Nuorten maanpuolustustahto laskussa - ei ihme

skärdis

Respected Leader
Peruskuntoon olisi hyvä kiinnittää huomiota hyvissä ajoin, ihan henkilökohtaisen terveyden vuoksi tottakai mutta ei hyväkuntoiset nuoret aikuiset maanpuolustusta haittaakaan. Pelkäänpä, että pandemian sulkemat liikuntapaikat ja harrastukset aiheuttavat haittaa pitkään, kun monilta keskeytyy liikuntaharrastus.
Aika löysässä on liikuntatottumukset, jos ne tällaiseen kaatuvat. Lenkkipolut ja muut on jatkuvasti auki.
 

skärdis

Respected Leader
Lenkille pääsee, mutta eipä se salia korvaa.
Ei lyhyt katko kenenkään peruskuntoa kadota. Eihän salit ole olleet kiinni kuin pari viikkoa. Jos tämä jatkuisi pitempään niin lihaskuntoa saa kyllä treenattua kotona ja ulkona kevätauringossa. Hakkaa vaikka pari mottia halkoja per ilta, niin ihan hyvä treeni on ressulle.

Tiedän kyllä, että aika monelle ei tunnu sopivan. Eihän normaalistikaan voi mennä jalkapatikassa salillekaan, koska se sotkee treenit. Siinä vaan ei ole kyse maanpuolustukselle hyvästä treenauksesta. Mitä siitäkään tulee, jos sotilaan taistelukyky ja -tahto romahtaa heti kun ei saa millilleen oikeaa määrää proteiinipirtelöä ohjelman mukaisesti. Ei ole kriisioloissa sellaisille ukoille käyttöä sen enempää kuin rapakuntoisille sohvaperunoille.
 
Top