Kepun kuihtumisen syyt ja seuraukset

Kyllä tonne kansakunnan kaapin päälle ehättää monenlaista vipeltäjää, ei tuostakaan muuta voi sanoa. Ovat varmasti -sosiaalisesti läheisiä- aika erikoisillekin kerhoille.

Kärnän tapauksessa voisi ehkä sanoa että sosiaalista läheisyyttä se on asosiaalinenkin läheisyys.

"Selfie kokovartalokärnästä syrjähypylle ja menoks" ei ehkä ole älykkäintä mitä poliitikko voi (a)sosiaalisessa elämässään tehdä.
 
Ei kyllä hirveästi yllätä, että Mikko Kärnä on piinannut naista peniskuvilla. Kyseisen miesoletetun käytös on ollut sellaista, että tämä ei yllätä.
 
Säälittävimpiä on ne jotka lähettelee kuvia ventovieraille naisille.Nainen jolle Kärnä lähetteli kuvia oli lehtitiedon mukaan salarakas jonka kanssa petti vaimoaan.Olisiko kostanut vai rahasta kuvat vuoti.Idioottimaista silti poliitikolta laitella kellekään munakuviaan.
 
Ei riitä nykyaikana rivot tekstarit...

SA0816001P.jpg


Nyt lähetellään peniskuvia ja sitten itketään, kun penis heilahtaakin omaan päähän :ROFLMAO:
 
Kepu on kai ottanut edelleen hittiä, vaikka SDP nousi gallupissa suosituimmaksi puolueeksi. Mistä johtuu?
 
Ikävä tilanne puolueen kannalta, pitäisi terästäytyä tai puolue saattaa lähteä hallituksesta.
 
 
Liikenteen ja autolla ajamisen verotus tulee olemaan se joka vie keskustan kannatuksen alle 10 prosentin. Mutta mitäpä ne eivät tekisi maailman parantamisen vuoksi.

Enpä keksi keinoa millä saisivat puoleensa kannatuksen nousuun. Ehkä näin? Sulttaani ohjailee Eurooppaan 1000000 läpsyttelijää ja 30000 tänne Ohisalon kutsumana, omilla autoilla ajamisesta tehdään mahdotonta, jatketaan pakkokeskittämistä kaupunkeihin vaikka suuntaus on hajautus, Vapaavuori aloittaisi jonkun pk-seudun kapinaohjelman, EU:lle verotusoikeus --- on toki aihepiirejä joilla kannatuksen saisi nopeastikin takaisin yli 15 prosentin jos lähtisivät nyt hallituksesta ennenkuin pahempi tunarointi alkaa.

Menestys edellyttäisi myös sitä että keskustasta tehdään "kehittyneempi perussuomalaiset" ...

Eipä juurikaan kiinnosta...
 
Back
Top