New World Order

Hejsan

Alokas
BAN
Teräsmies kirjoitti:
Mistähän merkistä mahdat nyt puhua?
RFID ((Radio Frekvens IDentifiering) chip = pedon merkki

http://www.brobyggarna.org/rfid.html

Espanja

Disco Baja Beach Club in Barcelona allows its VIP guests to identify themselves and pay swallowed by a microchip (RFID chip), they get placed under the skin. The chip is made ​​of glass and is not larger than a grain of rice.

They do not need ID cards, credit cards or cash to get into and stay in the disco Eket VIP section.

Disco has been helped by Applied Digital Solutions, a company specializing in implantable microchip and the chip called VeriChip. It works so that when the chip is activated by a scanner, the chip emits radio frequency signals to the scanner, which then receives information from a database.

The chip is placed easily under the skin with a syringe and the procedure takes only minutes


http://www.brobyggarna.org/mikrochip.html
 

Hairysteed

Luutnantti
Jaa sekös se nykyään onkin? Samaa sanottiin ennen viivakoodeista.
http://www.snopes.com/business/alliance/barcode.asp
Mikähän se pedon merkki mahtaa seuraavaksi olla?

Tuomionpäivää on ennustettu vuosisatoja ja aina on mennyt pieleen. Eniten minua huolestuttaa siihen fanaattisimmin uskovat ja poliittisesti aktiivisimmat ja karismaattisimmat ihmiset jotka pyrkivät punaisen napin ääreen, jotta voisivat itse toteuttaa profeetiaansa. Tuollaiset vaaralliset taikauskot saisivat mielummin jäädä historiaan ennen kuin niin tapahtuu.
 

Hejsan

Alokas
BAN
:D juu mutta ne on ne erilaiset sektit....'

Eihän edes Jeesus tiedä milloin se päivä on, vain Jumala tietää.

Ilmestyskirjassa lukee mitä tapahtu ennen Jeesuksen tuloa, lue siitä ja mieti
 

adam7

Respected Leader
huh huh

vieläkö tämä fundamentalistithreadi elää

-----

posteissani on totuus... lue niistä ja mieti !
 

Radar

Kapteeni
Hejsan kirjoitti:
:D juu mutta ne on ne erilaiset sektit....'

Eihän edes Jeesus tiedä milloin se päivä on, vain Jumala tietää.

Ilmestyskirjassa lukee mitä tapahtu ennen Jeesuksen tuloa, lue siitä ja mieti
Jeesus ei tiennyt päivää maanpäällä ollessaan. Nyt varmaankin tietää
 

Hejsan

Alokas
BAN
9/11: The Greatest Lie Ever Sold

A film by Anthony Hilder – dedicated, among others, to Bill Cooper.
Sick and tired of another 9/11 movie? What could possibly be new? Well, an insight like this you’ve never seen…connecting the upcoming (yep, almost installed with the NDAA now !!) policestate and the secret societies to it all.
For more information on Anthony Hilder visit this link:
http://video.godlikeproductions.com/user/anthonyhilder
http://www.freeworldfilmworks.com/

Only by”Exposing the Creators” of the first World Trade Center bombing in (1993), could we have prevented the creation of the second bombing of the World Trade Center on 9-11! We failed to make it … “PUBLIC KNOWLEDGE” that the 1993 bombing was – Encouraged by “AGENT PROVOCATEURS” of the FB-LIE – The fact is U.S. taxpayers “bought the bomb.”

Worse still, since September 11, 2001 most of America’s sheeple “BOUGHT THE LIE” that 19 angered Arabs & Osama bin Laden carried out the greatest act of terror in U.S. history The stark, raw reality is that the 9-11 “story” is THE GREATEST LIE EVER SOLD.

American’s are being prepped for the next “staged event” Agents of the CIA, FBI, NSA, and the propaganda press will then white-wash “USAMA BIN BUSH!” Rumsfeld, Cheney, Ashcroft, Kissinger & crew will blame the innocent to protect the guilty.

What’s it all about? Bush & zee Boys from der “Brotherhood of Death,” “Skull & Bones” are preparing us for a POLICE STATE. Bush will try to surrender the Constitution & Bill of Rights. His goal? – establish a “New World Order” WARNING: This video contains no lies, or “White House” spin!


http://www.radda-sverige.nu/nattfilmen-den-storsta-lognen/
 
Last edited by a moderator:

Hejsan

Alokas
BAN
Tuleeko sota Suomeen?

http://lopunaika.nettisivu.org/tuleeko-sota-suomeen/
 
Hejsan kirjoitti:
Tuleeko sota Suomeen?

http://lopunaika.nettisivu.org/tuleeko-sota-suomeen/
Tuollaista kärpässienikeiton hörppimisen jälkeen kirjoitettua potaskaa on mukava lukea.. olenko häiriintynyt?
 

Tvälups

Ylipäällikkö
Eikö mitä. Tuohan on tuleva kartta sen jälkeen kun Suomi jakautuu.
 
No joo.. luulis Imatra-Lappeenranta -alueen kuuluvan kyllä väärään Suomeen, eikä oikeaan, kuten kartassa.. :D
 

Hejsan

Alokas
BAN
http://nwohavaintoja.blogspot.com/2012/01/nyt-se-nahtiin-suurpaaoma-eliitin.html

Lopullisten tuloksien julkistaja Tieto Oyj (ent. Tietoenator) olisi jo nyt voinut näpytellä tietojärjestelmiinsä, että Niinistö sai yli 51 % kannatuksen. Mutta jottei vaalivilppi olisi liian läpinäkyvää järjestetään presidentinvaaleissa vielä toinen kierros. Jonka suurin osa Suomen kansasta uskoo olevan täysin rehellisesti järjestetty. Mutta valitettavasti tämä ei pidä missään tapauksessa paikkansa. Koska Niinistön voitto on jo päätetty etukäteen. Sillä hän täyttää ne tunnusmerkit joita Suomen valtion johtajalta edellytetään uuden maailmanjärjestyksen kynnyksellä.

Kuvassa näkyy kaikki suomen kunnat ja niissä eniten ääniä saanut ehdokas. Monessako kunnassa näette Pekka Haaviston enemmistön?

Kuvitteletteko todellakin, että tämä Suomen läpimätä poliittinen järjestelmä tämän kaiken muun korruption lisäksi suostuisi järjestämään vaalit rehellisesti, jolloin valtaan saattaisi päästä EU-kriittiset puolueet sekä heidän edustajansa.
Toisaalta se mitä näihin presidentinvaaleihin tulee niin on kyllä toisaalta sama, että kummasta tulee presidentti. Mutta Sauli Niinistö sopii paremmin uuden maailmanjärjestyksen luotsiksi kuin Pekka Haavisto
 
Hejsan, voi hyvä mahdoton :D

No, vastaan:P.S. Väestöjakauma...
 
Last edited by a moderator:

Hejsan

Alokas
BAN
heräätän tätä tråådia vähän....:)

Kyllä The Rockefeller Foundation on ihmeet scenaariot!!!http://www.rockefellerfoundation.org/uploads/files/bba493f7-cc97-4da3-add6-3deb007cc719.pdf

http://www.nyapolitiken.biz/frimurare_o_illuminater/scenarioberattelser.html
 

Hejsan

Alokas
BAN
Olympian LogoOn näinELI ZION


http://politicalvelcraft.org/2012/07/20/boycott-london-olympics-ritual-july-27-2012-especially-august-3rd-2012-a-bonanza-of-esoteric-subliminal-messages-for-the-nwo-religion/
 

RPG83

Soome Majori
Haluaisiko Hejsan selittää, miksi "he" harrastaisivat tuollaista symboliikkaa olympialaisten logossa?

Miksi ehdoin tahdoin provosoida tuollaisilla logoilla? Mitä "he" sillä saavuttaisivat?


Jännää, että tuon NWO-blogin pitäjän skenaarioista ei juuri mikään ole tapahtunut viime vuosina, vaikka kuinka on ennustettu internetin sulkemista, H1N1-rokotteen olevan tappava bioase, ja kuinka tulee pakkorokotukset.


Edit: Går på läkare, Hejsan.
 

adam7

Respected Leader
Vaikka tuo nyt on siististi ilmaistu, joudun kyllä väittämään, että tuollaista ei saisi esittää. Kuka meistä on ensimmäinen heittämään kiven?

Postauksiin ja mielipiteisiin voi vastata, mutta jonkun lähettäminen mielisairaalaan, ja vielä onnettomalla kielitaidolla väärin laaditulla lauseella, ei oikein kuulu asialliseen nettikeskusteluun.

Vaikka olen nickin Hejsanin esittämien mielipiteiden kanssa kovin eri mieltä ja vaikka en vieläkään ole vakuuttunut nickistä, niin nimittelynkaltainen ehdottelu ei kuulu asillisille saiteille. Modet, hei?
 

vehamala

Kenraali
Mod
adam7 kirjoitti:
Kuka meistä on ensimmäinen heittämään kiven?
Tai kuka meistä on heittämään ensimmäisen kiven ?
Tässä adamin kanssa samaa mieltä, pidetään kommentit asioissa eikä arvioida muiden kirjoittajien ominaisuuksia.
Ja jos tämä ei onnistu niin sitten on parasta hakeutua muille saiteille...
 

RPG83

Soome Majori
rehti kirjoitti:
RPG83 kirjoitti:
Edit: Går på läkare, Hejsan.
Mahtaako Hejsan täysin ymmärtää tätä ylläolevaa, sinänsä tuiki tarpeellista vihjettä?
No minä ainakin ymmärrän kohtuullisesti hänen kirjoituksensa, niin eiköhän hänkin tämän. Kielioppi on melko vastaavaa minun ruotsissani kuin hänen suomessaan.

adam7 kirjoitti:
Vaikka tuo nyt on siististi ilmaistu, joudun kyllä väittämään, että tuollaista ei saisi esittää. Kuka meistä on ensimmäinen heittämään kiven?

Postauksiin ja mielipiteisiin voi vastata, mutta jonkun lähettäminen mielisairaalaan, ja vielä onnettomalla kielitaidolla väärin laaditulla lauseella, ei oikein kuulu asialliseen nettikeskusteluun.

A) En puhunut mielisairaalasta (vrt. en puhunut natseista, puhuin Hitleristä).
B) Ei peruskouluruotsilla saa kuuta taivaalta

Jatkokysymys:

Jos minä en saa kritisoida Hejsania tämän kirjoituksista, miksi adam7 saa sitten kritisoida minua kirjoituksestani? Älkääkä sanoko, että RPG83 aloitti. Jos joku aloitti, niin se oli Hejsan, todisteena siitä hänen useat eritteisiin ja muihin käyttäjiin liittyvät jutut, joista hän on saanut myös banneja. Katson tällaisen antavan moraalisen oikeutuksen sanoa jotain takaisinkin (vaikkei aikaisempi hyökkäys olisikaan kohdistunut suoranaisesti itseeni), mikäli myös adam7 saa kritisoida minua kirjoituksestani ja vaatia sensuuria koskien edellistä viestiäni.
 

adam7

Respected Leader
Nähdäkseni ero on kijoitusten ja kirjoittajan kritisoinnin ero.

Jos kehotat jotakuta hakeutumaan lääkäriin, tuskin tarkoitat että hänen nilkkansa on nyrjähtänyt tai suoli ei toimi....

Eli nähdäkseni voimme olla kovinkin eri mieltä asioista, ja voimme arvostella kirjoituksia. Tällaista kutsutaan keskusteluksi. Silloin kun eri mieltä olevaan kirjoittajaan aletaan keksiä eri ominaisuuksia, ollaan alueella, jota erilaisilla modatuilla saiteiila ei yleensä suvaita. Onko tämä mielestäsi käsittämätöntä ydinfysiikkaa?
 
Top