Kännitopiikki

Emäntä lähti käväisemään Helsingissä. Tarkoitus oli, että lapset lähtevät mummolaan ilahduttamaan isoäitiään.

Suunnitelmana oli, että lapset menevät mummolaan suoraan koulusta taksilla. Ajattelin nakata yökyläkamppeet perään, ottaa pikku päikkärit ja sitten kirjoitella kymmenisen sivua timantinkovaa tieteellistä tekstiä. Tämän jälkeen muutama lonkku naamariin ja aamulla pitkät unet (tosin koera herättäisi kuitenkin viimeistään klo 9.30).

*FAIL1* Nuoremmalla jäläkeläesellä on nuha. Mummo on juuri palannut sairaalasta, joten ehkäpä emme heti ole tartuttamassa pöpöä toipilaaseen. Siispä lapset tulivatkin kotiin odottelemaan Herraansa ja Mestariaan töistä palaavaksi. - No, suunnitelma muuten ennallaan, mutta otetaan pari lonkkua vähemmän, eikä se juopottelu nyt muutenkaan ollut niin pääasiana tässä suunnitelmassa.
*FAIL2* Noin kolme minuuttia sen jälkeen, kun päikkärit olivat alkaneet pirahti puhelin. Vaimon vanhemmalla sukulaisella olivat polttopuut päässeet loppumaan ja nyt kyseltiin sitten talkoomiestä kaatamaan, karsimaan, katkomaan ja tod.näk. myös tekemään pilkekoneella klapeiksi. Toinen talkoomies ajaa puut metsästä pihaan. - No pakkohan se on suostua, joten illalla kannattaa olla aika skarppina, sillä moottorisahailu paksussa hangessa ei ole oikein mieltäylentävää edes pikku krapulassa. Lisäksi ne aamu-unet jäävät vähän vähemmälle, kun 9.30 ollaan jo työnnuojeessa.
*FAIL3* Ja vitut se enää nukuta, kun uni katkeaa sopivasti. Siispä päikkärit jäävät haaveeksi. Lisäksi pitää käydä 50 km:n lenkki hakemassa 2-tahti -bensiiniä, kun ei nyt oikein osannut varautua tähän.

Joten mielentila ei ole järin otollinen kirjalliseen tuottamiseen, eikä pysty nauttimaan etanolia, eikä saa nukkua aamulla pitkään...

Nyt vois kyllä vetäistä kännit, mutta eipä kyllä voiskaan... :D
 
Muijattoman miehen mölinää.

Ei sitä kuuntele kukhan selvinpäin.
 
671d003822cc45994471c387f8297e2f.jpg
 
Jos toisesta EU-maasta pystyy ostamaan samalla rahalla tai vähemmällä kuusinkertaisen määrän Suomessa valmistettua viinaa kuljetuskustannukset ml., kuin Suomesta Alkosta, niin sisämarkkinoiden ihanuus on todellisuutta!

Mutta jotenkin hieman tuntuu, että tässä ei ole järjen hiventäkään logistisesti ja varsinkaan Suomen valtion verotulojen kannalta. No, ratkaisuhan tähän tietysti on löydetty eli kieltäminen ja on se väitetty jo löytyvän pykälistäkin, vaikka ei löydykään. Tärkeintä on tietenkin lähettää viesti halvempaa viinaa etsiville juopoille.

Sen ymmärrän oikein hyvin, että Suomessa valmistettu tuote (esim. kaiuttimet) tulee suomalaisesta verkkokaupasta tilattaessa ulkomaalaisesta varastosta (se on varmasti miljoonaa kertaa halvempaa esim. Virossa), mutta näitä veroratkaisuja kun toimitaan ilman mitään väittelymahdollisuutta EU:n sisämarkkinoilla, en ihan ymmärrä.

edit: oho, väärä ketju, koska umpiselvä.
 
Viimeksi muokattu:
Kyllä miuta vituttaa. Jos en olisi ressu, niin palauttaisin kyllä kortit.
 
Jumalauta. Palstan ykkösketju on elpaamassa. Nyt on hiihtolomalaisella iskun paikka floodata palsta täyteen ennen sammumista... :sneaky:
 
Oho, jopas taas venähtikin lyhkänen reissu. Helvetin kylmä tuolla ulkona meinaan. Mistä se tommosen -22pakkasen keksi tähän väliin rykästä? Luntakin oli vaikka kuinka vitusti.
Onneksi naapurissa oli sen verran lämpöä jaossa, ettei makalla tarvinnu ihan pystyyn jäätyä. Tosin takki ei olisi ollut kyllä yhtään liikaa, noinkin lyhkäiselle matkalle.
Meinasin liukastuakin aikas komeasti matkalla kohti kotia, mutta onnekseni maapallo sattui pyörähtämään juuri päinvastaiseen suuntaan, ja vielä sopivan rivakasti joten "kunnialla" pääsin omalle ovelle saakka. Ei tarvinnut pyyhkiä lunta kuin kengista.
Nyt Lasi tyhjäksi ja nukkumaan.
Hyvää yötä.

(Ei muuten käy yhtään kateeksi sitä meikäläisen näköstä kaveria joka herää joskus iltapäivällä. Onneks sillä on vapaapäivä)
 
Viimeksi muokattu:
Back
Top