Kahta poliisia ammuttu Porvoossa

Piripäät voi mielestäni unohtaa ihan suoraan. Eivät vaan edes piripäät ole niin idiootteja. Aseita saa piripää helpommin kuin yrittämällä ryöstää ne poliisipartiolta.

Luulisi, että vain aineissa oleva voi saada tällaisen kuningasidean. Terroristi ei mielestäni sovi kuvioon siltä osin, että poliisit jäivät henkiin.
 
Tiedä sitten, voisiko ISIS-kaksoset olla asialla? Tutkinnanjohtaja viittasi oikeusvaltioon ja vapaalla jalalla oleviin murhaajiin. Kenties poliisi ei paljasta tuntomerkkejä, jotta tekijät olisivat varomattomampia ja jottei yleistä paniikkia synny?
 
Tiedä sitten, voisiko ISIS-kaksoset olla asialla? Tutkinnanjohtaja viittasi oikeusvaltioon ja vapaalla jalalla oleviin murhaajiin. Kenties poliisi ei paljasta tuntomerkkejä, jotta tekijät olisivat varomattomampia ja jottei yleistä paniikkia synny?
Hieman huolestuttavalta kuulosti tutkinnanjohtajan kommentti tekijöiden vaarallisuudesta yleisölle :unsure:
 
Epäillyt siis vaativat poliiseilta aseita ja tässä kohtaa poliisit yrittävät tarttua aseeseen.
Vastausta ei saatu siihen riistettiinkö poliiseilta aseet loppujen lopuksi.
 
Ei piripäät saa edes täällä niin kovia ideoita et ryöstettäisiin poliisit se nyt vaan on fakta sen verran heidän touhuistaan tiedän. Nyt vaan opetellaan porukalla uimaan ja tälleen ! Ollaan vaa hyss hyss ni kyllä tämä asia tästä unohtuu eikä kukaan enää muista kun seuraavan kerran tapahtuu jotain.
 
Sellainen fiilis, että tämä tarina saa vielä ikävää jatkoa. Vähän nyt riippuu epäillyistä millaisen lopputuloksen nähdään.
 
Tuskin olisivat päässeet maasta ulos, kun tapahtuma-aika oli puolen yön aikoihin ja lähtevä liikenne melko olematonta.
Tuskin enää aamun lähdöillä olisi onnistanut.
 
Onko kyseistä sakkia todistetusti edes Suomessa?

On.


Eikä päättynyt pressankaan kuolemaan.

 
Poliisit siis etsivät parrakkaita kavereita? Ellei kyseessä ollut feikkiparta niin vaihtoehdot:
a) prätkähiiri-parta eli kotimainen mc{insert name}
b) operaattoriparta eli ryssän erkkarit
c) jihadiparta eli noh.. pyhä sota
Ja sitten otetaan huomioon niukoista detaljeista että kyseessä oli järjestetty ansa ja poliisit yritettiin riisua aseista niin mikä edellämainituista porukoista yrittäisi moista ja millä motiiveilla?
 
Alku oli niin räväkkä, että taitavat olla jo kaikki vankilassa ja liivitkin on valtion hallussa :ROFLMAO:


Eivät kyllä ole mitään ruudinkeksijöitä.

Kovimman rangaistuksen sai Santeri Esanpoika Seppänen, 26. Hänet tuomittiin 10 vuoden ja 9 kuukauden vankeuteen kaikkiaan 38 eri rikoksesta.

Jebreel Abdel Rahman Ahmad El Shamalaylle, 28, seuraus oli 8 vuotta vankeutta. Ahmed Abdel Rahman Ahmad El Shamalay, 32, sai teoistaan 5 vuoden ja 3 kuukauden tuomion, Deng Kuolille, 21, seuraus oli 4 vuotta vankeutta.

Jengiläiset tuomittiin lisäksi menettämään liivinsä valtiolle.

Satudarahin ulkopuolisina tuomittiin Antti Erkka Juhani Hautamäki, 26, 2 vuodeksi ja 10 kuukaudeksi vankeuteen. Miika Markus Pitkäsen, 27, tuomio määriteltiin 2 vuoden ja 6 kuukauden pituiseksi.
 
Eli kyse on ryöstöstä, haluttuna saaliina pari pistoolia ja tukiase? Onkohan taustalla terrorismi vaiko piripäät?
Henkilökohtainen arvaukseni on, että kyseessä oli voimannäyttö. Ei välttämättä kuitenkaan poliisia kohtaan. Aseita luultavasti saa helpomminkin, ja jos suunnittelee jotain terrori-iskua niin ei ole eduksi että viranomaiset ovat valmiustilassa jo etukäteen.
 
Back
Top