Koronavirus Suomessa

Kiitos päämediavirran vastakkaisesta mielipiteestä/ informaatiosta... tämä on aika kipakka kysymys, itse asiassa. Olen lähtökohtaisesti teknologia-ajautunut ihminen, joten rokotukset olivat ihan no brainer, mutta itselläni ei ole lapsia, joten yritän nyt kirjoittamasi perusteella miettiä tätä vähän uusiksi.
Miksi infektoida lapsia yhtään millään uudella rokotteella, jollei siihen ole suoranaista tarvetta, tai mahdollisesti lainkaan.
Veljet @Ikarus ja @JR49 , mitkä teidän ajatuksenne ovat asian osalta, onko asiasta keskusteltu himassa, jos saan kysyä?

Niinkun huomaat niin ei ihmiset jaksa eikä halua ajatella sitä ettei tuossa ole mitään järjen häivääkään, ovat niin väsyneitä koronarajoituksiin että antaisivat rokottaa vaikka lemmikkipapukaijansakin jos sillä pääsee eroon rajoituksista. Joilla ei ole enää mitään tekemistä terveydenhuollon kantokyvyn kanssa, kuten mm. Asko Järvinenkin HUS:ista totesi. Marin (Klaus Schwabin bestis) vaan toteaa että rajoitukset ei lopu ennen kuin lapset ja nuoretkin suostuu ottaan piikit.

Minkä takia halutaan pakolla rokottaa kaikkia lapsia vaikka niitä ei rokoteta influenssaakaan vastaan, joka on niille huomattavasti vaarallisempi kuin korona? Sellaisella rokotteella jonka valmistaja on ilmiselvästi jäänyt kiinni turvallisuustietojen väärentämisestä ja peittelemisestä. Ja julkisuudessa olleiden tietojen mukaan se on tehnyt samalla tavalla jo n vuotta. Kun toimivat käytännössä ilmaiset lääkkeet ja rohdot tautiin on ajat sitten löydetty.

Sitä sopis miettiä.

Äh, se on liian vaikeaa ja rokotteethan on ollut aina ennenkin turvallisia ja miljoonat tsiljoonat muutkin ottaa, mitä siitä että jos tässä hommassa olisi mitään järkeä noitten rokotteiden jakelu olisi noilla niihin liittyvillä kuolleisuus ja vammautumisluvuilla lopetettu jo aikaa sitten.

Muutkin tekee niin joten miksen minäkin ja tervemenoa vaan lauman mukana eteenpäin.

Älkää vaan ajatelko sitä pikkuseikkaa että kun rumbaan lähtee, niin niitä kersoja pitäisi logiikan mukaan rokottaa hautaan saakka aina puolen vuoden välein. Tämänhetkisen tiedon mukaan. Vai unohditteko että suoja kestää vain puoli vuotta.

Ja haittavaikutukset vaan kertautuu ja kertautuu, koska 2.piikki oli se vaarallisempi.

Se on rakas onnea matkaan. Sinä ansaitset Comirnartyn.
 
Netissä pyörii kaikenlaista kirjoittajaa ja monenlaisilla motiiveilla... Kaikkein ikävimpiä ovat esim. sellaiset henkisesti sairaat ja sadistuiset henkilöt jotka pyrkivät manipuloimaan muita kaikenkaisiin ikävyyksiin,,.

Ja tämä näkyy myös mediassa. Demonisoidaan toisia suomalaisia, mielikuvilla, jotka luovat otollisen psykologisen ilmapiirin.
 
Viimeksi muokattu:
.
Niinkun huomaat niin ei ihmiset jaksa eikä halua ajatella sitä ettei tuossa ole mitään järjen häivääkään, ovat niin väsyneitä koronarajoituksiin että antaisivat rokottaa vaikka lemmikkipapukaijansakin jos sillä pääsee eroon rajoituksista.

Yhdysvalloissa FDA virkamiehiä ja asiantuntijoita lähtee kävelemään, kun politiikka ajoi päälle. Kiistaa ja ristiriitaa Bidenin ja ketjussakin kehuttujen asiantuntijoiden välillä. Saadaan vauhtia ja vaarallisia tilanteita, kun Bidenille 'sopivammat' virkamiehet nousevat tilalle. Heijastuu myös Suomeen.


Viimeisinä työpäivinään FDA hylkäsi Bidenin laajat boosteri suunnitelmat, ja hyväksyi sen vain yli 65-vuotiaille.

---

Ei tästä tulla pääsemään eroon. Rokotteet laimensi taudin kuolleisuuden flunssan tasolle, kun alkuperäiset riskiryhmä (vanhukset) on rokotettu. Rokottamattomia ylipainoisia se on niittänyt, mutta muuten mennään merkittävästi flunssan kuolleisuuden alapuolella. Tämä olisi (ollut) se hetki, kaikkien rajoitusten lopettamisessa.

Jos, tai näköjään kun, tuo flunssaa pienempi kuolleisuus se ei riitä, niin se ei anna kovin hyvää kuvaa länsimaiden tilasta.
 
Kiitos päämediavirran vastakkaisesta mielipiteestä/ informaatiosta... tämä on aika kipakka kysymys, itse asiassa. Olen lähtökohtaisesti teknologia-ajautunut ihminen, joten rokotukset olivat ihan no brainer, mutta itselläni ei ole lapsia, joten yritän nyt kirjoittamasi perusteella miettiä tätä vähän uusiksi.
Miksi infektoida lapsia yhtään millään uudella rokotteella, jollei siihen ole suoranaista tarvetta, tai mahdollisesti lainkaan.
Kysymys on aiheellinen ja tottakai ihmisen kuuluukin harkita asioita...kuten jo mainitset oman näkemyksensä pohjalta. Se yleensä riittää.

Harvalla meistä kuitenkaan on sellaista osaamista että voisi tietää ja/tai ymmärtää riittävän kattavasti rokotteiden ominaisuuksia ja mekanismeja.. Varsinkin kun on kysymys uusimmasta lääketieteen kehityksestyä jne. Siihen löytyy suomalaisella yhteiskunnalla omat asiantuntijansa ja heidän osaamiseen sekä harkintaansa meidän pitää voida ja kyetä luottamaan.
- sama asia koskee lähes kaikkea muutakin...joudumme luottamaan kaikessa ammattilaisiin ja asiantuntijoihin.
- kun yhteiskunnassa elämme niin monet meistä ovat oman alansa vastuullisissa tehtävissä ja pitävät huolta asioista omalta osaltaan.

Suomalaisilla on kokemusta rokotuksista. Kouluikään mennessä (ja sen aikana) noin 99.4% (siis 994/1000:sta) lapsista saa kattavan rokotussuojan, useimmat kymmeniä erilaisia tauteja vastaan.
https://thl.fi/fi/tilastot-ja-data/...aatu-ja-periaatteet/laatuselosteet/rokotukset
- etten nyt jälleen eräiden mielestä "valehtelisi" niin totean että aivan kaikki ei saa kaikkia rokotuksia. Mutta vain aniharva lapsista jää kokonaan ilman rokotussuojaa.
- rokotteisiin ja rokotusmenetelmiin kohdistuu hyvin tarkat turvallisuuskriteerit ja tuotteet ovat tutkimustyön myötä koko ajan kehittyneet paremmiksi.

Rokotus on käytännössä ainoa ennalta ehkäisevä tapa suojautua monia vaarallisia kulkutauteja vastaan. Se on sitä myös Covid-19 virusta sekä sen erilaisia variantteja vastaan.

Sitä lähtien kun Edward Jenner 1700-luvun lopulla kehitti nykyaikaisen rokotusmenetelmän (itsessään menetelmän periaalle on ollut tunnettu tuhansia vuosia) se on saanut vastaansa kovaa kritiikkiä.
- tilanne ei ole siitä muuttunut miksikään..toki uutta on ehkä se että nykyään rokotusvastaisuutta pyritään lietsomaan myös poliittisten-/valtatavoitteiden edistämiseksi..
- sama yleinen rokotusvastaisuus jatkuu ymmärtämättömien ihmisten mielissä edelleen ja varmasti myös tulevaisuudessakin.
https://fi.wikipedia.org/wiki/Edward_Jenner

Eli kuten olen jo monissa aikaisemmissa meileissäni kertonut..

Koronan uusien varianttien vuoksi todennäköisesti kaikki rokottamattomat kansalaiset tulevat jossain vaiheessa saamaan tartunnun. Tästä johtuen kokainen joutuu tekemään valintansa rokotuksen osalta.

A) Luottaako suomalaiseen terveydenhuoltoon ja heidän ammattitaitoonsa sekä osaamiseen rokotusten osalta. Siis ottaa rokotuksen ja käytännössä välttää sairastumisen.
B) Uskooko enemmän erilaisten anonyymien "hörhöjen" tai lukuisten erilaisten rokotusvastaisten (mikä motiivi kullakin on taustallaan?) agitaatioon.
- tietäen että ilman rokotusta sairastumisen todennäköisyys on erittäin suuri (herkästi leviävä delta-variantti jne.)
- samalla ottaa riskin myös koronan erilaisista sivuvaikutuksista ja viime kädessä jopa kuolemasta (maailmanlaajuisesti kuolleisuus on noin 2/100 sairastuneesta, meillä Suomessa kuolleisuus on jäänyt hieman alle 1/100:sta).
- lasten osalta riski vakavaan sairastumiseen on ollut muita pienempi mutta riski on silti erittäin suuri, huomioiden suhteessa myös monet muut taudit joita vastaan lapset on jo rokotettu.

Minulle ja perheelleni valinta on ollut erittäin helppoa. Siinä ei ole ollut pienintäkään epäröintiä.
- vanhemmat lapset on rokotettu, nuorempien koulukkaiden osalta odotellaan vielä terveydenhuollon tutkimuksia ja päätöksiä.

P.S. Vaikka olen usein todennut että jokainen voi päättää itse omalta kohdaltaa ottaako rokotuksen vai ei, niin asia ei ole ihan näin yksinkertainen.
Yksittäinen kansalainen voi jättää itsensä rokottamatta. Koko yhteiskunnan kannalta on kuitenkin suuri haitta siitä että rokottamattomat aiheuttavat kuormitusta terveydenhuollossa. Lähes kaikki sairaalahoidossa olevat ja etenkin tehohoitoa saavat (ja menehtyneet) ovat rokottamattomia.
 
Ei tästä tulla pääsemään eroon. Rokotteet laimensi taudin kuolleisuuden flunssan tasolle, kun alkuperäiset riskiryhmä (vanhukset) on rokotettu. Rokottamattomia ylipainoisia se on niittänyt, mutta muuten mennään merkittävästi flunssan kuolleisuuden alapuolella. Tämä olisi (ollut) se hetki, kaikkien rajoitusten lopettamisessa.

Jos, tai näköjään kun, tuo flunssaa pienempi kuolleisuus se ei riitä, niin se ei anna kovin hyvää kuvaa länsimaiden tilasta.
Niin, mikä onkaan totuus?

USA:ssa koronaan sairastuneita on kaikkiaan yhteensä yli 42 miljoonaa ja kuolleita toistaiseksi yhteensä laskien 673.765 henkilöä..
- minä en usko että tavalliseen influenssa kuolleita on yhtä paljon.. mutta sinulla lienee esittää lukuja?

Juuri tällä hetkellä USA:ssa sairastuu (viimeisen 28 vrk:n lukumäärä) yhteesä kuukaudessa: 4.3 miljoona ja kuolleita samassa ajassa 460.000 hlöä. Korjasin virheeni, kuolleita onkin n. 45.000 kuukaudessa.
- rokotuksilla on suhteellista kuolleisuutta saatu hieman laskettua, mutta uudet aikaisempaa herkemmin leviävät virusvariantit ylläpitävät edelleenkin korkeaa kuolleisuutta.
https://coronavirus.jhu.edu/map.html

Muutamilla tänne kirjoittavilla nimimerkeillä on koronasta ja sen aiheuttamasta sairaudesta kovasti erilainen totuus kuin esim. edellä olevan linkin John S Hopkins'in yliopistolla.
- kyseisen laitoksen tilastointiin luotetaan niin USA:ssa kuin muuallakin maailmassa.
- silti en hämmärty vaikka eräät tänne kirjoittelevat rokotevastaisuutta agitoivat (jotka kuitenkin ovat ymmärtäneet rokottaa itsensä) eivät niitä hyväksy.

Myös Suomesta (Ruotsista jne.) löytyy kattavat tilastot flunssan ja sen oheissairauksiin liittyvistä tilastoista. Olen ne joskus lukenut ja vertaillut esim. juuri koronan aiheuttamiin lukuihin.
- voin kertoa että korona on monin verroin vaarallisempi kulkutauti kuin tavalliset (tai mikään aikaisempi flunssa) influenssat. Niin itse sairauden kuin kuolleisuudenkin osalta.

Jatkan vielä hieman...Tuosta mainitusta länsimaiden tilasta kertoo myös se että jo tähän mennessä (vain alle kaksi vuotta covid-19 viruksen ilmaantumisesta) koko maamaailmassa on saatu annetua jo yli 6 miljardia rokoteannosta. Se kertoo siitä että lääketieteen tutkimus ja rokotteiden tuotanto on kyennyt erittäin hyvään saavutukseen.
- siis länsimaat ovat suoriutuneet hyvin... ikävä sanoa mutta kaikki eivät ole siihen tyytyväisiä.
- eivät edes kaikki nettipalstoille kirjoittelevat.
 
Viimeksi muokattu:
No millaisia oireita palstalaiset ovat saaneet piikistä/piikeistä? Piikin jälki vähän arka ja piikkipäivänä väsyttää tavanomaista enemmän. Ei muuta. Miten kauan pitää odottaa, että seuraukset alkavat fatalisoitua?:)
2. piikistä on nyt reilut 9 viikkoa. Ensimmäiset kolme päivää oli pistoskohta kipeä. 2. yönä pientä kuumeilua. Pari-kolme päivää veto pois. Sen jälkeen ei havaittavia vaikutuksia.
 
https://www.laakariliitto.fi/laakariliitto/etiikka/nurnbergin-saannosto/

Nürnbergin säännöstö​


Vuonna 1947 sotarikostuomioistuin langetti tuomion 23 saksalaiselle syytetylle Nürnbergissä. Syytetyistä useimmat olivat lääkäreitä ja syytettyinä rikoksista, joihin liittyi ihmisiin kohdistuvia kokeita. Oikeudenkäynnissä vahvistettiin kymmenen normia, joita lääkärien on noudatettava suorittaessaan ihmisiin kohdistuvia kokeita.

Luvalliset lääketieteelliset kokeet​

Valtaosa esitetystä todistusaineistosta osoittaa, että tietyntyyppiset ihmiseen kohdistuvat lääketieteelliset kokeet ovat kohtuullisen selvästi määritellyissä rajoissa suoritettuina lääkärikunnan vallitsevan etiikan mukaisia. Niiden puolestapuhujat perustelevat katsantokantaansa sillä, että ihmiseen kohdistuva kokeilu hyödyttää yhteiskuntaa tuloksin, joita ei muilla tutkimusmenetelmillä tai -keinoilla saada. Yleisesti ollaan kuitenkin yhtä mieltä siitä, että moraalin, etiikan ja lain velvoitteiden täyttämiseksi on noudatettava tiettyjä perusperiaatteita:

1. Koehenkilön vapaaehtoinen suostumus on olennainen. Tämä tarkoittaa, että kyseisellä henkilöllä tulee olla lain mukainen kelpoisuus suostumuksen antamiseen; hänen asemansa tulee olla sellainen, että hänellä on vapaa valintavalta, minkäänlaisen väkivallan, vilpin, petoksen, uhan, harhaanjohtamisen tai muun ulkoisen pakon tai painostuksen puuttumatta päätöksentekoon. Hänellä tulee olla riittävästi tietoa ja käsitystä kyseisestä tutkimuskohteesta, niin että hän kykenee ymmärtäen ja asiasta perillä ollen tekemään päätöksensä. Tämä ehto edellyttää, että koehenkilön myönteinen ratkaisu hyväksytään vasta kun hänelle on selvitetty kokeen luonne, kesto ja tarkoitus; sen menetelmä ja suoritustapa; kaikki sen aiheuttamat epämukavuudet ja vaarat, joita kohtuuden mukaan on pidettävä odotettavissa olevina ja kokeeseen osallistumisesta mahdollisesti aiheutuvat vaikutukset hänen terveyteensä ja henkilöönsä.
Jokainen, joka suunnittelee tutkimusta, johtaa sitä tai on sitä suorittamassa, on velvollinen varmistautumaan suostumuksen pätevyydestä ja on vastuussa siitä. Tämä velvollisuus ja vastuu on henkilökohtainen eikä sitä voi seuraamuksetta siirtää toiselle.

2. Kokeesta tulee koitua yhteiskunnan hyväksi sellaisia hyödyllisiä tuloksia, joita ei muilla tutkimusmenetelmillä ja -keinoilla saada; se ei saa olla luonteeltaan umpimähkäinen eikä tarpeeton.

3. Koe on niin suunniteltava ja sen on perustuttava eläinkokeiden tuloksiin ja luonnontieteelliseen tietoon sairaudesta tai muusta tutkittavasta ongelmasta, että ennalta arvioidut tulokset oikeuttavat kokeen suorittamisen.

4. Koe on suoritettava kaikkea tarpeetonta ruumiillista tai henkistä kärsimystä ja vauriota välttäen.

5. Mitään sellaista koetta ei saa suorittaa, josta on a priori syytä arvella olevan seurauksena kuolema tai invalidisoiva vamma; paitsi ehkä sellaisia kokeita, joissa koetta suorittavat lääkärit ovat itse koehenkilöinä.

6. Kokeesta aiheutuva riski ei koskaan saa olla suurempi kuin kokeella ratkaistavan ongelman humanitaarinen merkitys.

7. Riittävin valmisteluin ja asianmukaisin keinoin ja välinein on varustauduttava suojelemaan koehenkilöä etäisiltäkin vahingoittumisen, vammautumisen tai kuoleman mahdollisuuksilta.

8. Kokeita saavat suorittaa vain tieteellisesti pätevät henkilöt. Kokeen suorittajilta tai sen suoritukseen osallistuvilta on kaikissa kokeen vaiheissa edellytettävä korkeimmantasoista taitoa ja huolellisuutta.

9. Koehenkilöllä tulee kokeen aikana olla vapaus osaltaan lopettaa koe, jos hän on joutunut ruumiilliseen tai henkiseen tilaan, jossa kokeen jatkaminen tuntuu hänestä mahdottomalta.

10. Kokeesta vastaavan tutkijan tulee kokeen aikana olla valmis keskeyttämään koe missä vaiheessa tahansa, jos hänellä on riittävät perusteet arvella - hyvässä uskossa, parasta mahdollista taitoa soveltaen ja huolellisesti harkiten kuten häneltä edellytetään - että kokeen jatkaminen todennäköisesti johtaa koehenkilön vahingoittumiseen, vammautumiseen tai kuolemaan.

Lisätietoja​

Mervi Kattelus
Terveyspolitiikan asiantuntija
Puh. 050 5415784
[email protected]
 
Jatkan vielä hieman...Tuosta mainitusta länsimaiden tilasta kertoo myös se että jo tähän mennessä (vain alle kaksi vuotta covid-19 viruksen ilmaantumisesta) koko maamaailmassa on saatu annetua jo yli 6 miljardia rokoteannosta. Se kertoo siitä että lääketieteen tutkimus ja rokotteiden tuotanto on kyennyt erittäin hyvään saavutukseen.
- siis länsimaat ovat suoriutuneet hyvin... ikävä sanoa mutta kaikki eivät ole siihen tyytyväisiä.
- eivät edes kaikki nettipalstoille kirjoittelevat.

Minä olenkin kiinnittänyt huomiota, että nämä ns. rokotteiden ystävät eivät ole tyytyväisiä siihen päämäärään, johon on pyritty ja joka on saavutettu.

Tilanne on todella hyvä.

Mutta se ei riitä, eikä sen haluta riittävän. Ja jos nyt veikkauksen heitän vielä: tämä on todennäköisesti se tapa, jolla nollataan rokotuskampanjan hyödyt.

Tästä eteenpäin homma korruptoituu täysin.
 
Tuo "Patun" esimerkki kuulostaa ihan normaalilta ja asialliselta oireilulta..

1. piikin jälkeen vasta-aineita kertyy elimistöön... Sitten kun tulee toinen piikillinen "hyökkääjiä", elimistö on aikasempaa paremmin varautuneena ja iskee oikein "olantakaa". Samalla myös vasta-aineita kehittyy "roppakaupalla" lisää.
- näin niinkuin maallikon ymmärryksellä ajateltuna..
 
Minä olenkin kiinnittänyt huomiota, että nämä ns. rokotteiden ystävät eivät ole tyytyväisiä siihen päämäärään, johon on pyritty ja joka on saavutettu.

Tilanne on todella hyvä.
Koronan osalta ollaan tyytyväisiä. Kaksi piikkiä on jo saatu ja kolmaskin luvassa. Joten ollaan tyytyväisiä - ei voi valittaa.
Kaiken lisäksi tuli jo alustava ilmoitus kausiflunssan rokotuksesta...sekin otetaan vastaan innokkaana.

Vaikka vielä vuosi sitten näytti kurjalta niin juuri tällä hetkellä - tilanne on tosiaankin hyvä!
 
Kaksi piikkiä saatu ja kolmannen otan jos mahdollista.

Ilman rokotteita Suomessa olisi arviolta 10000 koronakuolemaa tähän mennessä.
Eli vaikkapa 1000 rokotekuolemaa olisi ihan hyväksyttävä taso vielä. Katsoin kuitenkin haittatilastoja:
Vakavina haittoina on ilmoitettu nuhaa ja kuumetta yms.

Kuolemantapaukseen liityviä haittoja on vain muutamia, paljon vähemmän kuin voisi olettaa. Näistäkin 1/3 ei liity millään tavalla rokotukseen ja 1/3 on vain ajallinen yhteys rokotehetkeen.

Ainakin Suomessa on aivan turhaa puhua laajoista rokotehaitoista koronarokotteen osalta.

Edit, Lallin pyytämiä linkkejä:
Rokotehaitoista tietoa:

Arvio jonka tein 2020 maaliskuussa kuolleiden määristä Suomessa. Vaikka kaikki detaljit ovat tarkentuneet vuosien kuluessa niin uutisessa oleva arvio maailman tilanteesta on hyvä. Twiitti numero 570 tuossa ketjussa.
 
Viimeksi muokattu:
Mistä helvetistä sä vedät noita lukujasi? Ai joo... Älä edes vastaa. :LOL:
Mites kun nimenomaan laajan piikki kattavuuden maissa on nimenomaan moninkertaiset määrät tautia. Piikit luovat variantteja, tuhoavat immuniteetin, pistävät ihmisen kylvämään vaarallista piikkiproteiinia ympäristöönsä, ja eritoten kylvämään koronavirusta paljon paljon enemmän kuin "rokottamattomat".
Tämä kaikki on puhdasta faktaa mutta ei osu reseptoriin niin ei osu...

Kuten jo aiemmin linkkasin uutisen käännän sen tiivistetysti suomeksi.

Jenkkien elintarvike ja lääkeviraston FDA:n asiantuntijat äänestivät juuri 16-2 tehostepiikkejä vastaan. Piikit tappavat vähintään 2 ihmistä 1 pelastettua kohden. Toisekseen piikkien tappamat ovat kaikista ikäluokista, joten tuho on monin verroin pahempaa.
Joku tulee vielä väittämään että haitta vs hyötysuhde on siinä sitten kohdillaan. Ei siinä sitten mitään...
 
Viimeksi muokattu:
On se varmaan aika mielenkiintoista olla töissä hengityskoneyksikössä!
Niiden suojavarusteiden jatkuva pitäminen, pukeminen ja riisuminen puuduttaa varmasti.
Suurin osa mekaaniseen hengitykseen intuboiduista korona-potilaista kuolee.
Uuusi potilas sijoitetaan koneesen heti kuollut on siirretty pois. Tietenkin se pestään ennen uutta potilasta.
Siellä saa laskea ruumiita.
Hyvä paikka, jossa asiakkaat eivät valita.
Kaikki ketkä heräävät intuboinnista ovat onnellisia että yleensä ovat hengissä. Yleensä heille annetaan useasti myös kortisonia joka sivutuotteena parantaa mielialaa.

Intubointi voidaan tehdä joko tökkäämällä putki suoraan suusta henkitorveen tai sitten trakeostomialla, jossa kurkkuun tehdää viilto johon asennetaan hengitysputki.
Nykyään ajatellaan että trakeostomia olisi parempi ratkaisu. Jos oikein käsitin niin sitä käytetään sekä hengityskoneen kanssa että ilman?
Miten on Suomessa?
Koneellisessa hengityksessä myös keuhkopalkeiden lihakset paralysoidaan etteivät ne vastustaisi hengityskonetta.
Lääketieteen mailma on mielenkiintoista!
Keuhkokoneeseen joutuminen on masokistin unelma vaikka siinä olisikin jonkinlainen anesteesia.
 
Varmasti vittumainen paikka! Voin vain kuvitella Israelilaisen hoitohenkilökunnan turhautumisen siitä, että nyt 85% letkuissa makaavista, makaavat siellä piikkien takia. Siinä missä lähes täysin rokottamaton Intia on kuivilla koko "koronasta" perinteisillä hoitomuodoilla.
Kuinkahan kauan tämä ihmisten tahallisen tappamisen ja vammauttamisen annetaan jatkua tietyissä maissa?
Juustohöylä! FDA on siis nykyään putinistien virasto? Hokemalla lähteen nimeä teet vain itsestäsi dorkan.
Mutta kipu näyttää olevan kova kun todellisuus ja roskamedian valeuutisten varaan rakennettu maailmankuva eivät kohtaakaan :)
 

Nyt on niin kova väite että lähde täytyy tarkistaa.

Ja mikäs siinä, tässä on kyseisen FDA:n toimikunnan 17.9.2021 kokouksen nettisivut:

https://www.fda.gov/advisory-commit...mittee-september-17-2021-meeting-announcement

ja Youtubessa oleva FDA:n virallinen tallenne juurikin kyseisestä himpun yli 8 tuntia kestäneestä kokouksesta:


Katotaan mitä paljastuu. Jos tuo on totta niin täytyy sanoa että kyllä on Putinistit nyt vallanneet Ameriikan. Taas. Ensin ne valtasi Intian ja nyt ne on jo Ameriikan maassa.

Varmistumista odotellessa voikin sitten lueskella noita Nurnbergin säännöksiä ja miettiä tulevia oikeudenkäyntejä?
 
Viimeksi muokattu:
Back
Top