Hylkää huomautus
Liity mukaan keskusteluun!

Rekisteröityminen ei kestä kuin hetkosen ja pääset keskusteluun mukaan, tervetuloa!

>>> REKISTERÖIDY <<<

Käykö tässä sittenkin loppujen lopuksi niin, että Suomi liittyy Venäjään?

Viestiketju osiossa 'Yleinen keskustelu' , aloittaja Perde, 20.03.2015.

 1. Perde

  Perde Luutnantti

  Liittynyt:
  06.01.2013
  Viestejä:
  383
  Tykkäykset:
  237
  Pisteet:
  36
  Loppujen lopuksi siis sen jälkeen kun Nato on tuhonnut fetisseissään Itämeren ympäristön ja muutama miljoonan henkilön tappiot siviileineen lasketaan. Pääomat ja talouskasvu ovat Aasiassa, Eurooppa vedetty jo muutoinkin viemäristä alas, Amerikkalaiset omalla mantereellaan.

  Ketä siinä vaiheessa kiinnostaa poltettu Suomi? Venäläiset ehkä hyväksyisivät jollain ehdoilla etupiiriinsä. Ja olisihan siellä johtajuutta, näköaloja, luonnonvaroja ym ym.

  Miltäs kuulostaisi, jos Sinunkin tänne jäävän eläke maksettaisiin ruplina?

  Tässä meidän Pravdan eilistä juttua tämän pohjustukseksi ja jatkoksi..  "Seuraavaksi Puola ja Suomi" – tuhannet juhlivat Krimin liittämistä Venäjään

  Ulkomaat 19.3.2015 12:08 Päivitetty 19.3.2015 12:57

  Pekka Hakala

  Helsingin Sanomat


  • Tuhannet ihmiset juhlivat Moskovassa keskiviikkoiltana Krimin niemimaan Venäjään liittämisen ensimmäistä vuosipäivää. "Me yhdessä" -nimisen tapahtuman pääpuhuja oli presidentti Vladimir Putin. Poliisin mukaan juhlintaan osallistui yli satatuhatta ihmistä.
   • Moskova. Tuhannet ihmiset kokoontuivat keskiviikkoiltana juhlistamaan Krimin niemimaan Venäjään liittämisen vuosipäivää konserttiin Moskovan keskustaan. Poliisin mukaan paikalle oli kerääntynyt yli 110000 ihmistä.

    "Me yhdessä" -nimisen tapahtuman pääpuhuja oli presidentti Vladimir Putin.

    "Kun puhutaan Krimistä, ei puhuta vain maa-alueesta, olkoonkin vaikka kuinka strategisesti merkittävä", Putin sanoi. "Silloin puhutaan miljoonista venäläisistä ja miljoonista maanmiehistä, jotka tarvitsevat meidän apuamme ja tukeamme."

    Puheen jälkeen innostunut yleisö huusi RBK-kanavan paikalla olleen toimittajan mukaan "aivan tosissaan" iskulausetta "olé olé olé, Krim on meidän, annapas Puola ja Suomi". Maantieteellisesti Puolan valloitus tosin saattaisi edellyttää Ukrainan lisäksi myös Valko-Venäjän liittämistä Venäjään ensin.

    Tapahtuma järjestettiin Pyhän Vasilin katedraalin ja Moskovajoen väliin jäävällä Vasilinrinteellä Kremlin muurien kupeessa. Viereisellä Moskovajoen sillalla sijaitseva oppositiojohtaja Boris Nemtsovin murhapaikka oli tapahtuman aikana poliisivartion ympäröimä.

    Väkeä kansanjuhlaan tuli busseilla myös maaseudulta ja osallistujien mukaan monet työnantajat olivat myöntäneet heille vapaapäivän Krim-juhlan vuoksi.

    Sosiaalisessa mediassa on myös kiertänyt väitteitä, että juhlijat olisivat saaneet osallistumisestaan pienen palkkion. Facebook-palvelussa julkaistussa videossa väitetään jaettavan rahaa juhlallisuuksiin osallistuneille.

    Putin saapui paikalle suoraan Kremlissä pidetystä ministeritapaamisesta. Tiedotusvälineiden mukaan hän sanoi tapaamisessa, että Venäjän tavoite on "omavarainen Krim ja Sevastopol".

    Nezavisimaja Gazeta -lehden torstaina julkaiseman katsauksen mukaan Putinin tavoitteesta ollaan kaukana. Krim on täysin riippuvainen Venäjän tuesta, ja sen saama liittovaltion budjettituki on samaa luokkaa kuin Tšetšenian ja Ingušian.

    Alexander Utkin / AFP
    [​IMG]
    Mies esitteli Moskovan juhlallisuuksissa "Olen krimiläinen" -kylttiä.
  EDIT: Muokkasin teksitin fonttia paremmin foorumille sopivaksi. -setämies-
   
  Viimeksi muokattu - moderaattori: 20.03.2015
 2. Honcho

  Honcho SMLNKO M/83 Lahjoittaja

  Liittynyt:
  21.11.2014
  Viestejä:
  10,588
  Tykkäykset:
  26,073
  Pisteet:
  1,286
  No Huh Huh
   
  Talvela tykkäsi tästä.
 3. Mainos 4. Hanski

  Hanski Eversti

  Liittynyt:
  29.05.2012
  Viestejä:
  1,592
  Tykkäykset:
  3,191
  Pisteet:
  316
  Lyhyesti sanottuna kuulostaisi aivan perkeleellisen huonolta! Kevätmasennusko vaivaa?
   
  Reef ja Myrskyhiiri tykkäsivät tästä.
 5. SJ

  SJ Ylipäällikkö Lahjoittaja

  Liittynyt:
  29.04.2010
  Viestejä:
  17,410
  Tykkäykset:
  6,558
  Pisteet:
  1,286
  Suomi on tietyissä tutkimuksissa todettu maailman parhaaksi maaksi elää, eli Suomen voisi sanoa olevan hieman kuin Bugatti Veyron tai mikä mahtaa nykyään olla se "hienoin" auto maailmassa. Venäjä taas on tuossa vertailussa bajamaja, jossa on pyöräpari yhdellä kulmalla, jotta sitä voi miesvoimin hieman siirtää.


  Joten kuten olen aikaisemminkin sanonut (ja tästä on muuten oma ketjukin ollut), niin "Miksi vaihtaa Suomi kolmannen maailman valtioon?"
   
  Peiper ja Myrskyhiiri tykkäsivät tästä.
 6. Vonka

  Vonka Ylipäällikkö Lahjoittaja ELSO 3.0

  Liittynyt:
  14.08.2013
  Viestejä:
  19,516
  Tykkäykset:
  33,169
  Pisteet:
  1,286
  Röllitauti sitä vaivaa.
   
  Rajajääkäri, Mustaruuti ja YliKoo tykkäsivät tästä.
 7. Honcho

  Honcho SMLNKO M/83 Lahjoittaja

  Liittynyt:
  21.11.2014
  Viestejä:
  10,588
  Tykkäykset:
  26,073
  Pisteet:
  1,286
  Kyllähän se tekee röllipeikosta kiukkuisen jos eilisillan möky-öölit kivistää päätä eikä Tiina-tonttukaan anna :D
   
  late347, Rajajääkäri, Myrskyhiiri ja 2 muuta jäsentä tykkää tästä.
 8. Vonka

  Vonka Ylipäällikkö Lahjoittaja ELSO 3.0

  Liittynyt:
  14.08.2013
  Viestejä:
  19,516
  Tykkäykset:
  33,169
  Pisteet:
  1,286
  Näytti olleen yksi jos toinenkin maljan ääressä. Ukraina-ketjusta päätellen "kahvimieskin" oli laittanut kermaa kohviinsa...
   
 9. Honcho

  Honcho SMLNKO M/83 Lahjoittaja

  Liittynyt:
  21.11.2014
  Viestejä:
  10,588
  Tykkäykset:
  26,073
  Pisteet:
  1,286
  Pelottavaa omalta osaltani on se että olen 100% selvinpäin. Mutta Coffee Man on ollut tosiaan vähän Irish :D

  Kahvista puheen ollen, ehdotan että Ole Ole Ole, tämä ketju ylennetään kahvihuoneeseen! :p
   
  Vonka tykkäsi tästä.
 10. Perde

  Perde Luutnantti

  Liittynyt:
  06.01.2013
  Viestejä:
  383
  Tykkäykset:
  237
  Pisteet:
  36
  Niin, vinoiluistanne huolimatta, demokratioissa, joihin Suomenkin nyt pitäisi kuulua voi / pitää keskustella kaikista vaihtoehdoista avoimesti. Eipä tällä saitilla ole yhtään selvää visiota tämän onnettoman maan tulevaisuudesta ja johtamisesta, yhtä tyhjän kanssa spekulaatiotoita siitä, että vieras sotilasliitto pelastaa tai asiat hoituu jotenkin itsestään ajan kanssa.

  Ja kun otetaan historiakin ajatteluun mukaan niin kyllä pohtisin tätäkin vaihtoehtoa sitten tulevaisuudessa kun ollaan siellä Ukrainan- Kreikan yms. valtioden tasolla...Niin järkyttävän huonosti on Suomea johdettu, hävettää kertoa olevansa Suomesta. .
   
  Laamanator tykkäsi tästä.
 11. PSJ-Ukko

  PSJ-Ukko Kersantti ELSO 2.0

  Liittynyt:
  16.02.2013
  Viestejä:
  179
  Tykkäykset:
  168
  Pisteet:
  16
  Tarkoittakko nää ny tuolla avoimesti sanalla meiän omaa vastiketta sille, vai Pravdalaista versiota siitä?
  Avoimesti voi asioista puhua aina - se ei vaan tarkoita sitä, että sillä olisi helkuttiakaan tekemistä todellisuuden kanssa.
   
 12. baikal

  baikal Ylipäällikkö Mod Lahjoittaja

  Liittynyt:
  11.04.2010
  Viestejä:
  18,905
  Tykkäykset:
  23,905
  Pisteet:
  1,286
  On varmaan totta, että Suomen asioita on hoidettu suoraan sanoen härköperseisin ottein x-vuosien ajan. Edelleen meillä kuitenkin KAIKKI TOIMII. On asioita, jotka pitää hoitaa paremmin, mutta pääosin laiva pelaa hyvin. Edessä on vaikeita poliittisia ratkaisuja, jotka on pakko tehdä. Käytännössä ja lyhyesti: velaksi elämisen tendenssi ei voi olla loputon jatkumo. Siihen kaikki lopulta päätyy, ne vaikeat asiat.

  Poliitikoille varmaan sopisi ihan saatanan hyvin, että näistä vaaleista tehtäisiin "yhden teeman vaalit". Onneksi media ei tähän litskuun sentään lähtenyt, yritystä oli kyllä. Teemat olivat odotettuja.

  Olen nähnyt nyt livenä kolme puoluejohtajaa: Stubb, Sipilä ja Soini. Stubb on oikeasti pihalla kuin lumikeidas Saharassa. Hänen vartalonkielensä on niin pahoin ristiriidassa puheiden kanssa, että lähes sääliksi käy miestä. Sipilä on valmennettu Keskustan esiintymiskonsulttien pysyvien ohjeiden mukaan, sanoo vähän ja näyttelee lepsakkaa miestä, mitä hän ei kuitenkaan ole. Soini taas toimii niinkuin parhaiten osaa. Puhuu mukavia ja käyttää erittäin sekavaa kieltä, loppujen lopuksi. Ihmeellisiä pilvilinnoja ja lähes fiktiivisiä maalailuja, jotka puraisevat osaan kansasta hyvin. Maahanmuuttoasia on jykevästi mukana ja siinäkin tulee niin löysää fiktiota, että puistattaa.
   
  Honcho, Laamanator ja scip10 tykkäsivät tästä.
 13. Taitolaji

  Taitolaji Ylipäällikkö BAN Lahjoittaja

  Liittynyt:
  09.03.2013
  Viestejä:
  3,663
  Tykkäykset:
  2,972
  Pisteet:
  1,286
  Venäjän suurlähettilään kommentit ihmetyttävät Tanskassa
  Ulkomaat|Turun Sanomat7:30
  Venäjän suurlähettilään mukaan tanskalaiset eivät ymmärrä seurauksia maan mahdollisesta liittymisestä Yhdysvaltain ohjuspuolustusjärjestelmään.

  Suurlähettiläs Mihail Vanin kirjoittaa Jyllands-Posten -sanomalehdessä, että Tanskan sotalaivastosta tulisi osa Venäjän ydinaseiden maalitaulua, mikäli maa liittyy ohjuspuolustusjärjestelmään.

  Tanskan ulkoministeri Martin Lidegaard kehottaa suhtautumaan maltillisesti keskusteluun, mutta toteaa, ettei Vaninin lausunto ole hyväksyttävä.

  TS–STT

  Kun täällä harrastetaan noita röllilauluja, laitan myös omani. Melodian synkkä paatos kuvaa hyvin Venäjän ja Putinin tuntoja!  Baikalille sanoisin: Vaikka Stubb, Sipilä, Soini ja Rinne hetkuttelisivatkin omiaan niin Haglund-linja pitää!
   
  Rajajääkäri, Laamanator ja YliKoo tykkäsivät tästä.
 14. Mainos 15. YliKoo

  YliKoo Ylipäällikkö Lahjoittaja

  Liittynyt:
  25.08.2014
  Viestejä:
  3,415
  Tykkäykset:
  6,790
  Pisteet:
  1,286
  Arviosi Venäjästä on oikeansuuntainen, mutta sen tulevaisuudenkuva on täällä kyllä hyvin selvillä. Luulen että myös johtamisoppia löytyisi :rolleyes:
   
  Perde tykkäsi tästä.
 16. baikal

  baikal Ylipäällikkö Mod Lahjoittaja

  Liittynyt:
  11.04.2010
  Viestejä:
  18,905
  Tykkäykset:
  23,905
  Pisteet:
  1,286
  Euraasian Unioni ei ole mikään vaihtoehto Suomelle. Takaan ja alleviivaan, että jos Suomi liukuu edes yhden täyden sivulauseen verran Itään, niin minä pakkaan kapsäkkini ja kerään imperiumini perilliset völjyyn ja siirrän kelloani vastaamaan uutta aikavyöhykettä. En jää enkä jätä jälkikasvuani seuraamaan sitä menestystarinaa vailla vertaa. Tekisin jälkikasvulle hirveän tempun jäämällä laiskuuttani ja aikaansaamattomuuttani heidät nauttimaan Idän Auvosta.

  Jokaiselle, joka luulee Venäjän energia- ja luonnonvarojen tuottavan yleisölle autuutta, kehotan heitä vakavasti ottamaan tukevan otteen maanpinnasta. Se onnistuu tutustumalla Auvoon de facto. Pieni kurkistus isoimpien kaupunkien ulkopuolelle riittää hyvin. Suomessa ei periferioista tiedetä vielä mitään. Siellä tiedetään ja takaan, että sointi on pikkasen toinen kuin täällä.
   
  Kapiainen, Teräsmies, Rajajääkäri ja 6 muuta jäsentä tykkää tästä.
 17. kimmo.j

  kimmo.j Ylipäällikkö Lahjoittaja

  Liittynyt:
  01.05.2010
  Viestejä:
  4,662
  Tykkäykset:
  4,422
  Pisteet:
  1,286
  Baikal puhuu vahvaa asiaa. Kannattaa katsoa milaisessa onnelassa venäjän kansa elää ja miettiä millaisissa ongelmissa me elämme. Elintaso on valovuosien päässä toisistaan ja jopa parjattu suomalainen virkamieskunta näyttää itäkolleegohinsa verrattuna loistavalta.

  Tuollaiset huutelut ovat vihaisen roskajoukon huutelua joka huutamalla yllyttää raggariansa hyökkäämään pienemmän kaverin kimppuun. Koska emme voi pakata maatamme kainaloon on vain pärjättävä jollain keinoin sitä raggaria vastaan.
  Sitten taas varsinaisiin kysymyksiin jota Perde esitti.
  Ei, en kaipaa Putinin johtajuutta, mielestäni se on vastaava kuin Maon, Stalinin, tai Hitlerin johtajuus. Ei kiitos.
  Ja millaisia näköaloja ne ovatkaan, oikeusvaltion, sanavapauden ja demokratian tuhoa.
  Luonnonvarat taas eivät toisi minulle, tai suomelle mitään hyötyä.
  Ei, en halua missään nimessä halua saada eläkettäni ruplissa.

  Siksi olenkin valmis taistelemaan viimeiseen asti, jotta tuo "onnella" pysyy poissa maastamme.
   
  Teräsmies, Perde, Honcho ja 4 muuta jäsentä tykkää tästä.
 18. YliKoo

  YliKoo Ylipäällikkö Lahjoittaja

  Liittynyt:
  25.08.2014
  Viestejä:
  3,415
  Tykkäykset:
  6,790
  Pisteet:
  1,286
  Vakavampi vastaus:

  Ihmettelen suuresti niin tätä kuin muitakin vastaavia purkauksia. Ulkopuoliset arvioivat Suomen erittäin hyväksi maaksi elää, lähes mittarilla kuin mittarilla tarkasteltuna. Voisi sanoa että tämä on jopa liian hyvä, täällä pärjäävät nämä kaiken valittajatkin jotka eivät itse halua ottaa vastuuta itsestään.

  Jyrkkä ero niiden ihmisten auttamiseen jotka jostakin syystä eivät voi itse itseään auttaa.

  Kaikissa järjestelmissä on puutteensa mutta meillä ne ovat siedettäviä. Taloustilanteesta voi syyttää kansaa itseään, jos johonkin vaikka kohtuuttomaankin etuun yritetään puuttua, on huuto niin kova että se on pakko perua. Toinen suuri syyllinen on AY-liike. Se on saanut hallitusta ja eduskuntaakin suuremman vallan ja huolehtii oman eliittinsä - johtajat ja ansiosidonnaiseen oikeutetut - eduista vailla mitään vastuuta. Poliitikot (joita tosin en kaikkia järin paljon arvosta mutta he kuitenkin ovat meidän valitsemia ja heille on päättämisen oikeus ja tuska annettu) yrittävät sitten a) säilyttää paikkansa ja b) saada vähän rotia talouteen.

  Jouko Ahonen hankki laatuaikaa paperimiehille ja muut pomot seuraavat parhaansa mukaan perässä. Rakennusliitto lyö ensimmäisenä rukkaset tiskiin kun palkankorotuksista pitää sopia, meille enemmän kuin muille ja vähemmällä vaivalla, ja sitten itketään kun työntekijät tuodaan lahden takaa.

  Suomalaisen valtion etu on se, että täällä jotkut saavat vetää maton toisten jalkojen alta ja sen jälkeen elämöidä miten mieleen juolahtaa. Demokratiaa jossa on hyvät ja huonot puolet, mutta kuka osaa kertoa paremman systeemin tai maan jossa elää.

  Olen kuulluut, että ihan Ameriikassakin on ollut onkelmia :eek:

  http://yle.fi/aihe/artikkeli/2008/09/05/nain-naapurissa
   
  Mustaruuti ja Vonka tykkäsivät tästä.
 19. Sardaukar

  Sardaukar Ylipäällikkö Lahjoittaja

  Liittynyt:
  05.03.2014
  Viestejä:
  10,050
  Tykkäykset:
  18,756
  Pisteet:
  1,286
   
 20. baikal

  baikal Ylipäällikkö Mod Lahjoittaja

  Liittynyt:
  11.04.2010
  Viestejä:
  18,905
  Tykkäykset:
  23,905
  Pisteet:
  1,286
  Juu, eiköhän täällä kuitenkin selvitä. Runtua tulee, mutta meikäläinen arvopohja säilyy.....kun pidämme siitä kiinni, emmekä heittäydy selälleen. Yksilölläkin on vastuunsa, se kannattaa muistaa.
   
  Honcho ja Myrskyhiiri tykkäsivät tästä.
 21. Sardaukar

  Sardaukar Ylipäällikkö Lahjoittaja

  Liittynyt:
  05.03.2014
  Viestejä:
  10,050
  Tykkäykset:
  18,756
  Pisteet:
  1,286
  Aivan. Kyllä suomipojista tiukan paikan tullen yleensä löytyy se ylimääräinen vaihde.

  Kuten Koskela sanoi: Perkele. Minä vedänkin vaihteen kakkoselle.
   
  Perde, Honcho ja YliKoo tykkäsivät tästä.
 22. jak

  jak Majuri Lahjoittaja

  Liittynyt:
  11.02.2015
  Viestejä:
  1,156
  Tykkäykset:
  1,745
  Pisteet:
  156
  AY-liikkeen syytä on myös että mulla on fanaattinen maanpuolustustahto.
   
  TomiDude tykkäsi tästä.

Jaa tämä sivu