Kärkipoliitikkojen vahtimisketju

Lapinukko

Ylipäällikkö

Täällä on varmaan niitäkin jotka edelleen uskoo että weijo on hieno mies ja kaikki on vain turhaa panettelua. Koittakaas lukea tuo juttu, itsestä tuntuu helevetin pahalta että annetaan tapahtua tällaista.

Juurisyy on monikulttuurisuuden politiikka. Juuri se sama jolla nyt perustellaan sitä että poliisin pukeutumiseen pitäisi sallia kuuluvaksi uskontoon tai aatteeseen liittyviä "symboleja"....
 

Marakatti

MajuriMistähän lie mahtaa olla tässä kyse ? Olisi oikein mukava kuulla !
 

Lapinukko

Ylipäällikkö
Kärnä on kyllä yksi vitun paskatrolli:
Mikko Kärnä
@KarnaMikko
Replying to @JarkkoUrsin @Halla_aho and 3 others
Hei @insinooriliitto! On äärimmäisen hienoa, kun teillä on yhteiskunnallisesti aktiivinen palvelupäällikkö. Mutta en tiedä mitä palveluita tällainen 24/7 tapahtuva perussuomalaisten agendan hehkuttaminen palvelee. Voisitteko valaista asiaa minulle?

Tuollaista voi odottaa vasemmistoliittolaisilta mutta ei todellakaan keskustalaiselta.

Twiittasiko tuo kyseinen henkilö yksityistililtään? Jos twiittasi niin Kärnän
somekäytöshän on täysin häiriintynyttä.
 

hansai

Supreme Leader
Kärnä on kyllä yksi vitun paskatrolli:


Tuollaista voi odottaa vasemmistoliittolaisilta mutta ei todellakaan keskustalaiselta.

Twiittasiko tuo kyseinen henkilö yksityistililtään? Jos twiittasi niin Kärnän somekäytöshän on täysin häiriintynyttä.
Vielä kun luet tämän päiväisen vastauksen, niin eduskunta on täysin väärä paikka hänen tyylisilleen.
 

Marakatti

Majuri
Kärnä on kyllä yksi vitun paskatrolli:


Tuollaista voi odottaa vasemmistoliittolaisilta mutta ei todellakaan keskustalaiselta.

Twiittasiko tuo kyseinen henkilö yksityistililtään? Jos twiittasi niin Kärnän
somekäytöshän on täysin häiriintynyttä.


Joo ihan yksityistililtä twiittasi ja poisti sit sen 5minuuttia sen jälkeen kun kärnä oli maalittanut häntä ja aloittanut vainun ! Kärnän olisi syytä siirtyä muihin hommiin, selvästi väärissä hommissa on tällä hetkellä.
 

min3mat

Majuri
Heikin kanta on se, että tutkitaan ensin, sitten hutkitaan. Ja juu, siitä en luovu. Voin suositella muillekin. Alkaa nimittäin oikeasti tulla se vaikutelma, että kohuja lietsotaan kovin tarkoituksenmukaisesti. Olisi kovin kiva, jos vaikkapa @Pihatonttu voisi kertoa, miksi hän välittömästi lähti esittämään ilmeisesti yhden ihmisen esittämää väitettä täytenä totena, koska hän varmastikin tietää etteivät asiat välttämättä ole sitä miltä ne ensisilmäyksellä näyttävät.

Toki sitten jos hutkinnan aihetta on, niin sitten kanssa hutkitaan.

Toki näin, mutta...

Virkamiehen potkukohusta ei ole muuta kuulunut kuin että ei ole mitään potkuja saanut, vai onko jotakin uutta tullut ilmi?

julkisuudessa on esitetty että

https://yle.fi/uutiset/3-11099483
"Konsulipäällikkö Pasi Tuomisen siirto pois tehtävistään oli ikävä ja huonosti ajoitettu yllätys, ulkoministeriöstä kerrotaan."

"Tuomisen siirto pitää paikkansa, kerrotaan Ylelle ulkoministeriöstä. – Siirto pitää paikkansa, mutta syistä ja taustoista tietää vain ministeri itse, kertoo Katja-Marika Puittinen, joka on konsulipalveluiden maahantuloprosessien prosessinomistaja ja Tuomisen suora alainen."

"Oletteko saaneet ulkoministeri Haavistolta mitään perusteluita siirtoon? – Emme ole saaneet, emmekä ole pyytäneet. Kuten (Ilta-Sanomien toimittaja) Timo Haapala kirjoitti, meillä on pieni pelon ilmapiiri ministeriössä tällä hetkellä. Siellä tehdään töitä pahemmin kyselemättä. On vähän sellainen tunne, että kuka seuraavaksi?"


Myöskään presidentin mukaan mitään tietokatkosta ei ole ollut, vaikka erittäin innokkaasti siitäkin lähdettiin uutisoimaan.

Paitsi että harvinaisen presidentillisesti vittuili tästä asiasta

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006333376.html

"Ulkoministeriön konsuliasian päällikkö Pasi Tuomiseen liittyvistä asioista presidentti sanoo lukeneensa mediasta. – Se on kaikki jälkikäteistietoa, Niinistö sanoo."
Toki tässä voidaan lähteä sille saivartelulinjalle että ei Haavisto ole ketään potkinut, vittumaisen virkamiehen tehtävät on vain siirretty häneltä pois jollekkin toiselle taholle ja hänet on käsketty kesken juuri uusittua määräaikaista virkanimitystä siirtymään muihin tehtäviin siten että UM:n johto toteaa lehdistölle että luulivat tälläisen olevan aluksi vain ministerin vitsi.
 
Viimeksi muokattu:

Lapinukko

Ylipäällikkö
Presidentillisestä vittuilusta ei ole kovinkaan moni muu lehti kertonut. Mistä johtunee. Mutta vittuilu voi kertoa siitä että menossa oli isohko vehkeily. Vetivätköhän ihan viime hetkillä jarrua päälle.
 

Pihatonttu

Respected Leader
Liittyisköhän Venäjään jotenkin?
Jokin muistissani tähän suuntaan pistää arvelemaan.

Oliko Satu Hassi avaamassa maakauppoja venäläisille? Esittelikö asian ympäristöministerinä? Liittyikö valmisteluun tms. mitään sellaista mitä ei ole julkaistu? Saiko jotain etua, tukea, kompensaatiota jostain mistä ei olisi pitänyt? Konsultoiko tai lobbasiko jokin taho jostain asiasta tavalla joka olisi pitänyt ilmoittaa mutta jäi ilmoittamatta?

Voisiko olla mistään tuon tyyppisestä kyse?
 

miikkaj

Kenraali
BAN
https://www.verkkouutiset.fi/osmo-soininvaara-suomeen-asutetaan-viela-miljoonia-ihmisia/

Osmo Soininvaara: Suomeen asutetaan vielä miljoonia ihmisiä

MATTI LEPISTÖ | 15.12.2019 | 12:32- päivitetty 15.12.2019 | 13:22

Vihreiden konkarivaikuttajan mukaan massiivisiin väestönsiirtoihin pitää varautua.
Vihreiden entinen puheenjohtaja ja pitkäaikainen kansanedustaja Osmo Soininvaara kirjoittaa blogissaan tulleensa aiempaa vakuuttuneemmaksi siitä, että ilmaston lämpenemisen pysäyttäminen kahteen saati puoleentoista asteeseen ei ole realistista.

– Kun näin on, on varauduttava sopeutumiseen, eikä se tule olemaan helppoa. Edessä on massiivisia väestönsiirtoja, kun esimerkiksi sadat miljoonat intialaiset jäävät ilman vettä Tiibetin jäätiköiden sulaessa, Soininvaara arvioi.

Satojen miljoonien ihmisten asuttaminen uudestaan ei ole Soininvaaran mukaan ”aivan kivuton asia”.

– Minne he menevät? Katse kääntyy tietysti harvaan asuttuihin maihin kuten Australiaan – ja esimerkiksi Suomeen. Suomen osuus tulee olemaan useita miljoonia, eikä sitä meiltä kysytä.
Ilmastonmuutokseen sopeutuminen on Soininvaaran mukaan niin valtava haaste, että varautuminen on aloitettava heti.

– Olisi pitänyt alkaa jo vuosia sitten. Tarvitsisimme myös paljon lisää tutkimusta lämpenemisen paikallisesta vaikutuksesta, hän kirjoittaa.

– Minullla on itse asiassa aika utuinen kuva siitä, mihin kaikkeen meidän pitää varautua. Pelkään, että se johtuu siitä, ettei oikein kukaan tiedä kunnolla. Siitä, mitä kolmen asteen lämpeneminen tosiasiassa merkitsee, on liikkeellä yllättävän vähän tietoa, vaikka tämän katastrofaalisen kehityksen todennäköisyys on suuri.
 
Top