Koronavirus Suomessa

Ehkä siksi että rokotetun mieli suojelee mielenterveyttä. En suosittele kenellekään piikin ottaneelle asiaan syventymistä. Voi mennä yöunet. Tämän jälkeen luulosairaudet nostavat helposti päätään ja oireita tulee pelkästä huolesta. Vähän sama kun pannut huoraa paljaalla ja kyttäilee HIV oireita ja tuleehan niitä kun niitä "toivoo".
 
Ei tämä nyt aivan tavalliselta flunssalta näytä!
Edellisen uutisen tutkimukset tehtiin Bergenin Yliopistollisessa keskussairaalassa.

Mielenkiintoinen piirre koronataudista on se että se mahdollisesti laukaisisi autoimmuunireaktion joka sitten aiheuttaa kiusallisia seurauksia.

Zoonooseille on tyypillistä se että ne ajan mittaan pyrkivät muuntautumaan sellaisiksi että ihminen olisi niiden kantajaeläin.
Tämä tarkoittaa sitä että virustauti tulee vähäoireisemmaksi. Tämä tietenkin edellyttää sitä että valintaprosessi on mahdollista.
ToistaiseksI edes delta-variantin kohdalla ei ole todisteita että se olisi muuttunut harmittomaksi flunssaksi. Näin ainakin THL:n mukaan,

Afrikassa lukumääräisesti merkittävä zoonoosi on raivotauti, joka yleisimmin tarttuu kulkukoirista. Suomessakin sen kantajia ovat mm lepakot. Kuitenkin lepakoissa on eri rabies kuin esim ketussa, mäyrässä yms.
Hoitamattomana johtaa kuolemaan. Se tarttuu puremalla.
 
Ehkä siksi että rokotetun mieli suojelee mielenterveyttä. En suosittele kenellekään piikin ottaneelle asiaan syventymistä. Voi mennä yöunet. Tämän jälkeen luulosairaudet nostavat helposti päätään ja oireita tulee pelkästä huolesta. Vähän sama kun pannut huoraa paljaalla ja kyttäilee HIV oireita ja tuleehan niitä kun niitä "toivoo".
Niin tämähän on vain mielestäni sun tulkinta miten joku saattaa toimia. Ennemminki mä olisin huolissani rokotepelkoja levittävän minimaalisen mahdollisuuden haluamalleen asialleen, eli kontrolloida jonkun toisen rokotteen ottamista. Eli stressata siitä kun joku TOINEN ” riskeeraa” terveyden omalle uskomalleen asialleen. Mikä on usein väärin. Tunteet yli tieteen?
 
Niin... Täysin kokeelliset rokotteet jitka hätämyyntiluvalla myynnissä. Vakavia haittavaikutusilmoituksia ennen näkemättömät määrät. Ja vastaava hyöty todistetusti sangen kyseenalainen. Se siitä "tieteestä".
Niin vakaviksi on merkitty mm päänsärky, kuume ja rokotekohdan kipu. Mitkä kaikki on ihan aitoja haittavaikutuksia. Ei meil taida lääkettä olla joka ei haittoja tois. Allergia lääkkeistä väsymys. Buranasta mahdollista vatsakipua, mun astmalääkkeestä sydän ottaa 20lyöntiä extraa väillä 10minuuttia.
Siinä laskettiin riskisuhde ja hyöty suhde kun markkinoille tuli hätätoimiluvan kautta. Hassua että nyt halutaan tai haluttiin ivermektiini a hcq erittäin Vähäisellä näytöllä potilaille puhuvat rokotteen hätätoimiluvasta ja näytöstä. En sano että sinä mutta yleisesti.

ja mikä on se ajallinen raja jonka jälkeen saa lääkkeen tuua markkinoille? Mikä on sen merkitys biologiseen mekanismiin kuinka rokote toimii? Entä ens syksynä novavax onko se turvallinen? Ei ole mrna pohjanen.

koska nyt se (aika)tuntuu että se on ihmisille subjektiivinen tuntemus, ei järkiperänen. Vain tunne.
 
Pään voi pitää toki pusikossa. Jos mikään tilastotieto ei merkitse mitään niin tilastot ovatkin sitten turhia. Haistan että pelkäät, luet ja kuulet vain sen minkä haluat kuulla. Ota iisisti ;)
 
Pään voi pitää toki pusikossa. Jos mikään tilastotieto ei merkitse mitään niin tilastot ovatkin sitten turhia. Haistan että pelkäät, luet ja kuulet vain sen minkä haluat kuulla. Ota iisisti ;)
Kaikella kunnioituksella sä et vastannu kysymykseen vaan hyökkäsit minuun. Eli väistät kysymyksen. Eli voinko olettaa että en saa vastausta kysymykseen, mikä on se aika jonka tutkimuksen pitää kestää jonka jälkeen voi sanoa että lääke/rokote on turvallinen pohjautuen johonkin muuhun kun subjektiiviseen ja turvalliseen tuntemukseen?
 
Niin... Täysin kokeelliset rokotteet jotka hätämyyntiluvalla myynnissä. Vakavia haittavaikutusilmoituksia ennen näkemättömät määrät. Ja vastaava hyöty todistetusti sangen kyseenalainen. Se siitä "tieteestä".https://tokentube.net/v/3941512055/Rokote-tappaa-lapsia---Rapsodia-fi--editointi

Vittu mitä paskaa. Videon käynnistyksessä ensimmäisenä pamahti mainos Johan Bäckmanin kirjasta "Vaalivilppi Suomessa". Siihen loppuikin sitten se uskottavuus heti saman tien. Ja oikein vielä Ano Turtiainenkin ilmeisesti mukana luomassa lisää uskottavuutta :LOL: On sulla Lalli huuruiset jutut ja niiden lähteet.
 
Oikeastaan rokotteista yleensäkin on hyvin vähän haittaa. Niiden vaikutus on koko kehoon niin kuin on tarkoituskin.

Kuitenkin hyvin monet yleiset lääkkeet joilla hoidetaan jotain tiettyä sairautta jossain kohdassa kehoa levittäytyväkin koko kehoon joissa ne tekevät haittavaikutuksia, jotka voivat olla niin haitallisia että lääkkeen käytöstä pitää luopua.
Tietenkin ihanteellista olisi jos lääkettä voitaisiin annostella juuri sinne missä sitä kehossa tarvitaan.
Ei varmaankaan ihanteellinen tilanne lääkefirmoilla, koska silloin lääkeannokset pienenisivät huomattavasti vaikka itse tauti kohtaisi suuremman annoksen.

Yksi yleinen hyvinkin haitallisia sivuvaikutuksia aiheuttava lääke on mm kivunlievitykseen (ja epilepsiaan) tarkoitettu Paracetamol.
Tätä ei pitäisi käyttää raskauden aikana.

Jos rokotekriitikoiden normeja käytettäisiin Paracetamoliin niin se kiellettäisiin välittömästi.
 
Niin olen pahoillani että tuo foxin pätkä oli suomeksi tekstitettymä tokentubessa, joka toki in omanlaisensa alusta. Piikkien pitkäaikaisvaikutuksista ei ole MITÄÄN tietoa. Mutta jo nyt valtavan haittailmoitusten määrän perusteella ei hyvältä näytä. British Airwaysin 4 piikin ottanutta täysin tervettä lentäjää kuolivat myös täysin yllättäen. Samoin tuhansia lentoja on jenkkilässä peruttu lentohenkilökunnan sivuvaukutusten takia varotoimina. Otettua piikkiä ei voi perua, mutta sen toisen ottamista voi miettiä rauhassa.
 
Rokotevastustajien suurin ongelma on ymmärtää, että ajallinen yhteys rokotteen ja kuoleman välillä ei todista vielä mitään. Noiden BA lentäjien kuolemia ei ole todistetusti yhdistetty rokotteeseen.

Yksi kuoli itseasiassa koronan jälkitauteihin oltuaan lähemmäs vuoden sairaalahoidossa.


Toinen löytyi tuupertuneena pyöräilypuistosta. Sisäisiä vammoja mutta ei vielä tarkkaa varmuutta kuolinsyystä.

Kolmannen kohdalla hänen läheiset keräävät muistolahjoituksia itsemurhia estävälle järjestölle. Siitä voinee päätellä jotain.

Neljännestä en löytänyt tietoa.

Tämän enempää en jaksa käyttää aikaani näihin salaliittohörhöjen väitteiden setvimiseen. Yhden tuulesta temmatun väitteen kun osoittaa vääräksi niin on jo kaksi muuta väitettä heitetty ilmoille,
 
Koska vuos ei selkeesti ole riittävä aika tutkia rokotetta niin mikä aika sille pitää aina olla varattuna? Ja mikä järjellinen peruste sille on? Haluaisin jonkin toisen perusteen kuin omaan subjektiiviseen kokemukseen perustuva tunne.

Koska korona ei kuulemma ole influenssasta eroava ja se on kuin influenssa- niin miks ei sitä ajattele kuin influenssa rokotteena?

Influenssa rokote on muistaakseni maailman tutkituin ja käytetyin rokote...= korona rokote on maailman tutkituin rokote.:ROFLMAO:

Tämmönen tuli vain mieleen...:cool::cool:
 
Niin kuin @JäitäHattuun viestissä todettiin mitään todisteita koronarokotteen yhteydestä lentäjien kuolemaan ei ole!

Valheitä on nopea keksiä ja levittää. Mailmassa on valtiollisia toimijoita jotka levittävät näitä edistääkseen omia tarkoitusperiään.
Todisteiden etsiminen on sen sijaan työläämpää.
Sitten on salaliittoteorioitsijoita joille ei mikään riitä.

Valheiden levittäjät ovat paatunutta porukkaa. Heillä ei tosiseikoilla ole mitään merkitystä tai oikeastaan niitä juuri pitääkin pimittää. He eivät vaikene vaikka toistuvasti jäävät kiinni. He ovat disinformaation ammattilaisia joille onnistumisen mitta on totuuden vääristäminen.
 
Viimeksi muokattu:
Kaikki on mahdollista ja ajan kanssahan nämä asiat selviävät. Rajuja vaikutuksia on niin monin kertainen määrä että mielenkiinnolla katselen sivusta, etenkin tulevaa aikajanaa toisen piikkin jälkeen. Se näyttäisi olevan pahempi.
En ole rokote vastainen, löytyy who keltainen rokotekirja ja sivut täynnä shotteja. Vielä viikko ennen vappua olin itsekin ottamassa piikkiä. Sen verran kuitenkin tuli eteen häiritsevää dataa jotta antaa olla toistaiseksi.
https://thecoloradoherald.com/2021/...ncelled-as-vaccinated-pilots-fall-ill-or-die/
 
Viimeksi muokattu:
Huomaan että enkku ei monella taitu mutta, tässä jälleen mielenkiintoinen tuore tutkimus joka osoittaa piikkien hyödyttömyyden ja vaarallisuuden tähän mennessä. https://www.nature.com/articles/s41586-021-03738-2
Häh???
Siinä kolmannen sivun tekstin lopusa ennen lähdeluetteloa todetaan:

"Overall, our data demonstrate a remarkable capacity of SARS-CoV-2 mRNA-based vaccines to induce robust and prolonged GC reactions. The induced GC reaction recruited cross-reactive memory B cells as well as newly engaged clones that target unique epitopes within SARS-CoV-2 S protein. Elicitation of high affinity and durable protective antibody responses is a hallmark of a successful humoral immune response to vaccination. By inducing robust GC reactions, SARS-CoV-2 mRNA-based vaccines are on track for achieving this outcome."

Suomeksi: mRNA- rokoteet toimivat.
 
Just! Eatämällä 3 kuolemaa aiheutamme 2 kuolemaa keskimäärin ja nämäkin ovat useimiten nuoria eikä niitä "pelastettuja" 84 vuotiaita. Toimii juu toimii:)
 

Ihan uteliaisuudesta: Mistä löysit nuo linkit, ja oletko itse edes lukenut niiden sisältöä? Etsitkö omatoimisesti netistä tietoa, vai kopioitko vain linkkejä jostakin rokotusvastaisten foorumilta?

Tuo The Colorado Herald ei ole mikään oikea toimitettu sanomalehti vaan yhden asian ympärille tehty anonyymi nettisivusto.

Jälkimmäinen Nature-lehdessä julkaistun jutun tiivistelmässä sanotaan että rokotteet toimivat.
 
Back
Top