Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Luettuaan tämän (alkukielisen) teoksen, oli John F. Kennedy todennut: "se voisi tapahtua".
JFK myöskin tiettävästi halusi kirjasta elokuvasovituksen varoitukseksi demokratian todellisesta hauraudesta. Sääli sinänsä, että itse kennedy ei vanhennut vuoteen 1964 jolloin elokuvasovitus valmistui.
Katso liite: 55677
Telkkarista tuli kerran dokumentti Maikoista ja Geikoista.Kolmas kirja kertoo, mitä geishat oikeasti ovat. He ovat hyvin koulutettuja ja sivistyneitä seuralaisia, joihin ei saa koskea. Heitä saa tilata nykyäänkin esimerkiksi kutsuihin ns. geisha-taloista, jotka ovat välitystoimistoja. Geishat pukeutuvat asuihinsa vasta työkeikkaa varten ja asuvat yleensä kotonaan.
Millainen on painojälki? Kansikuvan perusteella tuo on reprottu uusintapainos ja mitä olen kuullut, niin painolaatu ei ole alkuperäisen tasolla.
Kertoo Abramsin kehityshistorian 1980-luvun loppupulelle (M1A1). Mukana myös laaja osuus prototyyppiasteelle jääneistä edeltäjistä T95, MBT70 ja XM-803.
Ei tietoa uusintapainoksen painojäljestä. Minulla oli aikoinaan alkuperäinen kovakantinen kirja, mutta nykyään vain pdf-tiedostona.Millainen on painojälki? Kansikuvan perusteella tuo on reprottu uusintapainos ja mitä olen kuullut, niin painolaatu ei ole alkuperäisen tasolla.
Mitenkäs postimaksut? Muistelen kuinka tilasin 80-90 luvulla Jenkeistä kirjoja, 4-5 kerrallaan, postimaksut oli melkein saman kuin kirjat. Se vähän rajoitti.Kyllä tullaus on helppoa nykyään. Muistan miten aikoinaan tavaroita tullatessa joutui jonottamaan 4 luukulla ja tullaus toimi vain virka-aikaan. Myöhemmin riitti 2 ja sitten 1 luukku. Nettitullauksen tulo olikin sitten jo luksusta. Myös kirjojen osto oli hankalaa ennen nettiä, Amazonia ja eBaytä. Piti itse ottaa selvää (yleensä printtimediasta) mistä voi ostaa ja tilata kirjeitse. Toki saattoi myös tilata kirjakaupasta. Tilasin ensimmäiset ulkomaan kirjat Akateemisen Kirjakaupan kautta 1970-luvun lopulla. Niillä oli valtavat luettelot joista löytyi kirjat kustantajineen ja sama koski lehtiä. Muistan kuinka 1980-luvulla selasin kirjastossa jotain sanoma- ja aikakauslehtien indeksikirjaa. Sieltä löytyi ainakin parinkymmenen tuhannen lehden tiedot. Tilausten maksaminen oli myös oma taiteenlajinsa. Yleensä piti ostaa ulkomaan shekki ja liittää se tilauskirjeeseen. Aluksi pienetkin pankin konttorit kirjoittivat ulkomaanshekkejä odottaessa. Sitten homma keskitettiin suuriin konttoreihin. Lopuksi shekit sai vai tilaamalla ja ne toimitettiin parissa päivässä haluttuun konttoriin. Nythän ei ole enää vuosikausiin voinut ostaa ulkomaan shekkejä. Se ei yleensä tuottanut vaikeuksia luottokorttiaikana. Varsinkin USA:ssa oli kuitenkin lähinnä harrastajien ylläpitämiä pieniä erikoisnettikauppoja tai yksityisiä henkilöitä jotka saattoivat ainoana myydä (ainakin Googlen mukaan) jotain tiettyä kirjaa tai lehden numeroa eivätkä hyväksyneet luottokortteja. Silloin ei auttanut muu kuin lähettää seteleitä kirjattuna kirjeenä.
Postimaksut oli kyllä melko suolaiset, mutta ei auttanut muuta kuin maksaa, jos tosissaan halusi kirjan. Siihen aikaan muuten Akateemisessa oli aika hyvä militaria-osasto. Hyllystä löytyi niin Jane'sit, Combat Fleets of the World tai vaikkapa Military Balance. Helsinkiläisenä saatoin myös käydä Sotatieteen keskuskirjastossa tutkailemassa uusia opuksia ja lehtiä.Mitenkäs postimaksut? Muistelen kuinka tilasin 80-90 luvulla Jenkeistä kirjoja, 4-5 kerrallaan, postimaksut oli melkein saman kuin kirjat. Se vähän rajoitti.
Voin kyllä selittää: Luin aikoinaan pari ensimmäistä Remestä, mutta sitten alkoi vaan tökkiä, ja koska lukemiseen varattu aikani on rajallinen, käytän sen nykyään mieluiten tietokirjallisuuteen.jos joku ei vielä ole sitä lukenut, niin saa selittää miksi ei.
Postimaksut Atlantin takaa ovat räjähtäneet kyllä käsiin. Ainoa järkevä tapa on tilata kerralla paljon, jolloin yksikkökustannusta saa painettua alemmas. Mikäli sattuu olemaan joku amerikkalainen tuttu, joka saa hyvän alennuksen esimerkiksi Fedexiltä (1 tuttuni on henkilökuntaa ja saa 75 % alen), niin kannattaa hyödyntää häntä, sillä USA:n sisällä postimaksut ovat halvat. Fedexin tapauksessa kannattaa käyttää sen 25 kg flat rate -lähetystä (jos saa hulppean alen) ja tilata kerralla n. 22 kg kirjoja. Tällä hetkellä, olettaen ison alen, ko. lähetyksen rahti on n. 100 €. Ja jos kirjoja vaikka se 20, niin yksikkökustannus kohtuullinen.Mitenkäs postimaksut? Muistelen kuinka tilasin 80-90 luvulla Jenkeistä kirjoja, 4-5 kerrallaan, postimaksut oli melkein saman kuin kirjat. Se vähän rajoitti.
Ainakin ennen USPS:llä oli erityinen "book rate" kirjojen lähettämiseksi. Aikakauslehtiä ei sillä periaatteessa saanut lähettää, sillä kaikki mainoksia sisältävä materiaali oli kiellettyä.Postimaksut Atlantin takaa ovat räjähtäneet kyllä käsiin. Ainoa järkevä tapa on tilata kerralla paljon, jolloin yksikkökustannusta saa painettua alemmas. Mikäli sattuu olemaan joku amerikkalainen tuttu, joka saa hyvän alennuksen esimerkiksi Fedexiltä (1 tuttuni on henkilökuntaa ja saa 75 % alen), niin kannattaa hyödyntää häntä, sillä USA:n sisällä postimaksut ovat halvat. Fedexin tapauksessa kannattaa käyttää sen 25 kg flat rate -lähetystä (jos saa hulppean alen) ja tilata kerralla n. 22 kg kirjoja. Tällä hetkellä, olettaen ison alen, ko. lähetyksen rahti on n. 100 €. Ja jos kirjoja vaikka se 20, niin yksikkökustannus kohtuullinen.
Mä taas en ole lukenut Remeksiä alusta enkä laajasti muutenkaan.Voin kyllä selittää: Luin aikoinaan pari ensimmäistä Remestä, mutta sitten alkoi vaan tökkiä, ja koska lukemiseen varattu aikani on rajallinen, käytän sen nykyään mieluiten tietokirjallisuuteen.
Geisha asiaa sivuaa hetken myös erinomainen merisotakirja japanista eli
Tameichi Hara, Japanilainen hävittäjäkapteeni.
Erittäin suositeltavaa lukemista.
Vähän kuin meriversio Saburo Sakain Samuraista.
Jotain kelloa tuo suomenkielinen nimi soittaa mutta satavarma en ole siitä että olisin lukenut. Täytyypä laittaa lukujonoon.En tiedä onko tämä mainittu, mutta jos pitää sukellusvenesodasta ja U-96 maistuu, niin tämä kirja kannattaa lukea.
Kirjailija on Charles Machardy ja teoksen aluperäinen nimi on "Send Down the Dove". Suomenkielisen version nimi on "Skorpionin viimeinen matka"