Laura Huhtasaari on isänmaallinen

Kiinan uhka poistuu kun sen laillinen, tasavaltalainen hallitus palaa mantereelle. Lännessä ei ole tehty mitään sen aikaansaamiseksi ennen näitä nykyisen Yhdysvaltain presidentin lanseeramia tulleja, joiden toteutumista käytännössä epäilen tosin vahvasti.
Halpatuotanto on tärkeämpi, vähät siitä jos niitä tavaroita valmistaa poliittiset vangit manner-Kiinan keskitysleireissä (Kiinan vankileirien saaristossa vuosikymmenen ollut Harry Wuhan paljasti mm. vankien valmistamia kumiteollisuuden tuotteita - kopioita Nokian kumisaappaista esimerkiksi - tuodun Yhdysvaltoihin ja todennäköisesti muuallekin länteen).

Tai ehkä ei sittenkään, koska ammoisista ajoista lähtien kiinalaiset ovat imperialismiaan harjoittaneet lähettämällä porukkaa vieraille maille. Kun puhutaan esim. Ruotsin toiseuden täyttämistä kaupunginosista, niin mitenkäs Chinatownit lähes jokaisessa läntisessä suurkaupungissa?

Muutama kuukausi sitten pääministerimme kävi hieromassa kauppoja mantereella ja Suomi otti vastaan propagandapandat.

Siis mitä vittua? Ei riitä Neuvostoliiton kaatumisen jälkeen vapaaehtoinen paluu ryssän kainaloon sitomalla perusinfraa siihen suuntaan ja jättäytyminen puolustusliiton ulkopuolelle, vaan pitää vielä tuppautua Kiinan kommunistihallinnonkin yhteyteen.
 
Viimeksi muokattu:
Kiinan uhka poistuu kun sen laillinen, tasavaltalainen hallitus palaa mantereelle.

Niin tämä fakta tuppaa tavalliselta länkkäriltä unohtumaan tuon tuostakin.

Aivan kuten sekin, että Fredrik I Barbarossa ei ole kuollut, vaan on unessa Kyffhäuserin vuoressa. Kun korpit lakkaavat lentämästä vuoren ympärillä (tai parta kasvaa 12 kertaa hautapaaden ympäri) Barbarossa herää ja palauttaa Saksan muinaiseen suuruuteen.
 
Back
Top