Minkälaisia elokuvia te katotte?

Voisi katsoa Fritz Langin 'Dr. Mabuse, der Spielerin'. Ei mielestäni tässä kuten ei M:ssä tai 'testamentissakaan' rikollista ainesta mitenkään kyllä alustalle nosteta, kuten - tarkoittaen varmasti tämänkin ohjaajan tuotoksia - kansallissosialistit väittivät.
'Testamentti' taas ei paljoa peittele keitä se tarkoitaa esittäessään kadut väkivaltaisiksi tekeviä rikollisia tai vihjaillen väkivaltaan kehottavaa takapirua (varsinkin tohtori Goebbels käytti tätä tapaa usuttaakseen SA:n kaduille ja joka henkilökohtaisesti oli Fritz Langin 'testamentin' esittämistä kieltämässä päästyään sensuurista vastaavaksi).

Sen sijaan se kyllä antaa neljä tuntia (tämä uusin entisöinti) mielenkiintoisia kuvia Weimarin tasavallasta: ihmisistä, vaatteista, asumuksista, autoista ja toisen osan loppukohtauksessa virka-apua antavasta Reichswehristä (nahkan puute - joka vuonna 1922 varmasti oli vielä tosiasia Saksassa - näkyy rättisääristymissä ja nilkkavarsikengissä, jotka saappaat korvasivat Suuren sodan kestäessä. Siis ihan kuten tapahtui sitten seuraavassakin maailmansodassa, tosin ei rätti-, mutta kangassäärystiminä.)
 
Viimeksi muokattu:

baikal

Supreme Leader
Tunsin ammoin lumiauramiehen toistuvan uhrin. Lumiauramies kaatoi säännöllisesti tämän melkein tien päässä asuvan yksinäisen miehen postilaatikon. Erään kerran sitten paukahti huolella. Onneton postilaatikonomistaja oli ennen talvea pannut postilaatikkoonsa aivan himpan verran järeämmän tolpan. Se oli rehellinen raksalta -lainattu- I-palkinpätkä, joka oli kaivettu noin metriin asti juurestaan.

Miesten välinen skisma avoimelta luonteeltaan lakkasi tuolloin.
 

Herman30

Greatest Leader
Tuossa suosittelemassani elokuvassa maitolaiturin mies kyllästyy kun aura joka kerta kaatoi laiturin. Hän valoi maitolaiturin betonista ja vuorasi laudoilla. Voitte arvata miten aura-auton kävi...:ROFLMAO:
 

Justin Case

Majuri
En lukenut koko lirpaketta,joten en tiedä onko ollut juttua tästä: Die brucke,tubesta katselin pätkät.
 

Rauhantekijä

Respected Leader
"Badass woman" leffat on viihdyttäviä, Nikita, Colombiana, Salt, Haywire, jne...….

Kirpparilta tarttui käteen eurolla vanha ysärijysäys Long Kiss Goodnight. Ideahan tuossa oli ihan toimiva mutta kyllä wanha filmatisointi vaan on wanhaa.

Kuitenkin on yksi ylitse muiden. Black Widow

1547151273425.png
.
 

Herman30

Greatest Leader
Yleensä reisikoteloa pidetään koska vyötärö täynnä. Tuolla flikalla ei ole vyötäröllä mitään.
Walking deadissä oli tämä yks tytöntyllerö joka piti pistoolia suunnilleen polven korkeudella. Typerän näköistä oli ja varmaan epäkäytännöllistäkin.
 

Gyllis1

Respected Leader
Yleensä reisikoteloa pidetään koska vyötärö täynnä. Tuolla flikalla ei ole vyötäröllä mitään.
Voi Jeesus sentään. Jos elokuvan muina hahmoina ovat mm gammasäteilystä hirviöksi mutatoitutunut tiedemies, norjalainen ukkosen jumala ja amerikkalainen toisen maailmansodan aikainen seerumilla tuotettu supersotilas joka horrosti napajäätikössä 60-vuotta, luulisi kaikkien ymmärtävän millaiseen realistisuuden tasoon pyritään.
 
Top