Koronavirus Suomessa

Kirjastot on hyviä paikkoja sen vuoksi että ne pystyy erotteleen osastot selkeästi. Siellä lukee isolla Fiktiot tai Tietokirjallisuus. Internet ei pääse edes lähelle tuota vaan kaikki on sekaisin kuin Jokisen eväät. Modernin yhteiskunnan suurimpia haasteita.

Mutta onhan sen pakko olla totta kun Lalli nämä viisaudet netistä ihan itse luki ja meille muille tiedotti. :alien::poop:
 
Ymmärrän teitä. Harmittaa oma typeryys mihin on menty lankeamaan, eikä asiaa voi enää peruuttaa. Kognitiivinen dissonanssi astuukin tässä kuvaan ja mikäs on tasoistensa kanssa toistella 5g, putin ja liskoihmisläppää. Valtavasti ahdistusta ja pahaa oloa.
Totuus tekee kipiää. Ja tämä on vasta jäävuoren huippu. Varsinaiset peijaiset ovat vasta alkamassa.
Olen täällä- tukenanne ja aina valmiina kertomaan mitä tuolla maailmassa tapahtuu. (y) :cool:
 
hei minä luen mielelläni sekä Johan6:n että Myrskyhiiren kirjoituksia, älkää nyt tapelko ja banneja hankkiko :D :D :D

Joo täytyy palata asialinjalle. Ja katsoa ekana tuon 8 tunnin pläjäyksen keskusteluosio, jotta kuulee mikä oli komitean jäsenten mielestä se syy, ettei boostereita nyt tarvita universaalisti.
 
Kaksi piikkiä saatu ja kolmannen otan jos mahdollista.

Ilman rokotteita Suomessa olisi arviolta 10000 koronakuolemaa tähän mennessä.
Eli vaikkapa 1000 rokotekuolemaa olisi ihan hyväksyttävä taso vielä. Katsoin kuitenkin haittatilastoja:
Vakavina haittoina on ilmoitettu nuhaa ja kuumetta yms.

Kuolemantapaukseen liityviä haittoja on vain muutamia, paljon vähemmän kuin voisi olettaa. Näistäkin 1/3 ei liity millään tavalla rokotukseen ja 1/3 on vain ajallinen yhteys rokotehetkeen.

Ainakin Suomessa on aivan turhaa puhua laajoista rokotehaitoista koronarokotteen osalta.

Edit, Lallin pyytämiä linkkejä:
Rokotehaitoista tietoa:

Arvio jonka tein 2020 maaliskuussa kuolleiden määristä Suomessa. Vaikka kaikki detaljit ovat tarkentuneet vuosien kuluessa niin uutisessa oleva arvio maailman tilanteesta on hyvä. Twiitti numero 570 tuossa ketjussa.

Tuo Shamaanin lukuihin perustuva laskelma on kyllä hyvin kestänyt aikaa ja ottaen huomioon 70-vuotta täyttäneiden eristäytymisen ja vanhainkotien ainakin Ruotsia paremmin onnistuneen suojaamisen ennen rokotteiden saapumista, ihan rimmaa yhteen toteuman kanssa.

Ja itsekin laskin ja kirjoitin aikanaan että ikäihmisten osalta tuo kuolemanriski rokotteesta on mitätön verrattuna koronasta heille aiheutuvaan kuolemanriskiin.

Nyt kuitenkin kaksi uutta muuttujaa on tullut sotkemaan tätä kuviota ikäihmistenkin osalta, ensimmäinen lienee riidaton, jälkimmäinen sitten kiistetympi yleistajunnassa eli:

1) rokotteen antaman suojan erittäin lyhyt kesto huonontaa hyöty-haitta -suhdetta, sen enemmän mitä pidemmälle boostereita pitäisi ottaa

ja ennenkaikkea:

2) ivermektiinin (ja hydroksiklorokiinin) teho tehokkaina ennaltaehkäisevinä ja käytännössä ilmaisina lääkkeinä (myös combona muitten lääkeaineiden kanssa) on tullut vahvistetuksi tutkimuksellisten näyttöjen lisäksi myös Intian esimerkillä (Epidemiat maailmalla -ketjusta löytyy paasutusta siitä). Ne havaittiin rokotuskampanjaa vetävien tahojen toimesta niin tehokkaiksi, että niitä piti yrittää väittää vaarallisiksi ensin Surgisphere:n tekaistulla datalla ja sitten muokkaamalla niistä tehtyjä kokeita toimimattomiksi (hydroksiklorokiinin anto vaarallisen korkeilla eli tappavilla annoksilla loppuvaiheessa menossa oleville koronapotilaille, vaikka sen teho on ennaltaehkäisevänä tai taudin alkuvaiheessa annettuna; ivermektiiniä annettiin myös vaarallisen korkeina annoksina):

https://www.realclearpolicy.com/art...denied_smoking_causes_lung_cancer_575139.html

"Over-Politicized HCQ Debate Tarnished Reputation of Leading Medical Journals

NIH and FDA are not the only institutions to have besmirched themselves in the sad, tragic, and over-politicized HCQ debate. Two leading medical journals have also put politics above medicine and scientific integrity. Last spring, The Lancet published false research produced by a dubious company named Surgisphere to smear HCQ. The New England Journal of Medicine also published false information produced by this company on the safety of hypertension drugs among Covid-19 patients and ivermectin’s ability to prevent Covid-19 deaths. This resulted in worldwide institutional responses such as WHO quitting its HCQ arm in the worldwide solidarity trial and changes in treatment protocols in many countries."

https://www.ukcolumn.org/article/th...fleaGx7zhkERXz34FBTr9q4S8VNMxQsWkt22fsv3ay1hc

The Hydroxy-chloroquine Scandal

"The recommended hydroxychloroquine dose for an adult in the UK is no more than 200 — 400 mg per day. In France, 1800 mg per day is considered to be lethal poisoning.

Yet, across 175 UK hospitals, 1542 patient participants in the Recovery Trial were given 2400 mg (six times the recommended maximum dose), in the first twenty-four hours. This was followed up by ten days at twice the recommended maximum dose at 800 mg.

It isn't really clear what the objective was. This wasn't so much a trial of effectiveness; it looked more like an experiment in toxic poisoning. That would seem to account for the atrocious mortality rate."


https://www.newindianexpress.com/na...PmfatApN2njVUUno1b8QEF_qDN_8Fah3voCWlhsZfy-g4

ICMR writes to WHO disagreeing with HCQ assessment, officials say international trial dosage four times higher than India
-----


Nurnbergin säännöstön pykälän 2. mukaan ihmiskokeen (olemme kaikki osana mRNA-rokotteiden turvallisuus- ja tehotutkimusta) tekeminen (jatkaminen) on laitonta jos muilla keinoilla päästään vastaaviin tuloksiin. Puhumattakaan sitten tuosta 1.pykälästä eli informoidusta suostumuksesta.

Miksi valita kansallissosialismi kun muitakin vaihtoehtoja on?
 
On se jännä, että näitä potilaita ei ole hoidettu kuntoon kun kerran on olemassa lääkekin.
Varmasti lääkäreiden salaliitto jossa pyritään pääsemään maailman herruutta.
Älä huoli,


tämän päivän jälkeen taas alkaa rauhottua hetkeksi.

Simpauttaja
 
Kirjastot on hyviä paikkoja sen vuoksi että ne pystyy erotteleen osastot selkeästi. Siellä lukee isolla Fiktiot tai Tietokirjallisuus. Internet ei pääse edes lähelle tuota vaan kaikki on sekaisin kuin Jokisen eväät. Modernin yhteiskunnan suurimpia haasteita.

Niin,

Ehkä noiden fiktio- juttujen taustavoimat ovat päässeet tavoitteeseensa, koska suuri osa tämän ketjun kirjoituksista käsittelee nykyään vaihtoehtoisia medioita ja sitä että kansalaisille valehdellaan. Ehkä sitten niin on hyvä. Tätä samaa sapluunaa voidaan ajaa jokaiseen Suomen turvallisuuteen liittyvään keskusteluun. Selvää, minkä ilmansuunnan etu se on.

Simpauttaja
 
Sonnalla on tapana nousta pintaan.

Näitä voi näyttää ihmisille aamusta iltaan eikä suurin osa suostu ottamaan niitä vakavissaan. Tämän suuruusluokan kusetusta on melkein mahdoton myöntää jos ei ole hokannut samankaltaisia juttuja jo paljon paljon aikaisemmin. Nuokin kaikki videot terveydenhuollon ammattilaisista on vain otettu täyden kuun aikaan. Ei syytä huoleen.

Olli Tammilehto kiteyttää koronailmiöönkin liittyvän tiedonhallinnan todella hyvin, vieläpä Suomessa nimiin ja heidän ammatilliseen kiertoonsa sitoen:

http://www.tammilehto.info/blogi/20...tos-voi-edistaa-sairautta-ja-pahoinvointia/?/

"Erityisen voimakasta tämä byrokraattinen tiede on ollut 50 viime vuoden aikana instituutioissa, joiden tarkoitus on ollut edistää ihmisten terveyttä. Autoritäärinen henki ja byrokraattiset säännöt ovat kahlinneet lääkäreitä ja tutkijoita. He eivät ole voineet tai uskaltaneet poiketa vallitsevasta ”totuudesta”, vaikka tutkimustulokset ja käytännön kokemusperäinen tieto näyttäisivät sitä vaativan.11

Globaalin terveysvirkakoneiston vaikutusta vahvistaa se, että monien maiden terveys- ja sairausbyrokratian johtajien uraan kuuluu työskentely kansainvälisissä organisaatioissa. Esimerkiksi THL:n terveysturvallisuusosaston johtaja Mika Salminen on työskennellyt Euroopan tautienehkäisy- ja -valvontakeskuksessa ja toimii edelleen sen tehtävissä Suomessa. Hän on myös WHO:n vallankäytön mahdollistavan Kansainvälisen terveyssäännöstön Suomen ”käskynhaltija”.12

THL:n johtava rokotusasiantuntija Hanna Nohynek on työskennellyt asiantuntijana mm. WHO:ssa, EU:ssa, Kansainvälisessä rokotustutkimusinstituutissa ja Rokotusliitto GAVI:ssa13. Hän on tällä hetkellä WHO:n rokotuksista vastaavan strategisen asiantuntijaneuvonantajaryhmän (Strategic Advisory Group of Experts on Immunization) jäsen14.

Byrokratian rinnalla virallisten asiantuntijoiden mahdollista väärässä olemista selittää korruptio. Lääke- ja rokoteyhtiöt turmelevat terveydenhoitojärjestelmää kaikilla tasoilla15. Korruptio ulottuu myös lääketieteellisen tiedon tuotantoon. Maailman arvostetuimman lääketieteellisen journaalin Lancetin päätoimittaja Richard Horton totesi vuonna 2004: ”Tiedelehdistä on tullut lääketeollisuudelle työtä tekeviä tiedon pesijöitä.” Niin ikään arvostetun British Medical Journal -tiedelehden päätoimittajana 25 vuotta vaikuttanut Richard Smith kirjoitti puolestaan samana vuonna: ”Lääketieteelliset journaalit ovat lääkeyhtiöiden markkinointiosaston lisäke”.16

Korruption yksi muoto on ”pyöröovi-ilmiö”: samat ihmiset ovat johtavissa asemissa vuoroin yksityisissä yhtiöissä, vuoroin näitä yhtiöitä valvovissa, terveyspolitiikasta päättävissä ja rokotetilauksia tekevissä valtiollisissa elimissä. Tästä esimerkki on THL:n infektiotautien torjunta- ja rokotusyksikön päällikkö Taneli Puumalainen, joka oli vuosina 2007-2012 GSK Biological -yhtiön lääketieteellinen johtaja17. Yhtiö on GlaxoSmithKline-lääkekonsernin rokotteita tuottava haara. GSK on maailman kuudenneksi suurin rokotteiden valmistaja. Se on usein jäänyt kiinni korruptiosta. Vuonna 2012 se joutui maksamaan kolme miljardia dollaria korvauksia räikeistä korruptiorikoksista ja lääkkeiden vaarallisuustietojen pimittämisestä18. THL:n Hanna Nohynek puolestaan on ollut teknisenä neuvonantajana Pfizer, Novartis ja Sanofi Pasteur -rokoteyhtiöissä19.

Eli siis globaali byrokratia ja sen luoma tyhmyys sekä suuryhtiöiden harjoittama tieteen ja joidenkin ihmisten korruptoiminen voi selittää sen, miksi viralliset terveys- ja sairausasiantuntijat voivat olla väärässä. Nämä ihmiset voivat hyvinkin uskoa tekevänsä hyvää. Mitään laajaa tuhansia tai miljoonia ihmisiä kattavaa maailmanlaajuista salaliittoa ei tarvita sellaisen terveyspolitiikan luomiseen, joka ei edistä terveyttä vaan muita päämääriä. Nämä päämäärät taas muotoutuvat ylikansallisen kapitalistisen luokan yhteistyöelimissä, joille ihmisten sijasta tärkeintä on suurten ylikansallisten yhtiöiden terveys ja hyvinvointi.

Olli Tammilehto"
 
Jep! Kun ihminen on tarpeeksi manipuloitu, ei mikään, siis mikään saa tajuamaan.
Vrt Liisa Jaakonsaaren vieressä räjähti brysselissä pommi. "Islam on rauhan uskonto. Lisää miljardeja kotoutukseen. Meillä on tilaa!"
 
Ettei totuus unohtuisi. Myrkynkeittäjä kuten Rämet, Salminen ja muut mulkerot eivät takuulla ole ottaneet piikin piikki. Ja tuskin ministeritkään. Viekää silti lapset ja nuoret teuraalle.
Screenshot_20210920-225202_Twitter.jpg
 
Globaalin terveysvirkakoneiston vaikutusta vahvistaa se, että monien maiden terveys- ja sairausbyrokratian johtajien uraan kuuluu työskentely kansainvälisissä organisaatioissa. Esimerkiksi THL:n terveysturvallisuusosaston johtaja Mika Salminen on työskennellyt Euroopan tautienehkäisy- ja -valvontakeskuksessa ja toimii edelleen sen tehtävissä Suomessa. Hän on myös WHO:n vallankäytön mahdollistavan Kansainvälisen terveyssäännöstön Suomen ”käskynhaltija”.12

THL:n johtava rokotusasiantuntija Hanna Nohynek on työskennellyt asiantuntijana mm. WHO:ssa, EU:ssa, Kansainvälisessä rokotustutkimusinstituutissa ja Rokotusliitto GAVI:ssa13. Hän on tällä hetkellä WHO:n rokotuksista vastaavan strategisen asiantuntijaneuvonantajaryhmän (Strategic Advisory Group of Experts on Immunization) jäsen14.

Olli Tammilehto"

Hyvä Myrskyhiiri.

Tuot välillä hyviä pointteja, kun _ilmiselvästi_ valtamedialla lähtee lapasesta. Tosin niihin onkin helppo tarttua.

Mutta esim. tuossa lainatussa on iso ongelma. Olen itsekin nostanut esille, että ZeroCovid-ryhmä on hyökännyt Nohynekia vastaan. Tämä Tammilehto tekee saman. Nohynek on ollut merkittävänä jarrumiehenä median psykoosille, ja ZeroCovid työryhmän idioottimaisille ehdotuksille.

ZeroCovid on päässyt terveysministeriöön ja hallitsee melkoista osaa Suomen koronauutisoinnista. Välillä tullut tunne, että tämä epämääräinen konsulttifirma hallitsee Suomen koronapolitiikkaa, tai ainakin on lähellä sitä.

Olli Tammilehto hyökkää niitä muutamia virkamiehiä vastaan, jotka ovat vastustaneet länsimaiden ja Suomen yhteiskunnan 'kiinalaistamista'.

---

Kun kuuklaa Tammilehdon, niin tulee ilmastouskontopaskaa heti silmille.

Jos Nohynekilla lähtee lapasesta, niin toki lähden itsekin kritisoimaan.
 
Ei vitun vittu. Koronapassi. Se juna meni jo, emme tarvitse mitään tartuntatutiläpyskää, jolla kertoa kukaa saa mennä ja mihin. Ihan pelkkä kontrollointiväline ja varmasti joku greatreset -ajatustyöpajan hengentuote.


Meanwhile in Norway....

 

SOSIAALI- ja terveysministeriön (STM) piti järjestää tiistaina 21.9. kello 11.30. tiedotustilaisuus tartuntatautilain muutoksista. Tilaisuus siirtyy uuteen ajankohtaan, josta tiedotetaan myöhemmin.

Päätapahtumat

NYT

Tiedotustilaisuus on PERUTTU


Varmaan olivat tiedottamassa jäätävistä maahantulorajoituksista, mutta lukivat lehdestä Norjalaisten suhtautuvan tautiin kuin influenssaan ja poistavan kaikki rajoitteet, niin tuli kiire perua tilaisuus.
 
Hyvä Myrskyhiiri.

Tuot välillä hyviä pointteja, kun _ilmiselvästi_ valtamedialla lähtee lapasesta. Tosin niihin onkin helppo tarttua.

Mutta esim. tuossa lainatussa on iso ongelma. Olen itsekin nostanut esille, että ZeroCovid-ryhmä on hyökännyt Nohynekia vastaan. Tämä Tammilehto tekee saman. Nohynek on ollut merkittävänä jarrumiehenä median psykoosille, ja ZeroCovid työryhmän idioottimaisille ehdotuksille.

ZeroCovid on päässyt terveysministeriöön ja hallitsee melkoista osaa Suomen koronauutisoinnista. Välillä tullut tunne, että tämä epämääräinen konsulttifirma hallitsee Suomen koronapolitiikkaa, tai ainakin on lähellä sitä.

Olli Tammilehto hyökkää niitä muutamia virkamiehiä vastaan, jotka ovat vastustaneet länsimaiden ja Suomen yhteiskunnan 'kiinalaistamista'.

---

Kun kuuklaa Tammilehdon, niin tulee ilmastouskontopaskaa heti silmille.

Jos Nohynekilla lähtee lapasesta, niin toki lähden itsekin kritisoimaan.

Huomasin Tammilehdolta tuon saman, että ilmastojuttuja propagoi.

Otan palautteen vastaan Nohynekin osalta, hänhän itsekin muistaakseni ihmetteli kovaan ääneen YLE:n haastattelussa, miten tavoite koronan osalta on yhtäkkiä siirtynytkin terveydenhuollon ylikuormittumisen ehkäisemisestä ihan jonnekin muualle ja toi esimerkkejä muista tautiryhmistä ja niiden kanssa elämisestä. Mutta häneltä on toisenlaisiakin ulostuloja, jotka ei näytä yhtä mairittelevilta.

Vastaavasti itsellä särähti tuo Mika Salmisen nostaminen tikunnokkaan, kun omien havaintojen mukaan vaikuttaa kuitenkin kelpo mieheltä.

Taneli Puumalaisen osalta sen sijaan mielestäni osuu kohdalleen, hän on ollut jo ennen koronaa edistämässä GSK:n etua virkatehtävässään ja nyt näyttää että samansuuntainen meno jatkuu.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/201807132201073848

Oikeuskansleri selvityttää valtion laitoksen riippumattomuuden - IS: lääkärit väittävät THL:n vaarantavan ihmishenkiä lääkejätin rahoittaman tutkimuksen takia​


Kokonaisuutena tuo Olli Tammilehdon kirjoitus on kuitenkin mielestäni varsin ansiokas.
 
hei minä luen mielelläni sekä Johan6:n että Myrskyhiiren kirjoituksia, älkää nyt tapelko ja banneja hankkiko :D :D :D
Ei tässä keskustelussa ole minun puoleltani mitään erityistä vääntöä..

Koronan ja kaiken muunkin terveydenhuoltoon liittyvän asian osalta luotan 100%:sti suomalaiseen järjestelmään ja alan kotimaisiin asiantuntijoihin.
- kaikki kommenttini lähteävät tältä pohjalta. Eikä tavallisella maallikolla (siis ilman terveydenhuollon/lääketieteen koulutusta) ole juuri muuta mahdollisuuttakaan.

Toisekseen pidän kotimaisen terveydenhuollon kokonaisvaltaista osaamista erittäin tärkeänä osana suomalaisen yhteiskunnan turvallisuutta.
- luotan siihen että Suomen terveydenhuolto ja sen henkilöstö pyrkii kaikessa tekemään parhaansa suomalaisten hyvinvoinnin suhteen.
- siksi hieman oudoksun että erityisesti maanpuolustusaiheita käsittelevällä foorumilla pyritään luomaan kuvaa siitä että meillä hoidetaan tai suhtaudutaan huonosti/väärin korona-pandemiaan.
- kaiken lisäksi sellaisten kirjoittelijoiden toimesta joilla ei ole edes alkeellista osaamista - ymmärryksestä puhumattakaan - koskien lääketietedettä tai terveydenhuoltoa.
- sen lisäksi oudoksuttaa anonyymien ja epämääräisiä ulkomaisia referaatteja levittävien motiivit ja moraali. Niitä voi vain arvailla.

Lisäksi olen täysin vakuutunut siitä että meillä on hoidettu koronaan liittyvät terveydenhuollon toimet erittäin hyvin. Sen näkee kun katsoo ja vertailee eri valtioiden tilastoja keskenään.
- olen myös varma siitä että tulemme myös jatkossa saamaan parhaan tiedon suomalaisilta asiantuntijoilta sekä muilta, Suomen terveydenhuollosta vastuussa olevilta toimijoilta,
https://coronavirus.jhu.edu/map.html
Tämä linkki ohjaa luotettavalle tilastosivulle. Sen tietoja referoidaan kaikkialle maailmassa.

Siis omalta puoleltani luotan ja tuon tuon esille vain ja ainoastaan samaa tietoa/sanomaa kuin kotimaan terveydenhuollon edustajat. Mitäpä muutakaan tavallinen maallikko voisi tehdä?
 
Back
Top