Minkälaisia elokuvia te katotte?

Carl

Kersantti
Tuli joku aika sitten käytyä kattomassa. Kertoo Mumbaissa 2008 tapahtuneista terrori-iskuista, keskittyen Taj hotelliin. Katsoessa tulee riipivä tunne viranomaisten avuttomuudesta ottaa tilanne haltuun, samalla kun hotellin henkilökunta ja vieraat käyvät selviytymiskamppailua hotellin sisällä. Yllättävä aihe näin poliittisen korrektiuden aikakaudella.

 

Maidan

Respected Leader
Wellington paranormal 6 jakso
:ROFLMAO:
Tässä:
 

Merten sheriffi

Greatest Leader
Hunter Killer nyt vasta katsottu. Ihan ok aivot narikkaan viihdettä. Kuten osasin odottaa, niin kyseessä oli asteen suuremman budjetin tv elokuva. Valtaisa määrä trikkikuvaa vai mitä se tänä päivänä onkaan pisti silmään. 2/5*
 

Leaderwolf

Ylipäällikkö
Oliko tämä jo täällä? Tässä mennään alkuperäisten hengessä. Ne viime vuosina nähdyt persraiskatut jatko-osat kannattaa pyyhkiä pois muistista.
Kyl mä toisaalta tykkäsin Salvationista. Siinä näkyi itse sotaa ihmisten ja koneiden välillä. Tomahawk isku, A-10 runtua, rag tag lentotukikohtaa, erikoisjoukkojen maihinlaskua, yms
 

tulikomento

Greatest Leader

inscout

Ylipäällikkö
Ehkä ollutkin täällä, mutta jos pitää rikoselokuvista niin suosittelen vuodelta 1985 To Live and Die in L.A. Mielestäni hyvä. Vähän Heatin tyyppinen ilmapiiri. Ei mikään räiskintä mutta toimintaakin kyllä riittää.

Löytyy SinäPutkesta koko leffa ilmaiseksi ja ihan normi tarkkuudella (ei mitään leikattua ruutua tai ruudusta videoitua roskaa). Toki lontoo pitää sujua. Poikkeuksellisen hyvät musiikit!
 
Top