Kännitopiikki

Puol litraa latoviinaa, kaks litraa Paulaa. Näi-ll-ä mennään.

Täältä sinne, sieltä sinne, tuntemattomasta Tänne... jos Ukko suo.

"K-arjalaista en kammo, mut jos tuloo joku muu..."
-Karaistunu mie-es Karjalasta
 
Viimeksi muokattu:
Ikävää kun nykyään tuntuu pötsissä olevan vain yhdensuuntainen liikenne. Paluuliikenne kun antaa yleensä akuuttia helpotusta.

Mutta sisällä pysyy kuin pankin kassakaapissa.
 

haekker

Kersantti
Lauantai aloiteltu kevyellä urheilulla, nyt mennyt jo useampi pitkä metsänkuninkaan 4 olut. Ero painaa mieltä, ja nyt mietin että laittaakko kanttipaita päälle, ja lähteä ihmisten ilmoille, vai jatkaakko kotona yksinään tissuttelua.
 

EK

Kenraali
Perjantaina:
Tänä viikonloppuna en kehitä mitään erityistä omaa kivaa, vaan mennään ihan lasten ehdoilla ja treenataan porukalla koiraa sekä syödään kivoja juttuja, joiden valmistaminen vie aikaa...
Lauantaina:
Ajetaan kaheksan jäläkeen 60 km purkamaan kaivuria ja tuodaan osia korjattavaksi ja viedään sitten traktorilla kämpille Avant Catti ja viedään lammaskarsinan pehkut pihalle ja ajetaan sitten mutkan kautta takaisin kaivurille ja entrataan se ja sitten ilmoittamattomana uutena asiana myöskin Volvon Dumpperi ja ollaan kotona sitten n. klo 22.

Ja sitten huomataan, että vaikka akka EI ole lämmittänyt käyttövettä riittävästi pesua varten, on sillä jäänyt joku A-kalja juomatta ja lisäksi eilen tuli tuotua keväällä arvonnassa voitettu punkkupullo kotiin... No, Youtube ja Steel Panthers MBT saa tuoda lyhytkestoista sisältöä elämään.
Sunnuntaina:
MUOKS. illalla...
 

PJ85

Eversti
Eikö muut arvon rakkaat ihmiset harrasta myötäeläen kanssani kesän päättyminä festifaalia???
 

EK

Kenraali
Eikö muut arvon rakkaat ihmiset harrasta myötäeläen kanssani kesän päättyminä festifaalia???
Ei.
Me viedään lapset mummolaan ja ollaan sitten vaimon kanssa lähekkäin koko ilta.
Edit.
Paitsi ettei toinen lapsi lähtenyt ja vaimo painui nukkumaan jo yhdeksältä, joten känni alkaa olla kohta aika hyvässä vaiheessa.
 

Fremen

Respected Leader
Tänään Venetsialaiset. Laitelkaa ihmeessä kuvia miten vietätte? Mää istun mökillä paljussa seurana miestä väkevämpää.
Mitä tarkoittaa 'venetsialaiset'? Itse sain peruutuksen duunikeikasta 2 tuntia sitten, eikä ennen maanantaita ole mitään tekemistä. Suppilovahverot eivät vielä ole tulleet tänne kun tota korkeuseroa meren pinnasta on 150-250m minimissään, pitää lämpöä pikkasen alempana koko vuoden ja sienet on muutaman viikon myöhässä Suomeen verrattuna.
Noh selitykset sikseen, asiakkaalta lahjaksi saatu viskiputeli jäpittää yksinään tossa hyllyssä, ja katselen nyt jo melko suopeasti uutta vihreänuttuista ystävääni... noh, liraus aluksi sumpin sekaan, eiköhän se siitä. Huomiseksi luvattu sadetta niin eipä senkään puolesta tarvii puskea mettään reenaamaan... :).
Jahhah, noh eiköhän lähetä sitten.

Image result for glenfidd
 

Teräsvilla

Kapteeni
Pahoittelen aiempaa postausta, kännimääritelmä ei täyttyny, nyt seison epävakain askelein korjattuna.

Siis eikö muka mökkikauden päättäjäiset oo tuttuja, tämä siis muillekin kuin @Fremen?
 
Top