MV-lehti

MV-lehti näyttää taas olevan kaput, lupaavat kuitenkin tulla pian takaisin.
Edit. Ilja ilmoittanut MV:n olevan kiinni sen aikaa että törkyjutut poistetaan.
 
Last edited by a moderator:
Janitskin selittää nyt, että MV kaatui "isänmaallisten suomalaisten" keskinäiseen riitelyyn.

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201712302200636922_u0.shtml



Syyksi sivujen sulkemiseen Janitskin kertoo, että hän on pettynyt julkaisun keskenään kinasteleviin tukijoihin ja lukijoihin.

- Olen totaalisen kyllästynyt niin sanottujen isänmaallisten suomalaisten taisteluun keskenään. Itse olen yrittänyt parhaani mukaan yhdistää tätä porukkaa, mutta minuakin syytetään joidenkin osapuolien tukemisesta.

Janitskin ei halua osoittaa ketään yksittäistä tahoa sormella, mutta esimerkiksi tunnetuimmissa isänmaallisissa ryhmittymissä kuten Suomi ensin ja Rajat kiinni! on ollut paljon sisäisiä riitoja.
- Olen hirveän pettynyt, että isänmaalliset eivät pysty olemaan keskenään sovussa. En halua enää olla edistämässä sitä, että ihmiset nahistelevat keskenään, Janitskin perustelee.



Itse asiassa tämä jopa pitänee paikkansa. Varsinkin viime aikoina mm. kotimaisen äärioikeiston yksi kovimmista nimistä Olavi Mäenpää on saitilla haukkunut Molaria ja Marco de Witiä ryssän kätyreiksi. Ja luontevasti sitten taas Rajat kiinni & Suomi ensin -porukka ei voinut sietää Mäenpäätä ja tämän hengenheimolaisia.

Kattelin tossa ilmaista Kummeli-kopiota kun isännät pitivät totuuskomissiota Youtubessa. Aikuiset ihmiset itkee miten raskasta Maidanilla on ollut, ja kuinka heidän tunteita ei ole kuunneltu..
 
Nykysuomen Juha Korhonen jatkaa mv-mediana...

MV-lehdestä tuli MV-media – mikä muuttuu? Kuka on jatkaja?
Tiedote MV-lehden lukijoille ja tukijoille toiminnan jatkajalta.
01.01.1970 02:00, 7018 lukukertaa
MV-lehden jatkaja tiedottaa:
MV-lehden
nimi on muuttunut MV-mediaksi. Nimen muutos on pieni asia, mutta tarpeellinen.
Heti alkuun haluan vahvistaa, että MV-mediatulee olemaan omaa luokkaansa räväkkyydellään myös jatkossakin, sehän on juuri MV:n tavaramerkki. Tulemme jatkamaan MV:n viitoittamalla tiellä, mutta lakia noudattaen.​
Olen yksi Nykysuomi.com-julkaisun perustajista ja toimin siellä julkaisun vastaavana. Toisin sanoen aivan ”uuteen tilanteeseen” en joudu, mutta nyt tehdään Nykysuomea astetta räväkämpää julkaisua.
MV-median vastuu on kova, kun mietitään julkaisun aikaisempaa historiaa ja sitä ajojahtia, jota lehden perustaja Ilja Janitskinon saanut kokea ja kokee parhaillaan.
Uskon kuitenkin, että julkaisua pystytään pyörittämään laillisesti niin, että se säilyttää lukijoiden mielenkiinnon.

Miten sitten viranomaiset suhtautuvat vapaaseen mediaan – se jää nähtäväksi, sillä voivathan he vääntää syytteitä mielivaltaisesti myös jatkossa, mutta tätä en halua uskoa, joten katsotaan.
Me olemme valmiita toimimaan lakien mukaan. Katsotaan sitten, ovatko muut siihen valmiita. Mihinkään teatteriin (JSN) emme tule koskaan kuulumaan, koska se on totaalinen irvikuva ”muka valvovasta tahosta”, sillä todellisuudessa mediat valvovat itse itseään JSN:ssä.
Näihin aiheisiin palaamme tulevissa artikkeissa – kuten myös niin kutsuttujen vanhojen medioiden toimintaan, sillä nämä vanhat mediat ovat romuttaneet totuudenmukaisen uutisoinnin lähes täydellisesti Suomesta. Onneksi vapaita medioita on jo olemassa!​
Laitetaan mediakenttä kerralla uusiksi!
MV-media on yksi osa uutta aikakautta, ja sen taustalle perustetaan kustannusyhtiö, joka auttaa vapaita medioita niiden myynnissä, markkinoinnissa, uusien medioiden perustamisessa, ja niin edelleen.
Tärkeimpänä palveluna kustannusyhtiö tulee tarjoamaan uuden median perustamisen.

Kuvituskuva.
Suomessa on tilaa vapaille medioille vielä paljonkin, ja kannustankin jokaista nyt miettimään, voisiko tämä olla sinun työsi jatkossa.
Se vaatii paljon, mutta me pystymme teille monta mutkaa suoristamaan niin, että samoja virheitä ei tarvitse toistaa eikä samoja oppirahoja maksaa, kuin mitä me olemme maksaneet, eli tästä saa kannattavaa liiketoimintaa, kovalla työllä.
Jatkossa uuden median perustaminen oikeilla työkaluilla on helpompaa kuin koskaan.
Lisättäköön vielä, että tämä kustannusyhtiö ei ole kenenkään yksittäisen median omistama, eikä se sitä tule koskaan olemaan. Nyt on jo tulossa uusia toimijoita alalle, muun muassa nettiradio, uutilähetykset, jne. Näistä lisää myöhemmin.​
Lukijat tekevät median
Loppupeleissä lukijat määräävät sen, mitä uutisoimme. Toimituksen yksi tärkeimpiä tehtäviä on seurata, mitä julkaisussa luetaan. Turha sellaisia uutisia on ulos vääntää, joita ei kukaan halua lukea.
MV:n lukijamäärät ovat huikeita vielä tänäkin päivänä, vaikka julkaisu on tyhjäkäynnillä käynytkin jo jonkin aikaan, yli 100 000 lukijaa päivässä! Parhaimpina aikoina on päivässä sivuja lukenut yli 400 000 lukijaa, mitkä ovat sellaisia määriä, jotka ovat tämän Janitskinin ajojahdin saaneet aikaiseksi.
Nämä lukijamäärät mahdollistavat mainostajille laajankin kampanjan täysin eri hinnoin kuin monopolin ryvettämässä vanhojen medioiden maailmassa.
Kannustankin mainostajia olemaan rohkeita ja tarttumaan tilaisuuteen, sillä näillä lukijamäärillä todella saa tuloksia mainokselle.

700 000 näyttökertaa viikossa johonkin pienyrittäjän mainokseen; kyllä sillä tuloksia tulee, uskokaa pois.

Kuvituskuva.
Suomessa on ollut kulttuuri, että jos julkaisu ei miellytä, sitä voidaan mustamaalaa mainostajille.
Siihen tulee muutos, sillä teemme jokaisesta mustamaalamiskampanjasta rikosilmoituksen ja tulemme kaikki viemään oikeuteen asti – sieltä lopulta sen rahan saamme, eikä meille ole väliä, saammeko sen mainostajalta vai siltä hörhöltä, joka tuolla omaa agendaansa ajaa toisten liiketoimintaa haittaamalla.
Jos haluat olla mukana muuttamassa mediakenttää, ota yhteyttä MV-median toimitukseen. Hommia on tarjolla vaikka kuinka paljon: kirjoittajia, faktantarkistajia, myyjiä, jne. Rohkeasti vaan yhteys! [email protected]
Yhteenvetona tässä voi todeta, että räväkkä linja jatkuu, mutta lakia noudattaen.​
Iso kiitos Ilja Janitskinille itsensä likoon heittämisestä.
Ilja on maksanut sellaisen hinnan tästä julkaisusta, joka on aivan kohtuuton. Hän on polkaissut mediakentän muutoksen liikkeelle eikä kovinkaan pienesti. Jos olen oikein ymmärtänyt, niin hänen tyylilleen uskollisesti kaikki tehdään ”isosti”.
MV-median uusi toimitus kiittää ja kumartaa Ilja Janitskinia siitä työstä, johon kukaan meistä ei olisi pystynyt.
PS. Otin julkaisuun tunnukset vasta lehden sulkemisen 10.1. 2018 jälkeen ihan tarkoituksella, eli en vastaa yhdestäkään sitä ennen tulleesta jutusta. Jos koet, että joku artikkeli pitäisi poistaa, ota yhteyttä toimitukseen.​
Mv-median löytää seuraavista kanavista:
Youtube:
Mv-media youtube
Facebookista:
Mv-media facebook
Yhteyden saat myös sähköpostitse: [email protected]
Juha Korhonen ja MV-median tiimi

Valmiiksi parempien ihmisten hampaissa...itsellä ei mitään käsitystä tästä Korhosesta..

https://www.nykysuomi.com/2017/11/0...atkuu-nyt-karkotetaan-nykysuomen-mainostajia/
 
STT:n uutisoi myös..

MV-julkaisu avautui jälleen

Valeuutisia julkaiseva MV-julkaisu on avautunut jälleen. Julkaisu katosi verkosta viime vuoden lopussa vajaaksi kahdeksi viikoksi. Ilja Janitskin -niminen profiili kertoi silloin sosiaalisen median VK-palvelussa, että julkaisu on suljettu, kunnes uusi vastuullinen on löytynyt.
Ilja Janitskin on MV:n perustaja. Andorralainen tuomioistuin päätti joulukuussa, että Janitskinia ei luovuteta Suomeen. Janitskinia epäillään poliisin mukaan yhteensä kymmenistä rikoksista.
Hänet on vangittu poissaolevana ensimmäistä kertaa jo toissa vuonna epäiltynä muun muassa törkeästä kiihottamisesta kansanryhmää vastaan ja törkeästä kunnianloukkauksesta.
MV-julkaisu on kadonnut aiemminkin verkosta hetkellisesti.
http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/mv-julkaisu-avautui-jalleen/781737/
 
Hyvä että jatkuu. Parasta viihdettä viimeiset pari vuotta ollut punakaartien kiljunta aiheen tiimoilta.

Se, että koko "julkaisuun" kukaan on kiinnittänyt mitään huomiota, kertoo enemmän Suomen tilanteesta kuin itse "julkaisusta".
 
Postilaatikkoon oli ilmestynyt Vastamedia-lehti.
Magneettimedian, vastarinta.com ja mv-lehden yhteinen "voimainnäytös". Kustantajana Pohjoinen perinne.

Ilmeisesti jaettu postin toimesta laajempana jakeluna?

Vanha postaus, mutta ajankohtainen. Tuollainen "Vastamedia" oli meidänkin postilaatikossa tänään. VMP. Oikein hirrrrrveäää paskaa. Siis tuollainen MV-tason aviisi postilaatikkoon pyytämättä ja yllättäen. Tuolla en edes viitsisi pyyhkäistä metsäreissun aikana.

Otsikoista poimittua:
- "Suomen nousu, perikato - ja itsenäistyminen"
- "Islanti vangitsi pankkiirit"
- "Bernerin työryhmä: suomalaisten verorahaa juutalaiselle Bonnier-mediaperheelle!"
- "Kuka toi muslimit Eurooppaan?"
- "Kouluista tehtiin poliittisia aivopesukeskuksia - Ketkä ovat syyllisiä?"
- "Amerikka hallitsee maailmaa, mutta sionismi hallitsee Amerikkaa"
- Jne, jne.
 
Oikein hirrrrrveäää paskaa.

Olisi huitsin mielukasta päästä kurkistamaan oikein real, ketkä ja mitkä tässä ovat lopun perin takana? Kreml - on selitys joka väliin ja se on kuin painaisi päänsä pensaaseen: jänisreaktio. En näe, kuule, haista, puhu mitään, kunnes ajokas puree perseeseen.

Läntiset ilmiöt tulevat Suomeen aina viipeellä, niin on aina ollut. Äks-vuotta myöhemmin meilläkin saattaa olla fantsu Trump-ilmiö.

Sisäpolitiikkaa ei kärsi sössiä, muistakaa sanoneen. Pystyykö politiikka vastaamaan siihen huutoon, mikä yhteiskunnassa taatusti jo elää? Jää nähtäväksi. Pää nyt ainakin osataan panna pehkuihin ja sitten voi tulla se "ylläripylläri". Tämä aika oikein huutaa finntrumppia. Näin minä epäilen wahvasti.

Muutama -maaliin ajettu- totaalisesti kansalaisten kannalta epäonnistunut "uudistus" riittää. Silloin on punainen matto levitetty finntrumpille.

finntrump ei tässä kohtaa tarkoita presidenttiä vaan jotain edes suunnilleen uskottavaa poliittista liikettä, jota vetää joku edes suunnilleen uskottava karismaattinen henkilö.
 
Olisi huitsin mielukasta päästä kurkistamaan oikein real, ketkä ja mitkä tässä ovat lopun perin takana? Kreml - on selitys joka väliin ja se on kuin painaisi päänsä pensaaseen: jänisreaktio. En näe, kuule, haista, puhu mitään, kunnes ajokas puree perseeseen.

Läntiset ilmiöt tulevat Suomeen aina viipeellä, niin on aina ollut. Äks-vuotta myöhemmin meilläkin saattaa olla fantsu Trump-ilmiö.

Sisäpolitiikkaa ei kärsi sössiä, muistakaa sanoneen. Pystyykö politiikka vastaamaan siihen huutoon, mikä yhteiskunnassa taatusti jo elää? Jää nähtäväksi. Pää nyt ainakin osataan panna pehkuihin ja sitten voi tulla se "ylläripylläri". Tämä aika oikein huutaa finntrumppia. Näin minä epäilen wahvasti.

Muutama -maaliin ajettu- totaalisesti kansalaisten kannalta epäonnistunut "uudistus" riittää. Silloin on punainen matto levitetty finntrumpille.

finntrump ei tässä kohtaa tarkoita presidenttiä vaan jotain edes suunnilleen uskottavaa poliittista liikettä, jota vetää joku edes suunnilleen uskottava karismaattinen henkilö.

Kunhan nyt sotessa tehdään oikein "Carunat" ja myydään tiet...

Perhevapaauudistuskin olisi todellisuudessa ollut leikkaus, mutta sitä markkinoitiin jonain tasa-arvona. Naiset kun pakotetaan aika pikaisesti töihin ja lapsi kunnan "maailman parhaaseen varhaiskasvatukseen". Samalla nämä Sannit ovat kuitenkin nostamassa ryhmäkokoja ja heikentävät hoitajien kelpoisuusehtoja...

Mutta lobbaus on kovaa!!! Se osataan.

Perhevapaataistelu oli viime viikolla. Tämä juttu ilmestyi EILEN.

https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005572263.html

Vanhempia pyydettiin hakemaan lapset ”turvallisuuden takaamiseksi” aikaisin pois päiväkodista – sijaispula on äitynyt huomattavan pahaksi Helsingin päiväkodeissa
 
Tällä siis tarkoitan sitä, että jossain vaiheessa Suomessakin herää voimakas liike yksityistämislobbareiden suhmuroinnin aiheuttamaa epävarmuutta vastaan. Yritysten (viime kädessä nollaverojättien) pitäisi vaihtaa vaipat, hoitaa vanhukset, tehdä bisnestä pakolaisilla, rahastaa maanteistä kuten ne jo nyt sähköverkosta ja digiverkosta Suomea rahastavat.

MV oli alkuun varmaan sekalainen pahan olon yritelmä, joka profiloitui sitten aika nopeasti rasismin ja vihapuheen lippulaivaksi. Jostainhan se syyllinen on aina löydettävä. Natsi-Saksassa se oli juutalainen, nyt se oli mussu.
 
Tällä siis tarkoitan sitä, että jossain vaiheessa Suomessakin herää voimakas liike yksityistämislobbareiden suhmuroinnin aiheuttamaa epävarmuutta vastaan. Yritysten (viime kädessä nollaverojättien) pitäisi vaihtaa vaipat, hoitaa vanhukset, tehdä bisnestä pakolaisilla, rahastaa maanteistä kuten ne jo nyt sähköverkosta ja digiverkosta Suomea rahastavat.

MV oli alkuun varmaan sekalainen pahan olon yritelmä, joka profiloitui sitten aika nopeasti rasismin ja vihapuheen lippulaivaksi. Jostainhan se syyllinen on aina löydettävä. Natsi-Saksassa se oli juutalainen, nyt se oli mussu.
Oliko syyllinen edes mikään Mussu vaan Arwo Pohja, joka aikaansaa turvattomuuden tunteen lisääntymistä valitsemallaan wir schaffen das-ja kaikki me tunnetaan-linjallaan...
 
Olisi huitsin mielukasta päästä kurkistamaan oikein real, ketkä ja mitkä tässä ovat lopun perin takana? Kreml - on selitys joka väliin ja se on kuin painaisi päänsä pensaaseen: jänisreaktio. En näe, kuule, haista, puhu mitään, kunnes ajokas puree perseeseen.

Läntiset ilmiöt tulevat Suomeen aina viipeellä, niin on aina ollut. Äks-vuotta myöhemmin meilläkin saattaa olla fantsu Trump-ilmiö.

Sisäpolitiikkaa ei kärsi sössiä, muistakaa sanoneen. Pystyykö politiikka vastaamaan siihen huutoon, mikä yhteiskunnassa taatusti jo elää? Jää nähtäväksi. Pää nyt ainakin osataan panna pehkuihin ja sitten voi tulla se "ylläripylläri". Tämä aika oikein huutaa finntrumppia. Näin minä epäilen wahvasti.

Muutama -maaliin ajettu- totaalisesti kansalaisten kannalta epäonnistunut "uudistus" riittää. Silloin on punainen matto levitetty finntrumpille.

finntrump ei tässä kohtaa tarkoita presidenttiä vaan jotain edes suunnilleen uskottavaa poliittista liikettä, jota vetää joku edes suunnilleen uskottava karismaattinen henkilö.
Näipä! Tätähän tässä on useammankin suulla juteltu jo hyvän aikaa.
Politiikan pelikenttä vain odottaa henkilöä jonka karisma riittää ottamaan kentän haltuun. Tähän mennessä sitä "suomen trumppia" ei ole löytynyt, mutta tulee vielä löytymään. Perinteisten puolueiden aika alkaa olemaan hölmöilty sille mallille että uusjaon avaimet on "suomen trumpille" tarjottimella, senkuin vain noukkii ne siitä.
 
Hakevat julkisuutta "suljetaan", "ei suljeta", "rahat loppu", "rahaa tuleekin"
ja siitähän uutisoidaan..
Jos saaneet rahoitusta Venäjältä, niin edessä voi olla vaikeuksia:
https://www.justice.gov/opa/pr/gran...-and-three-russian-companies-scheme-interfere
Mainitsin Prigozhinia Syyria ketjussa, unohdin lisätä y.o linkin. Olkoon tässä, koska kaikki trollit liittyyvät samaan aiheeseen.

https://www.vox.com/policy-and-poli...-russian-indictments-richard-pinedo-plea-deal
 
Viimeksi muokattu:
Sisäpolitiikkaa ei kärsi sössiä, muistakaa sanoneen. Pystyykö politiikka vastaamaan siihen huutoon, mikä yhteiskunnassa taatusti jo elää? Jää nähtäväksi. Pää nyt ainakin osataan panna pehkuihin ja sitten voi tulla se "ylläripylläri". Tämä aika oikein huutaa finntrumppia. Näin minä epäilen wahvasti.
Muutama -maaliin ajettu- totaalisesti kansalaisten kannalta epäonnistunut "uudistus" riittää. Silloin on punainen matto levitetty finntrumpille.
Kyllä. Tämä on nähty jo pitkän aikaa sitten.
Sitäkin enemmän tällaisen Finntrumpin tulevan ulostulon varmistaa sataprosenttisesti se, että politiikan päätekijät eivät ole tehneet mitään estääkseen sitä. Vaikka on ollut täysin selvää jo monta vuotta, että joku sitä muutosta tulee tarjoamaan, niin nämä saatanat vaan painaa kaasu pohjassa kohti tuhoaan :mad:. ArvoPohja saattaa vielä osoittautua betoninkarheaksi pinnaksi, kun Sipilä ja suvaitsevaisto kyntää siinä.
 
Back
Top