsytsaarille rekisteröity Kilbrin Investments Limited-yhtiö. Cayman-saarille sijoitettiin suomalaisia eläkevakuutusrahoja - miljardeja. Sinne myös hävittiin valtava määrä sijoitustappioina, mikä osaltaan pakottaa tekemään "rakenteellisia ratkaisuja".

  Toinen herroista on muuten tällä hetkellä Suomen tasavallan pääministeri.

  Verottajalta on maailmanlaajuisesti pantu piiloon 60-80 veroparatiisiin hyvin varovaisen arvion mukaan 11,5 tuhatta miljardia /eli biljoonaa) dollaria. Sen vuosituotosta voisi kerätä 255 miljardin potin, kertoo Matti Ylönen kirjassaan “Veroparatiisit“.

  Veroparatiiseja ei ole ainoastaan pienillä saarilla kuten Cayman, Jersey, Man, Guernsey ja lilliputtimaissa, kuten Luxemburg, Gibraltar, Monaco. Niitä on myös Yhdysvaltojen joissakin osavaltioissa (Delaware, New Jersey, Oregon, Nevada), Lontoossa, Latviassa, Tokiossa, Singaporessa, Hongkongissa jne. Pelkästään Neitsytsaarilla on 707 000 pöytälaatikkoyritystä. Se oli vuonna 2004 Venäjän kahdeksanneksi suurin kauppakumppani! Pankkitilin avaaminen ilman henkilöllisyyspapereita Nevadassa on helpompaa kuin toisessa veroparatiisissa Panamassa.

  Järjestäytynyt rikollisuus aivan huipulla on ihan käsi kädessä koko EU.n johdon ja rakenteen kanssa. Ei Venäjä yksin mikään mafiavaltio ole. Me vain luulemme niin.

  Tieto lisää tuskaa.
   
 18. baikal

  baikal Ylipäällikkö Mod Lahjoittaja

  Liittynyt:
  11.04.2010
  Viestejä:
  18,946
  Tykkäykset:
  24,031
  Pisteet:
  1,286
  Vonka kirjoittaa hyvin.

  Neuvostoliitossa oli määritelmä: sosiaalisesti läheiset. Sillä määriteltiin poliittinen yläluokka ja rikolliset toisilleen läheisiksi. Josko tuo olisi tuttua muillekin kuin Neuvostoliitolle?
   
 19. yrjö

  yrjö Kenraali

  Liittynyt:
  29.01.2012
  Viestejä:
  2,648
  Tykkäykset:
  3,173
  Pisteet:
  636
  Älkää nyt viittikö, isot miehet. Mä esim. olen hyvin kiinnostunut ihmisen oikeusturvasta ja sivistysvaltiosta. Mut en näe esim. nykyiseen tasoon verrattuna kovempia rangaistuksia minään ongelmana. Lainkuuliaisia kansalaisia ei kuulu kytätä, mut konnien päätäkään ei kuulu silittää. Ihan kun yksilön oikeudet olisivat joku itsestäänselvyys, jengi ottaa ne kyl hiukan liian annettuna. Ei se voi niin olla, että vain teknisten keinojen puuttuminen on ollut tähän saakka se syy miksi ei kytätä jokaista.
   
  Tetra tykkäsi tästä.

Jaa tämä sivu