MV-lehti

Radar

Kapteeni
Lahjoittaja
Tämän foorumin jäsenet jotka täällä jaksaa jankuttaa Aron huumemenneisyydestä on mielestäni Bäckmanin asioilla, tahtoen tai tahtomattaan.
Huume menneisyydestä en tiedä, mutta ei tämä tyttönen ihan puhdas pulmunen ole kun muistelee twitter viestejä joita lähetti vuosia sitten aineissa tai ei. Selvä monikultturisti agenda hänellä on tai ainakin oli.
 

Radar

Kapteeni
Lahjoittaja
Hommalaiset ovat aina olleet venäjämielisiä siinä missä monet persutkin.
Sanotaanko näin, että mielummin venäjä kuin lähi-itä tai afrikka. Näillä mennään.
 

Radar

Kapteeni
Lahjoittaja
Mielestäni hyvä kirjoitus: -lainaus
"YLEn toiminta on ollut koko sen olemassaolon eräänlaista hasbaraa. Ennen se kohdistui Neuvostoliiton ihannointiin ja kun Neuvostoliitto katosi kartalta niin tilalle tuli Yhdysvaltain jumalointi. Lisäksi agendalla oli taloudellisen eliitin tekemien rötösten peittely jos oli vaaraa että ne nousisivat päivänvaloon.

YLEssä tämä on normaalia. Se on sitä mitä siellä tehdään työkseen. Kun yrität tehdä oikeaa journalismia niin saat keppiä, ruoskaa ja tulikiveä. Jos nämä eivät tehoa saat potkut. Jaana Kivi oli YLEn toimittja joka kirjotti TTIP sopimuksesta kriittiseen mutta totuuden mukaiseen sävyyn. Tämä ei A. Stubbille käynyt ja näin hän laittoi ministeriön pyörät pyörimään ja YLE ei toimittajan sopimusta uusinut.
YLEssä näitä tapauksia riittää, Ari Korvola, Seppo Konttinen, Leif Salmen, Esko Seppänen, Leo Hursti, Juha Pärssinen, Pekka Ervasti jne jne.
Kukaan edellä mainituista journalisteista ei tunnetusti ollut aktiivinen tai tunnustuksellinen feministi. vihreä, demari tai monikultturisti, vaan sitoutumattomana ajatteli omilla aivoillaan. Paha virhe YLEssä.

Minun käsitykseni hyvästä journalismista on että kun puhutaan totta niin silloin totuutta puolustetaan eikä siitä kirjoittanutta heitetä ulos. Mutta nyt onkin kyseessä YLE jossa totuus ja sananvapaus toteutuu parhaiten silloin kun se on valtaapitävien totuutta ja sananvapautta. "
 

PekkaSavo

Ylipäällikkö
Hommalaiset ovat aina olleet venäjämielisiä siinä missä monet persutkin.
Monet hommalaiset hyvinkin mutta eivät monet persut. Miksi yleensä heiluttelet tuollaista leimakirvestä? Mustavalkoiset käsitykset kuin eräällä "huppariturpolla"

Sotketko nyt persukentän persupuolueen johtoon? Siellä on paljon liikkuvaa äänestäjäjoukkoa. Aivan hyvin saattavat kohta äänestää demareita tai keskustaa. Hyvin mahdollisesti osa myös kokoomusta jos kokoomus tulisi järkiinsä. Ovatko he sitten edelleenkin "venäjämielisiä"?
 
Viimeksi muokattu:

PekkaSavo

Ylipäällikkö
Tämä on tietysti totta olipa puolue mikä tahansa:

No näkisin, että ongelma on sitä suurempi mitä ylempänä hierarkiassa epäterve venäjämielisyys sijaitsee.
Persuongelmaan olisi yksinkertainen ratkaisu. Kokoomuksen ja keskustan pitää ottaa tila haltuun. Isänmaa ensin - tai edes Eurooppa (mutta kun jo sekin tuntuu olevan hankalaa jos kyseessä on maahanmuuttoon liittyvät aihepiirit). Parin vuoden ajan olen sitä odotellut mutta turhaan. Ehkäpä "persuongelma" on nähty sen verran pieneksi.
 
Viimeksi muokattu:

hansai

Ylipäällikkö
Uusi MV-Lehti haastaa Suomen mediapoolin – päätoimittajaksi Janus Putkonen
Julkaistu 19.04.2019 19:24, 2954 lukukertaa

Uusi MV-Lehti toivottaa kansalaisjournalistit, blogistit, tukijat ja kaikki uutisten lukijat, mukaamme luomaan, tuottamaan sekä kehittämään todellista mediapoolin haastajaa – turvallisesti, totuus edellä, yhdessä!
Suomen tunnetuin ja menestyksekkäin riippumaton uutissivusto MV-Lehti kokee huomattavan muutoksen. MV-Lehden perustaja ja päätoimittaja, Ilja Janitskin, on päättänyt luopua maineikkaasta julkaisustaan ja luovuttaa MV-Lehden kokonaan uusiin käsiin.

”Tälle Suomen poliittiselle pelleilylle ei ole enää aikaa. Sen takia luovun myös MV-lehdestä”, Ilja Janitskin kertoi FB-sivullaan heti eduskuntavaalien jälkeen maanantaina. Janitskin kertoi kokevansa tarvetta uusille tuulille ja duuneille, kaukana politiikasta ja informaatiosodan etulinjasta.
Luopumispäätöksensä jälkeen Ilja Janitskin ja Verkkomedian perustaja sekä päätoimittaja, Janus Putkonen, ovat käyneet MV-Lehden jatkosta onnistuneet neuvottelut ja löytäneet yhteisymmärryksen koko mediavastuun siirtymisestä uudelle päätoimittajalle. Vastuuaseman vaihtuminen MV-Lehdestä on astunut voimaan 19.4.2019 klo 18:00.
”Haluan kiittää kaikkia matkalla olleita. Matka oli pitkä ja raskas, tosin mikään ei vedä vertoja kunnon seikkailulle. Seikkailu se totisesti olikin, ja varsinkin jo vuodesta 2014 saakka mukana olleet ovat päässeet itsekin todistamaan niin ylämäet kuin alamäet. Ylpeänä voinkin sanoa lyöneeni nimeni suomalaiseen mediakentän kiveen lähtemättömästi”, sanoo Ilja Janitskin.
”Jokainen ymmärtää, että tällaisen median pyörittäminen ei ole taloudellisesti kannattavaa, eikä sitä onnistuttu koskaan rahoittamaan myöskään lukuaikamaksuilla. Myös into ns. harrastamiseen hiipui, kun samaan aikaan muu yritystoimintani markkinoinnin parissa ajan puutteesta loppui. Suomeksi sanottuna rahat loppuivat ja myös terveys meni”, Ilja toteaa ja muistuttaa elämän realiteeteista.
”Olen kuitenkin vielä toipilas sairaudestani, joten enempää kuormaa en voi ottaa. Nyt on keskityttävä uuden elämän luomiseen, eikä siihen elämään politiikka kuulu miltään osin”, Ilja jatkaa, ja uskoo muutoksen olevan oikea.
”Uudella sivuston omistajalla, Janus Putkosella, on varmasti energiaa, kokemusta ja kykyjä luotsata julkaisu uuteen nousuun. Toivon Janukselle voimia ja menestystä! Kiitos kaikille!”
Ilja Janitskin.
Verkkomediasta ja DONi:n uutistoimistosta Uuden MV-Lehden päätoimittajaksi
”Ymmärrän Iljan tilanteen hyvin. Hän on tehnyt valtavan ja vuosia jatkuneen työn sekä saavuttanut huimasti kamppaillessaan suomalaisten sanan- ja lehdistönvapauden puolesta. Kukapa meistä ei tietäisi millaisia vaikeuksia sekä haasteita Ilja on joutunut kokemaan MV-Lehteä luotsatessa ja Suomen valtamedian haastaessa?”, Putkonen kommentoi.
”Kun kuulin Iljan luopumispäätöksestä, otin häneen välittömästi yhteyttä, koska olen harkinnut jo pitkään paluuta suomalaiseen mediaan.”
”Tarve informaatiosotaa käyvän Suomen mediapoolin haastamiselle on vuosien myötä ainoastaan kasvanut. Siispä vihdoin ”Uuden Verkkomedian” aika on tullut, ja siihen MV-Lehden jatkaminen antaa parhaan mahdollisuuden”, Janus Putkonen sanoo.
Janus Putkonen perusti Verkkomedia.org -julkaisun vuonna 2011 ja päätoimitti sitä kesään 2015 saakka.
Verkkomedia oli ensimmäinen yleisesti tunnetuksi tullut ja riippumaton kansalaismedian uutissivusto Suomessa, joka aloitti avoimesti haastamaan valtamedian uutisagendaa, keskittyen erityisesti kansainvälisiin tapahtumiin sekä geopoliittisiin kysymyksiin.
Kuten Ilja ja MV-Lehti, myös Janus ja Verkkomedia ovat saaneet kokea valtavan tulvan perättömiä syytöksiä ja väitteitä valtamedian taholta, mutta yhtään virallisia syytteitä ei ole koskaan nostettu Putkosta vastaan.
”En varsinaisesti tunne Iljaa, enkä ole koskaan tavannut häntä, mutta olen toki seurannut kollegani huimaa kamppailua tuulimyllyjä vastaan jo vuosien ajan. Kunnioitan Ilja Janitskinia niin henkilönä kuin päätoimittajana, infosoturina ja sananvapauden sankarina.”
”MV-Lehden ja Iljan kokemat median ja viranomaisten hyökkäykset ovat olleet poikkeuksellisen rajuja Euroopan mittakaavassa. On vain kunnia saada Iljalta luottamus jatkaa MV-Lehden kanssa eteenpäin”, Putkonen sanoo.
Vuoden 2015 heinäkuussa Janus Putkonen perusti Donetskin Kansantasavaltaan (DPR) itse suunnittelemansa kansainvälisen DONi News -uutistoimiston, jonka päätoimittajana hän toimi joulukuuhun 2018 saakka.
Toimittuaan ensimmäisen vuoden yksityisellä rahoituksella, DONi News saavutti virallisen uutistoimiston ja lehdistökeskuksen aseman Donbassissa syyskuussa 2016.
”Minulle DPR:n päämiehen, Alexander Zakharchenkon, murhaaminen viime elokuun lopussa aiheutti henkilökohtaisen menetyksen ja surun lisäksi duunikatastrofin. Tein viime heinäkuuhun asti viranomaisvelvollisuuksia Donetskissa ja olin palaamassa kesälomalta kuullessani lähimmän esimieheni murhasta.”
”Uutistoimistomme sijaitsi presidentinkansliassa, ja olimme ehtineet sopia DONi:n toimituksen uudelleenjärjestelyistä syyskuulle, mutta elokuun viimeisenä päivänä kaikki menikin surullisesti ja ikävästi”, Putkonen kertoo.
Pysyvät muutokset työkuvioissa Donbassissa vahvistuivat vaaleissa ja koko kansliahenkilöstö uuden päämiehen ympärillä vaihdettiin. Mielekkään vaihtelun vuoksi Putkonen asettui Donetskissa asumisen jälkeen Luganskin Kansantasavaltaan (LPR), jossa hän on avustanut maan hallintoa kansainvälisessä kehitystyössä.
Lisäksi Putkonen opiskelee toista lukuvuotta Gorlovkan yliopistossa DPR:ssä Venäjän kielen ja kirjallisuuden maisteriksi.
”Olen riippumattomassa asemassa ja henkisesti valmis palaamaan päätoimittajaksi Suomen mediakentälle. Kansainväliset uutistyöt, kokemukset ja vastuutehtävät ovat antaneet ja opettaneet paljon uutta sekä ainutlaatuista, joista on varmasti hyötyä suomalaisille.”
”Uutistyö geopoliittisen sisällissodan keskellä, idän ja lännen välillä, on osoittanut kuinka hurjaa informaatiosota voi pahimmillaan olla”, Janus sanoo.
”En koskaan lähtenyt jäädäkseni vaan palatakseni”, hän jatkaa.
Janus Putkonen.
Uusi MV-Lehti (UMV): ”Totuus edellä!”
Putkonen pyrkii säilyttämään parhaansa mukaan MV-Lehden ”kovan ytimen” ja kunnioittaa sen lukijakuntaa sekä median historiaa. Tavoitteena on yhdistää Uuteen MV-Lehteen (UMV) mahdollisimman paljon Verkkomedian onnistumisia tuottaneita aineksia.
”Uuden MV-lehden tärkein ja ensisijainen tehtävä on turvata suomalainen sananvapaus. Siksi otan henkilökohtaisesti vastuun koko sisällöstä mitä UMV:ssä julkaistaan tästä päivämäärästä lähtien.”
”Minulle tärkeintä on koko toimituksen ja kaikkien UMV:n sisällöntuottajien vapaus, turvallisuus sekä toimintaedellytyksistä huolehtiminen”, Putkonen vakuuttaa.
UMV:n kehityssuunnitelmiin sisältyy vahva kotimaan ja ulkomaan uutistuotanto sekä uudenlaisella päätoimittajavastuulla toimivien uutisblogien julkaisutoiminta. Ideoita ja osaamista kansalaismedian palvelujen sekä monipuolisen multimedian kehittämiseksi on kertynyt vuosien myötä runsaasti, mutta riippumattoman uutismedian rahoitushaasteet ovat hyvin tiedossa.
”En tälläkään kertaa ryhdy töihin rahasta, eikä minulla ole MV-Lehdelle edes budjettia. Ryhdyn pyörittämään MV-Lehteä lyhyellä varoitusajalla. Verkkomedian kanssa pärjäsin vuosia tyytyväisten lukijoiden lahjoituksilla, joita tullaan varmasti taas tarvitsemaan.”
”Mutta olen optimistinen, että UMV:n kanssa kyetään luomaan uutistuotantoa rahoittavaa lisätoimintaa”, Putkonen sanoo.
Verkkomedian julkaisuissa päätoimittajalle tärkeintä oli alusta pitäen ”journalismin eettisten sääntöjen” kunnioitus, joihin uutisblogistit yhdessä sitoutuivat. Myös DONi:n uutistoimistossa seurattiin journalismin etiikkaa, ja sama periaate tulee jatkumaan myös Uudessa MV-Lehdessä.
”Eteenpäin, sano mummo lumessa, ja aina totuus edellä!
”Vapaus ei tarkoita vastuuttomuutta, vaan päinvastoin. Uuden MV-Lehden avulla voimme parantaa heikoksi – ja myös vaaralliseksi luisunutta – sanan- ja lehdistönvapauden tilannetta, joten kunnioittakaamme tätä mahdollisuutta yhdessä”, Janus muistuttaa.
UMV: Suomalainen uutismedia suomalaisille – Suomen puolesta!
MV-Lehti on ollut suomalainen uutismedia ja tulee sellaisena myös pysymään. On ainoastaan fakta ja realiteetti, ettei Venäjällä, Donbassin kansantasavalloilla eikä muillakaan valtiolla tai viranomaisilla ole mitään yhteyttä Uuteen MV-lehteen.
”Ja joka muuta väittää, valehtelee!” Putkonen lataa.
”Tietenkin Uuden MV-lehden vastuun kantava uutistoimitus on siellä missä minäkin, siis täällä Donbassissa. Mikäli viranomaisilla on asiaa, todettakoon, että haasteet eivät tänne kirjepostilla lännestä kulje; lähettäkööt siis sähköpostia tai kipitelkööt tänne rintamalinjojen tai rajojen ylitse, mutta varsinkaan Ukrainan puolelta en suosittele sitä edes yrittämään”, Putkonen naurahtaa.
Uusi MV-Lehti tulee olemaan linjaukseltaan puoluepoliittisesti riippumattomaton anti-globalistinen uutismedia, joka tukee Suomen demokratian, perustuslaillisen itsenäisyyden, puolueettomuuden ja sotilaallisen liittoutumattomuuden palauttamista.
Kansallisaatteessa UMV tunnustaa patriotismin ja irtisanoutuu fasistisesta nationalismista sekä rasismista.
Suomalaisen enemmistön tahdon, kansallisen edun ja kansallisvaltion suvereniteetin kunnioitus on linjassa lännen hegemoniaa haastavan maailman moninapaisuuden – multipolarismin vaatimuksen kanssa.
Uusi MV-Lehti luo uutta latua umpihankeen
Venäjän ja Kiinan tukemassa lännen haastavassa geopolitiikassa kyse onkin täysin päinvastastaisesta linjauksesta, kuin Suomen mediapoolin valtamedioissa.
Uusi MV-Lehti pyrkii julkaisuillaan moninapaistamaan Suomen mediakentän, antaen kaivattua tiedon tasapainottamista.
”Kaikki Suomen puolesta, eikä ketään vastaan.”
”EU, Nato ja euro ovat globalistien ylikansallisia instituutioita orjuuttaa suomalaisia ja ajaa Suomea geopoliittista haastajaansa Venäjää vastaan. Minä julistauduin Suomen separatistiksi vuonna 2014 kun Naton isäntämaasopimus allekirjoitettiin, koska Suomesta tuli silloin miehitetty maa, mutta torjuntataistelumme suomalaisten puolesta on vasta alkanut”, Putkonen sanoo vakuuttuneesti.
Uusi MV-Lehti toivottaa kansalaisjournalistit, blogistit, tukijat ja kaikki uutisten lukijat, mukaamme luomaan, tuottamaan sekä kehittämään todellista mediapoolin haastajaa – turvallisesti, totuus edellä, yhdessä!
Janus Putkonen, 19.4.2019
Uusi MV-Lehti (UMV), päätoimittaja
 

Merten sheriffi

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
Uusi MV-Lehti haastaa Suomen mediapoolin – päätoimittajaksi Janus Putkonen
Julkaistu 19.04.2019 19:24, 2954 lukukertaa

Uusi MV-Lehti toivottaa kansalaisjournalistit, blogistit, tukijat ja kaikki uutisten lukijat, mukaamme luomaan, tuottamaan sekä kehittämään todellista mediapoolin haastajaa – turvallisesti, totuus edellä, yhdessä!
Suomen tunnetuin ja menestyksekkäin riippumaton uutissivusto MV-Lehti kokee huomattavan muutoksen. MV-Lehden perustaja ja päätoimittaja, Ilja Janitskin, on päättänyt luopua maineikkaasta julkaisustaan ja luovuttaa MV-Lehden kokonaan uusiin käsiin.


Luopumispäätöksensä jälkeen Ilja Janitskin ja Verkkomedian perustaja sekä päätoimittaja, Janus Putkonen, ovat käyneet MV-Lehden jatkosta onnistuneet neuvottelut ja löytäneet yhteisymmärryksen koko mediavastuun siirtymisestä uudelle päätoimittajalle. Vastuuaseman vaihtuminen MV-Lehdestä on astunut voimaan 19.4.2019 klo 18:00.

Ilja Janitskin.
Verkkomediasta ja DONi:n uutistoimistosta Uuden MV-Lehden päätoimittajaksi

Janus Putkonen perusti Verkkomedia.org -julkaisun vuonna 2011 ja päätoimitti sitä kesään 2015 saakka.
Verkkomedia oli ensimmäinen yleisesti tunnetuksi tullut ja riippumaton kansalaismedian uutissivusto Suomessa, joka aloitti avoimesti haastamaan valtamedian uutisagendaa, keskittyen erityisesti kansainvälisiin tapahtumiin sekä geopoliittisiin kysymyksiin.
Kuten Ilja ja MV-Lehti, myös Janus ja Verkkomedia ovat saaneet kokea valtavan tulvan perättömiä syytöksiä ja väitteitä valtamedian taholta, mutta yhtään virallisia syytteitä ei ole koskaan nostettu Putkosta vastaan.

Vuoden 2015 heinäkuussa Janus Putkonen perusti Donetskin Kansantasavaltaan (DPR) itse suunnittelemansa kansainvälisen DONi News -uutistoimiston, jonka päätoimittajana hän toimi joulukuuhun 2018 saakka.
Toimittuaan ensimmäisen vuoden yksityisellä rahoituksella, DONi News saavutti virallisen uutistoimiston ja lehdistökeskuksen aseman Donbassissa syyskuussa 2016.

Pysyvät muutokset työkuvioissa Donbassissa vahvistuivat vaaleissa ja koko kansliahenkilöstö uuden päämiehen ympärillä vaihdettiin. Mielekkään vaihtelun vuoksi Putkonen asettui Donetskissa asumisen jälkeen Luganskin Kansantasavaltaan (LPR), jossa hän on avustanut maan hallintoa kansainvälisessä kehitystyössä.
Lisäksi Putkonen opiskelee toista lukuvuotta Gorlovkan yliopistossa DPR:ssä Venäjän kielen ja kirjallisuuden maisteriksi.

Janus Putkonen.
Uusi MV-Lehti (UMV): ”Totuus edellä!”
Putkonen pyrkii säilyttämään parhaansa mukaan MV-Lehden ”kovan ytimen” ja kunnioittaa sen lukijakuntaa sekä median historiaa. Tavoitteena on yhdistää Uuteen MV-Lehteen (UMV) mahdollisimman paljon Verkkomedian onnistumisia tuottaneita aineksia.

UMV:n kehityssuunnitelmiin sisältyy vahva kotimaan ja ulkomaan uutistuotanto sekä uudenlaisella päätoimittajavastuulla toimivien uutisblogien julkaisutoiminta. Ideoita ja osaamista kansalaismedian palvelujen sekä monipuolisen multimedian kehittämiseksi on kertynyt vuosien myötä runsaasti, mutta riippumattoman uutismedian rahoitushaasteet ovat hyvin tiedossa.

Verkkomedian julkaisuissa päätoimittajalle tärkeintä oli alusta pitäen ”journalismin eettisten sääntöjen” kunnioitus, joihin uutisblogistit yhdessä sitoutuivat. Myös DONi:n uutistoimistossa seurattiin journalismin etiikkaa, ja sama periaate tulee jatkumaan myös Uudessa MV-Lehdessä.

UMV: Suomalainen uutismedia suomalaisille – Suomen puolesta!
MV-Lehti on ollut suomalainen uutismedia ja tulee sellaisena myös pysymään. On ainoastaan fakta ja realiteetti, ettei Venäjällä, Donbassin kansantasavalloilla eikä muillakaan valtiolla tai viranomaisilla ole mitään yhteyttä Uuteen MV-lehteen.

Uusi MV-Lehti tulee olemaan linjaukseltaan puoluepoliittisesti riippumattomaton anti-globalistinen uutismedia, joka tukee Suomen demokratian, perustuslaillisen itsenäisyyden, puolueettomuuden ja sotilaallisen liittoutumattomuuden palauttamista.
Kansallisaatteessa UMV tunnustaa patriotismin ja irtisanoutuu fasistisesta nationalismista sekä rasismista.
Suomalaisen enemmistön tahdon, kansallisen edun ja kansallisvaltion suvereniteetin kunnioitus on linjassa lännen hegemoniaa haastavan maailman moninapaisuuden – multipolarismin vaatimuksen kanssa.
Uusi MV-Lehti luo uutta latua umpihankeen
Venäjän ja Kiinan tukemassa lännen haastavassa geopolitiikassa kyse onkin täysin päinvastastaisesta linjauksesta, kuin Suomen mediapoolin valtamedioissa.
Uusi MV-Lehti pyrkii julkaisuillaan moninapaistamaan Suomen mediakentän, antaen kaivattua tiedon tasapainottamista.

Uusi MV-Lehti toivottaa kansalaisjournalistit, blogistit, tukijat ja kaikki uutisten lukijat, mukaamme luomaan, tuottamaan sekä kehittämään todellista mediapoolin haastajaa – turvallisesti, totuus edellä, yhdessä!
Janus Putkonen, 19.4.2019
Uusi MV-Lehti (UMV), päätoimittaja
Tästä tulee mielenkiintoista.
 

hansai

Ylipäällikkö
Tästä tulee mielenkiintoista.
VMP on ehkä osuvampi..
 

TomTom

Ylipäällikkö
Mod
Vastuullinen Media™, olisiko tilaa mitä vituille jos ette valehtelisi, politikoisi, kertoisitte asiat niin kuin ne on, ette puhuisi osa totuuksia, kohtelisitte tasapuolisesti, olisitte puolueettomia, ynnä muuta semmoisia pieniä juttuja.

Mutta ei, lainaan taas tässä Mahtavaa Ajattelijaa™, paskamediat, syökää paskaa ja kuolkaa. Kattokaa peiliin.
 

Raakku

Luutnantti
Monet hommalaiset hyvinkin mutta eivät monet persut. Miksi yleensä heiluttelet tuollaista leimakirvestä? Mustavalkoiset käsitykset kuin eräällä "huppariturpolla"

Sotketko nyt persukentän persupuolueen johtoon? Siellä on paljon liikkuvaa äänestäjäjoukkoa. Aivan hyvin saattavat kohta äänestää demareita tai keskustaa. Hyvin mahdollisesti osa myös kokoomusta jos kokoomus tulisi järkiinsä. Ovatko he sitten edelleenkin "venäjämielisiä"?
Olen samaa mieltä. Jos vanhat puolueet palaisivat edes puoliksi sinne päin missä ne olivat. Sanotaan vaikka 15-20 vuotta sitten niin persut taantuisivat takaisin sinne 5% hujakoille.
 

hansai

Ylipäällikkö
Vastuullinen Media™, olisiko tilaa mitä vituille jos ette valehtelisi, politikoisi, kertoisitte asiat niin kuin ne on, ette puhuisi osa totuuksia, kohtelisitte tasapuolisesti, olisitte puolueettomia, ynnä muuta semmoisia pieniä juttuja.

Mutta ei, lainaan taas tässä Mahtavaa Ajattelijaa™, paskamediat, syökää paskaa ja kuolkaa. Kattokaa peiliin.
Ihan oikeasti, missä on MV:n "tila"?
Vaalit näytti hienosti kansalaisten kiinnostuksen tämän konsernin virityksiin ja hyvä niin.

En tarkoita, etteikö medialla olisi edelleen tarvetta syvään itsetutkiskeluun.
 

Coffee Man

Ylipäällikkö
Vastuullinen Media™, olisiko tilaa mitä vituille jos ette valehtelisi, politikoisi, kertoisitte asiat niin kuin ne on, ette puhuisi osa totuuksia, kohtelisitte tasapuolisesti, olisitte puolueettomia, ynnä muuta semmoisia pieniä juttuja.

Mutta ei, lainaan taas tässä Mahtavaa Ajattelijaa™, paskamediat, syökää paskaa ja kuolkaa. Kattokaa peiliin.Näillä mennään :ROFLMAO:

Mediaa on helppo arvostella, mutta jos sitä haluaa muuttaa niin miljoona sinne ja toinen tänne auttaa ihan kummasti.
 

miheikki

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
Nyt varmaan MV kelpaa tiedostavalle sakille koska lehti irtisanoutuu rasismista ja fasismista.

« Vastaus #5349 : 20.04.2019, 19:19:15 »

Lainaan tuosta eilen julkaistusta Donbassin-Putkosen kirjoituksesta pätkän, joka ei jätä muualle kirjoitukseen levitettyjen korulauseiden ohessakaan epäselväksi, mistä suunnasta tuulee. Fasisimi, rasismi ja nationalismi ovat tyypillinen neuvostoliittolaisen propagandan ummehtunut kirosanatroikka, joita huudettiin Kremlistä koko maailmansodan jälkeinen aika ("antifasismi" & "antirasismi" = mitä nämä itse tekevät; "fasismi "& "rasismi" = kaikki se, mitä näiden vastustajat tekevät; nationalismi ≠ internationalismi). Näitä ovat Suomessakin vanhat kommunistit iskulauseinaan huudelleet ja muutama pikkunen sirpaleblokki huutee edelleen, kun Neuvostoliiton katoaminen maailmankartalta on huru-ukoilta jäänyt huomaamatta, tai eivät ole kyenneet sopeutumaan tilanteeseen reilussa neljännesvuosisadassakaan. Sitten ovat Bäckman ja SAFKA(Suomen antifasistinen komitea) sekä tietysti Janus Putkonen, joiden olemassaolon nykytarkoitus on puolustella Krimin ja Itä-Ukrainan venäläismiehitystä.

Ihan hienoa, että suvaitsevaisto on saanut itselleen tällaisen uuden äänitorven, jossa huudella rasismia ja fasismia mutta ketäpä tuo kiinnostaa. On kyllä arvauksia, keiden RUFIn ja muiden viideskolonnalaisten kirjoituksia nettilehdestä tulee jatkossa löytymään kaikkien mahdollisten salaliittoteorioiden seasta. Facebookin VERKKOMEDIA.org-sivulta voi käydä kurkistamassa UMV:n tulevaisuuteen.

"Suomalainen uutismedia suomalaisille – Suomen puolesta!" – No, niin varmasti...

https://mvlehti.net/2019/04/19/uusi-mv-lehti-haastaa-suomen-mediapoolin-paatoimittajaksi-janus-putkonen/

Lainaus käyttäjältä: Uusi Mitä Vittua -lehti
Uusi MV-Lehti haastaa Suomen mediapoolin – päätoimittajaksi Janus Putkonen
(19.4.2019)

(...)

UMV: Suomalainen uutismedia suomalaisille – Suomen puolesta!

MV-Lehti on ollut suomalainen uutismedia ja tulee sellaisena myös pysymään. On ainoastaan fakta ja realiteetti, ettei Venäjällä, Donbassin kansantasavalloilla eikä muillakaan valtiolla tai viranomaisilla ole mitään yhteyttä Uuteen MV-lehteen.

Uusi MV-Lehti tulee olemaan linjaukseltaan puoluepoliittisesti riippumattomaton anti-globalistinen uutismedia, joka tukee Suomen demokratian, perustuslaillisen itsenäisyyden, puolueettomuuden ja sotilaallisen liittoutumattomuuden palauttamista.

Kansallisaatteessa UMV tunnustaa patriotismin ja irtisanoutuu fasistisesta nationalismista sekä rasismista.

(...)

Janus Putkonen, 19.4.2019
Uusi MV-Lehti (UMV), päätoimittaja
https://hommaforum.org/index.php?action=helpadmin;help=see_member_ip
https://hommaforum.org/index.php?action=helpadmin;help=see_member_ip
 

Thunderbolt

Kersantti
Lahjoittaja
Jos kellään oli vielä epäselvyyttä siitä, kenen asiaa Uusi uljas MV-lehti pyrkii ajamaan, niin vastaus löytyy seuraavan linkin takaa:
https://mvlehti.net/2019/04/20/sota-ukrainassa-uusi-dokkari-kertoo-25-minuutissa-5-vuotta-vaietun-totuuden/

Vähemmän yllättäen siis samaa paskaa uudessa paketissa. Maahanmuuttokriittisyys on lehdelle lähinnä pelkkä keppihevonen, jolla pyritään keräämään otollista lukijakuntaa näille propagandapläjäyksille. En tiedä, saiko Janitskin rahoitusta lehden ylläpitoon itänaapurista, mutta olisin yllättynyt jos Putkonen ei saisi.
 
Top