Japanin maanjäristys ja hyökyaalto

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja KIM
  • Aloitus PVM Aloitus PVM
Meillä päin ei juuri parempaa tietä olekaan kuin on tuossa ylemmässä kuvassa.
 
Ja jos ei olisi kerrottu, niin olisin veikannut että tuo kuva on Paraisilta, missä eräs isäntä kynti kestopäällysteeseen viime kesänä 300 metriä vakoa perunalle.
 
Ihailtu uusiutuva energiakaan ei välttämättä ole turvallista. Arviolta 230 000 ihmistä kuoli vuonna 1975 Kiinassa sattuneessa valtavassa vesivoimalaonnettomuudessa. Yllättävää kyllä, kun tämä onnettomuus lasketaan mukaan tilastoihin, nousee vesivoima muita tappavammaksi energialähteeksi.

http://www.tekniikkatalous.fi/energia/article598590.ece
 
Hejsan kirjoitti:
Kyllä japanilasiet osaa tehtä töitä nopeasti

Tässä kuva ensin ja vain 6 päivaa jälkeen samaa paikka!!!

bro.jpg


http://www.aftonbladet.se/nyheter/jordskalvetijapan/article12778063.ab


Se mitä olen noissa tukikohtien lamautukseen liittyvissä keskusteluissa sanonut pitää paikkansa myös tällaisissa jutuissa. Kun unohdetaan työajat, komiteat ja paperisota, niin valmista tulee hämmästyttävällä nopeudella. Koskee niin maanrakennusta, kuin myös rakennusteollisuutta ihan yleisesti. Luultavasti sama juttu kaiken teollisuuden kanssa.
 
En tiedä, mutta kaikesta päätellen Fukushimassa paloi pohjaan oikein kunnolla. Eihän nuo säteilyarvot jää enää paljoakaan Tsernobylistä jälkeen, 16 tunnissa tulee täyteen voimala-alueella vuotuinen annos ja väestön pitäisi häippästä ainakin 30 kilometrin kehältä ja lehtivihreää ei pitäis popsia kohta 200 kilsan kehiltä....rannikkokalaa tuskin kannattaa appaa aivan kyrpänään nieluun, ei ehkä ole Japanin tuleva menestystuote Leväkapselikaan.

Suomessakin on jo mittarit ja anturit pärisseet cesiumin ja jodin osalta, jos en ole aivan väärässä niin Strontium 85:stakin on jo kehissä. Määrät toki ovat pienet, lähinnä pitää ihailla laitteiden tarkkuutta kuin kauhistella mömmöjen määrää.
 
Umkhonto kirjoitti:
ukkopekka kirjoitti:
KIM kirjoitti:
Herra Kenraali kirjoitti:
Meinaatko tosiaan, että uhriluku nousee noin suureksi kuin kirjoitat?

Meinaan. Katso videoita ja kuvia netistä ja arvele itse.

Järistyksessä on kuollut arvioni mukaan tuhansia-kymmeniä tuhansia. Siihen päälle aaltojen ja vedennousun tappamat.

Heitän oman arvioni noin 5000 tuhanteen uhria yhteenlaskettuna molemmat.
:D

15.00 BBC: Japanin Fuji TV kertoo, että Miyagin maakunnassa 10 000 ihmistä on kateissa
15.58: 10 000 ihmistä kateissa pelkästään Minamisanrikun satamakaupungissa.

Taitaa mennä melko isoiksi numerot valitettavasti ennen kuin laskenta saadaan suoritettua loppuun

Japanin tsunamin uhriluku 27 000


22.4.2011 8:02
STT–AFP–Reuters

Tokio. Japanin hallitus sopi perjantaina ensimmäisestä lisäbudjetista tsunamin aiheuttamien tuhojen korjaamiseksi. Hallitus arvioi taannoin järistyksen aiheuttamien tuhojen nousseen jopa 220 miljardiin euroon. Maaliskuussa tapahtuneen katastrofin vuoksi on kuollut tai kadonnut noin 27 000 ihmistä.

Uudesta noin 34 miljardin euron suuruisesta potista on varattu vajaa puolet jälleenrakentamiseen. Rakentamiseen odotetaan myönnettävän lisää rahaa myöhemmin.

Lisäbudjetti vaatii vielä parlamentin hyväksynnän, jonka hallitus toivoo tapahtuvan toukokuun alussa. Budjettia ei rahoiteta velkarahalla, ja opposition uskotaan tukevan ehdotusta.

http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Japanin+tsunamin+uhriluku+27%C2%A0000/1135265593403?ref=rss
 
Back
Top