Minkälaisia elokuvia te katotte?

Veit Harlanista tuli tavallaan kolmannen valtakunnan hoviohjaaja. Melkein kaikki pätkät, myös se kylmäävin manifestifilmi ovat erinomaisia.
'Der große König' on kuin tarina kolmannesta valtakunnasta itsestään.

Kannattaa todellakin katsoa.

Ikävää tosin, että ruotsittaresta tuli Harlanin luottonäyttelijätär.

mitä hyvältä saksalaiselta odotetaan.
Yksikään toisen maailmansodan sotaa käyvistä maista ei jättänyt elokuvissaan kertomatta mitä se hyvältä kansalaiseltaan odotti.
 
Viimeksi muokattu:

Fremen

Respected Leader
Hyytävä traileri, en edes tiennyt että tästä nyt leffaa pukkaa. Ihan pirun hienolta vaikuttaa, tosin jäi vähän epäselväksi onko kyseessä tv-elokuva vai minisarja - ainakin meikäläiselle siis?

 

Rauhantekijä

Respected Leader
Millaisia elokuvia me katsomme?
No katsoin eilen Mad Max: Fury Road - voi herttilei mitä sontaa.
En osaa selittää miksi katsoin kyseisen elokuvan? Tai ehkä sen takia että osaa ainakin arvostella kun katsoo kokonaan. Mutta jo, hirveetä sontaa.
.
 

Fremen

Respected Leader
Johan nyt on perkele... näitä pukkaa, uusi Joker!

EDIT: näyttää ihan häkellyttävän masentavalta. Viihdearvo tossa oli tasan nolla.

 

Falangi

Kenraali

Sarek1

Ylipäällikkö
Elokuvarintamalla ei mitään uutta. No, odotellessa täytyy keksiä jotain hupia, ettei käy näin;
all work makes Sarek1 a dull boy
all work
makes
Sarek1
a dull boy
jne.
Scifiaiheisia lyhytelokuvia löytyy sinäputkesta tunnisteella DUST. Ja siellä on myös varsin lupaavia sellaisia. Laitetaan tässä teaseriksi lähiajan nykypäivää länsinaapurista (en muista, oliko joku joskus linkannut tämän aiemmin).
 

Protheon_93

Ylipäällikkö
Avengers Endgamen kävin katsomassa keskiviikkona ensi-illassa. Oli mahtava fiilis. Teatteri pakattu täyteen katsojia, vuoden odotus ja hype palkittiin ja huumori upposi hyvin elokuvassa, minkä huomasi salin reaktiosta. Ja oli kyllä eeppinen ja dramaattinen loppu 11 vuoden putkelle.

Nyt vaan odottelemaan, että mitenkä Marvel lähtee jatkamaan tätä sarjaa.
 

tulikomento

Greatest Leader

oml

Kapteeni
Vapun kunniaksi Speden paskin elokuva Naisen logiikka.

Jos elokuvan tartsani sekoilu unohdetaan, niin ei tuo minusta niin älyttömän huono ollut, Pikkupojat elokuvakin oli minusta paskempi jota en viimeksikään muistaakseni jaksanut katsoa loppuun asti.
 

tulikomento

Greatest Leader
Katselin elokuvan Railway Man. Sotadraama. Singaporessa 1942 japanilaisten vangiksi jäänyt brittisotilas joutuu Thaimaahan rautatietä rakentamaan (vrt. elokuva Kwai-joen silta). Päähenkilö joutuu kokemaan raakaa ja julmaa kohtelua rääkkäämisineen ja kidutuksineen. Sodan jälkeen tämä elää pahasti traumatisoituneena elämäänsä Britanniassa. Mutta pikkuhiljaa sodan traumat nousevat pintaan ja tästä kärsii perhe-elämä. Sitten käy ilmi, että miestä piinannut japanilainen salaisen poliisin mies toimii Thaimaassa sotamuseon oppaana. Saadakseen rauhan demoneiltaan päättää päähenkilö matkustaa takaisin Thaimaahan ja kohdata kiduttajansa.

Hyvä draama. Perustuu tositapahtumiin.

 

tulikomento

Greatest Leader
Katselin äsken. Ihan kohtuullinen sukellusvenejännäri ja kuvaa tapahtumia ilmeisen realistisesti. Oli kyllä ihan uskomatonta vatulointia Venäjän laivastolta. Ylpeys esti pyytämässä ajoissa apua briteiltä ja norjalaisilta jotka olisivat todennäköisesti kyenneet pelastamaan vielä elossa olleet Kurskin miehistön jäsenet.

 
Top