Kärkipoliitikkojen vahtimisketju

aj77

Ylipäällikkö
Tuo Israelista ostettava Gabriel-ohjuskauppa täytyy lyödä pysyvästi lukkoon, ennen kuin hörhöosasto pääsee valtaan seuraavaksi neljäksi vuodeksi.. Vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Andersson sekä entinen PJ Arhinmäki eivät ole vain erimieltä päätöksestä, vaan erittäin tuohtuneita. "Tämä on pöyristyttävää. Suorastaan vastenmielistä ja järkyttävää. Niinistön "käytännössä testattu" tarkoittaa verisiä aseita joita on testattu siviileille.
Ilmeisesti Gazan rauhanomaiset siviilit seilaavat palestiinalaisten sotalaivoissa.
Arhinmäkihän kritisioi Jassmia yhtälailla. Kivenkovaan huusi vaaliväittelyssä että niillä aseilla ei puolusteta suomea. Ainesta puolustusministeriksi. :confused:
 

Huhta

Ylipäällikkö
ELSO 2.0
Onko Isä Timo edelleen kärkipoliitikko? Anyway, tässä tulee:

https://www.iltalehti.fi/politiikka/201807102201065626_pi.shtml

Brittilehden outo väite: Soini kaahasi Harley Davidsonilla miehen päälle Thaimaassa - oli kuitenkin samaan aikaan virkamatkalla Washingtonissa
Tänään klo 20:50
Ulkoministerin erityisavustaja Riikka Taivassalo kertoo, että Soini on ollut väitettynä päivämääränä Washington DC:ssa, ei suinkaan Thaimaan Phuketissa.Itse ulkoministeri Soinia ei saatu tiistaina kiinni kommentoimaan brittilehden erikoista väitettä. JENNI GÄSTGIVAR
Brittiläinen Oxford Mail kirjoittaa, että paikallinen mies väittää ulkoministeri Timo Soinin ajaneen Harley Davidson-moottoripyörällä hänen kanssaan kolarin 4. helmikuuta 2016 Thaimaan Phuketissa.
Lehden mukaan 71-vuotias Timothy John Hook kertoo Soinin olleen syypää onnettomuuteen. Hookin kertoman mukaan onnettomuus aiheutti hänelle verenmyrkytyksen ja verenpurkauksia kallossa. Verenpurkausten poistamiseen tarvittiin leikkaus, ja myöhemmin kaikki miehen hampaat poistettiin vaurioiden ja tulehduksen vuoksi. Tämän vuoksi Soini olisi Hookille velka 80 000 puntaa.
Britin lennokas tarina
Hookin väittämän mukaan hän oli helmikuisena iltana vuonna 2016 palaamassa hotellilleen hedelmäkojulta 125-kuutioisella Honda-kevytmoottoripyörällään. Tuolloin Harley Davidson -moottoripyörä törmäsi hänen ja Hook lensi pää edellä keskelle tietä. Hänelle kerrottiin jälkikäteen, että kolarin aiheuttanut ajaja olisi Timo Soini.
Hookin kertoman mukaan hän ja Soini olisivat tavanneet myöhemmin, jolloin Soini olisi esittänyt miehelle anteeksipyynnön.
Oxford Mail väittää, että nyt Hook hakee vahingonkorvauksia Bircham Dyson Bell -asianajotoimiston kautta. Hookin mukaan Soini kieltäytyy ottamasta vastaan kirjeitä hänen asianajajaltaan. Hän kertoo haluavansa saada korvaukset ennen kuin niiden hakemisaika umpeutuu.

Lehden mukaan Hook on kommentoinut, että jos hän olisi ollut pienempi ihminen, hän olisi kuollut.
- Ei ole epäilystäkään, että hän on syyllinen. Voisi sanoa, että tarvitsen enemmän, mutta olen yksinkertaisesti kulujeni perässä, Hook sanoo.
- Hän ei halua myöntää mitä on tehnyt, koska on poliitikko. En näe syytä, miksi hänen pitäisi päästä kuin koira veräjästä.
Erityisavustaja katkaisee huhuilta siivet
Ulkoministeri Soinin erityisavustaja Riikka Taivassalo sanoo, että väitteet eivät voi pitää paikkaansa siksi, että ulkoministeri Soini on ollut 4. helmikuuta 2016 Washington DC:ssa. Taivassalo kertoo, että ei ole kuullut tällaisesta tapauksesta aiemmin. Erityisavustaja ei osaa sanoa, kuinka huhun suhteen menetellään seuraavaksi.
- En osaa sen enempää kommentoida, kun en ole asiaan sen kummemmin tutustunut, Taivassalo sanoo.
Timo Soinin Ploki-blogissa on myös tuona päivämääränä julkaistu kirjoitus, joka alkaa lauseella "Olen ulkoministerivierailulla Washington DC:ssa". Kirjoituksessa Soini puhuu antoisasta vierailustaan, jossa hän tapasi muun muassa silloisen presidentti Barack Obaman turvallisuuspoliittisen neuvonantaja Susan Ricen.
JANNE SUUTARINEN janne.suutarinen@iltalehti.fi
 
Viimeksi muokattu:

VLF

Luutnantti
Lahjoittaja
Siinä on hieman eroa pelastaako oikeasti 12-vuotiaan joka haluaa kotiinsa, vai elintasohädässä olevan kolmekymppisen "lapsosen" joka tulee "sinun kotiin"...
On, sitä ei käy kieltäminen. Olen nyt silti vähän tylsä ja sanon, että on sielä tulijoiden joukossa myös niitä kolmekymppisiä joilla on ihan oikea hätä. Olen noissa VOK:eissa muutaman kerran käynyt ja parit tarinat sielä kuullut. Sielä on kaikkea sitä mitä suvakit ja rajakit on kärjistäen sanoneet sielä olevan -ja kaikkea siltä väliltä. Lapsille ja perheille toivon apua, varsinkaan pieniä lapsia ei ole huvikseen lähetetty tänne. Partateinit.... noh...paljonhan niitä on jo onneksi käännytettykkin..
 

baikal

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
Ohhhohhoijjaa. Kansainvälinen yhteisö ei pelastanut poikia luolasta vaan sen tekivät mm. Paasi kollegoineen. Nämä sukeltajat vaaransivat henkensä ja terveytensä PELASTUSTYÖSSÄ. Me muut lähes 7 mrd ihmistä seurasimme kyllä laiskalla katseella, kuka peukutti ja kuka muuten vain seuraili silmät pyöreinä.

Operaatio onnistui thaimaalaisista viranomaisista -huolimatta- ja siitä varmaan vielä puhutaan myös julkisesti.

Mutta mitäs, eikun vaan kaikki Euroopan oikeat tekijämiehet vapaaehtoisesti melomaan Välimerelle ja pelastamaan. Kun viranomaiset ja poliitikot seuraavat itse lesmaisella katseella tilannetta siellä.....vapaaehtoisten tekijämiesten roolin sekoittaminen poliitikkojen lähmäisiin tekemättömyyksiin on ällöttävää. No, saihan siitä ratsun, jolla karauttaa hyvesignaloinnin kapeaa ratsutietä.
 
Niinistön kaltaisten poliitikkojen vuoksi järjestelmää on niin helppo väärinkäyttää ja ne lapset jäävät jalkoihin. Kehtaakin vielä tuollaisia twiitata.
 
Niinistön kaltaisten poliitikkojen vuoksi järjestelmää on niin helppo väärinkäyttää ja ne lapset jäävät jalkoihin. Kehtaakin vielä tuollaisia twiitata.
Kyllä se kehtaa ja twiittaa mitä vaan. Siitä sille maksetaan.
Katson henkilöä siten että hän ei ole oikeasti vihreä, vaan on palkattu puhuja. Tuollaisella konservatiivisella olemuksella oleva onkin kannattanut palkata vihreiden asioiden puhujaksi, koska näyttää hyvältä ja puolet maailman asioista on sitä miltä ne näyttävät.
Sitä tekee mistä maksetaan.

.
 

miheikki

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
2018-07-12 NATO-kokous - Juncker ei pysynyt tolpillaan, väki kummissaan
« : tänään kello 18:40:25 »

Puolan tv on havainnut NATO-huippukokouksessa jotakin sellaista, mitä yle ja muu mediamme ei varmastikaan huomannut … joten tässä Puolan tv:n juttu. Jutussa mukana myös video sattumuksesta.

Lainaus
Poroshenkon huostassa. Junckerin outo esiintyminen NATO-huippukokouksessa

TVP 12.07.2018 juttu puolaksi

Jean-Claude Juncker on taas kerran saanut huomiota. Brysselissä pidetyn NATO-huippukokouksen aikana EU-komission puheenjohtaja tuskin pysyi tolpillaan. Huippukokouksesta kuvatusta nauhoitteesta näkee kuinka Junckerilla oli vaikeuksia pysyä pystyssä. Horjuvaa puheenjohtajaa joutui pitämään pystyssä mm. Ukrainan presidentti Petro Poroshenko.

Osa paikalla olleista EU-komission johtajista vaikuttaa olleen selkeästi kummissaan.

Juncker on ollut EU-komission puheenjohtaja vuodesta 2014 lähtien. Aiemmin hän toimi vuosina 1993-2013 Luxemburgin pääministerinä.

Juncker on tullut tunnetuksi useista tapauksista, joissa hän on käyttäytynyt kummallisesti. Hän on mm. mittaili Kreikan pääministeri Alexix Tsiprasin kravatin pituutta omaan kravattiinsa, taputteli belgialaisen poliitikko Karl-Heinz Lambertzin vatsaa ja nimitteli Viktor Orbania "diktaattoriksi".​


Joko alkaa Junckerin ote lipeämään jo kokonaan?
 
On tainnu vähä viihtellä venähtää sedällä. Eihän sitä ny passaa EU:n kunkusta pahaa kirjotella, päätetty yhdessä et pyhää miestä suojellaan ikävältä julkisuudelta
 

miheikki

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
Selkäkipua sanoo totuusmedia.

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201807122201071098_ul.shtml
Jean-Claude Juncker horjui pahasti matkalla Nato-illalliselle - otti tukea Sauli Niinistöstä
Tänään klo 21:33
Euroopan komission puheenjohtaja on kertonut kärsivänsä pahoista selkäkivuista.


Euroopan komission puheenjohtaja Jean-Claude Junckerilla oli vaikeuksia pysyä pystyssä ennen keskiviikkoiltana järjestettyä Nato-johtajien illallista.
63-vuotiaan Junckerin nähtiin horjuvan ja menettävän tasapainonsa useaan otteeseen matkalla illalliselle. Erityisesti portaiden käveleminen näytti olevan puheenjohtajalle vaivalloista.
Pystyssä pysyäkseen Juncker tukeutui muun muassa presidentti Sauli Niinistönkäteen.
Juncker on kertonut kärsivänsä iskiasista eli lonkkahermosärystä, joka aiheuttaa hänelle pahoja selkäkipuja ja vaikuttaa joskus myös hänen liikkumiseensa.
- Hänellä ei tietääkseni ole vakavia terveysongelmia, mutta ongelmia selkänsä kanssa hänellä on ollut jo jonkin aikaa, Hollannin pääministeri Mark Rutte, joka myös oli auttanut Junckeria pysymään jaloillaan, kommentoi New York Timesille.
Myös Portugalin pääministeri Antonio Costa kertoi torstaina Junckerin valittaneen selkäkivusta.
 
Top