Kännitopiikki

Ei hyvä :mad:

Mutta taas mennään, työn alla Karhu tosi vahva ja Knobb creek bourboni.

Ikuisen häpeän paikka! Entä, jos vanha perivihollinen ryssä olis koittanu meirän Internettiin ängetä? Ja jätkä istuu (?) paikallisessa?

Läpsin henkisesti teitä mummontohveleilla. Tällä kertaa vähän enenmmän Kruppin terästä selkärankaan!
 
Kylläpä kuumana päivänä kuluu paljon olutta. Ensimmäinen ajatus oli kun päivällä heräsin että oispa kaljaa.

Itsella menee tanaan tata, kun huomenna ei ole aamusorvia ja mamma on reissussa:



Olvin tekemaa, maistuu Sandelsilta, tulee miehen kokoisissa tolkeissa (pint, 568ml) eika royhtayta liikaa. Yolla tulee UFC Fight Night, jossa erinomainen Almeida-Garbrand -ottelu luvassa! Mika on ihan vitun asiaa!

ps. taalla Vantaalla on ihan pirun hiostava puolipilvinen ukkosta lupaava/ mutta sita antamaton -keli tanaan... koirat ovat levottomia joten pahat luonnonvoimat saattavat olla liikkeella hikisen paivan illaksi!
 
Back on the Battlefield!

Ei ollut tullut pelattua pitkään aikaan, mutta on se yhä hyvä, eikä tämä kommentti ole riippuvuussuhteessa alkoholiin. Lyhytelokuva BF Crossoveria lainatakseni: "You might not look as pretty as the guys do over there but looks are the only thing the other side's got."



Battlefield 2 Project Revive! :uzi:
 
Eilen keskiviikkona oli todella kuuma aurinkoinen päivä. Lipastin aamulla jääkaappiin kasan Aura-tölkkejä odottamaan illan koitosta.

images


Oli nähkääs klo 16:00 jälkeen pojan kanssa hommana kasata pihavaja harjakorkeuteen. 4 tuntia sen kanssa huhkittiin ja huh...huh...olipa kuumaa.
http://finnpeak.fi/tuote/esko-2-piha-puutarhavaja/

Mutta joo, itse asiaan.... kyllä muuten hupeni liukkaasti oluet keikan jälkeen. Ehdin kyllä suihkussakin käydä siinä juomisen välissä, päivän kesähiet pois nopsasti.

Ai mitä? No on vaja ihan suorassa, tottakai. Ihan vatupassilla kattelin useaan kertaan......


.
 
Jiihaa huhahei ja rommia pullo... Tuli oltua ampumaradalla pitkästä aikaa ja pääsin ampumaan Sakon M10:llä! Joten pienen juhlan paikka
 
Viimeksi muokattu:
Sain tiedusteltua Radio Novan kuuntelijan perjantaisuunnitelmat OSINT:inä: "Ei muuta ku huppu täyteen ja konttaamaa." :D
 
@Tetra

Sellaista miestä, joka ei osaa provoilla, ei kunnioita kukaan, mutta sellaista miestä, joka saa bännit provoilusta, kunnioittavat kaikki. Kohotan maljani Tetralle ja hänen tätä lukeville alter egoille.
 
Viimeksi muokattu:
Ohhoijaa! Joutuukohan tässä odottelemaan vielä pitkään, että limuviinat saadaan kauppoihin?

Kokeilin meinaan tavoilleni poiketen Koskenkorva Purestrawberryä, ja ai ettö! 5,5% ja hyvänmakuista myös lämpimänä.

Millo mä saan dädä lähigaubasda? :)
 
Option reseptitestissä viinalla terästetty keitto
KesäLifestyleRuoka

2016064695561.jpg

Tujaus vodkaa ei ainakaan pahentanut tavallista pastakastiketta, ja tomaattikeittoa maistettuani kelpuutan ginini seuraksi muutakin kuin tonicia, kirjoittaa Optio reseptitestaaja Mikko Takala.


Jonna Pulkkinen & Merja Ruotsalainen: Viinakeittokirja - Terästettyjä herkkuruokia, 168 sivua, hinta 33 euroa. Atena 2016.

Mikä? Kokoelma ruokaohjeita, joissa käytetään väkeviä alkoholijuomia. Alku-, pää- ja jälkiruokiin, leivonnaisiin ja lisukkeisiin jaoteltu kirja sisältää myös pari menukokonaisuutta, joista yksi on luonnollisesti krapulapäivä, ja makkaraakin pursotellaan. Reseptejä höystetään tarinoilla viinojen valmistuksesta ja historiasta. Tekijät ovat onnistuneet kasaamaan kiinnostavan kattauksen erilaisia ”viinaruokia”, ja mikä parasta, halpaan ”heko heko nyt lotrataan viinan kanssa” -vitsikkyyteen ei sorruta. Koskenkorvasta ja Jaloviinasta kirjat kynäilleen Jonna Pulkkisen sympatiat kotimaisiin tisleisiin näkyvät vahvasti: jallureseptejä piisaa.

Toimiiko? Alkoholin käyttöä ruuanvalmistuksessa avataan selkeästi: miten paljon lorautetaan, ja millä tavoin käytetään (marinoimalla, hauduttamalla, maustamalla ja flambeeraamalla). Sen sijaan reseptit olisi voinut toimittaa huolellisemmin, sillä raaka-aineluettelot eivät aina etene tekojärjestyksen mukaan ja muutenkin ohjeita vaivaa suurpiirteisyys: ruokakuvissa näkyy aineksia, joita ei reseptin mukaan käytetä. Olen aiemmin tehnyt salmiakkijäätelöä sulattamalla salmiakit, mutta huomattavasti kätevämmin sujuu kirjan neuvomalla salmiakkiliköörillä. Kokeilin myös paria klassikkoa, vodkapastaa ja ginitomaattikeittoa. Tujaus vodkaa ei ainakaan pahentanut tavallista pastakastiketta, ja tomaattikeittoa maistettuani kelpuutan ginini seuraksi muutakin kuin tonicia.

2016064695563.jpg

Ginitomaattikeitto kirjassa.
Ginitomaattikeitto
70 g eli puolikas paketti pekonia

½ pieni sipuli

3 valkosipulinkynttä

2 kuutioitua tomaattia

1 siivu ranskanleipää

1 tölkki tomaattimurskaa

1,5 tl suolaa

1 tl mustapippuria

tuoretta chiliä oman maun mukaan

2 rkl hunajaa

1 tl kuivattua timjamia

3 dl vettä

1,25 dl giniä

0,5 dl kermaa

Paista pekoni rapeaksi. Lorauta paistaessa hieman giniä sekaan, mutta älä liekitä.

Silppua ja paloittele sipulit ja tomaatit. Kuullota pannulla. Revi leipä paloiksi ja lisää pannulle. Anna paistua hetken. Lisää mausteet ja tomaattimurska. Anna kiehua noin 15 minuuttia. Lisää vesi ja gini. Tarkista maku. Anna kiehahtaa. Lisää kerma ja tarkista maku. Jos haluat keitosta sileää, soseuta se sauvasekoittimella.

2016064695565.jpg

Ginitomaattikeitto itse tehtynä.
Jaa juttu
Kauppalehti Twitterissä Kauppalehti Facebookissa


Kommentoi juttua
 
Loma alkoi...Kippis! Ja pian reissuun kohti Kreetalle tutustumaan IIMS:n taistelupaikkoihin mm. Malemeen. Vinkkejä vastaanotetaan...
 
Loma alkoi...Kippis! Ja pian reissuun kohti Kreetalle tutustumaan IIMS:n taistelupaikkoihin mm. Malemeen. Vinkkejä vastaanotetaan...
Samarian rotko on jännä paikka. Kävin siellä joskus 2002. Elafonis-nakubeach kannattaa myös katsastaa. Knossoksen temppeli ei ollut oikein mistään kotoisin.
 
Viimeksi muokattu:
Tämä Maleme:ssa kuolleiden Falschijäger:en muistolle:


 
Back
Top