Minkälaisia elokuvia te katotte?

Ottoville

Ylipäällikkö
Hamburger Hill (16)
  • 1 h 45 min
  • la 8.6.2019
  • 4 pv
  • 39731 katselua
Intensiivinen tosipohjainen sotaelokuva kiivaasta taistelusta, jota käytiin kymmenen päivän ajan toukokuussa 1969 erään vietnamilaisen kukkulan herruudesta. O: John Irvin. (USA 1987)
 

Fremen

Respected Leader
No nyt pukkaa kaikkialta sitä retroa keski-ikäisille ja vähän vanhemmillekin... miten tästä saadaan täyspitkä elokuva jää nähtäväksi, mutta Hollywoodin ns. Big Guns mukana eli Matt Damon ja Christian Bale pääosissa. Ohjaajana erinomaisen (loppua lukuunottamatta) Logan-elokuvan tekijä.

 

Umkhonto

Kenraali
Netflixistä tuli katsottua ranskalainen sukellusvenepätkä Suden kutsu. Mielestäni oli ihan hyvä vastapainoksi kaikelle "Hollywood hötölle". Elokuvan aikana uutisissa mainittiin Suomen pyytävän apua EU:lta kahden venäläisdivisioonan hyökättyä Etelä-Suomeen.
 

tulikomento

Greatest Leader
Kohtapuolin tulee kuluneeksi 50 vuotta Apollo 11 -kuulennosta. Tähän liittyen huomasin että tämä kehuttu dokkari tulee meillä teatterilevitykseen.


Avaruuslentonörtti Scott Manley suosittelee.

 

hansai

Supreme Leader

Jymypaljastus! Onko Lashana Lynch seuraava agentti 007?

VIIHDEUUTISET 15.7.2019, 11:20 · TERHI PIIROINEN

Brittiläinen vakooja ja agentti James Bond tunnetaan myös koodinimellä 007. Ensi vuonna 8. huhtikuuta valkokankaille ilmestyvä Bond 25 -työnimellä kulkeva elokuva on virallisesti näyttelijä Daniel Craigin viimeinen. Samalla esitellään uusi agentti 007.

Useat eri lähteet ovat uutisoineet paljastuksesta, jonka mukaan seuraava 007 on tummaihoinen nainen. Häntä esittää muun muassa Captain Marvelissa nähty Lashana Lynch. Craig on kuitenkin saatu projektiin mukaan suurella rahalla esittämään jo eläköitynyttä agenttia, joka ohjeistaa uutta 007 tehtävissä, Independent uutisoi.

Ensi keväänä ilmestyvä 25. James Bond -elokuva on Cary Joji Fukunagan ohjaama. Elokuvastudio ei ole vahvistanut väitettä, mutta uusi ja tummaihoinen nainen 007:n roolissa tulisi uudistamaan koko agenttielokuvasarjan uudelle aikakaudelle. Vaikka Craig on edelleen seuraavan elokuvan pääosaa esittävä toimintatähti, on Lashana Lynchin rooli huhujen mukaan lähes samanvertaisessa asemassa uutena MI6-agenttina.

 

fulcrum

Respected Leader
Meh. Eihän tuossa sanota muuta kuin että uusi Bond-typykkä on agentti, joka on perinyt 007-koodinumeron kun sen edellinen käyttäjä (James Bond) on jäänyt eläkkeelle. Ilmeisesti 007:n hommana on taivutella Mr Bond vielä kerran pelastamaan imperiumi. Koska tämä on Craigin viimeinen keikka Bondin roolissa niin juonikuvio vaikuttaa ihan soppelilta. Ei tunnu todennäköiseltä että Lynchistä tulee uusi 007, ellei hahmosta sitten tule todella suosittua.
 

Merten sheriffi

Greatest Leader
Minusta Tomppa näytti lentävän Super Hornetilla.
Juu niin lenteli mutta trailerin lopussa näytti.
Täytyy katsoa tarkemmin. Sinänsä outoa olisi jos poistuneella kalustolla lennettäisiin mutta elokuvalle se olisi kunnianosoitus. Toivottavasti elokuvassa olisi muitakin fiiliksiä nostattavia kohtauksia. ”Amiraalin tytär” komentosillan ohitse, musiikit, sekä tottakai naisopettajan pieni sivurooli.
 

EK

Ylipäällikkö
Minkälaisia elokuvia te katotte? on ketjun otsikko ja suoraan kysymykseen on tietenkin pakko vastata.

Minä pidän romanttis-sävytteisistä elokuvista, jotka ovat lyhyehköjä, joissa on vähän yksinkertaista dialogia, simppili juoni sekä paljon toimintaa.
 
Viimeksi muokattu:

baikal

Supreme Leader
Minkälaisia elokuvia te katotte? on ketjun otsikko ja suoraan kysymykseen on tietenkin pakko vastata.

Minä pidän romanttis-sävytteisistä elokuvista, jotka ovat lyhyehköjä, joissa on vähän yksinkertaista dialogia sekä paljon toimintaa.

Kuuluuko tähän genreen sellainen tunnistettava taustamusiikki, vähän halvalla tehtyä pimputusta? Suht nuoret näyttelijät ja tapahtumat kuvataan tiiviisti yhdessä tilassa?:)
 
Top