Maahanmuutto ja sen vaikutukset Ruotsissa: uutiset ja keskustelu

Ruotsi on konstruktionistisen kriminologian edelläkävijä. Rikollisuus on sosiaalinen konstruktio joka voidaan ratkaista sosialiseeraamalla rikollisten kanssa. Pääasia että pulla on tuoretta ja puhe poliittisesti korrektia.
 
Ruåttalaiset ovat nyt viimeistään julkisestikin pudottaneet hanskat, ei nenäsenkan ottoa varten vaan liian isot ja märät lapaset lipsahtivat naismaisen kapoisista kätösistä. Eikös tuommonen kaffe och tårta- kutsu ole röyhkeille rikollisille selkeä ilmoitus siitä että antaa tulla vaan, hoidan itse smörningit...
 
Yhteiskunta lähtee neuvottelemaan rikollisten kanssa?

Eihän tuollaista keksi kuin Taponen, #malmössätehdäänoikeitaasioita!

Katso liite: 34401
Tuo ei tule hyvin kyllä päättymään.. Sveamamma on ketarat levällään kuin se entinen likka heinäladossa siinä vanhassa vitsissä ja sanoo pojalle että " ota mitä haluat.." Vitsissä poika otti sen polkupyörän, tämä sulho ei taida tyytyä enää siihen?
 
Onhan tämä melkoista Pahkasikaa..

Criminals in Malmö are called to a meeting to stop escalation
UPDATED 18:08 PUBLISHED 14:11
bigOriginal.jpg

Photo: Johan Nilsson / TT

After the shootings of recent days, criminals are now called to meet with the police in Malmö. The meeting will be held on Tuesday in the hope of preventing an escalation.


Ruotsalaiset osaavat tehdä alistumisesta(kin) taidetta :LOL:
 
Ruåttalaiset ovat nyt viimeistään julkisestikin pudottaneet hanskat, ei nenäsenkan ottoa varten vaan liian isot ja märät lapaset lipsahtivat naismaisen kapoisista kätösistä. Eikös tuommonen kaffe och tårta- kutsu ole röyhkeille rikollisille selkeä ilmoitus siitä että antaa tulla vaan, hoidan itse smörningit...

Riippuu miten se tehdään.

Jos jokainen kerhotalo, jokaisen johtajan koti, heidän läheistensä kodit jne. ratsataan armeijan avustuksella samaan aikaan kun johtajien kanssa diskuteerataan ja samassa yhteydessä jokainen ratsaamista estävä tai hidastava koira, ihminen tai epämääräisesti ihmiseltä näyttävä Homo Bastardius -heimoon kuuluva ammutaan niille sijoilleen, niin viesti varmaankin menee perille.

Tuommoinen operaatio pitäisi tietenkin ulottaa kohdistumaan myös rikollisjärjestöjen luottoasianajajiin. Nämä pitäisi samalla saada syytteisiin ja menettämään toimilupansa.

Käytännössä Ruotsi on siis jo niin kaukana siitä tilanteesta, jossa liberaalilla demokratialla on toimintamahdollisuuksia, että paluu toimivaan yhteiskuntaan edellyttää nykyisten sääntökirjojen ja lakien ulkopuolelle astumista.

Käytännössä tilanteen korjaaminen saattaisi vaatia poliisin ja sisäministeriön ylimpien portaiden piirissä erittäin laajoja muutoksia. Polpo ulos ja swat sisään.

Jos organisoituneet ja/tai verkostoituneet ryhmät käyttävät sotilasaseita, sotilaallisia taktiikoita ja jos valtio on samalla menettänyt alueellisesti tai laajemmin väkivaltamonopolinsa niin tilannetta pitää tarkastella terrorismin ja sisällissodan sääntökirjojen läpi.

Jos valtion väkivaltamonopoli on menettänyt uskottavuutensa, niin ikävä kyllä se ei palaa ilman valtiollisen väkivallan käyttämistä. Väkivaltaisten ryhmittymien näkökulmasta sellaista asiaa kuin väkivallaton väkivaltamonopoli ei ole olemassakaan.

Sekä Ranska, Saksa ja Italia onnistuivat aikanaan kitkemään punaisen terrorismin maaperiltään. Mikään niistä ei onnistunut eikä olisi onnistunut siinä sääntökirjaa noudattamalla.

Jos joku on lukenut kirjoituksiani pitkältä ajalta, niin mieleen on ehkä jäänyt että olen palstalla kaikkein jyrkimmin poliisien ja muiden laillisuusvalvonnan elinten oman toiminnan tiukkaa laillisuutta ja siitä poikkeamisen ankaria seurauksia vaativia kirjoittajia. Tämä siksi ja silloin kun poliisin pitäminen puhtaana ja läpinäkyvänä suojelee yhteiskuntaa.

Mutta silloin kun yhteiskunta on jo menettänyt asemansa, ollaan eri tilanteessa. Silloin tarvitaan aivan toisenlaisia menetelmiä. Jos laki ja avoimuus suojaa yhteiskunnan uhkia enemmän kuin yhteiskuntaa niin silloin tehokkuusvaatimus astuu tapauskohtaisesti läpinäkyvyyden ja tiukan laillisuuden ohi. Ruotsi on käsitykseni mukaan tässä tilanteessa.
 
Nii et meinasivat lopettaa kaiken paskan tarjoamalla muutamalle soturille kahvit ja pullat keskustelun merkeissä. Tulee toimimaan 99.95% varmuudella !

Voi se toimiakin, jos samalla sallivat jengeille etupiirijaot. Lähiö lähiöltä ja katu kadulta jaetaan läänitykset kuin Kustaa Vaasan aikana ikäänsä.

Ei tietysti virallisesti, mutta ainahan poliisi voi sattua olemaan fikapaussilla tai muuten vaan katsoa väärään suuntaan. Se kuuluisa tutkintakaan ei ota selkoa osasta rikoksia. Ei vaan löydy epäiltyjä, ei näyttöä, ei mitään..

Ei kyllä kuulu länsimaiseen oikeusvaltioon, mutta minkäs teet..
 
Sanoisin että Ruotsin pelastaa enää sotilasvallankaappaus tai Fasistinen vallankumous...

Kumpikaan noista ei pelastaisi mitään.

Ruotsi on Libanonin tiellä ja niin pitkällä, että suunta tuskin kääntyy kovin helposti. Yleisen mielipiteen ja politiikan muutos voi pelastaa jotain.

Kävi miten kävi niin tulevaisuuden Ruotsi ei ole sama valtio kuin menneisyyden Ruotsi.
 
Se on sääli, aikanaan reissasin työnpuolesta paljon Ruotsissa ja pidin maasta paljon. Ja jopa osasta ihmisiä. Se oli jotenkin semmonen pikkutarkan pikkutytön nukkekotiversio Suomesta. Pahoillaan olostani huolimatta tietyt asiat oli jo nähtävissä 2000-luvun alussa, eikä siinä mittään; tässä ollaan. Nyt olen enemmän pahoillani siitä että näitä rikollisperheitä/-sukuja alkanee siirtymään porauslautoilla tai Tornion kautta myös tänne pottunokkien luvattuun lintukotoon. Ja ne on vähän eri sakkia kuin aikanaan volvon perästä farkkuja myyneet mannet.

Rajavalvonta takaisin ja peukut pystyyn ettei Skånen islamistinen valtio kiellä nuuskan myyntiä uskontonsa vastaisena. (Eu:han tämän jo kielsikin...)
 
Kumpikaan noista ei pelastaisi mitään.

Ruotsi on Libanonin tiellä ja niin pitkällä, että suunta tuskin kääntyy kovin helposti. Yleisen mielipiteen ja politiikan muutos voi pelastaa jotain.

Kävi miten kävi niin tulevaisuuden Ruotsi ei ole sama valtio kuin menneisyyden Ruotsi.
Mutta pakko todeta, että onhan se kyllä pirunmoinen saavutus tuhota yksi oikeasti maailman parhaita (ehkä jopa paras) valtio muutamassa vuosikymmenessä. Hatunnosto ruotsalaisille tästä saavutuksesta!
 
Back
Top